Lainanvälittäjä Kilpailuttaa Lainat Puolestasi

Etsitkö edullisinta lainaratkaisua juuri sinun omiin tarpesiisi? Edullisimman lainan löytäminen saattaa olla erittäin työlästä ja usein se ensimmäinen annettu lainatarjous ei ole paras ratkaisu. Jos haluat säästää aikaa ja löytää itsellesi parhaan lainan, niin kannattaa käyttää lainanvälityspalveluita. Näide avulla voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa ilmaiseksi jopa yli 30 eri pankkia.

Alla TOP3 lainavälityspalvelut, joiden avulla löydät itsellesi parhaan lainaratkaisun hetkessä.

Omalaina logo

  Korko alk.: 4,19 %

  Lainasumma: 100-60.000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 18 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu
Rahoitu.fi

  Korko alk.: 4,50 %

  Lainasumma: 2000-60.000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 20 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu
Rahalaitos

  Korko alk.: 4,50 %

  Lainasumma: 100-70.000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 20 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu

* Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10000 euron suuruiselle lainalle 5 vuoden maksuajalla on 6,26 % ja takaisinmaksettava summa 11 623 euroa.

Mitä Lainanvälitys Tarkoittaa?

Lainanvälittäjät

Jos tarvitset edullista lainaa suhteellisen nopealla aikataululla etkä ole itse kiinnostunut kilpailuttamaan lainoja, niin tällöin kannattaa ehdottomasti kääntyä lainanvälittäjän puoleen. Lainan välittäjä on palvelu, minkä kautta saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella useita tarjouksia eri rahoituslaitoksilta. Näistä tarjouksista voit sitten valita itsellesi kaikista parhaiten sopivan.

Lainan hakeminen lainanvälityspalvelun kautta on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Sinun ei ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia

Suomessa toimivilla lainanvälityspalveluilla on palvelusta riippuen 10-30+ yhteistyöpankkia. Lainahakemuksesi siis välitetään todella monelle eri pankille, eli voit olla suhteellisen varma että löydät välityspalvelun avulla parhaan mahdollisen lainatarjouksen itsellesi.

Mikä Lainanvälityspalvelu On Paras?

Tähän on vaikea antaa suoraa vastausta. Lainanvälittäjiä on tippunut erityisesti viimeisen kahden vuoden aikana Suomen markkinoille kuin sieniä sateella. Arvioiden mukaan verkossa toimii tällä hetkellä jopa 50 lainanvälityspalvelua. Kannattaa siis harkita että minkä palvelun kautta lainaa lähtee hakemaan.

Yhteistyöpankkien määrä vaihtelee eri palveluiden välillä paljon ja emme voi mennä myöskään takuuseen erityisesti uusien toimijoiden turvallisuudesta.

Kannattaa siis ehdottomasti käyttää alalla jo pidempään toimineita ja varmasti luotettavia palveluita.

Kokemuksiemme sekä saamamme palautteen mukaan voimme vilpittömästi suositella esim. Freedom Rahoitusta tai Siimpl lainanvälityspalveluita. Nämä palvelut ovat todistetusti ammattimaisia ja luotettavia, sekä omaavat riittävän suuren määrän yhteistyöpankkeja jotta paras mahdollinen lainatarjous löytyy.

Jos kuitenkin haluat tutustua vielä laajemmin lainanvälityspalveluihin, niin lukaise artikkelimme: Lainan kilpailutus - Kilpailuta lainat yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Miten Lainan Hakeminen Toimii?

Lainan hakeminen välityspalvelun kautta ei juurikaan eroa lainan hakemisesta normaalin pankin kautta.

 1. Täytät lainahakemukseen tarvittavat tiedot haluamasi lainan välittäjän sivustolla
 2. Tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla
 3. Lainahakemuksesi välitetään eteenpäin eri rahoituslaitoksille
 4. Saat sähköpostiisi lainatarjouksia eri tahoilta usein jo saman päivän aikana

Lainan hakeminen lainan välittäjän kautta on siis todella helppoa ja nopeaa. Itse hakemuksen täyttämiseen menee usein n. 15 minuuttia ja tämän jälkeen vain odottelet sopivaa tarjousta sähköpostiisi.

Saamistasi tarjouksista voit sitten valita haluamasi, lähettää mahdollisesti vaadittavat liitteet pankille ja allekirjoittaa lainasopimuksen.

Tarkista Lainasopimus Ennen Sen Allekirjoittamista

Lainasopimus

Kaikilla lainanvälitykseen erikoistuneilla palveluilla on sivustoillaan lainalaskuri, minkä avulla saat alustavan kuvan siitä millä hinnoilla voit lainaa saada. Muista kuitenkin että nämä ovat ainoastaan alustavia laskelmia eivätkä välttämättä pidä absoluuttisesti paikkaansa juuri sinun kohdallasi. Lopullinen korkotaso lainalle muodostuu jokaiselle henkilökohtaisesti.

Tarkista siis seuraavat asiat ennen sopimuksen allekirjoittamista:

 • Henkilötiedot: Tarkista että sopimuksesta löytyvät henkilötiedot ovat oikein
 • Todellinen vuosikorko: Todellinen vuosikorko on se millä pystyt laskemaan lainan kokonaiskustannukset. Todellinen vuosikorko kattaa siis kaikki lainaan liittyvät kulut
 • Kuukausierä: Varmista että kuukausierä on sinulle sopiva suhteutettuna kuukausittaiseen maksukykyysi
 • Lainaehdot: Lue tarkasti läpi kaikki lainaehdot jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin. Ja kyllä, myös ne kaikista pienimmällä printatut tekstit kannattaa lukea

Lainaa Voi Saada Netistä Jo Todella Edullisesti

Viimeisten vuosien aikana Suomen lainamarkkinoilla on ollut todella paljon tunkua uusista lainantarjoajista. Tämä tarkoittaa sitä että eri rahoituslaitosten on kilpailtava asiakkaista entistä enemmän hyvillä lainatarjouksilla.

Koskaan ei kannata hyväksyä sitä ensimmäistä lainatarjousta vaan lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Erityisesti suuremmissa lainasummissa pankkien hinnoittelussa saattaa olla todella suuria eroja.

Hyötyäksesi pankkien tarjouksista on lainanvälitys todella helppo tapa kilpailuttaa itselleen laina parhailla ehdoilla. Jos haluat saada lainaa mahdollisimman edullisesti, niin kannattaa harkita lainan hakemista yhteishakijan kanssa.

Lainanvälityksen Plussat Ja Miinukset

Jos nyt harkitset lainan hakemista lainanvälityspalvelun kautta, niin olemme listanneet alle plussia ja miinuksia lainan välittäjän käytöstä:

Plussat

 • Lainan kilpailuttaminen on sinulle aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään
 • Voit olla suhteellisen varma että löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen
 • Lainahakemuksen täyttö on helppoa ja sen voi tehdä täysin kotisohvalta käsin
 • Saat yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä lainatarjouksia
 • Vaikka lainaneuvottelussa on mukana välittäjä, niin voit silti saada lainan tilillesi todella nopeasti. Parhaimmillaan jo saman päivän aikana

Miinukset

 • Saatat saada jatkossa sähköpostiisi uusia lainatarjouksia koska sähköpostisi luovutetaan usealle eri lainapalvelulle. Toki toukokuussa 2018 voimaan tullut GDPR laki EU:n alueella mahdollistaa esim. sähköpostitietojesi poistamisen lainantarjoajan tiedoista silloin kun niin haluat.
 • Vaikka saat parhaimmillaan kymmeniä lainatarjouksia, niin on toki mahdollista että jostain löytyy lainaa vieläkin paremmilla ehdoilla. Esim. Lainaanyt.fi sivustomme lainavertailussa on mukana lähes 100 eri lainapalvelua. Jos siis haluat itse tehdä kattavan vertailun, niin lainavertailumme avustuksella pääset hyvin alkuun.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
0 (0 ääntä)

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Usein Kysyttyä Lainanvälityksestä

Kilpailuta Lainat

Klikkaa alta ja kilpailuta yli 20 pankkia yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Kilpailuta Lainat

Jaa Tämä