Lainaa viikonloppuna – Katso mistä kannattaa hakea

In Blogi By Lainaanyt.fi 10.10.2021

lainaa viikonloppuna

Mistä Voi Hakea Lainaa Viikonloppuna?

Lainaa voi tänä päivänä hakea kätevästi netin kautta muutamassa minuutissa ilman turhaa paperien pyörittelyä. Tämä tarkoittaa sitä että lainaa on mahdollista saada tilille myös viikonloppuisin.

Perinteiset pankit eivät usein maksa lainoja viikonloppuisin, mutta onneksi netistä löytyy useita pikaluottoja ja joustoluottoja tarjoavia palveluita, jotka maksavat lainat asiakkailleen myös la-su välisenä aikana.

Alla esittelyssä meidän kokemuksiemme mukaan parhaat palvelut, joiden kautta kannattaa lähteä liikenteeseen, jos akuutti lainantarve iskee viikonloppuna.

Jos et löydä listasta itsellesi mieleistä lainapalvelua, niin tutustu myös kätevään lainavertailuumme. Lainahaun avulla pääset vertailemaan lähes 100 eri lainapalvelua. Vertailu kannattaa aina tehdä mutta erityisesti silloin, kun kyseessä on suurempi lainasumma.

1. Ferratum

Ferratum

Ferratumin kautta voit hakea käyttöösi viikonloppuna kätevän 2000 euron suuruisen joustoluoton. Lainan hakeminen on vaivaton prosessi ja lainapäätöksen saat minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Rahat maksetaan asiakkaiden tileille joka päivä klo 7-23 välisenä aikana.

Ferratum tarjoaa tällä hetkellä loistavaa etua uusille asiakkaille. Saat nostettua 2000 euron luoton tilillesi 30 päivän korkovapaana ilman nostokuluja. Kyseessä on siis ilmainen laina, jos maksat sen takaisin 30 vuorokauden sisällä!

Lue Lisää Ferratumista

2. Suomilimiitti

Suomilimiitti

Suomilimiitti on samantyyppinen joustoluottoa tarjoava palvelu, kuin yllä mainittu Ferratum. Myös Suomilimiitti tarjoaa käyttöösi 2000 euron suuruista joustoluottoa.

Suomilimiitti on nostettavissa tilillesi klo 8-22 välisenä aikana, myös viikonloppuisin.

Ferratumin tapaan Suomilimiitti tarjoaa asiakkailleen ilmaisen ensilainan. Ero Ferratumin vastaavaan on se että saat maksuaikaa korottomalle lainalle jopa 60 vuorokautta!

Lue Lisää Suomilimiitistä

3. Ostosraha

Ostosraha

Ostosraha on perinteistä kulutusluottoa tarjoava palvelu. Sen kautta voit hakea 400-10.000 euron suuruisen lainan myös viikonloppuna. Maksuaikaa lainalle saat aina 96 kuukauteen asti.

Laina maksetaan tilillesi klo 8-22 välisenä aikana myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Ostosraha on turvallinen valinta, jos haluat pientä-keskisuurta kulutusluottoa tilillesi kohtuullisella korolla.

Lue Lisää Ostosrahasta

4. Credit24

Credit24

Credit24 lainatuote on 4000 euron suuruinen joustoluotto. Luotto on käytettävissäsi luottokortin tapaan aina halutessasi ja korkoa sinulta veloitetaan vasta kun nostat luottoa tilillesi.

Credit24 luottoa nostat tilillesi kätevästi joka päivä klo 7-23 välisenä aikana.

Credit24 on erittäin suosittu lainapalvelu eikä sen tarjoama joustoluotto sisällä mitään ikäviä piilokuluja. Nostat siis luottoa tilillesi aina ilman kuluja ja maksat ainoastaan korkoa luotostasi.

Lue Lisää Credit24:stä

5. Vivus

Vivus

Jos lainantarve viikonloppuna on hieman pienempi, niin tässä tapauksessa Vivus voi olla sinulle oikea lainapalvelu. Palvelun kautta voit hakea nopeasti käyttöösi 400 euron suuruisen pikaluoton.

Pikaluotto maksetaan tilillesi päivästä riippumatta klo 7-23 välisenä aikana.

Vivuksen tarjoama pikaluotto on sinulle täysin ilmainen laina! Et maksa lainasta mitään kuluja kunhan maksat sen takaisin 61 vuorokauden sisällä.

Lue Lisää Vivuksesta

Huomioi Nämä Asiat Kun Haet Lainaa Viikonloppuna

1. Hae lainaa palvelulta, joka käyttää samaa tilipankkia kanssasi

Lainapalvelu saattaa mainita sivustollaan että se maksaa lainat asiakkaiden tileille myös viikonloppuisin. Lainan tilille tulo voi kuitenkin viivästyä, jos lainapalvelu ei käytä samaa tilipankkia kanssasi.

Nykyisin suurimmalla osalla lainanmyöntäjistä on tilit kaikissa Suomen suosituimmissa pankeissa mutta asia on silti hyvä tarkistaa ettei lainansaanti viikonloppuna tyssää tähän asiaan.

2. Katso Valitsemasi Lainapalvelun Aukioloajat

Luonnollisesti lainapalvelun täytyy ilmoittaa sivuillaan että se on auki viikonloppuisin, jotta lainan maksaminen onnistuu myös la-su välisenä aikana. Tämän tiedon löydät helposti kaikkien lainapalveluiden verkkosivustoilta.

Huomioi myös että vaikka useat lainapalvelut maksavat lainoja nykyisin myös viikonloppuisin, niin lain mukaan yöllä ei lainoja voida maksaa asiakkaiden tileille. Lainaa voidaan maksaa vain klo 7-23 välisenä aikana, joten varmista että haet lainaa tämän ajan sisällä jos tarvitset pikavipin heti tilillesi.

3. Tee Aina Lainavertailu Ennen Lainan Nostamista

Vaikka olisit hakemassa pientä lainaa ja tarvitset sitä nopeasti tilille, niin lainavertailu kannattaa aina tehdä! Lainojen kulut voivat erota eri palveluiden välillä huomattavasti jo pienissäkin lainasummissa.

Jos lainasumma on pieni, niin suosittelemme tutustumaan ilmaista ensilainaa tarjoaviin palveluihin. Näiden palveluiden kautta voit saada lainan täysin ilman kuluja ja korkoja!

Suuremmissa llainasummissa pääset vertailussa kätevästi alkuun käyttämällä ilmaista lainahakuamme.

Kokemuksia Lainaamisesta Viikonloppuna?

Oletko hakenut lainaa viikonloppuna? Onko sinulla joku tietty lainapalvelu, jonka kautta tämä hoitui mutkattomasti?

Kommentoi alle kokemuksistasi ja auta muita viikonloppulainan tarpeessa olevia ihmisiä löytämään itselleen sopivan lainapalvelun.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.