Everyday kokemuksia – Joustoluottoa 20-2000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Everyday
 • Lainatuote: Joustoluotto
 • Jatkuva luotto
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Lainaa: 20-2000 euroa

HAE Everyday Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Everyday on lopettanut toimintansa 1.9.2019 voimaan tulleen lainojen korkokaton johdosta. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia luottoja myöntävän palvelun sivustolle)

Luottokortti Kännykässäsi

Everyday-joustoluotto on kuin luottokortti kännykässäsi. Saat 2000 euron luottorajan vapaaseen käyttöösi, ilman vuosimaksuja tai muitakaan piilokuluja. Voit nostaa tarvitsemasi summan tilillesi joko pienemmissä erissä tai koko luottorajan kerralla. Luottoa voit nostaa joko netissä tai tekstiviestillä vuoden jokaisena päivänä.

Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja kuluja kertyy ainoastaan luoton käytöstä. Kun nostat luottoa, niin nostoprovisio on 15 %. Muita kuluja ei ole kunhan maksat luoton takaisin eräpäivänä.

Luoton hakeminen

Joustoluoton hakeminen ensimmäisellä kerralla tapahtuu Everydayn lainapalvelusta. Ennen lainan hakemista sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella.

Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla pääset matkapuhelinnumeron kanssa kirjautumaan palveluun ja tekemään sopimuksen. Kun sopimus on tehty, niin tämän jälkeen voit milloin tahansa nostaa luottoa joko verkkosivuilla tai tekstiviestillä.

Kuka Voi Saada Lainaa?

Everyday myöntää lainaa heti netissä seuraaville henkilöille:

 • Olet 21-75-vuotias Suomen kansalainen
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta
 • Sinulla on Vakituinen osoite Suomessa
 • Tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Miten Nopeasti Saan Luoton Tililleni?

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin käytännöllisesti katsoen luotto on käytössäsi välittömästi. Voit siis tehdä nostoja tilillesi heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaasi n. 10-minuuttia. Voit siis saada 2000 euron suuruisen joustoluoton käyttöösi todella nopeasti!

Laskutus

Laskutus tapahtuu joko perinteisesti kirjeenä tai voit myös halutessasi valita sähköpostilaskutuksen. Keskimäärin luoton maksuaika on 45 päivää, eli lasku tulee aina lainan oton jälkeisen kuun lopussa.

Lainan määrästä ja toiveistasi riippuen voit maksaa luoton myös osamaksuna. Jos olet siis tehnyt isomman hankinnan, niin  tämä helpottaa ja antaa joustoa takaisinmaksuun.

Minimilyhennys Everydayllä on 10 % luoton määrästä. Jos sinulla on siis esim. 1500 euroa nostettuna tilillesi, niin minimilyhennys tästä on 150 €.

Joustoluoton Hinnat

Everyday ei peri luotostaan mitään kiinteitä kustannuksia, vaan maksat ainoastaan tehdessäsi nostoja sekä tietenkin korkoa luotollesi.

Nostoprovisio on Everydayllä 15 % noston summasta ja todellinen max. vuosikorko esim. 800 € suuruiselle lainalle on 89,66 %

Jos siis nostat luottoa tilillesi 800 € ja maksat sen takaisin minimilyhennyksillä 44kk aikana, niin tällöin luoton arvioitu kokonaiskustannus on 632,08 €

Maksa Luotolla Verkko-Ostoksesi

Everyday on siitä poikkeuksellinen lainapalvelu, että se tarjoaa käyttöösi myös kätevän verkkomaksuominaisuuden.

Voit siis maksaa verkko-ostoksesi Everyday joustoluotollasi. Palvelu toimii yli 6000 verkkokaupassa ja on todella käytännöllinen tapa maksaa verkko-ostokset.

Everyday verkkomaksu toimii seuraavalla tavalla:

 1. Tilaa haluamasi tuotteet verkkokaupasta ja valitse maksutavaksi Everyday
 2. Verkkokauppa toimittaa tilauksesi
 3. Saat Everydayltä laskun tilauksestasi

Voit maksaa tilauksesi korottomasti kerralla tai vaihtoehtoisesti käyttää luottosi osamaksuominaisuutta.

Asiakaspalvelu

Everyday asiakkaan saat käyttöösi oman OPR-online hallinnointipalvelun, josta voit ajantasaisesti seurata ja hallinnoida omia asiakastietojasi ja laskutusasioita. Palvelun kautta voit esim. tehdä nostoja, tulostaa laskuja, lukea lainaehdot tai päivittää yhteystietojasi. OPR-online on avoinna 24/7.

Voit tiedustella laskuun liittyviä asioita myös puhelimitse arkisin klo 9-17 tai sähköpostitse. Everydayn sivuille on nyt myös lisätty Chat-mahdollisuus, joten myös tätä kautta saat yhteyden asiakaspalveluun.

Yritys

Everyday palvelun tarjoaa OPR-Vakuus Oy. OPR-vakuus on kotimainen rahoitusyhtiö, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla vuodesta 2005 lähtien. OPR-vakuuden kautta on toteutettu yli miljoona erilaista rahoitusratkaisua ja se tunnetaankin alalla vastuullisena toimijana.

Yhteenveto

Jos kiinnostuit Everydayn joustoluotosta, niin olemme vielä vetäneet sinulle yhteen palvelun tärkeimmät pointit:

 • Ikäraja ainoastaan 21-vuotta
 • Joustoluottoa 2000 euroon asti
 • Korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta
 • Voit maksaa luottoa myös pienemmissä erissä
 • Luotossa ei mitään kiinteitä kuluja. Maksat vasta kun nostat luottoa tilillesi
 • Et tarvitse luoton hakemiseen vakuuksia tai takaajia
 • Lainan hakeminen aina ilmaista
 • Voit hakea lainaa mihin kellon aikaan tahansa

Klikkaa alta itsesi Everydayn sivustolle ja hae joustavaa tililuottoa jo tänään!

Yhteystiedot

HAE Everyday Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Everyday on lopettanut toimintansa 1.9.2019 voimaan tulleen lainojen korkokaton johdosta. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia luottoja myöntävän palvelun sivustolle)

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää