lainaa netistä pankkitunnuksilla

Hae Lainaa Netistä Pankkitunnuksilla

Haluatko hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla nopeasti tilillesi? Tässä artikkelissa kerromme miten se tapahtuu ja mistä paikasta lainaa kannattaa hakea.

Lainan hakeminen netistä on tänä päivänä erittäin helppo ja nopea prosessi. Tämän lisäksi se on myös turvallista, eikä myöskään enää niin kallista kuin yleisesti luullaan.

Vakuudetonta lainaa nimittäin voi saada tänä päivänä netistä lähes yhtä edulisesti kuin kivijalkapankeista.

Alta löydät 5 suosituinta paikkaa, joiden kautta voit hakea lainaa suoraan netin kautta pankkitunnuksilla edullisesti ja turvallisesti.

Tutustu lainapalveluihin ja hae lainaa tilillesi jo tänään.

1.Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Freedom rahoitus on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, joka kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainaratkaisun usean eri palveluntarjoajan joukosta.

Lainaa voit hakea aina 50.000 euroon asti ja maksuaikaa lainoille myönnetään 1-15 vuotta.

Säästät rutkasti aikaasi kun haet lainaa Freedom Rahoituksen kautta. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat usein jo samana päivänä lainatarjouksia sähköpostiisi.

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla Freedom Rahoituksen kautta ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista. Voit siis halutessasi hylätä saamasi lainatarjoukset.

Lue Lisää Freedom Rahoituksesta

2.Bank Norwegian

Bank Norwegian

Bank Norwegian on tämän lainavertailusivuston ylivoimaisesti suosituin lainapalvelu. Sen suosio johtuu hyvin pitkälle siitä, että se tarjoaa lainoilleen erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Myös palvelun lainaskaala on erittäin laaja. Voit hakea lainaa 1000-50.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainalle saat jopa 15-vuoteen asti.

Lainaa haetaan täyttämällä yksinkertainen lainahakemus Bank Norwegianin sivustolla ja tunnistautuminen tapahtuu kätevästi pankkitunnuksilla.

Lue Lisää Bank Norwegianista

3.Ege.fi

Ege.fi

Jos tarvitset hieman pienempää pikaluottoa heti tilillesi, niin Ege.fi voi olla sinulle oikea lainapalvelu.

Palvelun kautta voit hakea lainaa 100-2800 euroa pankkitunnuksilla heti tilillesi. Maksuaikaa lainoille saat summasta riippuen 2-12 kuukautta.

Ege.fi on erittäin suosittu ja luotettava lainapalvelu. Lainan hakeminen on aina ilmaista ja saat lainan tilillesi todella nopeasti.

Lue Lisää Egestä

4.Suomilimiitti

Suomilimiitti

Poiketen yllämainituista, Suomilimiitin lainatuote ei ole kulutusluotto, vaan paljon joustavampi tililuotto.

Tililuotto on jatkuvasti käytössäsi oleva luotto, joka toimii samaan tapaan luottokorttien kanssa. Voit siis aina halutessasi nostaa luottoa tilillesi luottorajasi puitteissa.

Luottorajan voit valita 100-2000 euron väliltä. Ikäraja palveluun on 21-vuotta.

Lue Lisää Suomilimiitistä

5.Cashbuddy

Cashbuddy

Jos olet pienen-keskisuuren kulutusluoton tarpeessa, niin Cashbuddy saattaa olla sinulle oikea ratkaisu.

Cashbuddy myöntää 1000-3000 euron suuruisia kulutusluottoja 12-60 kuukauden maksuajoilla ja läpinäkyvällä hinnoittelulla.

Voit hakea lainaa pankkitunnuksilla cashbuddyn kautta, jos olet olet 20-vuotias raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

Lue Lisää Cashbuddysta

Yllä siis 5 suosituinta paikkaa hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla nopeasti tilille. Tältä sivustolta löydät toki paljon enemmänkin vaihtoehtoja lainaamiseen.

