Lainasto – Joustoluottoa 3000 euroa heti tilille

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 19.3.2020

Lainasto
 • Lainatuote: Joustoluotto/Kulutusluotto/Pikalaina
 • Maksuaikaa 12-36 kk
 • Ikäraja 18-22 vuotta
 • Lainaa 100-5000 euroa

Kilpailuta Lainasto Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Lainaston Joustoluotto

Lainasto on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista ja erityisesti sen tarjoama joustoluotto on saavuttanut todella suuren suosion kuluttajien keskuudessa.

Lainaston joustoluotto on jopa 3000 euron suuruinen luotto, jota voit nostaa tilillesi luottorajasi puitteissa 24h vuorokaudessa.

Joustoluotto on jatkuva luotto, jota lyhennetään takaisin kuukausittain. Minimissään luoton lyhennys on kuukaudessa 50 euroa ja maksimissaan 220 euroa. Voit toki lyhentää luottoa myös enemmän niin halutessasi.

Huomaa että maksat joustoluotostasi korkoja ja kuluja vasta silloin, kun nostat sitä tilillesi. Luotto sopii siis esimerkiksi vararahastoksi niitä tilanteita varten, kun ylimääräiselle rahalle on tarvetta.

Jos tarvitset lainaa netistä heti tilillesi, niin voimme lämpimästi suositella Lainaston tarjoamaa joustoluottoa.

Lainaston Muut Lainatuotteet

Lainasto on todella monipuolinen lainapalvelu ja se tarjoaakin joustoluoton lisäksi muitakin lainatuotteita. Alla esittelemme Lainaston muut lainatuotteet:

Pikalaina

Lainaston pikalaina on suuruudeltaan 100-400 euroa ja se on hyvä ratkaisu esim. silloin, kun tarvitset pienen kertaluontoisen lainan johonkin yllättävään menoerään.

Erikoista Pikalainassa on se, että saat sille muista vastaavista lainoista poiketen jopa 12 kuukautta maksuaikaa! Lainaston on netin ainoa lainapalvelu, joka tarjoaa näin pitkän maksuajan pikalainalle.

Tutustu myös muihin palveluihin, jotka myöntävät pikalainaa pitkällä maksuajalla.

Kulutusluotto

Lainasto tarjoaa asiakkailleen myös perinteistä 2000-5000 euron suuruista kulutusluottoa, joka sopii erinomaisesti vaikkapa pieneksi remonttilainaksi.

Kulutusluottoa voit hakea Lainaston sivuilta ilmaisen nettihakemuksen avulla ja maksuajan voit valita 12-36 kuukauden väliltä.

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen Lainastolta on todella mutkaton prosessi. Lainan hakeminen on aina asiakkaalle maksutonta ja et sitoudu mihinkään täyttämällä lainahakemuksen.

Lainaa haetaan yksinkertaisen nettihakemuksen avulla. Tunnistaudu ensin verkkopankkitunnuksilla ja täytä tämän jälkeen hakemukseen tiedot itsestäsi. Saat lainapäätöksen 5-15 minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä ja jos päätös on myönteinen, ovat rahat käytettävissäsi heti.

Lainasto on siis todella nopea lainapalvelu!

Lainan saamiseen on toki muutama ehto. Sinun tulee olla iältäsi 18-22-vuotias(Pikalaina 18v, joustoluotto 21v ja kulutusluotto 22v) ja tililläsi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinun tulee olla Suomen kansalainen ja omata riittävän suuret tulot lainan takaisinmaksua varten. Poikkeuksena tähän pikalaina, jota voit hakea myös työttömänä.

Lainojen Kulut

Saat lainojen kulut alustavasti selville käyttämällä Lainaston sivuilta löytyvää kätevää lainalaskuri. Huomaa kuitenkin että lainalaskuri antaa vasta alustavan laskelman kuluista, joten muista tarkastaa lopulliset kulut aina itse lainasopimuksesta.

Alla esimerkit jokaisen lainatuotteen kuluista:

Pikalaina: Jos lainaat 400 euroa ja maksat sen takaisin 12 kuukauden kuluessa, niin takaisin maksettavaa kertyy yhteensä 550 euroa. Todellinen vuosikorko on tällöin 48,90 %.

Joustoluotto: Lainasumman ollessa 2000 euroa 12 kuukauden maksuajalla, on kulujen osuus 1087 euroa. Takaisin maksettavaa kertyy siis 3087 euroa todellisen vuosikoron ollessa 135,62 %.

Kulutusluotto: Jos lainasumma on 2000 euroa ja takaisinmaksuaika 12 kuukautta, on kulujen osuus 839,53 euroa. Todellinen vuosikorko 67,13 % ja takaisin maksettavaa 2839,53 euroa.

Lainan Maksu Tilille

Kuten jo yllä mainitsimme, on Lainasto todella nopea lainapalvelu. Lainahakemuksen täyttäminen käy käden käänteessä ja myös mahdollisten tulotodistusten lähettäminen onnistuu sähköisesti.

Lainahakemukset käsitellään aina 5-15-minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä ja tämän jälkeen rahat ovat käytettävissäsi välittömästi.

Voit siis saada lainan tilillesi parhaimmillaan jopa 20-minuutissa lainahakemuksen täyttämisestä!

Miksi Lainasto?

Olemme listanneet alle syitä, minkä takia Lainasto voisi olla myös sinulle erittäin hyvä vaihtoehto lainan hakemiseen:

 • Ikäraja vain 18-22-vuotta
 • Lainaa todella monipuolisesti(Pikalaina,joustoluotto tai kulutusluotto)
 • 100 % Suomalainen lainapalvelu
 • Erittäin suosittu ja luotettava
 • Laina tilille todella nopeasti
 • Toimiva asiakaspalvelu
 • Lainahakemus aina maksuton
 • Joustavat maksuajat ja kilpailukykyiset kulut
 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin tai eräpäivän siirtoon

Yhteenveto

Lainasto on loistava vaihtoehto, olit sitten pienen pikalainan tai suuremman kulutusluoton tarpeessa. Juuri palvelun monipuolisuus ja helppous tekee Lainastosta todella suositun lainapalvelun.

Lainasto ei ole netin edullisin lainapaikka mutta sen korot ja kulut ovat kuitenkin kilpailukykyiset verrattuna useimpaan vastaavia tuotteita tarjoavaan palveluun.

Saamamme palautteen mukaan myös Lainaston asiakaspalvelu on toimivaksi todettu ja esim. maksuvapaiden kuukausien hakeminen onnistuu todella vaivattomasti.

Pikalainalle saatava 12 kuukauden maksuaika on todellinen erikoisuus sillä mikään muu lainapalvelu ei tälläistä mahdollisuutta tarjoa. Voit siis maksaa pienenkin lainan pois tarvittaessa pitkällä aikavälillä.

Myös kotimaisuudesta plussaa Lainastolle sillä kyseessä on 100 % Suomalainen rahoituspalvelu.

Voimme ehdottomasti suositella Lainastoa, olit sitten pienen pikalainan, joustavan tililuoton tai vähän suuremman kulutusluoton tarpeessa.

Lainaston kautta saat kaikki lainatuotteet kätevästi saman katon alta!

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.lainasto.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 427 05044 (ma-pe 8-22, la-su 12-22)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
 • Osoite: Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku

Kilpailuta Lainasto Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

3 Kommenttia “Lainasto – Joustoluottoa 3000 euroa heti tilille”

 1. Lainasto – Joustoluottoa 3000 euroa heti tilille

  Tykkään Lainaston monipuolisesta lainavalikoimasta! Noista itselle paras vaihtoehto oli ehdottomasti tililuotto.

  1. Lainasto – Joustoluottoa 3000 euroa heti tilille

   Saako udella että mitä vaatimuksia Lainastolla oli jotta sait tililuoton käyttöösi?

   1. Post
    Author
    Lainasto – Joustoluottoa 3000 euroa heti tilille

    Voit hakea tililuottoa Lainastolta jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla on riittävät kuukausittaiset tulot. Maksuhäiriömerkintöjä ei myöskään luonnollisesti saa olla.

    Terveisin,

    Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää