Sambla yrityslaina – Vauhtia yrityksen kasvuun

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Sambla yrityslaina
Sambla yrityslaina arvostelu
Arvio
4.4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Sambla on yrityslainojen sekä kuluttajaluottojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu. Voit kilpailuttaa Samblan kautta ilmaiseksi useita eri yritysluottoa tarjoavia palveluita.

Samblan avulla voit hakea vakuudetonta yrityslainaa 1000-250 000 €. Kilpailutus on helppoa ja nopeaa ja sopii kaikenkokoisille yrityksille. Kilpailuttamalla yrityslainat varmistat että löydät yritykselle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Saat lainapäätöksen hakemuksellesi aina 24 tunnin sisällä kilpailuttamisesta! Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, sillä voit aina halutessasi hylätä saamasi lainatarjoukset.

Hyvää

Kilpailuta yritykselle paras lainaratkaisu

Joustava rahoitusratkaisu kaiken kokoisille yrityksille

Yrityslainat myönnetään ilman reaalivakuuksia

Yrityslainaa jopa 250 000 €

Huonoa

Ei chat-ominaisuutta verkkosivustolla

Esittelyssä Sambla yrityslaina – Kilpailuta yrityslainat netissä

Sambla logoYrityksen omistaja tai talouspäällikkö saattaa huomata usein, että vapaan rahan määrä ei riitä kattamaan erääntyviä laskuja. Myös isommat investoinnit, kuten koneisto saattavat vaatia enemmän rahaa, kuin yrityksellä sillä hetkellä on. Tämä on aivan tavallista, sillä maksuajat ovat usein pitkiä ja yllätyksiä tulee.

Yrityksen ei kuitenkaan kannata viivästyttää hankintoja tai jättää laskuja maksamatta, sillä tällaisiin tilanteisiin on saatavilla näppäriä pikkulainoja.

Yksi yrityslainojen välittäjistä on Sambla. Tässä artikkelissa esittelemme Sambla-lainan ja kerromme oman mielipiteemme siitä. Jatka lukemista ja opi lisää.

Sambla yrityslaina pähkinänkuoressa

Sambla on lainanvälittäjä, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä saamaan kulutusluoton parhaalla korolla. Samblan omien sanojen mukaan se on välittänyt jo yli 390 000 lainaa. Sambla ei ole pankki tai rahoituslaitos vaan välikäsi, joka yhdistää luoton antajat ja luoton tarvitsijat.

Sillä on yhteistyökumppaneita, joiden lainatuotteet se vertailee asiakkaan antamien esitietojen pohjalta. Tämän jälkeen asiakkaalle näytetään vertailun tulos ja hänet ohjataan tekemään varsinainen lainasopimus pankin tai muun valitun rahoituslaitoksen kanssa.

Sambla yrityslaina sopii vakavaraisille, kaiken kokoisille yrityksille. Yrityslaina on vakuudeton eli sen takaamiseksi ei tarvita panttia tai vakuutta. Yrityslainan saamisen vaatimukset vaihtelevat rahoituslaitosten välillä ja ehdot määrittelee aina lopulta varsinainen sopimuskumppani. Samblalla on kuitenkin joitain suuntaviivoja siihen, kuka voi saada lainaa.

Yleisimpiä arviointiperusteita ovat:

 • Yrittäjällä tulee olla vakaa toimeentulo, kokemusta toimialasta ja puhtaat luottotiedot
 • Yrittäjällä ei saa olla liikaa muita, henkilökohtaisia lainoja tai vaikkapa pikavippejä
 • Yrityksen kassavirran tulee olla säännöllinen eli tuottoa tulee tulla tasaisesti ympäri vuoden

Mikäli koet, että nämä ehdot täyttyvät, kannattaa lainan hakeminen. Kuten jo sanottua, lopullisen lainapäätöksen tekee pankki, mutta kilpailuttaminen Samblan avulla on maksutonta, eikä sido mihinkään, joten se kannattaa.

Sambla laina – Kuinka kilpailuttaa yritysluotto

Yritysluotto kannattaa aina kilpailuttaa. Yritykselläsi on varmasti pankkitili jossain tietyin kriteerein valitussa pankissa. Samat kriteerit eivät kuitenkaan välttämättä päde luottoihin ja tämän takia luotot kannattaa kilpailuttaa erillisen prosessina. Joskus voi toki käydä niin, että oma pankkisi tarjoaa edullisimman kulutusluoton, sillä onhan sinulla siellä olemassa oleva asiakashistoria. Joskus taas jokin muu yhtiö tarjoaa edullisemman koron. Kilpailutus auttaa selvittämään markkinatilanteen ja helpottaa neuvotteluja oman pankkisi kanssa.

Samblan avulla yritysluottojen kilpailutus etenee näin:

 1. Mene sivustolle sambla.fi/yrityslaina
 2. Aseta laskuriin haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika
 3. Täytä hakemustiedot eli yrityksen nimi, henkilötunnus, puhelinnumero ja sähköposti
 4. Odota: yhteistyökumppanit lähettävät mahdolliset tarjouksensa sinulle 24 tunnin kuluessa
 5. Vastaa puhelimeen: lainaneuvoja ottaa yhteyttä ja auttaa valitsemaan parhaan lainan
 6. Valitse laina ja tee sopimus. Rahat ovat tililläsi parhaimmillaan samana päivänä

Helppoa, eikö vain? Parasta Sambla-kilpailutuksessa on se, että se kilpailuttaa huiman määrän yhteistyökumppaneita nopeasti. Saat näin tarjoukset sellaisistakin toimijoista, jotka eivät ehkä muuten olisi tulleet mieleesi.

Sambla yhteistyökumppanit

Sambla yrityslaina yhteistyökumppanit

Sambla on toiminut pitkään Ruotsin markkinoilla ja tämän takia sen yhteistyökumppaniverkosto on laaja. Suomeen Sambla tuli 2019, mutta Ruotsin menestyksen ansiosta myös suomalaiset rahoituslaitokset ovat lähteneet mukaan kilpailutukseen.

Samblan yhteistyökumppaneita yrityslainoissa ovat:

 • Yrityslainat.fi
 • Capital Box
 • Businesscredit
 • Yritysluotto.fi
 • Credinord
 • Koin Capital
 • Qred

Yrityslainojen lisäksi voit kilpailuttaa Samblan avulla myös henkilökohtaiset vakuudettomat lainat. Yksityislainoissa yhteistyöpankkeja Samblalta löytyy reilusti yli 20.

Samblan yhteistyökumppanit ovat pitkälti suomalaisia ja ruotsalaisia pienempiä lainan tarjoajia. Suurimmat pankit ja muutamat tunnetut luotonmyöntäjät vielä puuttuvat, mutta yhteistyökumppaniverkosto kasvaa jatkuvasti.

Kenelle Sambla yrityslaina sopii?

Sambla yrityslaina sopii kaiken kokoisille yrityksille. Se palvelee yrityksiä eri toimialoilla ja sen avulla on mahdollista saada perinteinen vakuudeton yritysluotto tai niin sanottu start-up-laina. Perinteisessä yritysluotossa korko ja lainan suuruus, sekä se, saako yritys ylipäätään luottoa, määräytyy puhtaasti yrityksen ja sen omistajan taloudellisen tilanteen mukaan. Start-up-lainassa päätökseen vaikuttaa yrityksen liiketoimintasuunnitelma ja tulevaisuuden näkymät.

Yrityslaina on vakuudeton ja se tuo pankille riskiä. Sen vuoksi vakuudeton laina on kalliimpi kuin vakuudellinen. Tästä syystä suuremmat hankinnat, kuten kiinteistöt kannattaa tehdä vakuudellisina niin, että asettaa kyseisen kiinteistön lainan vakuudeksi. Pienemmät hankinnat, joihin vakuutta ei ole, voi tehdä nostamalla yritysluoton.

Yritysluotto sopii yrityksen kasvattamiseen kuten vaikkapa jonkin investoinnin tekemiseen. Sillä voidaan myös paikata hetkellistä rahapulaa tai vaikkapa mahdollistaa yrittäjän lomaviikko. Olipa tarve mikä hyvänsä, kannattaa laina ottaa vain silloin, kun tietää, että sen pystyy myös maksamaan takaisin.

Sambla.fi -yrityslainan korot ja kulut

Samblan kautta voi saada vakuudetonta yritysluottoa 1000 – 250 000. Kuten jo edellä mainitsimme, vakuudeton luotto sopii ennen kaikkea lyhyen tai keskipitkän maksuajan lainaksi, sillä sen korko on vakuudellista lainaa korkeampi. Sambla ei itse määrittele lainojen korkoja, vaan korko tulee aina luotonantajalta. Yritysluoton todellinen vuosikorko voi olla mitä vain 4,9% ja 50% välillä ja se määrittyy puhtaasti rahoituslaitoksen tekemän riskiarvion, lainan suuruuden ja maksuajan mukaan.

Samblan sivustolta löytyy suuntaa antavia laskelmia eri suuruisten lainojen kuluista, mutta todellisuudessa niihin ei kannata juurikaan luottaa, sillä jokainen luotto käsitellään erikseen.

Lähtökohtana on se, että lainasumman nostaminen ja takaisinmaksuajan pidentäminen nostavat koron määrää. Todellisen kuluarvion korkoineen saat tekemällä Sambla –kilpailutuksen ja tutkimalla sen perusteella tulleita tarjouksia.

Sambla yrityslaina kokemuksia

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan myös oikeiden asiakkaiden oikeita kokemuksia luotonmyöntäjistä. Suuntasimmekin niitä varten Trustpilot –sivustolle, jossa jokaisella on mahdollisuus jättää arvionsa puolueettomaan portaaliin.

Sambla oy eli Suomessa toimiva osasto oli saanut arvosteluksi huikeat 4,9/5 tähteä. Paljon paremmin ei olisi voinut mennä. Otantamme perusteella suurin osa Samblan käyttäjistä on yksityishenkilöitä tai sitten yksityishenkilöillä on suurempi mielenkiinto arviointiin. Sambla saa kiitosta nopeudesta ja ystävällisestä ja tehokkaasta asiakaspalvelusta.

Pankkien ja asiakkaan välistä yhteistyötä taas moitittiin ja sitä, että Sambla soittelee välillä perään muistuttaakseen kesken olevasta kilpailutusprosessista. Kaiken kaikkiaan Samblalla menee kuitenkin todella hyvin!

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Samblan asiakaspalvelu on monien mielestä juuri se tekijä, joka erottaa sen muista lainantarjoajista. Sen asiakaspalvelu on erittäin asiakaslähtöinen ja siihen saa yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelu vastaa numerosta +358(0)942456000 ja oikea sähköpostiosoite tarkoitukseen on [email protected]

Suomenkielisen asiakaspalvelun aukioloajat ovat:

 • Maanantai: 10-19
 • Tiistai: 10-19
 • Keskiviikko: 10-19
 • Torstai: 10-19
 • Perjantai: 10-18

Huomio! Lounastauko klo 13-14

Samblan postiosoite on BOX 5300, 102 46 Tukholma ja katuosoite Suomessa on Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki.

Yhteenveto – Kannattaako valita Sambla?

Kannattaako Sambla valita yrityslainojen lainojen kilpailuttajaksi? Miksipä ei? Samblalla on hyvä verkosto ja kaikki toimii näppärästi ja nopeasti muutamalla klikkauksella. Se on turvallinen ja raha liikkuu vain asiakkaan ja pankin tai rahalaitoksen välillä.

Samblaa voi käyttää yksin tai yhdessä. Toisin sanoen sen lisäksi kilpailutuksen voi hoitaa jollain toisella sivustolla, sillä kilpailutus ei maksa mitään ja Samblan verkostosta puuttuvat muun muassa suomalaiset suuremmat pankit.

Sambla on kuitenkin kehityskelpoinen ja näin ollen voimme suositella sitä lämpimästi!

Oletko kokeillut Samblaa? Mitä mieltä olet siitä? Kommentoi alle!

Hae Yrityslainaa Samblalta

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää