Aasa – Edullista lainaa 2000-10.000 euroa

In Lainapaikat by Ylläpito joulukuu 24, 2017

Aasa kulutusluotto
 • Lainatuote: Kulutusuotto
 • Maksuaikaa 6-60 kk
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainaa 2000-10.000 euroa

Hae Aasa Lainaa Klikkaamalla Tästä

Lainan Hakeminen Aasalta

Luoton hakeminen Aasalta on erittäin helppoa ja nopeaa. Hakeminen tapahtuu nettilomakkeen kautta ja hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Aasa tarjoaa lainaa 2000-10.000 euroa 6-60 kuukauden joustavalla maksuajalla. Lainapäätöksen saat hakemuksen täyttämisen jälkeen jo samana päivänä.

Lainan hyväksymisen jälkeen saat postitse lyhennysaikataulun lainallesi. Tästä löydät kaikki tarvittavat tiedot lainan lyhennykseen.

Saadaksesi lainaa sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt vakinaisesti Suomessa asuva henkilö. Sinulla tulee olla vakituiset työ- tai eläketulot ja ei maksuhäiriömerkintöjä.

Alla perusiedot Aasa lainasta:

 • Lainasumma 2000-10.000 euroa
 • Laina-aika 6-60 kuukautta
 • Nimelliskorko 9,9 %
 • Järjestelypalkkio 686 euroa
 • Tilinhoitomaksu 9 euroa/kk
 • Todellinen vuosikorko 3500 euron lainalle 24 kuukauden maksuajalla 37,50 %

Milloin Lainaa Voi Hakea?

Voit hakea lainaa juuri silloin kuin haluat Aasan verkkosivuston kautta. Lainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina.

Milloin Saan Rahat Tililleni?

Täytettyäsi lainahakemuksen saat Aasalta henkilökohtaisen lainapäätöksen joko postitse tai sähköpostitse. Jos haluat lainapäätöksen sähköpostiisi, niin usein saat sen jopa saman päivän aikana!

Jos hyväksyt lainatarjouksen, niin voit allekirjoittaa sen joko käsitse tai sähköisesti. Kun Aasa saa sinulta allekirjoitetun lainasopimuksen, niin se maksaa rahat tilillesi nopeasti.

Lainan Kulut

Lopulliset lainasi kulut saat selville lainasopimuksesta, mutta voit jo nyt alustavasti vertailla kuluja eri lainasummilla ja maksuajoilla Aasan sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.

Klikkaa alta itsesi Aasan lainalaskuriin ja tarkastele lainan kuluja ja kuukausierää haluamallasi lainasummalla ja ajalla.

Lainan Takaisinmaksu

Kun saat itsellesi lainatarjouksen, niin näet siitä minkälaiseksi lainasi kuukausierä muodostuu. Aasa lähettää sinulle kuukausittain laskun tälle summalle. Voit myös halutessasi maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin milloin tahansa ilman ylimääräisiä kuluja.

Voit valita laskun joko paperiversiona tai suoraan sähköpostiisi.

Eräpäivän Siirto

Jos haluat vaihtaa Aasa lainasi kuukausittaista eräpäivää, niin myös tämä onnistuu vaivattomasti olemalla yhteydessä Aasan asiakaspalveluun.

Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot tämän sivun alalaidasta.

Peruutusturva

Aasa tarjoaa lainoilleen 18 vuorokauden peruutusturvan. Jos tulet toisiin ajatuksiin jo myönnetyn lainan suhteen, niin pystyt helposti perumaan lainan. Lainan peruminen onnistuu ilmoittamalla tästä Aasan asiakaspalveluun. Ilmoituksen voit tehdä puhelimitse, postitse ja sähköpostitse.

Yritys

Aasa Oy on Suomalainen luotettava rahoitusyhtiö. Aasa tarjoaa vakuudetonta lainaa kuluttajien tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Yritys noudattaa luotonannossaan ECRC:n määrittämiä lainanannon kriteereitä, kuluttajaviranomaisten suosituksia, sekä lainsäädäntöä.

Aasa ei jaa asiakkaidensa tietoja muiden rahoituslaitosten tai pankkien kanssa.

Vastuullinen Luotonanto

Aasa noudattaa lainapäätöksiä tehdessään vastuullisen luotonannon kriteereitä, jotka yllämainittu ECRC on asettanut. Tämä tarkoittaa sitä että hakijan maksukyky selvitetään mahdollisuuksien mukaan ja tällä tavalla pyritään ennaltaehkäisemään asiakkaiden ylivelkaantumista.

Jos kuitenkin käy niin että joudut maksuvaikeuksiin lainasi kanssa, niin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Aasan asiakaspalveluu ja sopia järjestelyistä maksuerien suhteen.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.aasa.fi
 • Asiakaspalvelu: 0600 04045
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi
 • Osoite: Aasa Oy, Konalantie 6-8 B, 00370 Helsinki

Hae Aasa Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kirjoittaja: Jyri Hagman

Aasa – Edullista lainaa 2000-10.000 euroa
4.7 (93.33%) 3 Ääntä

Ylläpito

Yksi Kommentti “Aasa – Edullista lainaa 2000-10.000 euroa”

 1. Onko kenelläkään tietoa että miten edullinen Aasa on verrattuna muihin vastaavia kulutusluottoja tarjoaviin palveluihin?

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *