Halino kokemuksia – Kulutusluottoa 500-8000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Halino
 • Lainatuote: Kulutusluotto
 • Maksuaika: 1-8 vuotta
 • Ikäraja: 22 vuotta
 • Lainaa: 500-8000 euroa

Kilpailuta Halino Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

* Lainaesimerkki: Takaisinmaksuaika 1-8 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 16,80% yli 6000 euron ja 19,80% 500 – 6000 euron lainoille.

Perustiedot Halino Lainasta

Halino-lainaa on ollut saatavilla Suomessa jo viime vuosituhannen lopusta lähtien, joten kyseessä on jo pitkään alalla toiminut luotettava lainapalvelu.

Halinolta on mahdollista hakea lainaa 500-8000 euroa. Lainat myönnetään aina ilman takaajia tai vakuuksia ja päätät itse mihin tarkoitukseen lainaa haet.

Maksuajan lainallesi voit valita lainasummasta riippuen 1-8 vuoden väliltä. Halino tarjoaa siis hyvinkin joustavaa maksuaikataulua lainoilleen.

Halensin hinnoittelu on läpinäkyvää. Lainasta ei veloiteta avausmaksua, kuukausimaksua eikä mitään muitakaan ylimääräisiä maksuja. Maksat siis lainastasi ainoastaan korkoa ilman mitään muita piilokuluja. Voit lisäksi pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta jos tarvitset joustoa talouteesi.

Halino Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen onnistuu todella helposti. Laina haetaan ilmaisella nettihakemuksella ja lainapäätöksen saat välittömästi täytettyäsi hakemuksen. Kun laina on hyväksytty, sinulle lähetetään lainasopimus postitse allekirjoitettavaksi. Rahat maksetaan tilillesi heti, kun Halens vastaanottaa allekirjoitetun lainasopimuksen.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Jos haluat hakea lainaa Halinon kautta, niin sinun tulee olla 22-vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa ja verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Jos täytät nämä ehdot, niin sinulle saatetaan myöntää lainaa Halinolta.

Lainan Kustannukset

Halino-laina on annuiteettilaina, eli takaisinmaksu hoituu samansuuruisena eränä joka kuukausi.

Esimerkki lainakustannuksista:

* Lainaesimerkki: Takaisinmaksuaika 1-8 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 16,80% yli 6000 euron ja 19,80% 500 – 6000 euron lainoille.

Halinon tarjoamaan lainaan ei kuulu mitään yllättäviä piilokuluja. Maksat lainastasi ainoastaan korkoa. Lainaan ei siis tule erillisiä kuukausi- tai avausmaksuja.

Maksuvapaa Kuukausi

Halino tarjoaa joustoa lainan takaisinmaksuun myöntämällä tarvittaessa maksuvapaita kuukausia lainalle. Jos siis et joku kuukausi halua tai pysty maksamaan vaadittua kuukausierää, niin sinulla on mahdollista hakea maksuvapaata kuukautta lainallesi.

Maksuvapaita kuukausia voidaan myöntää siinä vaiheessa kun olet maksanut 4 ensimmäistä erää lainastasi. Voit hakea kalenterivuoden aikana maksuvapaata kuukautta kaksi kertaa.

Asiakaspalvelu

Halinon asiakaspalvelu palvelee ma-pe 9:00-18:00 välisenä aikana. Yhteyden asiakaspalveluun saat puhelimitse, sähköpostitse tai kätevästi nettilomakkeen kautta.

Halino neuvoo myös sivuillaan asiallisesti kuluttajaneuvonnan osoitteen ja kertoo mitä tulee tehdä, jos koet saaneesi omasta mielestäsi epäoikeudenmukaista kohtelua.

Halinon nettisvuilta löydät myös kätevästi vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin, joten yhteydenotto asiakaspalveluun ei aina ole välttämätöntä.

Kannattaako Lainaa Hakea Halinon Kautta?

Jos olet keskisuuren kulutusluoton tarpeessa, niin Halino on ihan varteenotettava vaihtoehto lainan hakemiseen. Lainojen korot ovat varsin kilpailukykyiset vastaavia kulutusluottoja markkinoilla tarjoaviin palveluihin verrattuna.

Kyseessä on luotettava lainapalvelu ja kokemuksiemme perusteella myös asiakaspalvelu toimii ihan mallikkaasti.

Muista kuitenkin että hakemasi lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten Halinon sivuillaan ilmoittama esimerkkilaskelma lainan koroista ei päde vältämättä sinun kohdallasi.

Muista siis tarkistaa lainan kulut lainasopimuksesta ennen sen allekirjoittamista!

Jos et saa Halinolta mieleistäsi korkoa lainalle, niin kannattaa tutustua myös muihin kulutusluottoa tarjoaviin palveluihin. Lainan hakeminen on ilmaista, joten lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta jotta paras lainatarjous löytyy.

Alla vielä Halinon tarjoaman lainan pääpointit:

 • Lainaa 500-8000 euroa
 • Maksuaikaa 1-8 vuotta
 • Ikäraja 22-vuotta
 • Lainatuote perinteinen kulutusluotto
 • Luotettava lainapalvelu
 • Laina tilille saman päivän aikana
 • Kilpailukykyiset korot
 • Ei vaadi vakuuksia tai takaajia

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.halino.fi
 • Asiakaspalvelu: 0206 90191 (ma-pe 8-16)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki

Kilpailuta Halino Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Jaa Kokemuksesi Halinosta

Jos olet hakenut kulutusluottoa Halinon kautta, niin jaa kokemuksesi muille ihmisille kommentoimalla alle. Voit myös esittää kysymyksiä meille tai korjata tällä sivustolla mahdollisesti olevaa väärää tietoa.

Arvostamme palautettasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää