Nordea joustoluotto – Lue kokemuksia ja arvostelu

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Nordea Joustoluotto Arvostelu
Arvio
4.1
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Nordean tarjoama joustoluotto on 2000-50 000 euron suuruinen vakuudeton kertaluotto, jota voit hakea kätevästi suoraan verkossa. Luottoa voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä.

Joustoluoton maksuaika on 1-5,5 vuotta ja todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 3,1 % – 15,8 %. Verkkohakemuksen täyttämisen jälkeen saat luottopäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Lainaesimerkki: Nimelliskoron ollessa 8,5 % ja laina-ajan ollessa 74 kk on todellinen vuosikorko 5 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 14,2 % .Luoton kokonaiskustannus 7 366,66 euroa ja maksuerien lukumäärä 74. Avausmaksu lainalle on 0 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 12,5 euroa.

Hyvää

Luotettava kivijalkapankki

Lainaa laajalla skaalalla 2000-50 000 euroa

Luottopäätös välittömästi

Kilpailukykyiset korot

Asiakaspalvelu 24/7 + Chat ominaisuus verkkosivustolla

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Huonoa

Suuremmille lainasummille lyhyt maksuaika(kork. 5,5 vuotta)

Nordea Joustoluotto Esittelyssä

NordeaNordean tarjoama joustoluotto on 2000-50 000 euron suuruinen vakuudeton kertaluotto, jota voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet raha-asiansa mallikkaasti hoitaneet henkilöt.

Luoton hakeminen onnistuu kätevästi suoraan verkossa ja saat luottopäätöksen välittömästi lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Tästä artikkelista löydät kattavan infopaketin Nordean tarjoamasta joustoluotosta. Lue kokemuksia Nordean joustoluotosta ja hae luottoa tilillesi jo tänään.

Joustoluoton Hakeminen Nordealta

Luoton hakeminen onnistuu kätevimmin Nordean sivuilta löytyvällä verkkohakemuksella. Luottoa voit hakea minkä pankin asiakkaana tahansa.

 1. Tunnistaudu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla
 2. Täytä hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Lähetä lainahakemus
 4. Saat luottopäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen

Jos luottopäätös on myönteinen, niin laina maksetaan heti omalle pankkitilillesi.

HUOM! Jotta voit varmistua siitä että löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen, niin sinun kannattaa kilpailuttaa lainat.

Tämä onnistuu parhaiten Omalaina.fi palvelun avulla. Omalainan kautta tavoitat Nordean ja yli 30 muuta lainapalvelua yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Kilpailuta Nordea Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Kenelle Nordea Myöntää Joustoluottoa

Jos olet aikeissa hakea joustoluottoa Nordealta, niin sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Omaat säännölliset tulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Nordea ei kerro verkkosivustollaan että kuinka suuret säännölliset tulot hakijalla tulee olla. Normaalisti kuitenkin pankit vaativat n. 10 000 – 20 000 euron suuruisia bruttotuloja vuodessa jotta lainan saaminen on mahdollista.

Joustoluoton Korko & Kulut

Nordean tarjoama joustoluotto on korkokuluiltaan erittäin kilpailukykyinen lainatuote verrattuna samantyyppisiä vakuudettomia luottoja tarjoaviin palveluihin.

Alta näet luottoon liityviä kuluja:

Tuote Hinta
Todellinen vuosikorko 3,1 % – 15,8 %
Avausmaksu 0 €
Tilinhoitomaksu 0,01 %/vrk laskettuna luoton määrästä(kork. 12,50 €/kk)
Luoton korotuspalkkio 0 €
Maksumuistutus 5 €
Eräpäivän siirto 5 €

Joustoluoton Takaisinmaksu

Nordea tarjoaa joustoluotolleen takaisinmaksuaikaa 1-5,5 vuotta. Takaisinmaksuohjelma on joustava ja voit tarpeen vaatiessa muuttaa kuukausierää. Voit myös maksaa ylimääräisiä maksueriä tai koko luoton pois kerralla ilman lisäkuluja.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain ja sinulla on mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuoden aikana.

Huomionarvoista on se että suuremmissa lainasummissa takaisinmaksulle on tarjolla aikaa ainoastaan 5,5 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä että vaikka korkokulut ovat Nordealla edulliset, niin suuremmissa lainoissa kuukausierä muodostuu todella korkeaksi lyhyen maksuajan takia.

Jos haet esim. 40 000 euron suuruisen lainan  5 vuoden ja 3 kuukauden maksuajalla, niin kuukausierä on tällöin esimerkkilaskelmassa minimissään 800 euroa.

Tämä saattaa rasittaa kukkaroa liikaa, joten jos olet aikeissa hakea suurempaa luottoa, niin suosittelemme tutustumaan pankkeihin jotka tarjoavat pidempää maksuaikaa lainoilleen. Esim. Bank Norwegianin kautta voit hakea lainaa 60 000 euroon asti jopa 15 vuoden maksuajoilla.

Toki on aina parempi mitä lyhyemmässä ajassa pystyt maksamaan lainan pois mutta jos kuukausierä tuntuu liian suurelta, niin mahdollisuuksia pidempään laina-aikaan löytyy runsaasti.

Joustoluoton Korotus

Jos haet joustoluottoa Nordealta vaikkapa 5000 euroa ja huomaat myöhemmin että lainatarpeesi on suurempi, niin joustoluotolle on mahdollista hakea myös korotusta.

Korotetulle lainamäärälle tehdään uusi maksuohjelma.

Milloin Joustoluottoa Kannattaa Hakea?

Moni haluaa välttää pikaluoton ottamista vimeiseen asti mutta joskus pikaluotto on sopiva ratkaisu äkillisten menojen kattamiseen. 2019 syyskuussa kaikille lainoille asetettiin korkokatto, joten erityisesti tämän jälkeen vakuudettomat pienlainat eivät ole enää korkotasoltaan päätä huimaavia.

Joustoluoton ottaminen on hyvä ratkaisu silloin jos olet varmistunut takaisinmaksukykysi riittävyydestä. Yleisimpiä syitä joustoluoton hankkimiselle ovat mm.

 • Remontti on yleensä yllättävä rahareikä, joka on helppo kattaa kätevästi vakuudettomalla lainalla.
 • Auton hankinta katetaan yleensä jonkinlaisella lainalla. Jos et saa sopivia rahoitusvaihtoehtoja haluamasi auton myyjältä, niin Nordean joustoluotto voi olla sopiva ratkaisu.
 • Lomamatka on myös hyvin yleinen syy joustoluoton hankintaan. lämänlaatuun pitää sijoittaa aina silloin tällöin ja nopeasti saatavilla oleva joustoluotto on kätevä ratkaisu lomamatkan kulujen kattamiseen.

HUOM! Joustoluottoa ei missään nimessä kannata hakea jos sinulla on pieninkin epäilys takaisinmaksukykysi riittävyydestä.

Joustoluottoa Yhteishakijan Kanssa

Nordean joustoluottoa voit hakea myös yhteishakijan kanssa. Tämä onkin suositeltavaa sillä lainaehdot ovat useimmiten huomattavasti paremmat kun lainanhakijoita on yhden sijaan kaksi.

Yhteishakijaksi soveltuu normaalisti samassa taloudessa asuva henkilö, kuten avo- tai aviopuoliso.

Jos haluat hakea lainaa yhteishakijan kanssa, niin sinun tulee joko vierailla konttorissa tai olla yhteydessä Nordean asiakaspalveluun puhelimitse.

Lainojen Yhdistäminen Nordea

Jos olet aikeissa yhdistää olemassaolevia luottojasi, niin Nordean joustoluotto soveltuu tähän mainiosti. Joustoluottoa on tarjolla 50 000 euroon ja sen korot ovat kilpailukykyiset, joten suurempienkin lainasummien yhdistely on mahdollista.

Yhdistämällä lainat voit säästää sievoisen summan lainojen koroissa. Huomioitavaa on kuitenkin se että koska Nordean tarjoama maksimi maksuaika on todella lyhyt, niin kuukausierien pienentäminen ei välttämättä onnistu kovin helposti.

Nordea Lainalaskuri

Nordea lainalaskuri

Lainalaskuri on loistava tapa laskea ja vertailla alustavasti minkälaiset kulut ja kuukuasierät lainalle muodostuvat eri maksuajoilla ja summilla.

Tällä lainalaskurilla voit laskea helposti minkälainen kuukausierä ja kokonaiskustannus haluamallesi lainalle muodostuu eri korkotasoilla. Huomioi kuitenkin että lainalaskurin antamat luvut ovat aina alustavia ja lopullinen korkotaso lainalle muodostuu aina pankin tekemän henkilökohtaisen arvion perusteella.

Nordea Asiakaspalvelu

Jos sinulle tulee kysyttävää joustoluottoon liittyen, niin Nordean asiakaspalvelu auttaa puhelimitse 24/7. Verkkosivustolta löytyy myös chat-ominaisuus, mikä on hyödyllinen esim. silloin jos törmäät ongelmiin lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Nordean asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

Nordea Joustoluotto Kokemuksia

Nordea on yksi euroopan suurimmista finanssipalveluita tarjoavista pankeista, joten kyseessä on ehdottoman luotettava paikka hakea joustoluottoa.

Nordean tarjoama joustoluotto on korkotasoltaan erittäin kilpailukykyinen. Todellinen vuosikorko liikkuu välillä 3,1 % – 15,8 %. Luotto on ominaisuuksiltaan suhteellisen joustava. Saat esim. mahdollisuuden kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa sekä voit halutessasi korottaa luoton määrää.

Erittäin toimiva asiakaspalvelu takaa sen että saat vastauksen kysymyksiisi minä kellon aikana tahansa. Myös verkkosivuilta löytyvä chat- ominaisuus on ehdoton plus.

Negatiivisena asiana Nordean joustoluotossa näemme sen että takaisinmaksuaikaa ei myönnetä maksimissaan kuin 5,5 vuotta. Tämä saattaa olla ongelmallista siinä vaiheessa kun tarvetta on suuremmalle lainalle.

Joustoluoton kuukausierät voivat suurempien luottojen osalta nousta kohtuuttomiksi.

Voimme ehdottomasti suositella Nordean joustoluottoa pienen 2000-5000 euron lainan hankintaan. Näissä summissa korkotaso on erittäin kilpailukykyinen ja takaisinmaksuaika on riittävä.

Jos kuitenkin olet hakemassa tätä suurempaa luottoa etkä ole valmis lyhentämään lainaa kohtuuttomasti kuukausitasolla, niin suosittelemme myös vertailemaan lainapalveluita, jotka tarjoavat pidempää maksuaikaa suuremmille lainoille.

Alla vielä Nordean joustoluoton ominaisuudet pähkinänkuoressa:

 • Lainaa 2000-50 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-5,5 vuotta
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Luotettava kivijalkapankki
 • Mahdollisuus luoton korotukseen
 • Todellinen vuosikorko 3,1 % – 15,8 %
 • Luotto tilille heti
 • Asiakaspalvelu 24/7

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.nordea.fi
 • Asiakaspalvelu: 0200 3000(avoinna 24/7)
 • Osoite: Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA, Helsinki

Kilpailuta Nordea Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Jaa Kokemuksesi Nordean Joustoluotosta

Oletko hakenut tai hakemassa joustoluottoa Nordealta? Minkälaisia kokemuksia sinulla on esim. hakemisen sujuvuudesta, asiakaspalvelusta tai luoton hinnoittelusta?

Jaa alle kokemuksesi tai esitä meille kysymyksiä. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös oma tähtiarviosi Nordean joustoluotolle.

Kiitos palautteesta!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää