Blue Finance kokemuksia – Joustoluottoa heti 5000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.9.2019

Blue Finance
 • Lainatuote: Joustoluotto
 • Maksuaika: Jatkuva luotto
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Lainaa 100-5000 euroa

HAE Blue Finance Lainaa Klikkaamalla Tästä

* Lainaesimerkki: Jos nostat luottoa tilillesi 5000 euroa ja maksat sen takaisin 12 kuukauden kuluessa, niin tällöin lainan todellinen vuosikorko on 21,90 %. Takaisinmaksettava summa on siis yhteensä 5558,07 €.

Blue Finance Pähkinänkuoressa

Blue Finance Oy on Täysin Suomalainen pikaluottoyhtiö ja sen toiminta on läpinäkyvää sekä vastuullista. Yritys on rekisteröity luotonantajarekisteriin eli sen toimintaa voidaan pitää luotettavana.

Blue Finance myöntää 100-700 euron suuruisia pikalainoja 12 kuukauden maksuajalla tai 5000 euron suuruisen joustoluoton. Vipin saamisen ehtona on myös se että asiakkaalla ei ole luottohäiriömerkintöjä.

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella ja lainanhakijat tunnistetaan turvallisesti verkkopankkitunnuksilla.

Blue Finance tekee yheistyötä lukuisten eri yritysten kanssa ja sen asiakaskuntaan kuuluvat 18-72 vuotiaat Suomen kansalaiset, jotka ovat lyhytaikaisen kulutusluoton tarpeessa.

Ilmainen Pikavippi

Moni tietää että Blue Financen kautta on mahdollista hakea pikavippiä 100-700 euroa todella joustavalla 360 päivän maksuajalla.

Mutta tiesitkö että kaikki uudet asiakkaat saavat ensimmäisen 100-300 euron suuruisen pikavipin täysin ilmaiseksi?

Ilmaisen pikavipin maksuaika on 14 vuorokautta. Jos siis maksat ottamasi vipin takaisin kahden viikon sisällä, niin maksat tasan saman summan minkä olet lainannutkin.

Erittäin hyvä vaihtoehto, jos palkkapäivään on vielä vähän aikaa ja pienelle lainalle on tarvetta.

Päivitys 1.9.2019: Lainojen korkokattoa koskevan lakimuutoksen vuoksi ilmainen pikavippi on poistunut Blue Financen lainavalikoimasta 1.9.2019.

Pikavipin Hakeminen Ja Takaisinmaksu

Blue Finance pikavippiä haet kätevästi ja nopeasti palvelun verkkosivuston kautta.

Saat aina lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen ja myös rahat maksetaan tilillesi heti. Pikavipin lainahakemus on todella nopea täyttää koska sinulta ei vaadita mitään liitteitä lainan saamiseksi, eikä tietojasi myöskään tarkisteta Instantor-palvelun kautta.

Voit siis saada pikavipin tilillesi minuuteissa!

Pikavipin takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen pitkä. Käsittääksemme ainoastaan Lainasto tarjoaa pikavipilleen yhtä pitkää maksuaikaa.

Jos haet esim 700 euron suuruisen pikavipin, niin saat maksuaikaa sille 360 päivää!

Takaisinmaksu suoritetaan 6 erässä eli maksat vippiäsi takaisin 2 kuukauden välein. Joka toinen kuukausi on siis periaatteessa maksuvapaa.

Blue Finance Joustoluotto

Pikavipin lisäksi Blue Finance tarjoaa asiakkailleen kätevää 5000 euron suuruista joustoluottoa.

Joustoluotto on jatkuva luotto ja toimii vähän samaan tapaan kuin luottokortit. Voit nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa aina kun haluat.

Kuluja maksat vasta silloin, kun olet nostanut rahaa tilillesi!

Joustoluoton Hakeminen Ja Takaisinmaksu

Joustoluottoa haetaan samaan tapaan kuin pikavippiä. Täytät lainahakemuksen Blue Financen verkkosivustolla ja myös joustoluotossa saat lainapäätöksen välittömästi.

Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain ja kuukausierä riippuu olemassa olevan luoton summasta. Minimilyhennys on 20 % luoton summasta tai 200 euroa.

Jos siis luottosi kokonaismäärä on esim. 1500 euroa, niin lyhennettävää tule kuukaudessa 300 euroa.

Kuka Voi Hakea Pikavippiä Ja Joustoluottoa?

Voit hakea Blue Finance pikavippiä tai joustoluottoa, jos täytät alla olevat ehdot:

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • Omaat riittävän takaisinmaksukyvyn
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Lainojen Kulut

Pikavippi:

Pikavipin nostopalkkio on 15 % ja lainan nimelliskorko 30 %.

Esim. Nostat 200 euron pikavipin ja maksat sen takaisin 12kk kuluessa. Tällöin lainan todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 48,90 %. Takaisinmaksettava summa on tässä tapauksessa yhteensä 275 €.

Päivitys 1.9.2019: Pikavippi on poistunut Blue Financen lainavalikoimasta uuden lainojen korkokaton myötä.

Joustoluotto:

Joustoluoton luottoraja on 5000 €.

Esim. Jos nostat luottoa tilillesi 5000 euroa ja maksat sen takaisin 12 kuukauden kuluessa, niin tällöin lainan todellinen vuosikorko on 21,90 %. Takaisinmaksettava summa on siis yhteensä 5558,07 €.

Kokemuksia Blue Financesta

Blue Finance oli muutama vuosi sitten todella suosittu pikavippipalvelu, mutta pikavippien korkokaton jälkeen se katosi lainamarkkinoilta.

Nyt Blue Finance on kuitenkin palannut ja sen uusina lainatuotteina ovat 100-700 euron pikavippi jopa vuoden maksuajalla ja kätevä 5000 euron suuruinen joustoluotto.

Erityisesti houkuttelevan Blue Financesta tekee sen uusille asiakkaille myöntämä 100-300 euron täysin ilmainen pikavippi.

Ilmainen pikavippi on oiva apu jos rahatilanne on tiukilla ja palkkapäivään on vielä muutama viikko matkaa.

Blue Financen lainojen kulut ovat tarkastelumme mukaan hieman keskivertoa kalliimmat. Se ei siis ole missään tapauksessa markkinoiden edullisin vaihtoehto, mutta palvelun nopeus tekee siitä silti varteenotettavan vaihtoehdon.

Blue Financen kautta saat sekä pikavipin että joustoluoton tilillesi minuuteissa!

Myös Blue Financen uudistetut verkkosivut toimivat moitteetta ja näkee että yritys on panostanut käyttäjäystävällisyyteen todella paljon.

Voimme suositella Blue Financea, jos tarvitset ilmaista vippiä ja pystyt maksamaan sen nopeasti takaisin.

Joustoluoton osalta markkinoilta löytyy kuitenkin parempiakin vaihtoehtoja. Esim. Ferratum ja Suomilimiitti tarjoavat samankaltaista joustoluottoa mutta huomattavasti edullisemmin.

(Jos haluat joustoluoton sijaan hakea esim. perinteistä 2000 euron suuruista kulutusluottoa, niin tutustu myös 2000 euron kulutusluottovertailuumme)

Yritys

Blue Finance Oy on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 alkaen. Se on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin, mikä tarkoittaa sitä että sillä on lupa myöntää lainoja kuluttajille.

Blue Finance noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.bluefinance.fi
 • Asiakaspalvelu: 060 0303 060(ma-pe 7-23)
 • Sähköposti: info@bluefinance.fi
 • Osoite: Blue Finance Oy, Linnankatu 18, 20100 TURKU

HAE Blue Finance Lainaa Klikkaamalla Tästä

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

4 Kommenttia “Blue Finance kokemuksia – Joustoluottoa heti 5000 euroa”

 1. Post
  Author
  Blue Finance kokemuksia – Joustoluottoa heti 5000 euroa

  Hei Merja,

  Voistko ystävällisesti olla yhteydessä asiasta suoraan Blue Financen asiakaspalveluun. Lainaanyt.fi sivusto ei ole itse lainanmyöntäjä, vaan lainavertailuihin erikoistunut sivusto. Emme siis myöskään osaa vastata Blue Financen myöntämiin lainoihin liittyviin kysymyksiin.

  Ystävällisin terveisin,

  Jyri
  Ylläpito

 2. Blue Finance kokemuksia – Joustoluottoa heti 5000 euroa

  Itse otin Blue Financen kautta joustoluoton käyttööni vähän aikaa sitten ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Kaikki on toiminut viimeisen päälle eikä luottoon ole lisätty mitään piilokuluja, vaan homma on toiminut sopimuksen mukaisesti.

 3. Blue Finance kokemuksia – Joustoluottoa heti 5000 euroa

  Hain Blue Financelta ilmaisen pikavipin ja olen kyllä tyytyväinen valintaan. Maksuaikaa saa vipille vuoden ja korot eivät ole mitenkään älyttömät!!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää