Pikalainat pitkällä maksuajalla – 7 suosituinta lainaa

In Blogi By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikalainaa Jopa Vuosien Maksuajalla

Tiesitkö että pikalainaa tai tuttavallisemmin pikavippiä voit saada tänä päivänä jopa vuosien maksuajalla. Pikalaina on tyypillisesti suuruudeltaan 100-2000 euroa ja maksuaikaa sille myönnetään normaalisti 30-90 vuorokautta.

Tälstä artikkelista löydät kuitenkin lainapalveluita, jotka myöntävät pikalainaa myös pitkällä maksuajalla.

Olemme listanneet alle 7 suosituinta pikalainaa pitkällä maksuajalla myöntävää palvelua. Jos haluat katsoa kattavamman listauksen pikaluotoista, niin tutustu myös edullinen pikaluotto tilille artikkeliin.

1. Blue Finance

Blue Finance
 • Pikalainaa: 100-5000 euroa
 • Maksuaikaa: Jatkuva luotto/4 kk
 • Ikäraja 18-vuotta

Blue Financen lainatuote on normaalisti 100-5000 euron suuruinen joustoluotto. 1.7.2020-31.12.2020 ajalle asetetun 10 % korkokaton myötä Blue Finance kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä ainoastaan 400 euron suuruista arkilainaa.

Arkilainan maksuaika on 4 kuukautta ja luottokorko 9,90 %. Todellinen vuosikorko on 26,40 % ja takaisinmaksettava summa 313,58 euroa.

Arkiainaa voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet raha-asiansa moitteetta hoitaneet henkilöt.

Lue Lisää Blue Financesta

2. Omalaina

Omalaina
 • Pikalainaa: 100-60 000 euroa
 • Maksuaikaa: 1-15 vuotta
 • Ikäraja 18-vuotta

Omalaina on suosittu lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia. Pikalainaa voit hakea palvelun kautta 100-60 000 euroa.

Jos haluat löytää itsellesi edullisimman lainaratkaisun, niin Omalaina on erinomainen vaihtoehto. Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainahakemuksen täyttäminen Omalainan kautta on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Lue Lisää Omalainasta

3. Lainasto

Lainasto
 • Pikalainaa: 300-600 euroa
 • Maksuaikaa: Jatkuva luotto/4 kk
 • Ikäraja 18-vuotta

Lainasto tarjoaa 300-600 euron suuruista pikalainaa tasan vuoden maksuajalla. Lainan todellinen vuosikorko on 27,92 %. Maksat siis takaisin esim. 600 euron pikalainasta 637,51 euroa.

Pikalainan takaisinmaksuaika on 4 kuukautta ja sitä voivat hakea kaikki täysi-ikäiset henkilöt.

Pitkän maksuajan pikalainan lisäksi voit hakea Lainaston kautta myös joustoluottoa 3000 euron luottorajalla sekä perinteistä kulutusluottoa 2000-5000 euroa.

Lue Lisää Lainastosta

4. Credigo

Credigo
 • Pikalainaa: 100-2500 euroa
 • Maksuaikaa: 16-60 kk
 • Ikäraja 20-vuotta

Credigo on todella suosittu ja edullinen pikalainapalvelu!

Voit hakea sen kautta pikalainaa 100-400 euroa 6 kuukauden maksuajalla tai kulutusluottoa jopa 2500 euroon asti.

Credigon edullisuudesta kertoo se että jos otat esim. 400 euron suuruisen pikalainan, niin kuukausieräksesi muodostuu 75 euroa. Maksat siis 6 kuukaudessa takaisin yhteensä 450 euroa.

Kuukausikoroksi muodostuu 3,42 %, mikä on todella edullinen korko pikalainalle.

Lue Lisää Credigosta

5. Cashbuddy

Cashbuddy
 • Pikalainaa: 1000-3000 euroa
 • Maksuaikaa: 12-60 kk
 • Ikäraja 20-vuotta

Cashbuddy on suhteellisen uusi lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa heti tilillesi 1000-3000 euroa. Saat lainapäätöksen välittömästi täytettyäsi lainahakemuksen ja rahat tilillesi jopa 15-minuutissa.

Maksuaikaa lainalle saat aina 60 kuukauteen asti. Cashbuddyn lainatuote on periaatteessa jo kulutusluotto eikä pikalain,a mutta listaamme sen tälle sivulle koska se on todella nopea lainapalvelu.

Saat Cashbuddyn kautta rahat tilillesi yhtä nopeasti kuin jos olisit hakemassa 100 euron pikavippiä.

Lue Lisää Cashbuddysta

6. Tonnilaina

Tonnilaina
 • Pikalainaa: 1000 euroa
 • Maksuaikaa: 19 kk
 • Ikäraja 20-vuotta

Tonnilaina on Aasan ylläpitämä lainapalvelu, joka nimensä mukaisesti tarjoaa 1000 euron suuruista pikalainaa pitkällä maksuajalla.

Maksuaika lainalle on aina kiinteä 19 kuukautta ja sitä lyhennetään takaisin kuukausittain tasaerissä. Kuukausierä on alle 80 euroa!

Lue Lisää Tonnilainasta

7. Rahapalvelu

Rahapalvelu
 • Joustoluottoa: 100-4000 euroa
 • Maksuaikaa: 1-36 kk
 • Ikäraja 19-vuotta

Rahapalvelu on IPF Digitalin omistama vasta markkinoille saapunut lainapalvelu, joka tarjoaa joustavaa tililuottoa 100-4000 euroa 1-36 kuukauden maksuajalla.

Voit hakea joustoluottoa rahapalvelun kautta, jos olet 19-vuotta täyttänyt henkilö ja tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Uutena asiakkaana saat Rahapalvelun kautta ensimmäisen kuukauden täysin korottomasti ja kuluttomasti!

Lue Lisää Rahapalvelusta

Pikalainojen Historia

Pikalainoja on saanut Suomesta jo kohta 15-vuoden ajan. Ennen vuoden 2013 korkokattouudistusta pikalainat olivat usein pieniä 100-500 euron suuruisia vippejä, joiden korot olivat tähtitieteelliset. Lakia kiristettiin edelleen vuonna 2019 ja tällä hetkellä pikalainojen korkokatto on 20 %.

Lakimuutoksen jälkeen pikalainojen maksuajat sekä lainasummat ovat kasvaneet merkittävästi. Samalla korot ovat tippuneet järkevämmälle tasolle.

Kuluttajan kannalta muutos on ollut siis positiivinen. Jos totta puhutaan, niin netistä voit tänä päivänä saada lainaa lähestulkoon samoilla ehdoilla kuin omasta pankistasi.

Tänä päivänä voit saada myös pientä pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Esim. jo yllä mainittu Lainasto myöntää 400 euron suuruiselle pikalainalle vuoden maksuajan.

Toisaalta lainamarkkinoilta löytyy nykyään myös palveluita, jotka myöntävät lainaa todella nopeasti suoraan netin kautta jopa 50.000 euroon asti. Lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia ja maksuaikaa lainoille on mahdollista saada aina 15-vuoteen asti.

Myös suurempien lainojen korot ovat asettuneet lisääntyneen kilpailun myötä järkevälle tasolle.

Jos olet kiinnostunut suuremmista lainoista, niin Bank Norwegian on lainapalvelu, johon kannattaa ehdottomasti tutustua! Omalainan kautta voit taas kilpailuttaa yli 30 pankkia ja löytää itsellesi edullisimman lainavaihtoehdon todella helposti ja nopeasti.

Käytä Harkintaa Ennen Pikalainan Hankkimista

Jos harkitset pikalainan hakemista pitkällä maksuajalla, niin on syytä miettiä että kestääkö oma talous pitkän maksuajan. Pikalaina tulee nimittäin aina sitä kalliimmaksi mitä pidemmän maksuajan sille haluaa ottaa.

Jos kyseessä on pieni laina esim. 600 euroa 4 kuukauden maksuajalla, niin tällöin koron vaikutus ei vielä ole kovin suuri. Jos kuitenkin kyseessä on suurempi laina, niin kustannukset saattavat nousta todella korkeiksi.

Pääsääntönä voidaan pitää sitä että  laina kannattaa aina maksaa takaisin niin nopeasti kuin mahdollista. Mieti siis ennen lainan hakemista että kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin ja älä tee liian pitkiä maksusopimuksia.

Pikalainat Pitkällä Maksuajalla Kokemuksia?

Onko sinulla kokemuksia paikoista, jotka myöntävät pikalainat pitkällä maksuajalla?

Jos olet hakenut lainaa, niin kommentoi ihmeessä alle kokemuksistasi. Mistä hait pikalainaa? Minkälaisen koron sait lainalle? Kuinka nopeasti sait lainan tilillesi? Olitko tyytyväinen palveluun?

Voit myös ehdottaa meille jotain pikalainapalvelua, jos se puuttuu sivustoltamme tai voit jättää meille palautetta muuten vaan. Napsauta alta myös tähtiarvio tälle artikkelille.

Arvostamme palautettasi!

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
4 (1 ääntä)
Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää