Lainaa 18 Vuotiaalle - Parhaat Vaihtoehdot

Alta löydät tiedot parhaista paikoista, jotka myöntävät netissä lainaa 18 vuotiaalle. Voit hakea näiden paikkojen kautta lainaa tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia nopeasti ja luotettavasti. Valitse alta itsellesi sopivin lainapaikka ja hae lainaa tilillesi.

Aseta alle haluamasi lainasumma sekä iäksi 18-vuotta, niin hakukoneemme etsii sinulle parhaat mahdolliset lainavaihtoehdot.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Kaikki Lainat 18 Vuotiaalle

Lainaa 18 Vuotiaalle

Alta löydät pienen esittelyn kaikista tiedossamme olevista lainapalveluista, jotka myöntävät lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Valitse itsellesi sopiva lainapalvelu ja tutustu siihen tarkemmin "Lue Lisää" painikkeesta.

Lainat kannattaa aina vertailla ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Erityisesti silloin kun olet hakemassa suurempaa lainaa pitkällä maksuajalla, voivat korot ja kulut eri lainojen välillä erota huomattavasti.

Omalaina

Hae lainaa Omalainan kautta jopa 60.000 euroa! Palvelun kautta löydät itsellesi sopivimman lainaratkaisun usean eri rahoituslaitoksen joukosta. Maksuaikaa lainoille jopa 15 vuotta.

Lue Lisää

Nordea

NordeaNordean tarjoama joustoluotto on 2000-50 000 euron suuruinen vakuudeton luotto. Voit hakea lainaa jos olet 18-vuotias ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää

Blue Finance

blue finance logoBlue Finance on monipuolinen lainantarjoaja, jonka kautta voit hakea heti tilillesi joko 100-500 euron suuruisen kertaluoton 4 kuukauden maksuajalla tai 100-5000 euron suuruisen joustoluoton.

Lue Lisää

Tando

Tando lainaTandon tarjoama takaajalaina on siinä mielessä erityinen, että sitä voit hakea myös jos sinulla on tililläsi maksuhäiriömerkintä. Tarvitset lainalle kuitenkin takaajan jolla on puhdas maksuhistoria. Lainaa voit hakea Tandon kautta 1000-6000 euroa jouustavilla maksuajoilla.

Lue Lisää

VertaaEnsin

VertaaEnsin on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa itsellesi sopivimman lainan. Voit hakea lainaa jo 18-vuotiaana jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tililläsi. Lainaa voit hakea 500-50.000 euroa

Lue Lisää

Saldolimiitti

Saldolimiitti palvelun kautta voit hakea käyttöösi 100-2000 euron suuruisen monipuolisen joustoluoton. Tililuotto on jatkuvasti käytössäsi luottorajasi puitteissa ja voit tehdä nostoja tilillesi 24/7. Palvelun ikäraja vain 18-vuotta!

Lue Lisää

Zmarta

Zmartan kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 50.000 euroa! Palvelu kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen useiden eri rahoituslaitosten kautta.

Lue Lisää

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen useiden eri rahoituslaitosten joukosta. Lainaa voit hakea jopa 50000 euroon asti ja maksuaikaa saat lainasummasta riippuen 1-15 vuotta.

Lue Lisää

Euroloan

Euroloan on yksi markkinoiden edullisimmista lainapalveluista, jonka kautta voit jo 18-vuotiaana hakea tililuottoa aina 10.000 eurooa asti!

Lue Lisää

Lainasto

Lainastolta voit hakea 100-400 euron suuruisen pikalainan jo 18-vuotiaana. Erikoisuutena lainassa on se että saat sille jopa vuoden maksuaikaa! Lainasto myöntää myös suurempia lainoja, mutta näihin vaaditaan 21-vuoden ikä.

Lue Lisää

Nordcredit

Nordcreditiltä voit hakea joko 100-300 euron suuruisen korottoman pikavipin 14-vuorokauden maksuajalla tai jopa 3000 euron suuruisen joustoluoton.

Lue Lisää

Yleislaina

Yleislaina myöntää 18 vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille 2000-10.000 suuruisia lainoja. Maksuaikaa lainoille on mahdollista saada 6-60 kuukautta.

Lue Lisää

Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa käyttöösi 10-2000 euron suuruisen luottotilin. Nosta luottoa helposti joko netissä tai tekstiviestillä aina halutessasi.

Lue Lisää

Siimpl

Siimpl.fi palvelu kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen usean lainapalvelun joukosta. Lainaa voit hakea 500-50.000 euroa nopeasti ja edullisesti. Palvelun ikäraja on ainoastaan 18-vuotta.

Lue Lisää

LHV

LHV:n kautta voit hakea kulutusluottoa jopa 6000 euroon saakka. Maksuaika vaihtelee 12-26 kuukauden välillä ja ikäraja lainan saamiseen on 18 vuotta.

Lue Lisää

Miten Haen Lainaa?

Lainan hakeminen yllä mainittujen paikkojen kautta on todella helppo ja nopea prosessi. Voit hakea lainaa ilmaisella nettihakemuksella minä kellon aikana tahansa. Hakemuksen täyttäminen vie korkeintaan 15-minuuttia ja parhaillaan rahat ovat tililläsi saman päivän aikana.

Lainaa voit hakea, jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi sinulta tulee löytyä verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Isompien lainasummien osalta sinulta saatetaan vaatia myös todistus vakituisista kuukausittaisista tuloista.

Et joudu kuitenkaan lähettämään mitään liitteitä postitse, vaan voit hoitaa kaikkien dokumenttien lähetyksen sähköisesti. Myös lainasopimuksen allekirjoitus hoituu tänä päivänä sähköisesti.

Kuinka Paljon Voin Saada Lainaa 18-vuotiaana?

Periaatteessa 18-vuotiaana on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti. Todellisuudessa mahdollisuudet tähän ovat kuitenkin todella pienet.

Useat lainapalvelut myöntävät lainoja tänä päivänä 18-vuotiaille mutta rajoittavat kuitenkin heille myönnettäviä lainasummia. Realistisesti voidaan sanoa että lainasummat liikkuvat välillä 100-2000 euroa.

Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä että vasta 18-vuotiaana et ole kovin vahvoilla pankkien tekemässä riskikartoituksessa. Suurempiin lainoihin vaaditaan yleensä melko korkeat kuukausittaiset tulot ja mahdollisesti myös omistusasunto. Myös ikä on yksi kriteereistä kun riskikartoitusta tehdään.

18 vuotiaana sinulla on siis realistiset mahdollisuudet saada lainaa normaalisti 2000 euroon asti. Jos kuitenkin olet suuremman lainan tarpeessa, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla eri lainapalveluita. Lainahakemuksen täyttäminen on aina ilmaista etkä sitoudu mihinkään.

Myös yhteishakijan käyttäminen suuremmissa lainasummissa parantaa mahdollisuuksia saada isompia lainoja.

Mikä Lainatuote Sopii Parhaiten?

Koska 18-vuotiaille myönnettävät lainat ovat normaalisti suhteellisen pieniä, niin parhaiten sopivat lainatuotteet ovat pikaluotto ja joustoluotto.

Pikaluotto on normaalisti 100-1000 euron suuruinen kertaluotto, jolle myönnetään maksuaikaa muutama kuukausi. Joustoluotto taas on jatkuva luotto, johon on mahdollista saada normaalisti 2000 euron suuruinen luottoraja.

Pikaluoton ja joustoluoton lisäksi kannattaa harkita myös luottokorttia. Jotkin pankit tarjoavat luottokortteja jo 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Kattavasta luottokorttivertailustamme löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Kulutusluottoja taas harvemmin myönnetään 18-vuotiaille sillä ne ovat normaalisti yli 2000 euron suuruisia kertalainoja. Kulutusluoton saamisen edellytykset ovat näin ollen paljon korkeammat kuin pikaluottojen, luottokorttien tai joustoluottojen kohdalla.

Lainaa 18 Vuotiaalle Opiskelijalle

Voit hakea joissakin tapauksissa lainaa myös 18-vuotiaana opiskelijana. Ensimmäinen vaihtoehto tulisi aina olla valtion takaama opintolaina mutta joskus tulee eteen tilanteita joissa rahaa tarvitaan myös tämän lisäksi.

Vaihtoehtoja on kuitenkin rajallisesti erityisesti silloin, jos et opintojesi ohessa ole työsuhteessa. Pienen luoton saaminen saattaa onnistua ilman vakituisia tuloja mutta suuremmissa lainoissa vaaditaan aina tietyn suuruiset kuukausittaiset tulot.

Jos olet opiskelija ja haluat tutustua vaihtoehtoihin, niin lue lisää artikkelista: Lainaa opiskelijalle - Vertailussa parhaat vaihtoehdot

Lainaa Aina Vastuullisesti

Lainaa on tänä päivänä todella helppo hakea netin kautta mukavasti kotisohvalta käsin. Muista kuitenkin aina ottaa lainaa vastuullisesti. Ennen lainan hakemista sinun tulee varmistua siitä että pystyt suoriutumaan lainasi kuukausieristä ja maksamaan lainan kokonaisuudessaan takaisin. Älä siis koskaan lainaa rahaa yli varojesi!

Jos et pysty suoriutumaan lainasi kuukausieristä, niin tämä saattaa johtaa pahimmillaan luottotietojen menetykseen. Luottotietojen menetys taas hankaloittaa huomattavasti monia asioita elämässä.

Jos kuitenkin kaikesta huolimatta joudut maksuvaikeuksiin lainasi kanssa, niin ole yhteydessä lainanmyöntäjän asiakaspalveluun. Lainapalvelut ovat todella joustavia lainan takaisinmaksun suhteen ja voit tehdä heidän kanssaan maksusopimuksen tai joidenkin lainapaikkojen kautta voit saada myös lyhennysvapaita kuukausia lainallesi.

Toivottavasti löydät tältä sivustolta juuri sinule sopivan paikan, joka myöntää lainaa 18-vuotiaalle henkilölle.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
4 (1 ääntä)

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Usein Kysyttyä

Vertaa Kaikki Lainat

Jos et löytänyt tältä sivulta sopivaa lainapalvelua, niin lainavertailumme avulla löydät runsaasti lisää vaihtoehtoja.

Vertaa Kaikki Lainat

Jaa Tämä