Pikalainat pitkällä maksuajalla – 5 suosituinta lainaa

In Blogi By Lainaanyt.fi 23.9.2019

pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikalainaa Jopa Vuosien Maksuajalla

Tiesitkö että pikalainaa tai tuttavallisemmin pikavippiä voit saada tänä päivänä jopa vuosien maksuajalla. Pikalaina on tyypillisesti suuruudeltaan 100-2000 euroa ja maksuaikaa sille myönnetään normaalisti 30-90 vuorokautta.

Tältä sivulta löydät kuitenkin lainapalveluita, jotka myöntävät pikalainat pitkällä maksuajalla.

Olemme listanneet alle 5 suosituinta pikalainaa pitkällä maksuajalla myöntävää palvelua. Jos haluat katsoa kattavamman listauksen pikaluotoista, niin tutustu myös Edullinen pikaluotto tilille artikkeliin.

1. Lainasto

Lainasto
 • Pikalainaa: 100-400 euroa
 • Maksuaikaa: 12 kk
 • Ikäraja 18-vuotta

Lainasto tarjoaa 100-400 euron suuruista pikalainaa tasan vuoden maksuajalla. Lainan todellinen vuosikorko on 48,90 %. Maksat siis takaisin esim. 400 euron pikalainasta 550 euroa.

Maksu tapahtuu joka toinen kuukausi kuudessa erässä.

Pitkän maksuajan pikalainan lisäksi voit hakea Lainaston kautta myös joustoluottoa 3000 euron luottorajalla sekä perinteistä kulutusluottoa 2000-5000 euroa.

Lue Lisää Lainastosta

2. Credigo

Credigo
 • Pikalainaa: 100-2500 euroa
 • Maksuaikaa: 16-60 kk
 • Ikäraja 20-vuotta

Credigo on todella suosittu ja edullinen pikalainapalvelu!

Voit hakea sen kautta pikalainaa 100-400 euroa 6 kuukauden maksuajalla tai kulutusluottoa jopa 2500 euroon asti.

Credigon edullisuudesta kertoo se että jos otat esim. 400 euron suuruisen pikalainan, niin kuukausieräksesi muodostuu 75 euroa. Maksat siis 6 kuukaudessa takaisin yhteensä 450 euroa.

Kuukausikoroksi muodostuu 3,42 %, mikä on todella edullinen korko pikalainalle.

Lue Lisää Credigosta

3. Cashbuddy

Cashbuddy
 • Pikalainaa: 1000-3000 euroa
 • Maksuaikaa: 12-60 kk
 • Ikäraja 20-vuotta

Cashbuddy on suhteellisen uusi lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa heti tilillesi 1000-3000 euroa. Saat lainapäätöksen välittömästi täytettyäsi lainahakemuksen ja rahat tilillesi jopa 15-minuutissa.

Maksuaikaa lainalle saat aina 60 kuukauteen asti. Cashbuddyn lainatuote on periaatteessa jo kulutusluotto eikä pikalain,a mutta listaamme sen tälle sivulle koska se on todella nopea lainapalvelu.

Saat Cashbuddyn kautta rahat tilillesi yhtä nopeasti kuin jos olisit hakemassa 100 euron pikavippiä.

Lue Lisää Cashbuddysta

4. Tonnilaina

Tonnilaina
 • Pikalainaa: 1000 euroa
 • Maksuaikaa: 19 kk
 • Ikäraja 20-vuotta

Tonnilaina on Aasan ylläpitämä lainapalvelu, joka nimensä mukaisesti tarjoaa 1000 euron suuruista pikalainaa pitkällä maksuajalla.

Maksuaika lainalle on aina kiinteä 19 kuukautta ja sitä lyhennetään takaisin kuukausittain tasaerissä. Kuukausierä on alle 80 euroa!

Lue Lisää Tonnilainasta

5. Rahapalvelu

Rahapalvelu
 • Joustoluottoa: 100-4000 euroa
 • Maksuaikaa: 1-36 kk
 • Ikäraja 19-vuotta

Rahapalvelu on IPF Digitalin omistama vasta markkinoille saapunut lainapalvelu, joka tarjoaa joustavaa tililuottoa 100-4000 euroa 1-36 kuukauden maksuajalla.

Voit hakea joustoluottoa rahapalvelun kautta, jos olet 19-vuotta täyttänyt henkilö ja tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Uutena asiakkaana saat Rahapalvelun kautta ensimmäisen kuukauden täysin korottomasti ja kuluttomasti!

Lue Lisää Rahapalvelusta

Pikalainojen Historia

Pikalainoja on saanut Suomesta jo kohta 15-vuoden ajan. Ennen vuoden 2013 korkokattouudistusta pikalainat olivat usein pieniä 100-500 euron suuruisia vippejä, joiden korot olivat tähtitieteelliset.

Lakimuutoksen jälkeen pikalainojen maksuajat sekä lainasummat ovat kasvaneet merkittävästi. Samalla korot ovat tippuneet järkevämmälle tasolle.

Kuluttajan kannalta muutos on ollut siis positiivinen. Jos totta puhutaan, niin netistä voit tänä päivänä saada lainaa lähestulkoon samoilla ehdoilla kuin omasta pankistasi.

Tänä päivänä voit saada myös pientä pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Esim. jo yllä mainittu Lainasto myöntää 400 euron suuruiselle pikalainalle vuoden maksuajan.

Toisaalta lainamarkkinoilta löytyy nykyään myös palveluita, jotka myöntävät lainaa todella nopeasti suoraan netin kautta jopa 50.000 euroon asti. Lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia ja maksuaikaa lainoille on mahdollista saada aina 15-vuoteen asti.

Myös suurempien lainojen korot ovat asettuneet lisääntyneen kilpailun myötä järkevälle tasolle.

Jos olet kiinnostunut suuremmista lainoista, niin Bank Norwegian on lainapalvelu, johon kannattaa ehdottomasti tutustua!

Pikalainat Pitkällä Maksuajalla Kokemuksia?

Onko sinulla kokemuksia paikoista, jotka myöntävät pikalainat pitkällä maksuajalla?

Jos olet hakenut lainaa, niin kommentoi ihmeessä alle kokemuksistasi. Mistä hait pikalainaa? Minkälaisen koron sait lainalle? Kuinka nopeasti sait lainan tilillesi? Olitko tyytyväinen palveluun?

Voit myös ehdottaa meille jotain pikalainapalvelua, jos se puuttuu sivustoltamme tai voit jättää meille palautetta muuten vaan.

Lue myös ajankohtainen artikkelimme vuoden 2019 suosituimmista pikalainoista.

Arvostamme palautettasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää