Lainasto kokemuksia – Kannattaako luoton hakeminen Lainastolta?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 10.10.2021

Lainasto Arvostelu
Arvio
3.9
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Lainasto on GF Money Consumer Finance Oy:n alla toimiva vakuudetonta lainaa myöntävä palvelu, joka on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 lähtien.

Lainaston kautta voit hakea heti tilillesi joko 300-600 euron suuruisen pikavipin tai joustoluoton jopa 3000 euron luottorajalla. Lainan hakeminen on erittäin helppo ja nopea prosessi. Jos kaikki on kunnossa, niin saat lainan tilillesi heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Voit hakea luottoa Lainastolta, jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa.

Lainaesimerkki: Lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Hyvää

Vaihtoehtoina joko pikavippi tai joustoluotto

Pikavipille jopa 4 kuukauden maksuaika

Helppo ja nopea lainanhakuprosessi

Rahat heti tilille

Luotettava lainantarjoaja

Huonoa

Asiakaspalvelupuhelut maksullisia

Ei chat ominaisuutta verkkosivustolla

Lainasto Esittelyssä

LainastoLainasto on suosittu lainapalvelu, joka on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 lähtien. Voit hakea Lainaston kautta heti tilillesi 300-600 euron suuruisen pikavipin tai joustoluoton jopa 3000 euron luottorajalla.

Lainaston tarjoaman pikavipin maksuaika on 4 kuukautta, joten saat joustoa luoton maksuun jo näinkin pienessä lainasummassa.

Jos mietit että kannattaako luoton hakeminen Lainaston kautta, niin jatka lukemista. Löydät tästä artikkelista kaiken tarvittavan infon Lainaston tarjoamista luotoista.

Lainaston Joustoluotto

Lainasto on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista ja erityisesti sen tarjoama joustoluotto on saavuttanut todella suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Lainaston joustoluotto on jopa 3000 euron suuruinen luotto, jota voit nostaa tilillesi luottorajasi puitteissa 24h vuorokaudessa.

Joustoluotto on jatkuva luotto, jota lyhennetään takaisin kuukausittain. Minimissään luoton lyhennys on kuukaudessa 50 euroa ja maksimissaan 220 euroa. Voit toki lyhentää luottoa myös enemmän niin halutessasi.

Huomaa että maksat joustoluotostasi korkoja ja kuluja vasta silloin, kun nostat sitä tilillesi. Luotto sopii siis esimerkiksi vararahastoksi niitä tilanteita varten, kun ylimääräiselle rahalle on tarvetta.

Jos tarvitset lainaa netistä heti tilillesi, niin voimme lämpimästi suositella Lainaston tarjoamaa joustoluottoa.

Lainaston Pikavippi

Lainaston pikalaina on suuruudeltaan 300-600 euroa ja se on hyvä ratkaisu esim. silloin, kun tarvitset pienen kertaluontoisen lainan johonkin yllättävään menoerään.

Erikoista Pikaluotossa on se, että saat sille muista vastaavista lainoista poiketen jopa 4 kuukautta maksuaikaa! Lainaston on yksi harvoista lainapalveluista, joka tarjoaa näin pitkän maksuajan pikalainalle.

Tutustu myös muihin palveluihin, jotka myöntävät pikalainaa pitkällä maksuajalla.

Lainasto Mastercard

Lainasto MastercardUutena lainatuotteena Lainasto on lanseerannut Lainasto Mastercardin. Kyseessä on virtuaalinen luottokortti, jolla maksat ostoksesi kätevästi suoraan verkossa.

 • Luottoraja 100-3000€
 • Ei vuosimaksua
 • Virtuaalinen luottokortti kätevästi suoraan puhelimeesi
 • Mahdollisuus nostaa käteistä tilillesi
 • Jatkuva luotto
 • Kuukausierä 70–120€
 • Ikäraja 18-vuotta

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen Lainastolta on todella mutkaton prosessi. Lainan hakeminen on aina asiakkaalle maksutonta ja et sitoudu mihinkään täyttämällä lainahakemuksen.

Lainaa haetaan yksinkertaisen nettihakemuksen avulla. Tunnistaudu ensin verkkopankkitunnuksilla ja täytä tämän jälkeen hakemukseen tiedot itsestäsi. Saat lainapäätöksen 5-15 minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä ja jos päätös on myönteinen, ovat rahat käytettävissäsi heti.

Lainasto on siis todella nopea lainapalvelu!

Lainan saamiseen on toki muutama ehto. Sinun tulee olla iältäsi 18-21 vuotias(Pikalaina 18v ja joustoluotto 21v) ja tililläsi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinun tulee olla Suomen kansalainen ja omata riittävän suuret tulot lainan takaisinmaksua varten. Poikkeuksena tähän pikalaina, jota voit hakea myös työttömänä.

Lainojen Kulut

Lainojen kulut ovat hyvin pitkälle linjassa muihin vastaavanlaisia luottoja Suomessa tarjoaviin palveluihin verrattuna. Pikaluotto ei ole koskaan yhtä edullinen kuin esim. vakuudellinen laina mutta lyhyen maksuajan ansiosta kokonaiskustannukset eivät päätä huimaa.

Tämän lisäksi Suomessa vuonna 2019 pikalainoille asetettu korkokatto takaa sen että myöskään Lainasto ei enää pysty perimään tähtitieteellisiä korkoja lainoistaan.

Alla esimerkki Lainaston tarjoaman pikalainan kuluista:

Lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Lainan Maksu Tilille

Kuten jo yllä mainitsimme, on Lainasto todella nopea lainapalvelu. Lainahakemuksen täyttäminen käy käden käänteessä ja myös mahdollisten tulotodistusten lähettäminen onnistuu sähköisesti.

Lainahakemukset käsitellään aina 5-15-minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä ja tämän jälkeen rahat ovat käytettävissäsi välittömästi.

Voit siis saada lainan tilillesi parhaimmillaan jopa 20-minuutissa lainahakemuksen täyttämisestä!

Lainasto Kokemuksia

Lainasto on loistava vaihtoehto, olit sitten pienen pikalainan tai suuremman joustoluoton tarpeessa. Juuri palvelun monipuolisuus ja helppous tekee Lainastosta todella suositun lainapalvelun. Jos kaikki on kunnossa, niin saat luoton tilillesi minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainasto ei ole netin edullisin lainapaikka mutta sen korot ja kulut ovat kuitenkin kilpailukykyiset verrattuna useimpaan vastaavia tuotteita tarjoavaan palveluun.

Jos kuitenkin etsit suurempaa ja edullisempaa kulutusluottoa tarjoavaa lainapalvelua, niin suosittelemme tutustumista Omalaina- palveluun. Omalainan kautta voit kilpailuttaa yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa 30 eri lainantarjoajaa.

Saamamme palautteen mukaan myös Lainaston asiakaspalvelu on toimivaksi todettu ja esim. maksuvapaiden kuukausien hakeminen onnistuu todella vaivattomasti. Pieni miinus tulee kuitenkin siitä että asiakaspalvelupuhelut ovat maksullisia eikä verkkosivustolla ole tarjolla Chat ominaisuutta.

Pikalainalle saatava 4 kuukauden maksuaika on todellinen erikoisuus sillä kovin moni muu lainapalvelu ei tälläistä mahdollisuutta tarjoa. Voit siis maksaa pienenkin lainan pois tarvittaessa pitkällä aikavälillä.

Myös kotimaisuudesta plussaa Lainastolle sillä kyseessä on 100 % Suomalainen rahoituspalvelu. Voimme ehdottomasti suositella Lainastoa, olit sitten pienen pikalainan tai joustavan tililuoton tarpeessa.

Alla vielä tärkeimmät pointit Lainaston tarjoamista lainoista:

 • Ikäraja vain 18-21 vuotta
 • Lainaa monipuolisesti
 • 100 % Suomalainen lainapalvelu
 • Erittäin suosittu ja luotettava
 • Laina tilille todella nopeasti
 • Maksuaikaa pikavipille jopa 4 kuukautta
 • Lainahakemus aina maksuton
 • Kilpailukykyiset korot

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.lainasto.fi
 • Asiakaspalvelu: 0600 30 6000 (ma-pe 9-17)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: GF Money Consumer Finance Oy, Linnankatu 18, 20100 Turku

Hae Lainaa Lainastolta

Onko Sinulla Kokemuksia Lainastosta?

Oletko hakenut pikaluottoa Lainastolta? Miten homma on toiminut ja oletko ollut tyytyväinen ratkaisuusi?

Kommentoi alle kokemuksistasi tai esitä meille kysymyksiä Lainastoon liittyen. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös oma tähtiarviosi Lainastolle.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

3 Kommenttia “Lainasto kokemuksia – Kannattaako luoton hakeminen Lainastolta?”

 1. Lainasto kokemuksia – Kannattaako luoton hakeminen Lainastolta?

  Tykkään Lainaston monipuolisesta lainavalikoimasta! Noista itselle paras vaihtoehto oli ehdottomasti tililuotto.

  1. Lainasto kokemuksia – Kannattaako luoton hakeminen Lainastolta?

   Saako udella että mitä vaatimuksia Lainastolla oli jotta sait tililuoton käyttöösi?

   1. Post
    Author
    Lainasto kokemuksia – Kannattaako luoton hakeminen Lainastolta?

    Voit hakea tililuottoa Lainastolta jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla on riittävät kuukausittaiset tulot. Maksuhäiriömerkintöjä ei myöskään luonnollisesti saa olla.

    Terveisin,

    Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää