lainaa 18 vuotiaalle

Lainaa 18 Vuotiaalle – Parhaat Vaihtoehdot

Alta löydät tiedot parhaista paikoista, jotka myöntävät netissä lainaa 18 vuotiaalle. Voit hakea näiden paikkojen kautta lainaa tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia nopeasti ja luotettavasti.

Valitse alta itsellesi sopivin lainapaikka ja tutustu haluamaasi paikkaan tarkemmin napsauttamalla ”Lue Lisää” painiketta.

Omalaina

Hae lainaa Omalainan kautta jopa 60.000 euroa! Palvelun kautta löydät itsellesi sopivimman lainaratkaisun usean eri rahoituslaitoksen joukosta. Maksuaikaa lainoille jopa 10 vuotta.

Lue Lisää

Zmarta

Zmartan kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 50.000 euroa! Palvelu kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen useiden eri rahoituslaitosten kautta.

Lue Lisää

VertaaEnsin

VertaaEnsin on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa itsellesi sopivimman lainan. Voit hakea lainaa jo 18-vuotiaana jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tililläsi. Lainaa voit hakea 500-50.000 euroa

Lue Lisää

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen useiden eri rahoituslaitosten joukosta. Lainaa voit hakea jopa 50000 euroon asti ja maksuaikaa saat lainasummasta riippuen 1-15 vuotta.

Lue Lisää

Saldolimiitti

Saldolimiitti palvelun kautta voit hakea käyttöösi 100-2000 euron suuruisen monipuolisen joustoluoton. Tililuotto on jatkuvasti käytössäsi luottorajasi puitteissa ja voit tehdä nostoja tilillesi 24/7. Palvelun ikäraja vain 18-vuotta!

Lue Lisää

Euroloan

Euroloan on yksi markkinoiden edullisimmista lainapalveluista, jonka kautta voit jo 18-vuotiaana hakea tililuottoa aina 10.000 eurooa asti!

Lue Lisää

Lainasto

Lainastolta voit hakea 100-400 euron suuruisen pikalainan jo 18-vuotiaana. Erikoisuutena lainassa on se että saat sille jopa vuoden maksuaikaa! Lainasto myöntää myös suurempia lainoja, mutta näihin vaaditaan 21-vuoden ikä.

Lue Lisää

Nordcredit

Nordcreditiltä voit hakea joko 100-300 euron suuruisen korottoman pikavipin 14-vuorokauden maksuajalla tai jopa 3000 euron suuruisen joustoluoton.

Lue Lisää

Yleislaina

Yleislaina myöntää 18 vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille 2000-10.000 suuruisia lainoja. Maksuaikaa lainoille on mahdollista saada 6-60 kuukautta.

Lue Lisää

Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa käyttöösi 10-2000 euron suuruisen luottotilin. Nosta luottoa helposti joko netissä tai tekstiviestillä aina halutessasi.

Lue Lisää

Siimpl

Siimpl.fi palvelu kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen usean lainapalvelun joukosta. Lainaa voit hakea 500-50.000 euroa nopeasti ja edullisesti. Palvelun ikäraja on ainoastaan 18-vuotta.

Lue Lisää

LHV

LHV:n kautta voit hakea kulutusluottoa jopa 6000 euroon saakka. Maksuaika vaihtelee 12-26 kuukauden välillä ja ikäraja lainan saamiseen on 18 vuotta.

Lue Lisää

Miten Haen Lainaa?

Lainan hakeminen yllä mainittujen paikkojen kautta on todella helppo ja nopea prosessi. Voit hakea lainaa ilmaisella nettihakemuksella minä kellon aikana tahansa. Hakemuksen täyttäminen vie korkeintaan 15-minuuttia ja parhaillaan rahat ovat tililläsi saman päivän aikana.

Lainaa voit hakea, jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi sinulta tulee löytyä verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.

Isompien lainasummien osalta sinulta saatetaan vaatia myös todistus vakituisista kuukausittaisista tuloista. Et joudu kuitenkaan lähettämään mitään liitteitä postitse, vaan voit hoitaa kaikkien dokumenttien lähetyksen sähköisesti. Myös lainasopimuksen allekirjoitus hoituu tänä päivänä sähköisesti.

Lainaa 18 Vuotiaalle Vastuullisesti

Lainaa on tänä päivänä todella helppo hakea netin kautta mukavasti kotisohvalta käsin. Muista kuitenkin aina ottaa lainaa vastuullisesti.

Ennen lainan hakemista sinun tulee varmistua siitä että pystyt suoriutumaan lainasi kuukausieristä ja maksamaan lainan kokonaisuudessaan takaisin. Älä siis koskaan lainaa rahaa yli varojesi!

Jos et pysty suoriutumaan lainasi kuukausieristä, niin tämä saattaa johtaa pahimmillaan luottotietojen menetykseen. Luottotietojen menetys taas hankaloittaa huomattavasti monia asioita elämässä.

Jos kuitenkin kaikesta huolimatta joudut maksuvaikeuksiin lainasi kanssa, niin ole yhteydessä lainanmyöntäjän asiakaspalveluun. Lainapalvelut ovat todella joustavia lainan takaisinmaksun suhteen ja voit tehdä heidän kanssaan maksusopimuksen tai joidenkin lainapaikkojen kautta voit saada myös lyhennysvapaita kuukausia lainallesi.

Toivottavasti löydät tältä sivustolta juuri sinule sopivan paikan, joka myöntää lainaa 18-vuotiaalle henkilölle.

Päivitetty: Elokuu 26, 2019

Jaa Tämä