TF Bank laina – Lue kokemuksia ja aito arvostelu

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

TF Bank Arvostelu
Arvio
3.8
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

TF Bank on luotettava pankki, jonka kautta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 2500-30 000€ nopeasti tilillesi. Maksuaikaa kulutusluotoille on mahdollista saada 2-10 vuotta.

TF Bank on myöntänyt vakuudettomia lainoja jo vuodesta 1999 saakka ja lainojen lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden myös säästötilin avaamiseen.

Lainaesimerkki: 10 000 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla: KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 13,24% kun nimelliskorko on 9,99%, nostopalkkio 0 euroa ja tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk. Lainan arvioitu maksettava kokonaismäärä on 13 498 €.

Hyvää

Vakuudetonta lainaa jopa 30 000 €

Luotettava toimija

Joustavat maksuajat

Kilpailukykyiset korot

Erittäin nopea lainanhakuprosessi

Huonoa

Asiakaspalvelu saanut moitteita

Ei Chat-ominaisuutta verkkosivustolla

Tiukat lainanmyöntökriteerit

Arvioitavana TF Bank laina – kulutusluottoja jo vuodesta 1999

TF Bank logoOletko haaveillut kodin remontoinnista tai vaikkapa veneen ostosta? Maailma on nimeltä mainitsemattomista syistä muuttunut ja kotona vietetään aikaa aiempaa enemmän. Näin myös kodin remontoinnista ja mökkeilystä, sekä veneilystä on tullut hitti.

Vuosi 2021 on huikea aika toteuttaa haaveita, sillä uuden lainakorkolain johdosta kulutusluottojen korot eivät voi nousta yli 10%. Näin ollen lainaa saa entistä halvemmalla ja vakuudettoman lainan voi hyödyntää mihin itse haluaa.

Varoitus! Korkokatto on voimassa 31.9.2021 asti, jonka jälkeen korko määräytyy lainasopimuksen mukaan (maks. 20%)

Lainantarjoajia on paljon ja kilpailu asiakkaista on kovaa. Haluamme auttaa sinua löytämään parhaat ja luotettavimmat lainantarjoajat ja arvioimmekin niitä sivustollamme. Tässä artikkelissa esittelyssä on TF Bankin laina. Lue lisää ja saat kattavan kokonaiskuvan luotonmyöntäjästä ja lainasta.

Kilpailuta TF Bank ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Mikä On TF Bank laina?

TF Bank laina on TF Bank –nimisen rahoituslaitoksen tarjoama kertaluotto. Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto, jonka voi hakea netissä ja jonka voi saada omalle tilille jo hakupäivänä. Kyseinen laina on perinteinen vakuudeton kulutusluotto, eikä sen saamisesi tarvitse asettaa panttia, vakuutta tai takaajaa. Pankki antaa TF –lainan puhtaasti asiakkaan maksukykyarvion ja riskiluokittelun tuloksen perusteella.

TF Bank laina

Lainan korko ei ole sama kaikille, vaan se mukautetaan lainan suuruuteen, takaisinmaksuaikaan ja riskiarvioon. Mitä suurempiriskisempi laina on, sitä suurempi on myös lainan korko. Korosta ja kuluista kuitenkin vielä lisää kappaleessa TF Bank luoton korot ja kulut. TF Bank ei kerro tarkkoja kriteereitä lainan saannille tai koron muodostumiselle, mutta käytännössä lainan saamiseen on muutamia perusehtoja.

TF Bank lainan voi saada asiakas, joka:

 • On yli 22 vuotias
 • Saa säännöllisiä tuloja työsuhteesta, yritystoiminnasta tai eläkkeestä
 • Omistaa puhtaat luottotiedot
 • Asuu vakituisesti Suomessa
 • Omistaa julkisen matkapuhelin- tai lankapuhelinliittymän

TF Bank on länsinaapuristamme Ruotsista Suomenkin markkinoille tullut rahoituslaitos. Sen historia juontaa juureen 1987, jolloin se kehitettiin palvelemaan postimyynnin rahoitustarpeita. Yritys kasvoi ja laajeni ja nykyään se on tiettyjä niche-tyyppisiä rahoitusratkaisuja tarjoava rahoituslaitos. TF Bankin lainoja myytiin aiemmin nimellä Credento, joten se voi olla nimenä TF:ää tutumpi. Pankin tuotekatalogissa on kuluttajalainan lisäksi säästötili yksityishenkilöille ja ostorahoitusta yritysasiakkaille. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin TF Bank kuluttajalainaan.

TF Bank laina – Haun & kilpailutuksen ABC

TF Bank lainan hankinta on helppoa. Lainan hakeminen alkaa TF Bankin etusivulla olevasta hakemuksesta. Yksisivuinen hakemus on simppeli, eikä kovin yksityiskohtaisia tietoja tarvita. Lainapäätös tulee heti, jonka jälkeen tarjouksen voi ottaa tai jättää. Sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla ja laina tulee tilille 1-3 päivän kuluessa. Käytännössä TF Bank käsittelee hakemukset heti, mutta toisinaan viikonloppu tai arkipyhät hidastavat prosessia.

TF Bankin lainaan voi halutessaan lisätä lainaturvan, jonka hinta on 9% sopimuksen mukaisesta kuukausierästä. Se suojaa yllättävissä elämäntilanteissa, kuten sairauden tai työttömyyden kohdatessa. Palvelu on hyvä, mutta melko kallis, joten sen ottamista kannattaa harkita.

TF Bank on mukana useiden vertailusivustojen lainavertailuissa. Pankin lainatarjousta kannattaakin kilpailuttaa muiden rahoituslaitosten lainojen kanssa, sillä kulutusluotot on kuuma markkina, jolla on paljon kilpailua. Vuoden 2021 alku on hyvä aika kilpailuttaa myös olemassa olevat lainat, sillä korot ovat matalalla ja vanhat, kalliit lainat voi nyt vaihtaa uusiin, edullisimpiin lainoihin. Ota siis TF Bankin laina mukaan lainojesi kilpailutukseen ja säästä pitkä penni!

TF Bank laina – Kenelle se sopii?

TF Bank laina on suuruusluokaltaan 2500 – 30000 euroa, joten mistään minilainasta ei ole kyse. Laina sopiikin pieniin ja keskisuuriin arjen hankintoihin, kuten vaikkapa uusien huonekalujen tai teknologian ostoon tai vaikkapa remonttilainaksi. TF Bank ei valvo lainan käyttämistä, joten sen voi jakaa haluamallaan tavalla mieluisiin, lainaehtojen lupaamiin, asioihin.

Lainan maksuaika on 2-10 vuotta, mutta sen voi maksaa ilman lisäkuluja pois vaikka heti seuraavasta palkasta. Laina sopii lyhyen ja keskipitkän tähtäimen lainaksi, sillä vakuudettomana luottona sen korko on aina vakuudellista luottoa korkeampi. Mikäli lainan tarpeeseen liittyy jokin kohde, kuten vaikkapa asunto, josta sinulla on vapaata vakuutta, kannattaa laina sitoa tuohon vakuuteen. Tämä säästää sinulle pitkän pennin. Mikäli vakuutta tai takaajaa ei kuitenkaan ole, on TF Bank kulutusluotto potentiaalinen rahoitusratkaisu.

TF laina sopii ihmisille, joiden rahapula on akuutti, mutta väliaikainen eli jotka voivat aloittaa lainan takaisinmaksun tehokkaasti. Laina sopii kiireelliseksi avuksi, sillä sen saa nopeasti ja ilman fyysistä asiointia missään pankissa. TF laina sopii harkittuihin valintoihin, kuten yrityksen oma sivusto kauniisti ilmoittaa.

TF Bank luoton korko ja kulut

Kuten jo totesimme, TF Bank lainan korko on yksilökohtainen ja sen määräytymiseen vaikuttaa useampi erillinen seikka. Lainojen nimelliskoron hintahaitari on yleensä 7,49% – 20%. Vuoden 2021 syyskuuhun saakka uusien lainojen korko on käytännössä maksimissaan 10%, sillä korkokattolaki on madaltanut maksimikorot väliaikaisesti. Se, mihin kohtaan hintahaitaria asiakkaalle tarjottu nimelliskorko asettuu, riippuu asiakkaan riskitasosta ja halutusta laina-ajasta ja lainan suuruudesta.

Nimelliskoron lisäksi lainaan lisätään 12 kk Euribor. Lainan nostopalkkiota ei ole, mutta lainaan lisätään tilinhoitomaksu, joka on 0,01% per päivä. Se voi olla kuitenkin korkeintaan 12,50 € kuukaudessa. Lainan todellinen vuosikorko on näin ollen vähintään 9,02 %. Laskelmat TF Bankin sivulla ovat viitteellisiä, joten parhaan kuvan sinulle tarjottava lainan todellisista kuluista saat tekemällä ilmaisen lainahakemuksen. Hakemus ei itsessään vielä sido mihinkään ja onnistuu helposti muutamalla klikkauksella.

TF Bank laina kokemuksia

Jotta emme ole pelkästään TF Bankin kertoman varassa, päätimme suunnata nettiin tutkimaan todellisten asiakkaiden käyttökokemuksia. TF Bankista ei löydy kovinkaan paljoa kotimaisia kokemuksia. Suurin osa kokemuksista on vuosien takaa, ajalta jolloin rahoituslaitos alkoi tarjota säästötiliä suomalaisille. TF Bank lainasta ei löydy netistä juuri mitään tai sitten kokemukset ajoittuvat aikaan ennen kulutusluottojen korkokaton luomista.

Kansainvälisiltä sivustoilta, löytyy jonkin verran TF Bank kokemuksia. Sen asiakaspalvelua moititaan, mutta lainan hakemisen yksinkertaisuudesta pankki saa ruusuja. Pankki tuntuu antavan rahaa hiukan nihkeästi, joten ehkäpä sen riskiarvioinnin kriteerit ovat muita rahoituslaitoksia tiukemmat.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

TF Bank on valmiina auttamaan asiakkaitaan kinkkisissä tilanteissa. Sen asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla ja nettisivuston yhteydenottolomakkeella. Kirjallisesti eli sähköpostia tai lomaketta käyttämällä pankki ei voi kuitenkaan vastata pankkisalaisuuden piirissä oleviin asioihin liittyviin kysymyksiin. Yksityiskohtaiset ja yksilöidyt tiedot saakin vain soittamalla pankin lisämaksuttomaan numeroon.

TF Bankin puhelinnumero laina-asioissa on 0206 90618 ja sen sähköpostiosoite on [email protected] Pankki on avoinna maanantaista perjantaihin 08-16.

Pankki tarjoaa sivustollaan myös usein kysytyt kysymykset –osion, johon kannattaa tutustua ongelmatilanteessa.

 • WWW-osoite: www.tfbank.fi
 • Asiakaspalvelu: 0206 90618(ma-pe 8-16)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: TF Bank AB, Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki
Kilpailuta TF Bank ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Yhteenveto – Onko TF -laina hyvä laina?

Onko TF:n laina hyvä verrattuna muihin samantyyppisiin kulutusluottoihin? Vastaus on kyllä. Kuluttajalainoja on mahdotonta asettaa paremmuusjärjestykseen, sillä lainan korko tarjotaan aina laina- ja asiakaskohtaisesti, mutta TF –lainan korko on markkinatilanteeseen nähden normaali. Pankki on pitkäikäinen, vakavarainen ja luotettava. Sillä on hyvät arvostelut netissä ja se on nopea ja ketterä tapa hakea lainaa. Voimme suositella TF –lainaa asiakkaillemme!

Oletko jo hakenut TF Bank lainaa? Saitko lainan? Kerro kokemuksistasi meille!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää