Rahaa heti tilille – Katso miten ja mistä saat rahaa nopeasti

In Blogi By Lainaanyt.fi 1.9.2021

rahaa heti

Tarvitsetko rahaa heti tilillesi?

Yhä useampi meistä tarvitsee rahaa nopeasti erilaisiin yllättäviin menoeriin ja onneksi tänä päivänä rahan hakeminen internetin kautta onnistuu todella nopeasti!

Tässä artikkelissa annamme runsaasti vinkkejä siihen, miten voit hakea rahaa heti tilillesi netin kautta. Saat rahat parhaimmillaan tilillesi jopa 15-minuutissa!

Kaukana ovat ne ajat kun pikaluottoa piti hakea pankin kautta ja rahojen saaminen tilille vei monta päivää. Lisäksi tarvittiin yleensä jonkinlainen henkilötakaus tai vakuus lainalle.

Tänä päivänä tilanne on toinen, sillä netistä löytyy satoja paikkoja, joiden kautta voit hakea lainaa edullisesti tilillesi käden käänteessä.

Mutta mistä sitten kannattaa hakea rahaa heti tilille?

Helpoiten saat selville edullisimman lainapalvelun vertaamalla lainat kauttamme. Lainahakumme avulla voit vertailla lähes 100 lainapalvelun tietoja.

Vertaa Lainat Klikkaamalla Tästä!

Pikaluotto Tilille 15-minuutissa

Jos rahan tarpeesi on suhteellisen pieni ja haluat saada rahaa heti tilillesi, niin tällöin kannattaa kääntyä pikaluottoja tarjoavien yritysten puoleen.

Esim. näiden palveluiden kautta saat rahaa tilillesi jopa 15-minuutissa:

Mutta eivätkö tälläiset pikaluottoa tarjoavat palvelut veloita lainoista todella törkeitä korkoja?

Vastaus on että eivät veloita. Vuonna 2013 voiman astuneen lakimuutoksen myötä pikavippiyritykset eivät enää lain mukaan saa veloittaa lainoistaan törkeitä korkoja asiakkailtaan. Vuonna 2019 lainojen korkokattoa kiristettiin entisestään ja tänä päivänä lainapalvelut saavat veloittaa lainoistaan korkeintaan 20% suuruista vuosikorkoa.

Itseasiassa voit saada lainan jopa täysin ilmaiseksi! Ilmaista ensilainaa tarjoavat yllä mainituista palveluista Vivus ja Ferratum.

Vivuksen tarjoama ilmainen laina on suuruudeltaan 10-400 euroa ja maksuaikaa saat sille 30 vuorokautta. Ferratum taas tarjoaa ilmaisen pikavipin aina 300 euroon asti 7-30 vuorokauden maksuajalla.

Jos siis maksat lainan takaisin 30 vuorokauden sisällä, niin siitä ei aiheudu sinulle mitään kuluja!

HUOM! Uuden lainojen korkokaton myötä ilmaista ensilainaa ei ole enää saatavilla. Jos haluat korotonta lainaa, niin suosittelemme että vertailet luottokortteja. Luottokortteihin kuuluu lähes poikkeuksetta vähintään 30 vuorokauden koroton maksuaika.

Jos tarvitset hieman suurempa esim. 1000 euron suuruista pikaluottoa, niin myöskään silloin kulut eivät päätä huimaa. Esim Credigon kautta saat 1000 euron lainan vuoden maksuajalla todella edullisesti. Maksat lainasta takaisin yhteensä 1224 euroa.

Suuremmat Pankkilainat Ja Kulutusluotot

Jos olet suuremman lainan tarpeessa, niin tällöin rahojen saaminen tilille heti muuttuu hieman hankalammaksi.

Hyvä asia on kuitenkin se että myös suuremmissa lainoissa rahaliikenne tapahtuu tänä päivänä hyvin nopeasti. Saat yleensä lainan tilillesi 1-3 arkipäivän kuluessa lainahakemuksen täyttämisestä, joten rahoja ei liiemmin tarvitse odotella isompienkaan lainojen kohdalla.

Jos olet hakemassa suurempaa kulutusluottoa heti tilillesi, niin voimme lämpimästi suositella seuraavia palveluita:

Lainaa voit hakea näiden palveluiden kautta aina 50.000 euroon asti täysin ilman takaajia tai vakuuksia. Maksuajat nettilainoissa ovat myös todella joustavat. Saat maksuaikaa lainallesi 1-15-vuotta.

Lainahakemuksen voit täyttää alusta loppuun kotisohvaltasi käsin ja sen voit tehdä kellon ympäri. Huomaa kuitenkin että lainahakemukset käsitellään yleensä vasta palveluiden aukioloaikoina.

Kilpailuttamalla Lainat Löydät Parhaan Lainatarjouksen

Jos et itse jaksa vertailla eri lainapalveluiden tarjontaa, niin voit myös helposti kilpailuttaa lainat yhdellä ilmaisella hakemuksella. Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 20 pankkia, joiden tarjouksista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä sen avulla voit säästää lainakuluissa satoja euroja!

Siirry Kilpailuttamaan Lainat

Tililuotto Vararahastoksi

rahaa nopeasti

Jos sinulla ei ole hirveästi säästöjä ja rahareikiä ilmaantuu eteesi aina silloin tällöin, niin kannattaa ehdottomasti harkita tililuoton ottamista vararahastoksi.

Ottamalla tililuoton saat käyttöösi 2000-3000 euron suuruisen luottorjan, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi aina halutessasi kellon ympäri.

Tililuotto soveltuu vararahastoksi hyvin siitä syystä ettet joudu maksamaan siitä mitään kuluja ennen kuin nostat luottoa tilillesi.

Voit siis käydä täyttämässä hakemuksen, ottaa tililuoton käyttöösi ja nostaa siltä rahaa tilillesi vasta sitten kun yllättävä rahantarve iskee.

Suosittuja tililuoton tarjoajia ovat esim. Suomilimiitti, Saldolimiitti ja Ferratum.

Tililuotto toimii siis vähän samaan tapaan kuin luottokortit.

Rahaa Heti Luottotiedottomana?

Tämä on kysymys johon tällä sivustolla törmäämme todella usein. Vastaus tänä päivänä on valitettavasti se että et pysty saamaan lainaa minkään netissä toimivan palvelun kautta, jos olet menettänyt luottotietosi.

Kaikki netissä toimivat lainayritykset noudattavat tänä päivänä toiminnassaan vastuullisen luotonannon periaatteita eivätkä myönnä lainaa henkilölle, jolla on tilillään maksuhäiriömerkintä.

Tässä tilanteessa siis oikeastaan sukulaiset, ystävät ja perhe ovat ainoa apu, jos haluat saada lainarahaa heti.

Toki on myös muita keinoja hankkia rahaa nopeasti kuin lainaaminen. Esim. tavaroiden myynti onnistuu tänä päivänä helposti vaikkapa huuto.net tai tori.fi palveluiden kautta.

Myös Facebookissa löytyy paljon ryhmiä, missä ylimääräisen tavaran myynti onnistuu käden käänteessä. Vanhaksi käyneitä vaatteita voi myös viedä kirpputorille ja tienata näin hieman lisää rahaa.

Luottotiedottomana lainan saaminen saattaa onnistua joissain tapauksissa oman pankin kautta mutta se vaatii aina jonkinlaisia vakuuksia lainalle.

Jos siis haluat saada lainarahaa heti luottotiedottomana, niin kannattaa kääntyä oman pankin puoleen.

Oman statuksesi koskien maksuhäiriömerkintöjä voit tarkistaa esim. Bisnode.com sivuston kautta.

Kuka Voi Hakea rahaa Heti Tilille?

Ehdot lainarahan hakemiselle vaihtelevat hieman eri rahoituslaitosten välillä mutta yleisinä ehtoina voidaan pitää seuraavia asioita:

  • Olet täysi-ikäinen
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Olet Suomen kansalainen tai sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • Sinulta löytyy verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite
  • Suuremmissa lainoissa vaaditaan myös vakituiset kuukausittaiset tulot

Kuten yllä mainittiin, niin ehdoissa on vaihtelua eri lainapalveluiden välillä. Näet lopulliset lainaehdot kun siirryt tutustumaan haluamaasi lainapalveluun.

Maksa Ostoksesi Osissa

Aina sinun ei tarvitse hakea lainarahaa heti tilillesi hankintoja varten. Useat yritykset tarjoavat tänä päivänä mahdollisuuden ostaa tavaroita osamaksulla.

Jos rahantarpeesi koskee siis esim. tavarahankintoja, niin usein kannattaa maksaa ostokset osamaksulla lainan ottamisen sijaan.

Usein et joudu edes maksamaan korkoa ostoksistasi, joten isnulle ei koidu mitään ylimääräisiä kuluja vaikka maksat ostoksesi osissa.

Jaa Kokemuksesi

Kommentoi alle ja kerro meille miten olet onnistunut saamaan rahaa heti tilillesi. Kommentoimalla autat muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä löytämään itselleen sopivia keinoja hankkia rahaa nopeasti.

Toivon mukaan löysit tästä artikkelista vinkkejä, miten voit hakea lainaa heti tilille.

Kiitos palautteestasi!

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
0 (0 ääntä)
Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää