Saldo kokemuksia – Onko Saldo luotettava lainapalvelu?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Saldo Arvostelu
Arvio
3.9
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Saldo on monipuolinen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea joko joustoluottoa tai kulutusluottoa nopeasti tilillesi. Joustoluottoa myönnetään 2000 euron luottorajalla ja kulutusluottoa 10 000 euroon asti. Kuluttajalainojen lisäksi Saldo tarjoaa lainavaihtoehtoja myös yrityksille.

Voit hakea lainaa Saldolta, jos olet täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat puhtaat. Maksuaikaa kulutusluotolle on mahdollista saada 12-88 kuukautta ja joustoluotto taas on jatkuva luotto. Saldon lainojen nimelliskorko on 13,9 % – 19,9 %

Lainaesimerkki: Nimelliskorko 13,9 % ja laina-aika 25 kuukautta. Todellinen vuosikorko 2000 euron lainalle on 21,3 % mikä sisältää 0,1 % lainanhoitokulun päivässä. Lainan kokonaiskustannus 2457 euroa

Hyvää

Monipuoliset lainatuotteet

Luotettava lainantarjoaja

Asiakaspalvelu auki 24/7

Laina tilille heti

Ei vaadi takaajia tai vakuuksia

Huonoa

Maksulliset asiakaspalvelupuhelut

Kulutusluoton minimikorko on kohtuullisen suuri

Saldo Laina Esittelyssä

Saldo logoSaldo on jo pitkään Suomen lainamarkkinoilla toiminut palvelu, jonka kautta voit hakea lainaa monipuolisesti ja luotettavasti. Saldon lainavalikoimaan kuuluu niin joustoluotto kuin kulutusluottokin.

Voit hakea lainaa aina 10 000 euroon todella nopeasti ja vaivatta. Saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen ja normaalisti myös laina maksetaan tilillesi heti.

Tästä artikkelista löydät kattavan arvostelun Saldosta. Jatka siis lukemista ja katso onko Saldo sinulle sopiva lainapalvelu.

Saldo Lainatuotteet

Kuten jo yllä mainittiin, niin Saldo tarjoaa lainaa todella monipuolisesti. Alla näet minkälaisia lainoja voit hakea Saldon kautta:

Joustoluotto

Saldon tarjoama joustoluotto kulkee nimellä Saldolimiitti. Voit hakea Saldolimiittiä heti tilillesi 2000 euron luottorajalla.

Kyseessä on jatkuva luotto, mikä tarkoittaa sitä että voit käyttää lainaa milloin tahansa luottorajasi puitteissa. Saldolimiitti toimii siis samaan tapaan kuin luottokortit.

Nimelliskorko Saldolimiitissä on 19,9 %, mikä on linjassa vastaavia joustoluottoja tarjoavien palvelujen kanssa.

Kulutusluotto

Kulutusluottoa voit hakea Saldon kautta 1000-10 000 euroa 12-88 kuukauden maksuajoilla. Kulutusluotto maksetaan kerralla tilillesi ja sitä et joustoluoton tapaan voi nostaa lisää luottorajasi puitteissa.

Kulutusluoton takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä joka kuukausi. Maksuerä riippuu valitsemastasi lainasummasta, maksuajasta ja sinulle määräytyvästä korkotasosta.

Kulutusluoton nimelliskorko on 13,9 % – 19,9 %.

Yrityslaina

Kuluttajalainojen lisäksi Saldo tarjoaa myös lainaa yrityksille. Yrityslainaa voit hakea Saldon kautta 50 000 euroon asti 1-12 kuukauden maksuajoilla.

Yrityslainan kulut määräytyvä aina lainatarjouksen mukaan.

Lue lisää Saldon yrityslainasta ja vertaa muut yrityslainat

Ehdot Lainan Saamiselle

Jos haluat hakea lainaa Saldon kautta, niin sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on Suomalainen henkilötunnus
 • Omistat verkkopankkitunnukset

Miten Lainaa Haetaan?

Saldo lainan hakeminen

Lainan hakeminen Saldolta on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi:

 1. Valitse Saldon sivustolta haluamasi lainatuote
 2. Valitse lainasumma ja maksuaika
 3. Täytä hakemukseen vaaditut tiedot
 4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla

Saat alustavan lainatarjouksen välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen riippumatta siitä mihin kellonaikaan lainahakemuksen täytä. Laina myös maksetaan tilillesi normaalisti heti. Jos kuitenkin olet S-pankin tai Ålandsbankenin asiakas, niin tällöin lainan tilille siirtäminen vie 1-2 arkipäivää.

Saldo Lainojen Kulut & Korot

Onko Saldo sitten edullinen lainapalvelu? Vastaus on että kyllä ja ei.

Jos olet hakemassa joustoluottoa, niin korkotaso(nimelliskorko 19,9 %) on täysin linjassa muiden vastaavia joustoluottoja tarjoavien palveluiden kanssa. Joustoluoton hakeminen Saldolta on siis yhtä edullista kuin melkein mistä muusta paikasta tahansa.

Kulutusluoton minimikorkotaso taas on kohtuullisen suuri. Nimelliskorko alkaa 13,9 %:sta, mikä on kallis korkotaso verrattuna esim. Bank Norwegianin tarjoamiin lainoihin.

Erityisesti suuremmissa kulutusluotoissa kannattaa siis kääntyä jonkin toisen lainapalvelun puoleen. Voit esim. kilpailuttaa kauttamme yli 20 lainapalvelua yhdellä hakemuksella ja katsoa mistä saat parhaan lainatarjouksen.

Miten Lainan Korkotaso Määräytyy?

Lainatarjous määräytyy jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Korkotaso juuri sinulle määräytyy henkilökohtaisen riskikartoituksen perusteella.

Lainan hakeminen on aina ilmaista, joten kannattaa ehdottomasti ainakin katsoa että millä korkotasolla Saldo on valmis myöntämään sinulle lainaa.

Voi myös käydä niin että lainahakemuksesi hylätään. Yleisimpiä hylkäämiseen johtavia syitä ovat esim. maksuhäiriömerkintä tai yrityksen riskiarvio.

Uusi Lainaturva

Saldo on lanseerannut syksyllä 2020 uuden Saldo lainaturva nimellä kulkevan tuotteen. Lainaturvan tarkoituksena on taata maksukykysi hankalissa tilanteissa.

Lainaturvalla saat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Kun otat lainaturvan käyttöön, niin saat takuun siitä että laina-asiasi hoituvat vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi.

Voit aktivoida lainaturvan helposti MySaldo- palvelun kautta.  Palvelun hinta riippuu lainasi tyypistä ja avoimen pääoman määrästä. Jos olet esimerkiksi käyttänyt Saldolimiittiä 1000 euron verran, niin tällöin lainaturvan kuukausimaksu on 10,40 €/kk.

Näet omalle lainallesi määräytyvän maksun lainaturvasta MySaldossa.

Saldo Asiakaspalvelu

Saldolla on harvinainen asiakaspalvelu siinä mielessä että voit soittaa asiakaspalveluun minä vuorokauden aikana tahansa. Tämän lisäksi verkkosivustolta löytyy Chat-ominaisuus, mikä on hyödyllinen esim. silloin jos törmäät kysymyksiin lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Miinusta annamme asiakaspalvelulle kuitenkin siitä, että sen tarjoama palvelunumero on maksullinen.

Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot tämän sivun alalaidasta.

Saldo Kokemuksia

Kokemuksemme Saldosta ovat hieman ristiriitaiset. Esim. asiakkaiden palautteen perusteella(Trustpilot arviot) se saa huippupisteet asiakastyytyväisyydessä mutta samaan aikaan sen tarjoamien kulutusluottojen korkotaso on suhteellisen korkea.

Saldon päälainatuote on kuitenkin joustoluotto, mikä on kieltämättä kilpailukykyinen tuote. Joustoluotto sopii mainiosti esim. vararahastoksi pahan päivän varalle ja sen korkotaso on kilpailukykyinen.

Saldo on myös luotettava lainapalvelu ja se on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2006 alkaen. Palvelun luotettavuudessa ei ole mitään kyseenalaista.

Annamme plussaa myös siitä että asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä mihin kellon aikaan tahansa. Myös verkkosivuilta löytyvä Chat on hyvä ominaisuus.

Positiivisista puolista mainittakoon myös se että lainan hakeminen on todella helppo ja nopea prosessi. Jos tarvitset lainaa nopeasti tilillesi, niin Saldo ei jää tässä suhteessa kakkoseksi verrattuna mihinkään muuhun lainantarjoajaan.

Voimme suositella joustoluoton hakemista Saldon kautta, sillä palvelu on luotettava, nopea ja korot ovat kilpailukykyiset. Jos kuitenkin olet suuremman lainan tarpeessa, niin kannattaa vertailla myös muita vaihtoehtoja.

Alla vielä tärkeimmät pointit liittyen Saldon tarjoamiin lainoihin:

 • Lainaa 1000-10 000 euroa
 • Maksuaikaa 12-88 kk tai jatkuva luotto
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Luotettava lainantarjoaja
 • Monipuoliset lainatuotteet
 • Nimelliskorko 13,90 % – 19,90 %
 • Erittäin nopea lainanhakuprosessi
 • Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.saldo.com
 • Asiakaspalvelu: 010 219 5500(avoinna 24/7)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Saldo Finance Oyj , Lemminkäisenkatu 46 A, 20520 Turku

Hae Lainaa Saldolta

Onko Sinulla Kokemuksia Saldosta?

Oletko hakenut kulutusluottoa tai joustoluottoa Saldolta? Saitko lainaa ja minkälaisilla ehdoilla? Oletko ollut tyytyväinen palveluun?

Jaa alle kokemuksesi Saldosta tai esitä meille kysymyksiä. Jätä kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio tälle lainapalvelulle.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää