Easycredit – Vakuudetonta lainaa 500-5000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Easycredit
Easyscredit Arvostelu
Arvio
4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Easycredit on perinteistä kulutusluottoa tarjoava lainapalvelu. Voit hakea sen kautta lainaa 500-5000 euroa tilillesi 15-minuutissa 2-10 vuoden maksuajoilla. Lainaa voit hakea jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä. Nimelliskorko Easycreditin lainassa on 19,95 %

Lainaesimerkki: 1000 euron laina 2 vuoden maksuajalla. Nimelliskorko 19,95 % ja lainan todellinen vuosikorko 29,07 %.  Lainan kokonaiskustannus 1296 euroa.

Hyvää

Laina tilille 15-minuutissa

Selkeä lainahinnoittelu

Joustavasti maksuaikaa

Maksuton asiakaspalvelu ja chat-ominaisuus verkkosivustolla

Vastuullinen luotonantaja

Huonoa

Suhteellisen korkea korko kulutusluotolle

Easycredit Laina

easycreditEasycredit on lainapalvelu, joka on myöntänyt pikalainoja ja kulutusluottoja Suomalaisille jo vuodesta 2006 alkaen. Palvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa tilillesi 500-5000 euroa.

Lainan hakeminen Easycreditin kautta on sinulle aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Lainaan ei tarvita takaajia tai vakuuksia ja saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Palvelu on Tunnetun Credigo lainapalvelun rinnakkaispalvelu ja se on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Kyseessä on siis turvallinen ja luotettava paikka hakea lainaa nopeasti netistä.

Kuinka Lainaa Voi Hakea?

Lainan hakeminen Easycreditin kautta on todella nopea ja selkeä prosessi. Lainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan sähköisesti.

 1. Mene Easycreditin verkkosivuille ja valitse itsellesi sopiva lainasumma
 2. Täytä lainahakemus
 3. Tunnistaudu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 4. Saat lainapäätöksen välittömästi
 5. Jos hyväksyt lainasopimuksen, niin rahat maksetaan tilillesi 15-minuutissa

HUOM! Jos haet lainaa palvelun aukioloaikojen ulkopuolella, niin tällöin rahat siirretään tilillesi vasta kun palvelu aukeaa.

Kenelle Lainaa Voidaan Myöntää?

Voit hakea lainaa Easycreditiltä jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä Suomalainen pankkitili.

Lainan saamisen edellytyksenä on myös vakituiset palkka- tai eläketulot. Palvelu tekee luottopäätöksen jokaisen asiakkaan takaisinmaksukyvyn mukaan.

Lainan Kulut

Jos Easycreditiä verrataan vastaavanlaisia kulutusluottoja netissä tarjoaviin palveluihin, niin voidaan todeta että kyseessä on todella kilpailukykyisesti hinnoiteltu lainapalvelu. Erityisesti pienemmissä lainoissa kulut ovat erittäinkin kilpailukykyiset.

Toki täytyy myös todeta että jos olet hakemassa suurempaa kulutusluottoa, niin markkinoilta löytyy myös edullisempia lainapalveluita.

Alta näet muutaman esimerkin lainojen kuluista eri lainasummilla:

Lainapaikka Lainasumma Maksuaika KK-erä Hae Lainaa
500 € 24 kk 27 € Hae Lainaa
1000 € 60 kk 30 € Hae Lainaa
1500 € 60 kk 43 € Hae Lainaa
2000 € 60 kk 59 € Hae Lainaa
2500 € 60 kk 73 € Hae Lainaa
3000 € 84 kk 76 € Hae Lainaa
3500 € 84 kk 87 € Hae Lainaa
4000 € 84 kk 99 € Hae Lainaa
4500 € 84 kk 110 € Hae Lainaa
5000 € 84 kk 121 € Hae Lainaa

* Lainaesimerkki: 1000 euron laina 2 vuoden maksuajalla. Nimelliskorko 19,95 % ja lainan todellinen vuosikorko 29,07 %.  Lainan kokonaiskustannus 1296 euroa.

Lainan Takaisinmaksu

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Solmittuasi lainasopimuksen Easycredit lähettää sinulle kuukausittain laskun sähköpostiisi, jossa on tarkat ohjeet takaisinmaksua varten.

Maksuaika riippuu lainasummista ja se vaihtelee 2-10 vuoden välillä.

Kuukausieriä eri lainasummilla pääset vertailemaan Easycreditin sivuilta löytyvän kätevän lainalaskurin avulla:

Maksuton Asiakaspalvelu

Poiketen monesta muusta lainapalvelusta, Easycreditin asiakaspalvelu on täysin maksuton. Voit siis soittaa asiakaspalveluun ilmaiseksi.

Puhelinpalvelun lisäksi saat yhteyden Easycreditin asiakaspalveluun myös sähköpostitse sekä myös Easycreditin sivustolta löytyvän Chatin välityksellä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

Onko Easycredit Luotettava Lainapalvelu?

Kyllä on!

Palvelu on myöntänyt lainoja jo vuodesta 2006 alkaen ja se on rekisteröity Etelä-Siuomen Aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin. Tämä tarkoittaa sitä että yrityksellä on lain mukainen oikeus myöntää lainoja kuluttajille.

Asiakkaan yksityisyys on turvattu SSL-salauksella eli tietosi ovat turvassa. SSL-salaus on sama mitä käyttävät esim. kaikki Suomen suurimmat pankit.

Easycredit noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa eikä se myönnä lainaa henkilöille, joiden tiedoissa on maksuhäiriömerkintä.

Kokemuksia Easycreditistä

Easycredit on lainapalvelu, joka on vuodesta 2006 alkaen myöntänyt lainaa yli 150 000 tyytyväiselle asiakkaalle pohjoismaissa.

Kyseessä on luotettava lainapalvelu, jonka vastuullisuus ja sen tarjoamat asiakaskokemukset ovat mahdollistaneet menestyksekkään toiminnan lainamarkkinoilla jo pitkään.

Kokemuksiemme mukaan Easycredit on myös hinnoittelultaan todella kilpailukykyinen palvelu verrattuna samankaltaisia kulutusluottoja tarjoaviin lainapalveluihin. Erityisest pienempien lainasummien osalta hinnoittelu on hyvää ja saat pitkän maksuajan pienellekin lainalle.

Jos kiinnostuit Easycreditistä, niin olemme listanneet alle vielä muutaman asian, minkä takia sinunkin kannattaa harkita lainan hakemista Easycreditin kautta.

 • Lainapäätös aina välittömästi
 • Rahat tilillesi 15-minuutissa
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
 • Selkeä ja ilmainen lainahakemus
 • Jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta
 • Maksuton asiakaspalvelu
 • Turvallinen ja luotettava
 • Lainaa 100-5000 euroa
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Ei ikäviä piilokuluja

Yhteystiedot

Kilpailuta Easycredit Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Onko Sinulla Kokemuksia Easycreditistä?

Haluamme pitää tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajantasaisina ja auttaa kuluttajia löytämään itselleen sopivan lainapalvelun.

Tästä syystä toivomme että kommentoit kokemuksiasi Easycreditistä alle. Näin autat sekä meitä pitämään sivuston tiedot ajantasalla että kanssalainaajia tekemään lainapäätöksen Easycreditin suhteen.

Napsauta myös tähtiarvio palvelulle.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää