Pikalainaa heti tilille – Esittelyssä TOP 10 lainapalvelut

In Blogi By Lainaanyt.fi 1.9.2021

pikalainaa heti tilille

Pikalainaa Heti Tilille Edullisesti

Tarvitsetko pikalainaa heti tilille? Tässä artikkelissa esittelemme lyhyesti Suomen tämän hetken(05/19) 10 suosituinta ja edullisinta lainapalvelua, joiden kautta voit hakea pikaluottoa tilillesi todella nopealla aikataululla.

Katsasta alta itsellesi sopivin lainapalvelu ja hae lainaa tilillesi. Klikkaamalla lue lisää painiketta, pääset lukemaan haluamasi lainapaikan kokonaisvaltaisen esittelyn.

Jos et löydä tästä artikkelista itsellesi mieluista pikalainaa, niin tutustu myös erilliseen pikaluotto-osioomme, josta löydät lähes kaikki Suomessa tällä hetkellä pikaluottoa myöntävät lainapalvelut.

(Tarkemmat korkotiedot lainoille löydät siirryttyäsi haluamasi lainapalvelun sivustolle)

1. Bank Norwegian

Bank Norwegian

Bank Norwegian on suhteellisen uusi lainapalvelu, joka on lyhyessä ajassa saavuttanut erittäin vahvan aseman Suomen lainamarkkinoilla.

Kyseessä on Norjalainen pankki, jonka kautta voit hakea pikalainaa 1000-50.000 euroa yhdellä markkinoiden edullisimmista koroista.

lainaa voit hakea Bank Norwegianin kautta, jos olet 23-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla ei ole merkintöjä luottotiedoissasi.

Lue Lisää Bank Norwegianista

2. Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, joka tarjoaa kuluttajille pikaluottoja jopa 50.000 euroon asti.

Tavoitat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella jopa 20 eri lainapalvelua. Hakemalla lainaa Freedomin kautta säästät siis rutkasti aikaa ja löydät varmasti juuri itsellesi sopivimman lainan.

Pikalainaa voit hakea Freedom Rahoituksen kautta jo 18-vuotiaana.

Lue Lisää Freedom Rahoituksesta

3. Omalaina

Omalaina

Omalaina tarjoaa pikaluottoa todella laajalla skaalalla. Sen kautta voit hakea niin 100 euron pikavippiä kuin jopa 50.000 euron suuruista lainaa.

Myös maksuajan lainallesi voit valita todella joustavasti. Maksuaikaa myönnetään lainasummasta riippuen 1-15 vuotta.

Jos tarvitset pikalainaa heti tilille, niin Omalaina on todella varteenotettava vaihtoehto. Lue lisää palvelusta klikkaamalla alta.

Lue Lisää Omalainasta

4. Cashbuddy

Cashbuddy

Cashbuddy on todella selkeä ja nopea lainapalvelu. Sen kautta voit hakea lainaa 1000-3000 euroa. Lainapäätöksen saat välittömästi täytettyäsi lainahakemuksen.

Jos lainapäätös on myönteinen, niin myös rahat maksetaan tilillesi todella nopealla aikataululla.

Maksuaikaa lainalle saat 12-60 kuukautta ja lainan saamiseen vaadittu ikäraja on 20-vuotta.

Lue Lisää Cashbuddysta

5. Siimpl.fi

Siimpl

Siimpl.fi on lainapalvelu, jonka kautta onnistuu niin pienet vipit kuin suuremmat lainatkin.

Palvelun kautta voit hakea pikalainaa 500-50.000 euroa 1-15-vuoden maksuajalla. Lainaa voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet raha-asiansa moitteetta hoitaneet henkilöt.

Siimpl sopii erinomaisesti mm. lainojen yhdistämiseen. Jos sinulle on siis esim. kertynyt paljon kalliita pikavippejä, niin Siimpl:n kautta näiden yhdistäminen järkevämmäksi kokonaisuudeksi onnistuu vaivatta.

Lue Lisää Siimpl.fi Palvelusta

6. Ferratum

Ferratum

Ferratum on todella monipuolinen lainapalvelu. Sen suosituin lainatuote on 2000 euron suuruinen joustoluotto.

Joustoluoton lisäksi voit hakea 2050-5000 euron suuruista Plus-lainaa tai jopa 20.000 euron suuruista Prime-lainaa.

Ferratum on siis lainapalvelu, jonka kautta löydät takuuvarmasti juuri sinulle sopivan lainatuotteen.

Lue Lisää Ferratumista

7. Rahalaitos

Rahalaitos

Rahalaitos on palvelu, joka etsii sinulle yhdellä hakemuksella parhaan lainatarjouksen useiden eri lainapalveluiden joukosta.

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin saat usein jo saman päivän aikana lainatarjouksia sähköpostiisi eri pankeilta. Näistä sitten vaan valitset itsellesi parhaiten sopivan.

Pikaluottoa voit hakea Rahalaitoksen kautta, jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää Rahalaitoksesta

8. Rahapalvelu

Rahapalvelu

Tarvitsetko joustavaa pikalainaa heti tilille 100-4000 euroa? Rahapalvelun kautta tämä onnistuu käden käänteessä.

Rahapalvelun lainatuote on 4000 euron luottorajalla varustettu joustoluotto, jota voit nostaa tilillesi luottorajasi puitteissa aina kun haluat.

Luoton hakeminen on aina ilmaista ja tällä hetkellä Rahapalvelu tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden täysin kuluttomasti. Jos siis maksat luottosi pois kuukauden sisällä, niin et maksa siitä mitään kuluja.

Lue Lisää Rahapalvelusta

9. Käyttöraha

Käyttöraha

Käyttöraha on erittäin mielenkiintoinen uusi tulokas Suomen lainamarkkinoilla. Sen lainatuote on joustoluotto, jota voit hakea jopa 50.000 euroon asti.

Mielenkiintoisen Käyttörahasta tekee se, että siinä ei ole minkäänlaista maksuaikataulua. Voit siis halutessasi lyhentää luotostasi ainoastaan korot.

Voit hakea luottoa Käyttörahalta jos olet 23-vuotias ja sinulla on luottotiedot kunnossa.

Lue Lisää Käyttörahasta

10. Ostosraha

Ostosraha

Ostosraha on perinteisiin kulutusluottoihin erikoistunut palvelu, jonka kautta voit hakea 400-10.000 euron lainan heti tilillesi todella nopeasti.

Maksuaikaa lainalle saat 12-96 kuukautta riippuen valitsemastasi lainasummasta.

Ostosraha on yksi Suomen suosituimmista perinteistä kulutusluottoa tarjoavista palveluista ja sitä voivat hakea kaikki 20-vuotta täyttäneet luottokelpoiset henkilöt.

Lue Lisää Ostosrahasta

Onko Pikalainaaminen Kallista Tänä Päivänä?

Tähän kysymykseen vastaus on että kyllä ja ei. Netistä löytyy toki edelleen lainapalveluita, jotka veloittavat lainoistaan todella törkeitä korkoja.

Tästä syystä ennen lainaamista onkin aina järkevää tehdä pieni lainavertailu

Vertailemalla lainoja säästät huomattavia summia lainan kuluissa, etenkin siinä tapauksessa jos olet hakemassa suurempaa lainaa.

Esim. Freedom Rahoituksen kautta voit saada lainaa jopa 4,99 % vuosikorolla, mikä on jo todella alhainen vakuudettomalle lainalle. Tällä korolla lainan ottaminen on jopa järkevämpää kuin oman kivijalkapankin kautta.

Toki omasta pankista lainaa saattaa saada vieläkin edullisemmin mutta tällöin lainalle yleensä vaaditaan jonkinlainen vakuus tai takaajia.

Pikalainan hakeminen suoraan netin kautta ei siis tänä päivänä enää ole välttämättä niin kallista kuin yleisesti luullaan. Pikalainaa voit hakea myös ulkomaalaisen pankin kautta, jolloin korkotaso voi olla Suomalaisia pankkeja alhaisempi.

Jos et jaksa itse vertailla lainapalveluita, niin tällöin kannattaa joko kilpailuttaa lainat lainanvälityspalvelun avulla tai vaikkapa etsiä itselle edullisin laina tämän sivuston lainavertailun avulla.

Onko Sinulla Kokemuksia Pikalainoista?

Jos sinulla on kokemuksia pikavipeistä ja olet esim. löytänyt itsellesi luotettavan ja edullisen lainapalvelun, niin jaa ihmeessä kokemuksesi kommentin muodossa alle.

Palautteiden avulla pystymme myös pitämään tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajantasalla ja näin auttamaan muita lainan tarpeessa olevia ihmisiä löytämään itselleen sopivan lainapaikan.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *