Hae Pikavippi Heti Tilille

Tällä sivulla voit vertailla kaikki suosituimmat pikavipit. Valitse itsellesi paras pikavippi ja hae heti tilillesi. Pientenkin pikavippien vertailu kannattaa, sillä erot eri lainapalveluiden koroissa saattavat olla merkittäviä.

Valitse alta haluamasi lainasumma ja maksuaika pikavipille, niin hakukoneemme etsii sinulle parhaat vaihtoehdot useiden eri pikavippiä tarjoavien palveluiden joukosta.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Pikavipit Kannattaa Vertailla

pikavippi heti tilille

Useimmille meistä on tuttu tilanne jossa jokin yllättävä menoerä tulee eteen mutta tilillä ei ole tarpeeksi rahaa kattamaan tätä menoerää. Usein tälläisiin tilanteisiin pikavippi on hyvä ratkaisu. Pikavipillä pystyt kattamaan yllättävän menoerän nopeasti ja helposti.

Vaikka kyseessä on yleensä pieni laina, niin silti pikavippien vertailu kannattaa aina tehdä. Pientenkin lainojen kuluissa saattaa olla suuria eroja, joten ne kannattaa aina vertailla ennen pikaluoton nostamista tilille.

Tarjoamme tällä sivulla ilmaisen pikavippivertailun, jonka avulla löydät itsellesi helposti parhaan paikan hakea pikavippiä tilillesi nopeasti.

Suosituimmat Pikavipit

Tutustuimme pikavippiä tarjoaviin yhtiöihin ja esittelemme alla lainaanyt.fi:n tutkimusten perusteella 5 parasta vaihtoehtoa pikavipin hakemiseen heti tilille:

1. Ferratum

ferratumFerratum on erittäin suosittu pikavippejä jo pitkään tarjonnut lainapalvelu, jonka kautta voit hakea 2000 euron suuruisen joustoluoton käyttöösi todella helposti ja nopeasti. Kyseessä on jatkuva luotto, joka on käytössäsi luottorajasi puitteissa aina kun haluat. Joustoluotto on erittäin kätevä vararahasto pahan päivän varalle!

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin joustoluotto on käytössäsi välittömästi. Ferratum tarjoaa siis hyvän ratkaisun pieneen ja äkilliseen rahantarpeeseen.

 • Korko alk. 20 %
 • Pikavippiä 100-2000 euroa
 • Ikäraja 21-vuotta
 • Maksuaika: Jatkuva luotto
 • Heti tilille

Lue Lisää Ferratumista

2. Bank Norwegian

bank norwegianJos tarvitset vähän suurempaa pikavippiä pitkällä maksuajalla, niin Bank Norwegian on varteenotettava vaihtoehto. Bank Norwegian tarjoaa 1000-60 000 euron suuruisia lainoja asiakkailleen. Maksuajan voit valita lainasummasta riippuen 1-15-vuoden väliltä.

Bank Norwegian on edullinen vaihtoehto, sillä sen tarjoamien lainojen korot ovat alkaen 6,99 %.

 • Korko alk. 6,99 %
 • Pikavippiä 1000-60.000 euroa
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Maksuaika: 1-15 vuotta
 • Edullinen vaihtoehto

Lue Lisää Bank Norwegianista

3. Ostosraha

ostosrahaOstosraha on perinteikäs lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen 400-3000 euron suuruista pikavippiä. Ostosraha on jo pitkään ollut todella suosittu lainapalvelu ja sen kautta haet pienen-keskisuuren vipin tilillesi 15-minuutissa.

Ostosraha on jo pitkään ollut yksi lainaanyt.fi sivuston lainavertailujen suosituimmista lainoista. Edulliset korot ja palvelun luotettavuus tekevät siitä hyvän vaihtoehdon pikavipin hankintaan.

 • Korko alk. 19,99 %
 • Pikavippiä 400-3000 euroa
 • Ikäraja 21-vuotta
 • Maksuaika: 1-3 vuotta
 • Luotettava lainapalvelu

Lue Lisää Ostosrahasta

4. Vertaaensin.fi

vertaaensin.fiVertaaensin.fi on suhteellisen uusi lainapalvelu, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa useita eri pikavippiä tarjoavia lainapalveluita. Vertaaensin.fi tarjoaa siis todella kätevän tavan löytää itsellesi parhaan pikavipin.

Voit hakea pikavippiä palvelun kautta, jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

 • Korko alk. 7,60 %
 • Pikavippiä 500-50.000 euroa
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Maksuaika: 1-15 vuotta
 • Kilpailuttaa pikavipit

Lue Lisää Vertaaensin.fi:stä

5. Bondora

bondoraBondora on vertaislainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikavippiä 500-10 000 euroa nopeasti tilillesi. Vertaislainapalvelu tarkoittaa sitä, että vippiä haetaan sijoittajilta pankin sijaan.

Bondora tarjoaa pikavippejä joustavilla 3-60 kuukauden maksuajoilla. Vertaislainapalvelujen kautta voit saada lainaa edullisemmilla koroilla kuin perinteisiltä pankeilta, joten Bondoraa kannattaa ehdottomasti kokeilla.

 • Korko alk. 8,12 % %
 • Pikavippiä 500-10.000 euroa
 • Ikäraja 21-vuotta
 • Maksuaika: 3-60 kuukautta
 • Vertaislainapalvelu

Lue Lisää Bondorasta

Pikavippien Korkokatto

Pikavipeille asetettiin korkokatto vuonna 2013 ja sitä kiristettiin edelleen syyskuussa 2019. Korkokaton vaikutuksesta markkinoilta on poistunut suuri osa perinteisiä pikavippejä myöntävistä palveluista. 100-500 euron pikavippejä tarjoavia palveluita ei enää tänä päivänä ole kovin montaa.

Korkokaton asettamisen jälkeen pikavippien tilalle ovatkin tulleet joustoluottoa tarjoavat palvelut. Vaikka syyskuussa korkoja rajoitettiin 20 %:iin, niin spekuloinneista huolimatta moni joustoluottoja tarjoava palvelu jatkoi toimintaansa.

Tämä on kuluttajan kannalta erittäin hyvä uutinen, sillä joustoluottoa saa nyt huomattavasti edullisemmin kuin aikaisemmin.

Palvelut jotka aiemmin pystyivät perimään pikavipeistä monen 100 prosentin korkoja, tarjoavat nyt pikavippejä 20 %:n korkokaton puitteissa. Pikavippiä voi siis saada nykyään ihan järkevällä hinnoittelulla. Huono puoli on se että pikavippien saamisen ehtoja on jouduttu kiristämään pankkien toimesta luottotappioriskin kasvaessa.

Alla vielä tiivistettynä mitä uusi korkokatto käytännössä tarkoittaa:

Lainasummat: Uusi pikavippien korkokatto laajennettiin koskemaan kaikkia lainasummia, kun edellinen korkokatto koski ainoastaan yli 2000 euron suuruisia lainoja. Lakimuutoksen ulkopuolelle jäävät kuitenkin edelleen esim. asuntolainat ja autorahoitukset.

Lainatuotteet: Lakia laajennettiin koskemaan myös joustoluottoja. Pikavippiyritykset pystyivät kiertämään edellistä lakia tarjoamalla asiakkailleen joustoluottoja ja pystyivät perimään näistä edelleen korkeita korkoja.

Pikavippien korko: Edellinen korkokatto oli 50 %:a ja nyt sitä kiristettiin 20 %:iin. Tämä tarkoittaa sitä että minkään vakuudettoman lainan nimelliskorko ei saa olla yli 20 %:a.

Muut kulut: Nimelliskoron lisäksi pikavipeistä saa periä muita kuluja 0,01 % haetun vipin määrästä päivätasolla. Vuositasolla näitä kuluja saa olla korkeintaa 150 euroa.

Sanktiot: Jos pikavipin myöntävä yritys ei noudata korkokattoa, niin asiakas ei ole velvollinen maksamaan pikavipistään lainkaan kuluja tai korkoja.

Kaiken kaikkiaan korkomuutos sekä alentaa lainojen hintoja sekä selkeyttää huomattavasti lainojen kulujen vertaamista kuluttajan kannalta.

Pikavippi Ilman Vakuuksia

Kaikki tällä sivulla vertaillut pikavippiä tarjoavat palvelut tarjoavat niitä ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä että sinun ei tarvitse hankkia pikavipille minkäänlaisia takaajia- tai vakuuksia. Voit siis hakea vipin todella nopeasti tilillesi juurikin tästä syystä.

Oikeastaan ainoa huono puoli vakuudettomissa lainoissa on se että niiden korkotaso on aina hieman korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä että pankkien luottotappioiden riski on huomattavasti suurempi vakuudettomissa vipeissä, joten ne joutuvat perimään niistä suurempaa korkoa.

Miten Saan Pikavipin Heti Tilille?

Pikavipin saaminen heti tilille ei ole tänä päivänä vaikeaa. Lähestulkoon kaikki pikavippejä myöntävät palvelut ovat automatisoineet lainanmyöntämisprosessinsa. Joten jos hakemuksesi hyväksytään, niin yleensä pikavippi on tililläsi 10-minuutissa. Suuremmissa lainasummissa voi kuitenkin joissain tapauksissa kestää 1-3 arkipäivää ennen kuin laina maksetaan tilillesi.

Jos haluat pikavipin heti tilille, niin toimi seuraavasti:

 1. Siirry haluamasi pikavippiä tarjoavan palvelun sivustolle
 2. Täytä lainahakemukseen vaaditut tiedot
 3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 4. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin pikavippi maksetaan tilillesi heti

Kokemuksia Pikavipeistä

Kun pikavipit saapuivat Suomen lainamarkkinoille tämän vuosituhannen alussa, niin niiden suosio räjähti. Oli hyvin normaalia että esim. perjantaina haettiin muutaman sadan euron suuruinen pikavippi tekstiviestillä viikonlopun rientoja varten.

Tämä johti hyvin nopeasti siihen että pikavippejä alettiin pitämään erittäin arveluttavina siitä syystä että niistä joutui maksamaan erittäin korkeaa korkoa. Voidaan sanoa että pikavippien maine ei ole mikään mairitteleva vielä tänäkään päivänä.

Tilanne on kuitenkin tänä päivänä hyvin erilainen kuin esim. 10-vuotta sitten. Lakimuutosten myötä pikavipeistä ei voi enää periä tähtitieteellisiä korkoja. Pikavippejä on mahdollista saada tänä päivänä yhtä edullisesti kuin vaikkapa kulutusluottoa omasta pankista.

Kokemukset pikavipeistä ovat siis edelleen hyvin kielteisiä mutta todennäköisesti uuden korkokaton myötä suhtautuminen näihin lainoihin tulee muuttumaan positiivisemmaksi. Myös kilpailu perinteisten pankkien ja pikavippiyhtiöiden välillä tulee kiristymään korkokaton myötä.

Hyödyllisiä linkkejä:

Päivitetty: Syyskuu 16, 2019

Usein Kysyttyä Pikavipeistä

Jaa Tämä