Löydä Paras Lainatarjous Helposti Ja Nopeasti

Parhaan lainatarjouksen löytäminen saattaa kuulostaa vaikealta ja aikaa vievältä prosessilta mutta sen ei tarvitse olla sitä. Käyttämällä hyväksesi lainanvälityspalveluita löydät itsellesi parhaan lainatarjouksen todella helposti ja nopeasti.

Alta löydät kaikki suosituimmat lainanvälityspalvelut. Näiden palveluiden kautta voit kätevästi yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa lainatarjoukset jopa 30 pankin välillä, Valitse alta itsellesi sopivin lainanvälitys ja löydä paras lainatarjous minuuteissa.

Valitse Lainasumma Valitse Maksuaika Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Maksuaika:
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei tuloksia. Etsi uudestaan
Näytä Lisää Tuloksia

Mistä Saan Parhaan Lainatarjouksen?

paras lainatarjous

Parhaan lainatarjouksen löytäminen saattaa olla hyvinkin työlästä puuhaa, siinä tapauksessa jos itse päätät vertailla lainoja ja hakea lainaa yksitellen haluamistasi pankeista. On kuitenkin olemassa helpompi tapa vertailla lainoja ja löytää itselleen paras lainatarjous.

Lainanvälityspalveluita löytyy tänä päivänä netistä todella runsaasti. Nämä palvelut ovat nimensä mukaisesti erikoistuneet välittämään lainoja asiakkaille. Yksinkertaisuudessaan lainanvälityspalvelut toimivat seuraavalla periaatteella:

  • Täytät tarvittavat tiedot lainahakemukseen välityspalvelun sivustolla
  • Hakemuksesi lähetetään usealle eri pankille käsiteltäväksi
  • Saat lainatarjouksia useasta eri paikasta
  • Valitset näistä tarjouksista itsellesi sopivimman

Koko prosessi on automatisoitu, eli lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia usein jo minuuttien sisällä. Lainan hakeminen on myöskin aina ilmaista etkä sitoudu mihinkään ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Sinun ei siis tarvitse hyväksyä saamiasi lainatarjouksia!

Suosittelemme ehdottomasti käyttämään hyväksi lainanvälitykseen erikoistuneita palveluita erityisesti silloin, jos olet hakemassa suurempaa lainaa. Voit säästää pitkän pennin lainan kuluissa tekemällä lainavertailun huolellisesti.

Lainan Hakemisen Ehdot

Kuka tahansa voi toki käydä täyttämässä lainahakemuksen mutta jotta hakemuksesi hyväksytään ja välitetään eri pankeille, niin sinun tulee täyttää muutama ehto:

  1. Sinun tulee olla täysi-ikäinen. Usein kuitenkin vaaditaan 20-23 vuoden ikää erityisesti isommissa lainasummissa
  2. Sinulla ei saa olla tililläsi maksuhäiriömerkintöjä
  3. Suuremmissa lainasummissa vaaditaan aina vakituiset kuukausittaiset tulot
  4. Sinulla pitää olla vakituinen osoite Suomessa
  5. Sinun pitää omistaa verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten

Mistä Haen Lainatarjouksen Luotettavasti?

Tänä päivänä internetissä liikkuu kaikenlaista tietojen kalastelijaa ja lainanpyytäjää. Kannattaa siis hieman tutustua haluamaasi lainapalveluun ennen lainan hakemista. Perussääntönä voi pitää sitä että jos lainantarjoaja on yksityishenkilö tai muuten epäilyttävä taho josta ei löydy mitään tietoa esim. keskustelupalstoilta, niin kannattaa siirtyä seuraavaan lainapaikkaan.

Hyvä asia on se että tänä päivänä Suomen lainsäädäntö kitkee hyvin tehokkaasti pois netissä toimivat lainapalvelut, jotka eivät noudata toiminnassaan Suomen lakeja. Kaikki tällä sivustolla esitellyt lainantarjoajat toimivat Finanssivalvonnan ohjeiden mukaan ja ovat luotettavia tahoja hakea lainaa.

Lainatarjous Netistä Vai Omasta Pankista?

Yleensä lainatarjous pyydetään ensimmäisenä omasta pankista ja tämä onkin hyvä idea esim. vakuudellisten auto- tai asuntolainojen kohdalla. Jos lainan tarve on nopea, niin edullista lainaa kannattaa ehdottomasti hakea myös oman pankin ulkopuolelta.

Vakuudettomien nettilainojen kulut ovat tulleet viime vuosina roimasti alaspäin ja korkotaso alkaa olla jo ihan järkevällä tasolla. Tilanne tulee kuluttajan kannalta edelleen paranemaan syyskuussa 2019 kun uusi lainojen korkokatto astuu voimaan.

Korkokaton myötä nettilainojen korot tulevat edelleen laskemaan, toki asian varjopuolena on se että lainaa ei saa enää niin helposti kuin ennen.

Lainan hakeminen netistä on kannattavaa myös siksi että lainan saa tililleen usein hyvinkin nopealla aikataululla, parhaimmillaan minuuteissa. Varsinkin siinä vaiheessa jos oma pankki ei suostu myöntämään sinulle lainaa, niin kannattaa hakea lainatarjous netistä ja katsoa että millä kuluilla lainaa on mahdollista saada.

Muuta Huomioitavaa

Kun etsit itsellesi parasta lainatarjousta, niin kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin ennen kuin allekirjoitat lainasopimusen:

Mikä on lainan todellinen vuosikorko: Lainan todellinen vuosikorko kattaa lainan kaikki kulut. Tästä syystä tämä on se asia mihin lainan kuluissa kannattaa kiinnittää eniten huomiota. Todellinen vuosikorko siis sisältää esim. lainan avausmaksun ja kuukausimaksut. Vertailemalla eri lainatarjousten todellisia vuosikorkoja saat hyvän kuvan siitä että mikä lainatarjous on paras.

Käytä hieman aikaa lainojen vertailuun: Lainojen vertailua tehdessä kannattaa olla kärsivällinen sillä usein ensimmäinen vastaan tuleva lainatarjous ei ole se paras. Vaikka lainan saamisella olisi kiire, niin silti kannattaa aina käyttää hieman aikaa eri lainojen vertailuun. Tee tämä huolella niin voit säästää pitkän pennin lainan kuluissa.

Mieti lainasumma ja takaisinmaksuaika tarkasti: Ennen lainan hakemista kannattaa laskea mahdollisimman tarkkaan että minkä verran lainaa tarvitsee ja kuinka paljon sitä on valmis lyhentämään kuukaudessa. Kun tiedät nämä asiat, niin sinun on helpompi lähteä vertailemaan lainoja. Laina kannattaa aina maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti, sillä pidempi lainaaika tarkoittaa aina lisää kuluja lainalle.

Mieti mahdollisuutta yhteishakijalle: Jos sinulla on mahdollisuus hakea lainaa yhteishakijan kanssa, niin näin kannattaa yleensä toimia. Lainan kulut ovat lähes poikkeuksetta pienemmät kun haet sitä yhteishakijan kanssa. Lisäksi erityisesti suuremmissa lainasummissa mahdollisuus saada haluamasi lainasumma kasvaa kun haet lainaa yhteishakijan kanssa.

Älä ota lainaa yli varojesi: Älä koskaan ota lainaa yli varojesi. Jos et ole varma että pystytkö suoriutumaan lainan kuukausieristä, niin tällöin kannattaa miettiä muita keinoja kuin lainan hakemista. Joissain tapauksissa tosin esim.  lainojen yhdistäminen on kannattavaa tilanteissa, joissa sinulle on kertynyt paljon kalliita pienlainoja päällekkäin.

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Lainatarjous Muistilista

Muista seuraavat asiat kun etsit itsellesi parasta lainatarjousta.

Jaa Tämä