Kuinka nopeasti voin saada lainaa tililleni?

In Blogi By Lainaanyt.fi 10.10.2021

nopea laina

Lainaa Tilille Nopeasti – Toimi Näin

Saamme runsaasti kysymyksiä ja palautetta lukijoiltamme ja näistä kysymyksistä yksi yleisimmistä liittyy siihen, miten nopeasti lainan hakemisen jälkeen voi saada rahat tilille.

Päätimme siis kirjoittaa aiheesta blogikirjoituksen ja selventää lainanhakuprosesseja tänä päivänä.

Jos olet pikaisen lainan tarpeessa, niin lue alta vinkit miten voit saada lainan tilillesi parhaillaan 10-minuutissa.

Näin Haet Lainan Tilillesi Nopeasti

Maailman digtalisoitumisen myötä myös lainanhakuprosessit ovat nopeutuneet huomattavasti. Kaukana ovat ne päivät kun lainan saamiseksi vaadittiin useita käyntejä pankin kivijalkakonttorissa neuvotteluissa tiukan pankkisedän kanssa.

Tänä päivänä voit hakea lainaa netistä tilillesi todella vaivattomasti ja nopeasti. Kaikkein vaivattomin ja nopein tapa on käyttää lainanvälityspalvelua, joka kilpailuttaa lainat puolestasi.

Sinun ei siis myöskään tarvitse käyttää omaa aikaasi lainojen vertailuun. Lainapalveluita on tarjolla todella paljon joten oman vertailun tekeminen on aikaa vievää puuhaa.

Jos siis tarvitset lainaa heti tilillesi, niin toimi seuraavasti:

  1. Valitse itsellesi sopiva lainanvälityspalvelu
  2. Täytä lainahakemukseen vaadittavat tiedot
  3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
  4. Hakemuksesi lähetetään usealle eri pankille
  5. Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen

Hakemalla lainaa tällä tavalla pystyt kilpailuttamaan yli 20 pankkia todella vaivattomasti. Itse hakemuksen täyttäminen vie korkeintaan 10-minuuttia, jonka jälkeen voit valita lainatarjouksista itsellesi sopivimman.

Jos olet hakenut lainaa palveluiden aukioloaikana, niin pääsääntöisesti laina siirretään tilillesi heti. Suuremmissa lainasummissa saattaa kuitenkin kestää 1-3 arkipäivää ennen kuin ne napsahtavat tilille.

Myös Kulutusluotot Nopeasti Tilille

Ennen vanhaan tilille sai heti ainoastaan pikavippejä. Vippejä oli helppo hakea esim. tekstiviestin välityksellä ja pieni parin sadan euron vippi rapsahti tilille välittömästi.

Kehityksen myötä myös suuremmat kulutusluotot voi saada tänä päivänä tilille heti. Syynä tähän on se että nykyään kaikki tarvittavat liitteet voi lähettää sähköisesti ja pankeilla on usein automatisoidut prosessit näiden hyväksymiseen.

Tänä päivänä vaikkapa 10 000 euron vakuudettoman lainan saaminen saman päivän aikana tilille on täysin mahdollista.

Lainaa Nopeasti Myös Kivijalkapankeista

Myöskään kivijalkapankit eivät ole jääneet jälkeen kehityksestä ja voit niidenkin kautta saada vakuudettoman lainan tilille nopeasti. Esim. Osuuspankin täsmäluottoa on mahdollista saada heti tilille 1000-15.000 euroa.

Luottoa voit hakea verkossa heti tai vaihtoehtoisesti voit myös asioida perinteisesti konttorissa. Luottopäätöksen Osuuspankki lupaa antaa heti tai viimeistään 2 päivän kuluessa hakemuksesta. Luottopäätöksen jälkeen saat rahat tilillesi heti.

Lainaprosessien nopeus ei siis päde tänä päivänä ainoastaan pikaluottoja netissä myöntäviin yrityksiin.

Muista Vertailla Lainoja

Vaikka rahan tarve on yleensä akuutti, niin ei silti kannata aina tarttua ensimmäiseen mahdolliseen lainatarjoukseen. Yleensä ensimmäinen löytämäsi laina ei ole se paras vaihtoehto, sillä korot ja kulut vaihtelevat todella paljon eri lainapalveluiden välillä.

Jo yllä mainittu lainojen kilpailutus on yksi hyvä keino varmistaa että löydät parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Jos kuitenkin haluat vertailla lainoja itse, niin tähän kannattaa käyttää hieman aikaa. Erityisen tärkeää tämä on silloin, kun olet hakemassa suurempaa lainaa.

Voit aloittaa lainavertailun käyttämällä kätevää lainahakuamme:

Vertaile Lainoja

Lainojen Vertailu On Ilmaista

Lainojen vertailu on aina ilmaista ja sitä suuremmalla syyllä tähän kannattaa käyttää hieman aikaa. Voit hakea lainaa niin monesta paikasta kuin haluat sitoutumatta mihinkään.

Sinun ei ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia vaan voit rauhassa vertailla niitä ja valita itsellesi sopivimman.

Lainaa kannattaa siis hakea niin monesta paikasta kuin mahdollista!

Toivottavasti sait tästä artikkelista hyvää infoa siitä, miten lainahakuprosessit toimivat tänä päivänä. Jos sinulla on esittää meille kysymyksiä tai haluat antaa vinkkejä muille ihmisille, niin kommentoi alle.

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.