Lainaa ilman nostokuluja – Parhaat vaihtoehdot

In Blogi By Lainaanyt.fi 12.9.2019

lainaa ilman nostokuluja

Mistä Saa Lainaa Ilman Nostokuluja?

Nykyisin eri lainoihin sisältyy paljon erilaisia kuluja, jotka saattavat yllättää sinut siinä vaiheessa kun olet nostamassa lainaa tilillesi. Jotta välttyisit parhaan mukaan näiltä yllätyksiltä olemme keränneet tähän artikkeliin lainapalveluita, joiden kautta voit hakea lainaa ilman nostokuluja tai muita samankaltaisia yllättäviä kuluja.

Näiden palveluiden kautta voit saada ensimmäisen lainan jopa täysin ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä että jos maksat lainan takaisin tietyn ajan sisällä, niin sinulle ei tule maksettavaksesi mitään kuluja.

Jos et löydä tästä artikkelista itsellesi mieluista lainapalvelua, niin suosittelemme tutustumaan myös kätevään lainavertailuumme.

Vertaa Lainoja Klikkaamalla Tästä!

Alta löydät suosituimmat palvelut, joiden kautta voit nostaa lainaa ilman nostokuluja heti tilillesi.

Suomilimiitti

Suomilimiitti

Suomilimiitin kautta voit hakea käyttöösi 2000 euron suuruisen joustoluoton. Uutena asiakkaana saat luottoa tuohon 2000 euroon asti täysin ilmaiseksi jopa 60 vuorokauden maksuajalla! Et siis maksa luotosta mitään kuluja, jos maksat sen kokonaisuudessaan takaisin 2 kuukauden sisällä.

Lue Lisää Suomilimiitistä

Vivus

Vivus

Oletko pienemmän pikaluoton tarpeessa? Vivukselta saat uutena asiakkaana pikaluoton ilman mitään kuluja aina 400 euroon asti. Maksuaikaa tälle luotolle saat 3-61 vuorokautta. Ilmaisen lainan jälkeen voit hakea lainaa Vivukselta 2010 euroon asti.

Lue Lisää Vivuksesta

Ferratum

Ferratum

Ferratumin nostokuluton laina on suuruudeltaan 2000 euroa ja maksuaikaa luotolle myönnetään 30 vuorokautta. Voit siis hakea käyttöösi 2000 euron suuruisen lainan täysin ilmaiseksi, kunhan maksat sen takaisin kuukauden sisällä.

Lue Lisää Ferratumista

Credit24

Credit24

Credit24: laina tuote on joustoluotto, jota myönnetään aina 4000 euroon asti. Uutena Credit24 asiakkaana saat käyttöösi edun, minkä avulla voit hakea joustoluoton käyttöösi ilmaiseksi. Maksuaikaa ilmaiselle lainalle saat 1 kuukauden ja luottorajaksi 4000 euroa!

Lue Lisää Credit24:stä

Ege

Ege.fi

Ege tarjoaa käyttöösi perinteistä kulutusluottoa 2800 euroon asti. Jos haluat ottaa lainan egeltä ilman nostokuluja, niin tätä myönnetään 200 euroon asti. Maksuaikaa ilmaiselle luotolle saat 2 kuukautta.

Lue Lisää Egestä

Risicum

Risicum

Risicum tarjoaa asiakkailleen sekä joustoluottoa että kulutusluottoa. Lainaa voit hakea palvelun kautta aina 5000 euroon asti. Tarjolla on myös nostokuluton ja koroton laina, jota voit hakea 300 euroa keskimäärin 1 kuukauden maksuajalla.

Lue Lisää Risicumista

Nostokuluttomien Lainojen Hyödyt Ja Haitat

On aivan mahtavaa että markkinoilta löytyy lainapalveluita, jotka tarjoavat asiakkailleen nostokuluttomia ja korottomia lainoja! Jos olet pienen vipin tarpeessa, osaat hoitaa raha-asiasi mallikkaasti ja tiedät pystyväsi maksamaan ilmaisen lainan takaisin ajallaan, niin näitä tarjouksia kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi!

Asioilla on tapana kuitenkin aina olla myös kääntöpuolensa. Lainapalvelut eivät todellakaan hyvää hyvyyttään tarjoa asiakkailleen ilmaisia lainoja, vaan tämä on keino houkutella lainapalvelulle uusia asiakkaita. Ajatuksena on se että ilmaisen ensilainan jälkeen asiakas nostaa lisää lainaa, jolloin lainasta voidaan veloittaa korkoa.

Näissä tilanteissa korko saattaa tulla yllätyksenä monille. Moni netissä toimiva lainapalvelu veloittaa lainoistaan todella suurta korkoa. Tämä pätee erityisesti niihin palveluihin, jotka tarjoavat nostokulutonta ja ilmaista lainaa asiakkailleen. Jos et siis pysty maksamaan ilmaista ensilainaa takaisin ajallaan, niin tässä tapauksessa emme suosittele vältättämättä kyseisiä lainapalveluita.

Onneksi netistä löytyy myös suhteellisen edullisesti vakuudetonta lainaa tarjoavia palveluita. Jos olet hakemassa vaikkapa vähän isompaa lainaa, mistä veloitetaan korkoa alusta asti, niin suosittelemme että aloitat etsimällä itsellesi sopivan lainapalvelun kätevän lainahakumme avulla.

Siirry Lainahakuun Tästä

Luottokortti On Vaihtoehto Nostokuluttomalle Lainalle

Nostokuluton laina on houkutteleva vaihtoehto mutta kannattaa muistaa että myös luottokorteille saat korotonta maksuaikaa yleensä ainakin kuukauden ajalle.

Luottokortin hyvä puoli on myös se että sen korkotaso on ilmaisen ajanjakson jälkeen yleensä huokeampi kuin tavallisissa lainoissa. Luottokortin saat usein myös ilman vuosimaksua, joten et joudu maksamaan kortistasi mitään kuluja jos pidät luottorajasi nollissa tietyn ajanjakson välein.

Hyvä esimerkki vuosimaksuttomasta ja suhteellisen edullisesta luottokortista on Bank Norwegianin tarjoama kortti. Bank Norwegianin luottokortille saat jopa 10.000 euron suuruisen luottorajan ja paljon muita etuja.

Jos harkitset luottokorttia nostokuluttoman lainan sijaan, niin tutustu myös luottokorttivertailuumme.

Kokemuksia Nostokuluttomista Lainoista

Oletko ottanut ilmaista lainaa tai tiedätkö lainapalvelun joka sellaista myöntää?

Jaa kokemuksesi kommentoimalla alle. Näin autat meitä pitämään tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajan tasalla sekä samalla autat kanssaihmisiä löytämään itselleen sopivimman lainapalvelun.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.