Jos et ole tyytyväinen yllämainittuihin palveluihin, niin testaa myös lainavertailuamme. Lainavertailun avulla löydät kätevästi itsellesi sopivimman lainapalvelun lähes sadan eri vaihtoehdon joukosta.

Onko Lainan Hakeminen Netistä Pankkitunnuksilla Turvallista?

Aina kun puhutaan netin kautta lainaamisesta, niin on syytä olla varma siitä että lainan hakeminen on turvallista. Ennen vanhaan markkinoilla pyöri jos jonkin näköistä pikavippiyritystä eikä näiden palveluiden turvallisuudesta ollut mitään takuita.

Hyvä uutinen on se että huijatuksi tuleminen on tänä päivänä mahdotonta. Kaikki tällä sivustolla mainitut lainapalvelut toimivat Etelä-Suomen Aluehallintoviraston valvonnan alla ja niille on myönnetty lain mukainen oikeus myöntää lainoja.

Tämän lisäksi kaikilla palveluilla on käytössään SSL-suojaustekniikka, mikä on täysin sama mitä kaikki suurimmat Suomalaiset pankitkin käyttävät.

Lainan hakeminen netistä pankkitunnuksilla on siis tänä päivänä yhtä turvallista kuin lainan hakeminen kivijalkapankista.

Lainan Hakeminen Pankkitunnuksilla On Nopeaa

Ennen vanhaan lainan saamiseen vaadittiin useita käyntejä pankkikonttoreissa ja jos jonkinlaisia vakuuksia tai takaajia.

Edelleen toki isompien lainojen, kuten esimerkiksi asuntolainojen hakeminen edellyttää näitä toimia ja takaajaia sekä vakuuksia vaaditaan.

Vakuudettomia pankkitunnuksilla haettavia lainoja on kuitenkin tarjolla tänä päivänä jo todella paljon. Näiden lainojen hakeminen on nopeaa ja saat usein rahat tilillesi jopa saman vuorokauden aikana.

Yleensä prosessi etenee seuraavasti:

  1. Valitse itsellesi sopivin lainapalvelu
  2. Täytä lainahakemus haluamasi palvelun verkkosivustolla
  3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
  4. Saat lainapäätöksen välittömästi
  5. Lähetä mahdolliset vaadittavat liitteet sähköisesti
  6. Allekirjoita lainasopimus
  7. Rahat siirretään pienempien summien osalta tilillesi usein jopa saman päivän aikana. Isommatkin lainat maksetaan yleensä 1-3 arkipäivän sisäll

Prosessi ei siis vie aikaasi parhaimmillaan kuin noin. 15-minuuttia. Helppoa vai mitä?

Mitä Jos Minulla Ei Ole Pankkitunnuksia?

Lainan hakeminen on mahdollista myös ilman pankkitunnuksia mutta yleensä se vie aikaa huomattavasti kauemmin erityisesti siitä syystä, että tunnistautumista ei voida tehdä verkossa.

Mahdollista se kuitenkin on. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia mutta haluat hakea lainaa suoraan netin kautta, niin esim. Ferratum on palvelu minkä puoleen kannattaa kääntyä.

Toinen vaihtoehto on käyttää tunnistautumiseen mobiilivarmennetta. Melkein kaikki lainapalvelut tukevat tänä päivänä mobiilivarmenteella tapahtuvaa tunnistautumista.

Jos haluat saada mobiilivarmenteen käyttöösi, niin ole yhteydessä omaan matkapuhelinoperaattoriisi.

Oletko Hakenut Lainaa Pankkitunnuksilla?

Jos sinulla on kokemusta lainan hakemisesta netistä pankkitunnuksien avulla, niin jaa ihmeessä tietosi alle kommenttien muodossa.

Näin autat muita kanssalainaajia saamaan tietoa lainaamisesta pankkitunnuksilla sekä myös meitä pitämään tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajan tasalla.

Kiitos palautteestasi!

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.