Yksityiset Lainat Vertailussa

Jos olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti ja luottotietosi ovat kunnossa, niin yksityislaina on helppo ja nopea tapa rahoittaa yllättävät menoerät. Yksityinen laina sopii mainiosti pienten menoerien kuten vaikkapa remontin tai lomamatkan rahoittamiseen.

Yksityislainat kannattaa aina vertailla ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Tältä sivulta löydät vertailusta kaikki suosituimmat yksityislainaa tarjoavat palvelut. Vertaa alta itsellesi paras lainapalvelu ja hae vakuudetonta yksityislainaa heti tilillesi.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Yksityislainaa Jopa 70 000 Euroa

yksityinen laina

Voit hakea yksityistä lainaa verkosta tänä päivänä jopa 70 000 euroon asti. Kaikki tällä sivulla esitellyt lainapalvelut myös myöntävät yksityislainaa ilman vakuuksia.

Vertailustamme löydät niin joustoluottoa, kulutusluottoa kuin pikavippiäkin tarjoavia lainapalveluita. Lainojen nimelliskorko vaihtelee 4,99 % - 20 % välillä. Yksityislainaa saa nyt entistä edullisemmin johtuen 1.9.2019 lainoille asetetusta korkokatosta.

Maksuaikaa yksityislainoille on mahdollista saada aina 15-vuoteen asti. Maksuaika toki riippuu valitsemastasi lainasummasta. Pienempien alle 2000 euron suuruisten lainojen maksuaika rajoittuu yleensä 3-vuoteen.

Suosittelemme yksityislainan hakemista, jos tarvitset pikaista rahoitusta esim. auton ostoa tai remonttia varten ja pystyt maksamaan lainasi takaisin suhteellisen nopealla aikataululla.

Muista Nämä Ennen Yksityislainan Hakemista

Lainaa on todella helppo saada netin välityksellä tänä päivänä. Muutama asia on kuitenkin hyvä muistaa ennen yksityislainan hakemista:

  • Vertaile lainoja jotta löydät itsellesi sopivimman. Lainojen korot eroavat todella paljon eri lainapalveluiden osalta.
  • Onko lainan hakeminen todella välttämätöntä vai voitko odottaa esim. seuraavaan palkkapäivään asti?
  • Jos et halua itse vertailla lainoja, niin kannattaa käyttää hyväksi lainanvälityspalveluita. Näiden avulla voit kilpailuttaa lainahakemuksesi täysin ilmaiseksi.
  • Varmistu takaisinmaksukyvystäsi. Laske siis ennen lainasopimuksen solmimista tarkasti että miten paljon kykenet lyhentämään lainaa kuukausittain

Voit käyttää yksityislainan haluamaasi käyttötarkoitukseen. Lainapalvelut eivät tänä päivänä enää vaadi sen tarkempaa selvitystä siitä mihin haluat lainasi käyttää. Yleisimpiä käyttötarkoituksia yksityislainalle ovat mm. auton osto, remontti, lomamatka tai vaikkapa nykyisten pikaluottojen yhdistäminen.

Lue Myös:

Lainojen yhdistäminen- Hae yhdistelylainaa 60 000 euroon asti

Yksityislainat Ovat Suosittuja Tänä Päivänä

Netin kautta haettavat yksityislainat ovat jo pitkään olleet hyvin suosittuja kuluttajien keskuudessa siitäkin huolimatta että usein näiden lainojen korot ovat olleet huomattavasti korkeammalla tasolla kuin esim. kivijalkapankkien kuten vaikkapa nordean tarjoamien vakuudettomien lainojen korot.

Yksityislainojen suosio tulee todennäköisesti lähitulevaisuudessa edelleen kasvamaan, sillä 1.9.2019 tuli voimaan uusi laki, joka rajoittaa myös yksityislainojen korkoja. Uuden lain mukaan lainoista ei saa enää periä yli 20 %:n nimelliskorkoa.

Uusi laki on kuluttajan kannalta kaksijakoinen. Toisaalta on tietysti hyvä että lainaa saa nyt edullisemmin kuin aikaisemmin mutta toisaalta lainan saaminen tulee olemaan huomattavasti vaikeampaa kuin ennen.

Yksityislainaa tarjoavat palvelut joutuvat kiristämään lainanmyöntökriteereitään. Tämä johtuu siitä että lainapalveluiden luottotappioriski kasvaa huomattavasti kun ne joutuvat pienentämään lainoista perittäviä korkoja.

Löydä Paras Yksityislaina

Kuten jo yllä mainitsimme, niin yksityislainojen korot vaihtelevat lainapalvelun mukaan todella paljon. Vaikka uuden lakimuutoksen myötä erot eivät ole enää niin suuria kuin ennen, niin lainojen vertailu kannattaa silti aina tehdä.

Voit Esim. saada yksityislainan Bank Norwegianin kautta alkaen 6,99 % korolla kun taas esim. Ostosraha veloittaa lainoistaan korkoa alkaen 19,99 %. Jokainen järkevä kuluttaja ymmärtää että erityisesti suurissa lainasummissa tästä erosta muodostuu monen tuhannen euron lasku pitkällä maksuajalla.

Muista kuitenkin että esimerkit eivät vielä takaa mitään. Lainapalvelut antavat yleensä esimerkkilaskelmissaan lainavaihtoehdot pienimmällä mahdollisella korolla. Lopullinen lainan korko taas määräytyy jokaisen lainanhakijan kohdalla henkilökohtaisesti.

Saat siis selville juuri sinulle määräytyvän koron ainoastaan hakemalla lainaa usean eri palvelun kautta. Lainan hakeminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään, joten lainaa myös kannattaa hakea niin monesta paikasta kuin mahdollista.

Päivitetty: Joulukuu 6, 2021

Usein Kysyttyä Yksityislainoista

Jaa Tämä