Tonnilaina – Uusi 1000 euron nopea pikalaina

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Tonnilaina
 • Lainatuote: Kulutusluotto
 • Maksuaikaa 24 kk
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainaa 1000 euroa

HAE Tonnilainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele Tonnilainaa enää asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia lainoja myöntävän palvelun sivustolle)

Uusi Ja Yksinkertainen Lainatuote

Tonnilaina on täysin uusi lainatuote, joka on tehty asiakkaan kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi. Nimensä mukaisesti palvelun kautta voit hakea tilillesi 1000 euron suuruisen lainan ilman vakuuksia. Lainasumman lisäksi myös maksuaika on vakio eli 24 kuukautta. Palvelu on siis moneen muuhun lainapalveluun verrattuna todella helppo ja yksinkertainen.

Miten Tonnilainaa Haetaan?

Lainaa haetaan Tonnilainan sivuilta löytyvän nettihakemuksen avulla. Lainanhakuprosessi on todella nopea ja yksinkertainen:

 1. Täytä hakemus huolellisesti kohta kohdalta
 2. Tonnilaina lähettää sähköpostiisi lainasopimuksen ja sopimusehdot
 3. Allekirjoita lainasopimus omilla verkkopankkitunnuksillasi
 4. 1000 euroa maksetaan tilillesi pian sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen

Kuka Voi Hakea Tonnilainaa?

Voit hakea tonnilainaa, jos olet 20-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Sinulta tulee myös löytyä omat verkkopankkitunnukset sekä voimassa oleva sähköpostiosoite.

Lainan Takaisinmaksu

Tonnilainan takaisinmaksuaika on aina kiinteä 24 kuukautta. Voit kuitenkin myös maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan aikaisemmin ilman lisäkuluja. Lainaan kuuluu myös 14 vuorokauden peruutusaika.

Tonnilainan Kulut

Tonnilainan hinnoittelu on erittäin selkeä ja läpinäkyvä. Lainan todellinen vuosikorko on 50,32 % ja niimelliskorko 9 %. Lisäksi lainan avaamisen yhteydessä veloitetaan 299 euron järjestelypalkkio. Kokonaiskustannuksia 19 kuukauden lainalle kertyy yhteensä 1374,05 euroa.

Yrityksestä

Tonnilainan tarjoaa Aasa Oy, joka on toiminut Suomessa lainamarkkinoilla jo pitkään ja on sekä suosittu että luotettu lainantarjoaja. Aasa noudattaa toiminnassaan ECRC:n määrittelemiä vastuullisen luotonannon kriteereitä. Lainaaminen on turvallista ja asiakkaiden yksityisyys on turvassa. Aasa ei myöskään jaa asiakkaidensa tietoja muiden pankkien tai rahoituslaitosten kanssa.

Jos tarvitset nopeaa ja erittäin yksinkertaisesti hinnoiteltua lainaa netistä, niin voimme ehdottomasti suositella Tonnilainaa sinulle. Siirry Tonnilainan lainahakemukseen klikkaamalta alta ja hae tonni tilillesi!

Yhteystiedot

HAE Tonnilainaa KlikkaamallaTästä

(Emme suosittele Tonnilainaa enää asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia lainoja myöntävän palvelun sivustolle)

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

2 Kommenttia “Tonnilaina – Uusi 1000 euron nopea pikalaina”

  1. Post
   Author
   Tonnilaina – Uusi 1000 euron nopea pikalaina

   Hei Sari-Marjut,

   Tältä sivustolta löydät useita paikkoja mistä voit tonnin lainan hakea. Suosittelemme tutustumaan lainahakuumme. Lainahaun avulla pystyt vertailemaan lähes 100 lainapalvelun tarjonnan.

   Lainaanyt.fi ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *