Blue Finance Arkilaina – Lue kokemuksia ja arvostelu

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 10.10.2021

Blue Finance
Blue Finance Arvostelu
Arvio
3.8
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Blue Finance on jo vuodesta 2011 saakka Suomen lainamarkkinoilla toiminut palvelu, jonka kautta voit hakea heti tilillesi joko 100-500 euron suuruisen arkilainan tai joustoluoton jopa 5000 euron luottorajalla (toistaiseksi uusille asiakkaille tarjolla vain 100-500 euron arkilaina).

Blue Financen paras puoli on ehdottomasti sen nopeus, voit nimittäin saada lainan tilillesi minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen. Myös arkilainalle myönnettävä 4 kuukauden maksuaika voidaan katsoa positiiviseksi asiaksi. Saat siis joustavasti maksuaikaa myös pienelle pikavipille.

Voit hakea lainaa Blue financelta, jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla on luottotiedot kunnossa.

Lainaesimerkki: 300 euron Arkilaina 4 kuukauden maksuajalla. Nimelliskorko 9,90 %, lainanhoitomaksu 3,65 % ja todellinen vuosikorko 26,40 %. Takaisinmaksettava summa 313,58 euroa.

Hyvää

Laina heti tilille

Arkilainalle 4 kuukauden maksuaika

Selkeät lainaehdot ja hinnoittelu

Selkeä verkkosivusto ja helppo lainahakemus

Huonoa

Tarjolla uusille asiakkaille ainoastaan 100-500 euron suuruinen Arkilaina

Maksulliset asiakaspalvelupuhelut

Asiakaspalvelu saanut moitteita eri kanavissa

Blue Finance Pähkinänkuoressa

blue finance logoBlue Finance Oy on täysin Suomalainen pikaluottoyhtiö ja sen toiminta on läpinäkyvää sekä vastuullista. Yritys on rekisteröity luotonantajarekisteriin eli sen toimintaa voidaan pitää luotettavana. Palvelu on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 alkaen.

Blue Finance myöntää 100-500 euron suuruisia Arkilainoja 4 kuukauden maksuajalla tai jopa 5000 euron suuruisen joustoluoton. Voit hakea luottoa Blue Financelta jos olet täysi-ikäinen henkilö ja tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

HUOM! Blue Finance tarjoaa toistaiseksi uusille asiakkaille ainoastaan 100-500 euron suuruista Arkilainaa.

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella ja lainanhakijat tunnistetaan turvallisesti verkkopankkitunnuksilla.

Jos luoton hakeminen Blue Financelta kiinnostaa, niin tästä artikkelista löydät kattavan infopaketin Blue Financen tarjoamista luotoista.

Arkilainan Hakeminen Ja Takaisinmaksu

Blue Finance arkilaina

Blue Finance Arkilainaa haet kätevästi ja nopeasti palvelun verkkosivuston kautta.

Saat aina lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen ja myös rahat maksetaan tilillesi heti. Arkilainan lainahakemus on todella nopea täyttää koska sinulta ei vaadita mitään liitteitä lainan saamiseksi.

Voit siis saada Arkilainan tilillesi minuuteissa!

Lainan takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen pitkä. Käsittääksemme ainoastaan Lainasto tarjoaa pikavipilleen yhtä pitkää maksuaikaa.

Jos haet esim 300 euron suuruisen arkilainan, niin saat maksuaikaa sille 4 kuukautta!

Blue Finance Joustoluotto

Pikavipin lisäksi Blue Finance tarjoaa asiakkailleen kätevää 5000 euron suuruista joustoluottoa.

Joustoluotto on jatkuva luotto ja toimii vähän samaan tapaan kuin luottokortit. Voit nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa aina kun haluat.

Kuluja maksat vasta silloin, kun olet nostanut rahaa tilillesi!

Joustoluoton Hakeminen Ja Takaisinmaksu

Joustoluottoa haetaan samaan tapaan kuin pikavippiä. Täytät lainahakemuksen Blue Financen verkkosivustolla ja myös joustoluotossa saat lainapäätöksen välittömästi.

Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain ja kuukausierä riippuu olemassa olevan luoton summasta. Minimilyhennys on 20 % luoton summasta tai 200 euroa.

Jos siis luottosi kokonaismäärä on esim. 1500 euroa, niin lyhennettävää tule kuukaudessa 300 euroa.

Kuka Voi Hakea Arkilainaa Ja Joustoluottoa

Voit hakea Blue Finance pikavippiä tai joustoluottoa, jos täytät alla olevat ehdot:

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • Omaat riittävän takaisinmaksukyvyn
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Lainojen Kulut

Arkilaina:

Lainaesimerkki: 300 euron Arkilaina 4 kuukauden maksuajalla. Nimelliskorko 9,90 %, lainanhoitomaksu 3,65 % ja todellinen vuosikorko 26,40 %. Takaisinmaksettava summa 313,58 euroa.

Joustoluotto:

Lainaesimerkki: Jos nostat luottoa tilillesi 5000 euroa ja maksat sen takaisin 12 kuukauden kuluessa, niin tällöin lainan todellinen vuosikorko on 21,90 %. Takaisinmaksettava summa on siis yhteensä 5558,07 €.

Alla olevasta taulukosta näet lisäksi kaikki muut Blue Financen lainoihin mahdollisesti liittyvät kulut:

Tuote Hinta
Kuukausittaisen eräpäivän muuttaminen 30 €
Laskutustavan muuttaminen 10 €
Maksusuunnitelman muuttaminen 30 €
Paperilaskutus 3,90 €/lasku
Liikasuorituksen palautus 10 €
Maksuhuomautus 5 €
Eräännyttämiskulu, velkapääomaa alle 500 € 25 €
Eräännyttämiskulu, velkapääoma 500 € ja yli 50 €

Tarjolla Myös Yritysrahoitusta

Yritysrahoitus

Jos olet yrittäjä ja tarvitset yrityslainaa, niin Blue Financen valikoimasta löytyy tänä päivänä myös vaihtoehto yritysrahoitukselle.

Voit hakea Blue Financelta yritysrahoitusta aina 50 000 euroon asti. Maksuaika vaihtelee 1-36 kuukauden välillä ja lainan kiinteä kuukausikulu määräytyy lainatarjouksen mukaan.

Blue Finance yritysrahoitus on nopea ja vaivaton tapa hakea rahoitusta yritykselle ja se sopii kaikenkokoisille- ja muotoisille yrityksille.

Kokemuksia Blue Financesta

Blue Finance oli muutama vuosi sitten todella suosittu pikavippipalvelu, mutta pikavippien korkokaton jälkeen se katosi lainamarkkinoilta.

Nyt Blue Finance on kuitenkin palannut ja sen uusina lainatuotteina ovat 100-300 euron Arkilaina 4 kuukauden maksuajalla ja kätevä 5000 euron suuruinen joustoluotto.

Blue Financen lainojen kulut ovat tarkastelumme mukaan hieman keskivertoa kalliimmat. Se ei siis ole missään tapauksessa markkinoiden edullisin vaihtoehto, mutta palvelun nopeus tekee siitä silti varteenotettavan vaihtoehdon.

Erityisesti lainoille asetetun korkokaton jälkeen myöskään Blue Financen tarjoaman Arkilainan kulut eivät päätä huimaa. Jos haet tilillesi 300 euron suuruisen Arkilainan 4 kuukauden maksuajalla, niin kuluja tulee maksettavaksesi yhteensä huimat 13,58 €.

Blue Finance on siis erinomainen vaihtoehto, jos tarvitset pienen vipin heti tilillesi.

Myös Blue Financen uudistetut verkkosivut toimivat moitteetta ja näkee että yritys on panostanut käyttäjäystävällisyyteen todella paljon. Negatiivisena asiana mainittakoon kuitenkin asiakaspalvelu. Meillä ei ole omakohtaista kokemusta Blue Financen asiakaspalvelusta, mutta useissa keskustelukanavissa käy ilmi että asiakaspalvelu ei toimi kovin laadukkaasti.

Blue Finance tarjoaa tällä hetkellä ainoastaan 300 euron suuruista arkilainaa, joten jos olet suuremman joustoluoton tarpeessa, niin kannattaa tutustua esim. Ferratumiin tai Saldoon. Voit myös vertailla kaikki Suomen lainapalvelut kätevän lainavertailumme avulla.

Alla vielä tärkeimmät pointit liittyen Blue Financen tarjoamiin lainoihin:

 • Lainaa 100-5000 euroa
 • Maksuaikaa 4 kk tai jatkuva luotto
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Luotettava lainantarjoaja
 • Nimelliskorko alk. 9,90 %
 • Luotto heti tilille

Yritys

Blue Finance Oy on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 alkaen. Se on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin, mikä tarkoittaa sitä että sillä on lupa myöntää lainoja kuluttajille.

Blue Finance noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa.

Yhteystiedot

Hae Lainaa Blue Financelta

Jaa Kokemuksesi Blue Financesta

Oletko hakenut lainaa Blue Financelta? Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun? Sujuiko lainanhakuprosessi ongelmitta?

Jaa meille kokemuksesi kommentoimalla alle tai kysy mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Blue Financelle.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

3 Kommenttia “Blue Finance Arkilaina – Lue kokemuksia ja arvostelu”

 1. Blue Finance Arkilaina – Lue kokemuksia ja arvostelu

  Itse otin Blue Financen kautta joustoluoton käyttööni vähän aikaa sitten ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Kaikki on toiminut viimeisen päälle eikä luottoon ole lisätty mitään piilokuluja, vaan homma on toiminut sopimuksen mukaisesti.

 2. Blue Finance Arkilaina – Lue kokemuksia ja arvostelu

  Hain Blue Financelta ilmaisen pikavipin ja olen kyllä tyytyväinen valintaan. Maksuaikaa saa vipille vuoden ja korot eivät ole mitenkään älyttömät!!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää