Svea Ekonomi lainat – Lue kokemuksia ja arvostelu

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Svea Ekonomi lainat
Svea Ekonomi Arvostelu
Arvio
4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Svea Ekonomi on Ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka on myöntänyt kulutusluottoja myös Suomessa jo yli 15 vuoden ajan. Voit hakea Svean kautta kulutusluottoa tai järjestelylainaa ilman vakuuksia jopa 60 000€.

Kulutusluottojen lisäksi Svea tarjoaa monipuoliset rahoitusratkaisut myös yrityksille sekä esim. säästötiliä kuluttajille. Svean lainoilla on hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä että jos saat jostain muualta paremman lainatarjouksen, niin Svea pyrkii tarjoamaan sinulle yhtä kilpailukykyisen lainan.

Lainaesimerkki: Haetulla 7500 € lainalla, 5 vuoden laina-ajalla: nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko: 8,72 % (Kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko 7 500 € lainalle kun laina-aika on 5 vuotta, avausmaksu 0 €, käsittelykulu 5 €/kk ja nimelliskorko 6,99 %) ja luottokustannukset yhteensä 1708,44 €.

Hyvää

Vakuudetonta lainaa jopa 60 000 €

Luotettava rahoitusyhtiö

Lainan hintatakuu

Kilpailukykyiset korot

Joustavat maksuajat

Huonoa

Ei chat ominaisuutta verkkosivustolla

Verkkosivusto voisi olla helppokäyttöisempi

Suhteellisen tiukat ehdot lainan saamiselle

Svea Ekonomi lainat

Svea EkonomiSvea Ekonomi auttaa silloin, kun avulle on eniten tarvetta. Svea tarjoaa edulliset lainat hintatakuulla silloin, kun yksityishenkilö haluaa esimerkiksi maksaa vanhat, kalliit luotot pois edullisemmalla lainalla. Svea tarjoaa apua tilanteisiin kun rahaa on pakko saada esimerkiksi autoremonttia tai eläinlääkäriä varten.

Yleensä jokaiselle meistä käy jossain vaiheessa niin, että puskurirahasto tyhjenee ja laskut pinoutuvat eteisen lattialle. Ne eivät ikävä kyllä katoa maksamatta, joten laskujen ja lainojen ei kannata päästä erääntymään.

Äkillisiin arjen kassavajeisiin ja juhlaan, kuten lomamatkan rahoittamiseen auttaa Svea Ekonomi laina. Lue tästä esittelystä tiedot lainasta ja sen hausta ja siitä, kuka lainaa saa.

Svea Ekonomi – Edullisin laina hintatakuulla

Svea hintatakuu

Svea Ekonomi on Ruotsista Suomeenkin levinnyt rahoitusalan yritys. Se tarjoaa muun muassa lainoja ja säästötilin yksityishenkilöille. Svea on ollut paljon esillä netin keskusteluissa muun muassa hyvien korkojensa ansiosta ja Svea lupaakin edullista lainaa hintatakuulla.

Svea tarjoaa vakuudettomia lainoja, kuten kulutusluottoja ja järjestelylainaa. Koska lainat ovat vakuudettomia, ei niiden saamiseen vaadita reaalivakuutta vaan lainat myönnetään kuluttajana arvioidun maksukyvyn perusteella. Lainan saamiseksi on täytettävä muutamia ehtoja, jotka tulevat tässä:

 • Lainan ottajan tulee olla 20-65 vuotta vanha
 • Luottotietojen tulee olla puhtaat
 • Työsuhteen koeajan tulee olla päättynyt ja työstä tulee saada säännöllisiä tuloja. Myös eläke käy.
 • Suomessa tulee olla asunut vähintään kolme viimeistä vuotta
 • Mahdollisen peliongelman on täytynyt loppua vähintään 6kk aiemmin

Svean lainan tarkempiin ehtoihin ja mahdollisiin muutoksiin, joita tämän esittelyn jälkeen on voinut tulla, voit tutustua tarkemmin Svea Ekonomin omilla sivuilla. Mikäli haluat Svea –lainaa, etkä ole varma, täytätkö kaikkia ehtoja, voit silti hakea lainaa, koska se ei maksa mitään ja mikäli sitä ei myönnetä, saat asiasta tiedon.

Svea Ekonomi luoton kilpailuttaminen

Svea Ekonomi tarjoaa muutamia omia luottotuotteitaan, joista yksityishenkilö voi valita itselleen sopivimman. Svea on melko iso ja tunnettu tekijä markkinoilla ja siihen voi luottaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Svea ekonomin luotto olisi välttämättä kaikkein edullisin. Tämän vuoksi lainat tulee aina kilpailuttaa, huolimatta siitä olipa tarjoajana esimerkiksi Svea tai vaikkapa oma pankki. Rahoitusalalla lojaalisuus ei useinkaan kannata, sillä oma pankki ei ole aina halvin.

Kerromme Svea Ekonomin kulutusluoton korkojen muodostumisesta vielä lisää hieman myöhemmin. Järjestelylainan ja muiden tuotteiden kulut löydät Svean sivustolta. Pääpointtina on kuitenkin se, että kulutusluoton korko ilmoitetaan nimelliskorkona, joka ei Suomen valtion lain mukaan voi ylittää 10%. Todellinen vuosikorko voi kuitenkin olla suurempi. Pidä tämä mielessä kun kilpailutat luottoja.

Huom! 10% korkokatto on väliaikainen ja voimassa 30.9.2021 asti. Tämän jälkeen korkokatto on 20%.

Svea Ekonomin laina on helppo kilpailuttaa vaikkapa tästä. Antamalla halutun lainasumman ja takaisinmaksuajan saat tiedot eri lainojen kuluista sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit vertailla onko Svea sinulle edullisin vaihtoehto vai ei. Uskalla kilpailuttaa, sillä kilpailutus voi säästää sinulle pitkän pennin!

Svea tarjoaa rahoitusta elämän eri vaiheisiin

Svea lainat

Svea Ekonomin kulutusluotto sopii ratkaisuksi moniin elämän tilanteisiin. Kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan, sillä työttömyysjaksot, sairastaminen, eläinlääkärikulut tai vaikkapa kodin tai auton remontti tuovat hetkessä suuria kuluja. Kaikkeen ei voi varautua edes vakuutusten ja puskurirahaston avulla ja tällöin ratkaisuna voi olla vakuudeton kulutusluotto.

Vakuudeton kulutusluotto voi olla pidempi tai lyhyempiaikainen, mutta suosittelemme sitä ennen kaikkea lyhytaikaiseksi lainamuodoksi, sillä sen korot ovat melko korkeat. Mikäli sinulla on vakuutta, käytä mieluummin se, sillä niin säästät rahaa.

Vakuudettoman kulutusluoton voi käyttää oikeastaan miten hyvänsä. Svea ei valvo rahan käyttöä, eikä käyttötarkoitus ole oikeastaan muutenkaan oleellinen. Luoton voi ottaa lomaa, venettä tai vaikkapa autoa varten. Myös remonttilainan vakuudettomat luotot ovat suosittuja. Lisäksi vakuudettoman pikkulainan voi käyttää vanhojen lainojen maksamiseen pois tai esimerkiksi korkean laskupinon maksamiseen.

Vakuudeton laina ei ole yhtä kuin pikavippi sanan varsinaisessa merkityksessä. Nykyään lainojen korkoja monitoroidaan tarkemmin. Vakuudettomalla luotolla voi kuitenkin joutua ongelmiin, mikäli lainaa ei maksa pois. Ota se siis vain tarpeeseen!

Svea Ekonomi – Korot ja kulut

Svea pystyy kilpailemaan hyvillä koroillaan. Se kertookin, että kulutusluoton nimelliskorko on minimissään 6,99% ja maksimissaan todellisena vuosikorkona 16,45%. Esimerkkilaskelman mukaisesti 7500 euron luotto 5 vuoden laina-ajalla sisältää 6,99% nimelliskoron ja sen todellinen vuosikorko on 8,72%. Lainan avausmaksu on tällöin 0€ ja käsittelykulu 5€. Käsittelykulu on sisällytetty lainan todelliseen vuosikorkoon ja näin ollen todellinen vuosikorko on aina se, jota tulee verrata muihin lainoihin.

Svea tarjoaa myös vakuudellisia järjestelylainoja. Niiden korot ovat kuitenkin korkeampia kuin vakuudettomien luottojen, sillä Suomen valtio rajoittaa tällä hetkellä kulutusluottojen korkoja rankalla kädellä. Svean vakuudeton luotto onkin koroltaan melko potentiaalinen vaihtoehto.

Svea kokemuksia

Svea Ekonomiin liittyvät netin kokemukset koskevat useimmiten sen tarjoamaa säästötiliä. Svea tarjoaa harvinaisen tilin, joka maksaa korkoa. Siitä se saa kiitosta.

Joitain kommentteja löytyy kuitenkin myös kulutusluottoihin ja muihin henkilöasiakkaiden luottoihin liittyen. Svea saa moitteita sivustostaan, joka on hankalakäyttöinen ja ruma ja jonka käyttöliittymä on kömpelö. Asiakkaat ovat kuitenkin jatkaneet sen käyttöä, sillä ehdot ovat olleet niin hyvät. Lainanhakukokemus onkin netin kommenttien mukaan ollut nopea ja näppärä.

Svea saa netissä palautetta siitä, että lainojen maksussa ennen aikojaan on ollut ongelmia ja yritys veloittaa mielellään muistutusmaksuja. Osa kommentoijista kuitenkin toteaa, että kaikki tämä lukee sopimuksessa, mikäli siihen perehtyy. Kaiken kaikkiaan yleiskuva Trustpilotissa on huono, mutta tätä selittää osittain se, että ainoastaan tyytymättömät asiakkaat ovat jättäneet kommentteja.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Svea Ekonomi palvelee asiakkaitaan myös silloin kun kysymyksiä tai ongelmia ilmestyy. Sen asiakaspalveluun saa yhteyden täyttämällä sivuston yhteydenottopyynnön tai soittamalla numeroon 0942423090. Mikäli asiakas haluaa jakaa esimerkiksi palkkatietoja tai muuta salaista materiaalia, kannattaa Sveaa lähestyä turvattuna sähköpostina. Svea on esillä myös sosiaalisessa mediassa ja sen sivuston tietopankista löytää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

 • WWW-osoite: www.svea.com
 • Asiakaspalvelu: 09 4242 3090
 • Osoite: Mechelininkatu 1A, 00180 Helsinki

Kilpailuta Svea Ekonomi Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Yhteenveto – Onko Svea Ekonomi järkevä valinta?

Svea Ekonomin laina on järkevä valinta, mikäli hyväksyy lainan takaisinmaksuun liittyvät ehdot ja lainan kulut, kuten laskutuslisän. Laina itsessään on nimelliskorkonsa puolesta edullinen, sillä Svea lupaa hintaturvan silloin, kun asiakas voi näyttää saavansa saman lainan edullisemmalla hinnalla jostain muualta.

Svea on luotettava toimija ja se tarjoaa asiakaspalvelua suomeksi. Svealla on paljon yhteistyökumppaneita ja se tekee yhteistyötä tarjoamalla lainatarjouksia kilpailutussivustoille. Kaiken kaikkiaan kyseessä on hyvä vaihtoehto vakuudettomaksi lainaksi, mikäli Svea kilpailutuksen jälkeenkin toimii sinulle.

Oletko ottanut Svealta lainaa? Miten se meni? Kerro meille kokemuksistasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää