remonttilaina

Remonttilaina Nopeasti Netistä

Tarvitseeko kotisi remonttia, joka vaatii pientä lisärahoitusta? Jos olet tässä tilanteessa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Tältä sivustolta löydät useita lainapalveluita, joiden kautta voit hakea edullista remonttilainaa jopa 50 000 euroon asti.

Netin kautta saat tänä päivänä nopeasti remonttilainan ilman vakuuksia tai takaajia. Mikä parasta lainan hakeminen ei maksa sinulle mitään ja voit tehdä sen täysin kotisohvaltasi käsin helpon verkkohakemuksen avulla.

Klikkaa alta ja valitse itsellesi sopivin remonttilaina.

Klikkaa Tästä Ja Hae Remonttilainaa Tilillesi!

Mistä Edullisin Remonttilaina?

Tiesitkö että netin kautta saa tänä päivänä pikaluottoa tilille todella edullisesti? Edullisimman lainatarjouksen löytäminen tosin vaatii hieman vertailua, joka onnistuu alustavasti tämän sivuston avulla. Vertaile sivusomme lainapalveluita, valitse itsellesi sopivin ja hae laina tilillesi haluamasi paikan kautta.

Lainan hakeminen on sinulle aina ilmaista etkä vielä sitoudu mihinkään lainahakemuksen täyttämisellä. Voit siis hakea remonttilainaa niin monen paikan kautta kuin haluat ja valita saamistasi lainatarjouksista itsellesi sopivimman.

Jos et itse halua tehdä lainavertailua, niin voit myös hakea lainaa esim. Rahalaitoksen tai Freedom Rahoituksen kautta. Kyseiset palvelut etsivät sinulle sopivimman lainatarjouksen useiden eri rahoituslaitosten joukosta. Saat siis yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta eri palveluilta.

Miksi Hakea Remonttilainaa Netistä?

Ennen vanhaan remonttilainaa haettiin usein omasta pankista mutta netin aikakaudella ja netissä toimivien rahoituslaitosten yleistymisen myötä kulutusluoton hakeminen suoraan netin kautta on helpompaa ja nopeampaa.

On totta että omasta pankista saatat saada remonttilainan hieman edullisemmin kuin netistä, mutta netin kautta hakemisessa on myös omat etunsa:

  • Voit vertailla lukuisia eri palveluita ja valita itsellesi sopivimman
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Voit hakea lainaa aina kotisohvaltasi käsin
  • Saat lainan tilillesi todella nopeasti
  • Voit hakea lainaa milloin tahansa

Netin lainapaikkojen yleistymisen myötä lainan ottaminen ei ole myöskään enää niin kallista kuin yleisesti luullaan. Voit saada joistain paikoista lainaa alkaen 4,99 % korolla, mikä on jo todella edullista.

Kuka Voi Hakea Remonttilainaa?

Remonttilainaa hakevat yleensä yksityishenkilöt tai taloyhtiöt erilaisia kunnostustöitä varten. Jos haet yksityishenkilönä remonttilainaa, niin yleisesti ottaen voidaan todeta että sinun tulee täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

  • Vähintään 18-vuoden ikä
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta
  • Sinulla on vakituiset kuukausittaiset tulot

Paljon Lainaa Voi Saada?

Remonttilaina on tarpeesta riippuen yleensä suuruudeltaan 500-10 000 euroa. Tältä sivustolta löytyy lukuisia paikkoja, jotka myöntävät tämän suuruista lainaa remontointiin. Toki myös suurempi lainasumma on mahdollinen. Esim. Bank Norwegian ja Komplett Bank myöntävät remonttilainaa jopa 50 000 euroon asti!

Erityisesti silloin, jos haet remonttilainaa suuremman summan, niin lainavertailu on ehdottomasti hyvä tehdä ennen lopullista lainapäätöstä. Lainojen kulut ja korot eroavat eri lainapalveluiden välillä huomattavasti, joten lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta ja vertailla tällä tavalla itselle edullisin vaihtoehto.

Lainapalveluiden sivuilta löytyy yleensä lainalaskuri, jonka avulla saa alustavasti selville maksettavaksi tulevat kokonaiskulut haluamallaa lainasummalla ja maksuajalla. Muista kuitenkin että tämä on vasta alustava laskelma, lopulliset korot määräytyvät aina hakijalle henkilökohtaisesti.

Tarkasta siis ikävien yllätysten välttämiseksi lainasopimus huolellisesti ennen sen allekirjoitusta!

Remontointi Kannattaa

Usein ajatellaan että asunnon remontointi on vain välttämätön paha tai jopa ylellisyyden tavoittelua. Remontointi kuitenkin kannattaa aina aloittaa ajoissa koska joissain tapauksissa viivyttelyllä voi olla kalliitkin seuraukset. Esim. jos vaikkapa kosteutta pääsee kylpyhuoneessa rakenteisiin, niin tiedossa voi olla kallis lasku jos korjausta ei tehdä välittömästi.

Myös vaikkapa talon maalaaminen kannattaa tehdä ajoissa, jotta vältytään talon ulkoverhoilun vaihtamiselta myöhemmin. Usein pieni investointi remontointiin säästää paljon rahaa pitkässä juoksussa.

Hae alta remonttilaina tilillesi jo tänään!

Klikkaa Tästä Ja Hae Remonttilainaa Tilillesi!

Päivitetty: Joulukuu 6, 2021

Jaa Tämä