Halpaa lainaa nopeasti tilille – Korko alk. 4,50 %

In Blogi By Lainaanyt.fi 11.2.2020

halpaa lainaa

Etsitkö halpaa lainaa itsellesi? Tässä artikkelissa kerromme sinulle miten voit nopeasti vertailla itsellesi edullisimman lainan. Esittelemme kaikki markkinoilla olevat lainapalvelut, joiden kautta voit hakea vakuudetonta lainaa edullisesti ja nopeasti.

Lainapalveluita on markkinoilla todella paljon, joten lainojen vertailu todellakin kannattaa. Korot ja kulut eri lainoissa voivat erota todella paljon, joten voit säästää sievoisen summan vertailemalla lainat.

Suosittelemme erityisesti Rahalaitosta ja Bank Norwegiania. Näiden palveluiden kautta voit hakea todella halpaa lainaa aina 60 000 euroon asti.

Mistä Halvin Laina?

Edullinen laina löytyy kätevästi hakukoneemme avulla. Aseta hakuun haluamasi lainasumma sekä ikäsi, niin hakukoneemme etsii sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Jos haluat tutustua valitsemaasi lainapalveluun tarkemmin, niin ”Lue Arvostelu” painikkeesta pääset lukemaan haluamasi lainapalvelun arvostelun.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Edullisimmat Lainat Esittelyssä

Alle olemme listanneet 3 tämän hetken edullisinta ja suosituinta  lainaa. Suosittelemme kokemuksiemme perusteella näitä palveluita lainan hakemiseen.

1. Bank Norwegian

bank norwegianBank Norwegian on Norjalainen pankki, joka on tullut Suomen lainamarkkinoille vuonna 2016 ja on tällä hetkellä todella suosittu kuluttajien keskuudessa.

Jos olet hakemassa edullista vakuudetonta lainaa ja tarvitset sen nopeasti tilillesi, niin Bank Norwegianiin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Lainasummat 1000-60 000 euroa
Maksuaika 1-15 vuotta
Ikäraja 23-vuotta
Halpa pankkilaina alkaen 6,99 % korolla
Lainapäätös heti hakemuksen täyttämisen jälkeen
Sivuostomme suosituin lainapalvelu

Lue Lisää Bank Norwegianista

2. Rahalaitos

rahalaitosMediassakin paljon esillä ollut Rahalaitos on erittäin kätevä lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen minuuteissa.

Rahalaitoksella on reilusti yli 20 yhteistyöpankkia, joten voit olla jokseenkin varma että löydät itsellesi edullisen lainatarjouksen palvelun avustuksella.

Lainasummat 500-70 000 euroa
Maksuaika 1-15 vuotta
Ikäraja 20-vuotta
Kilpailuttaa sinulle edullisimman lainan
Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen
Helppo ja nopea tapa löytää paras lainatarjous

Lue Lisää Rahalaitoksesta

3. Ferratum

ferratumJos etsit itsellesi edullista joustoluottoa, niin tähän tarkoitukseen suosittelemme ehdottomasti Ferratumia. Ferratum tarjoaa 2000 euron suuruista joustoluottoa joustavilla lainaehdoilla.

Lainoja koskevan uuden korkokaton myötä voit hakea joustoluoton Ferratumilta nyt entistäkin edullisemmin käyttöösi.

Joustoluottoa 2000 euroa
Jatkuva luotto
Ikäraja 21-vuotta
Joustoluotto jatkuvasti käytössä luottorajan puitteissa
Lainapäätös välittömästi
Et maksa mitään kuluja ennen kuin nostat joustoluoton tilillesi

Lue Lisää Ferratumista

Kilpailuta Itsellesi Halvin Laina

Jos et itse jaksa tehdä lainavertailua, niin halvimman lainan löytää kätevästi ja helposti myös kilpailuttamalla lainat.

Yhden lainahakemuksen täyttäminen vie noin. 10 minuuttia ja jos ajatellaan että haluat kilpailuttaa vaikkapa 20 lainapalvelua, niin silloin lainan hakeminen vie aikaasi 200 minuuttia.

Kukaan ei halua käyttää aikaansa lainahakemuksien täyttämiseen näin paljon, joten me tarjoamme sinulle helpomman tavan. Voit kilpailuttaa kauttamme reilusti yli 20 lainapalvelua yhdellä hakemuksella.

Tämän hakemuksen täyttäminen vie aikaasi n. 10 minuuttia ja saat parhaassa tapauksessa jopa useita kymmeniä lainatarjouksia.

Kilpailuta siis lainat kauttamme ja säästä kallista aikaasi.

Kilpailuta Lainat Tästä

Miten Edullisesti Voin Saada Lainaa?

Kaikkia tottakai kiinnostaa se että miten edullisesti vakuudetonta lainaa voi tänä päivänä netistä saada? Tähän on vaikea antaa suoraa vastausta sillä niin kuin ylempänä totesimme, erooavat korot ja kulut eri lainapalveluiden osalta paljon toisistaan.

Yleisesti voidaan kuitenkin todeta että lainojen nimelliskorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Tämä on siis se korkotaso millä lainaa saa tänä päivänä.

Nimelliskoron lisäksi lainoihin saattaa tulla myös muita kuluja kuten avausmaksu tai kuukausittainen tilinhoitomaksu. Nämä saavat kuitenkin nykyään olla maksimissaan 150 € vuodessa.

Lainaa voi siis saada parhaassa tapauksessa todella edullisesti ja hyvillä ehdoilla. Lopullinen lainan korkotaso määritellään jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen riskiluokituksen perusteella.

Lainaa kannattaa siis hakea mahdollisimman monesta paikasta, jotta saat selville mistä juuri sinä saat halpaa lainaa tilillesi.

Tarvitsenko Lainalle Vakuuksia Tai Takaajia?

Tällä sivustolla esitellään ainoastaan lainapalveluita, joiden kautta voit hakea henkilökohtaista lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Ota huomioon että vakuudettomien lainojen korot ovat aina hieman vakuudellisia lainoja korkeammat.

Vakuudetonta lainaa kannattaa harkita siinä vaiheessa kun lainasumma on alle 60 000 euroa. Jos taas olet hakemassa tätä suurempaa lainaa, niin siinä tapauksessa vakuudellinen laina saattaa olla parempi ratkaisu.

Lue Lisää:

Vakuudellinen laina – Esittelyssä vakuudelliset luotot

Poikkeuksena sääntöön esittelemme sivustollamme myös yhden lainapalvelun, joka vaatii lainalleen takaajan. Kyseessä on uusi Tando laina, joka tarjoaa 1000-6000 euron suuruista takaajalainaa.

Tämän takaajalainan ideana on se että sitä voivat hakea myös luottotiedottomat tai työttömät henkilöt. Tando ei siis tarkista esim. hakijan maksuhistoriaa, vaan vaatii lainan vakuudeksi takaajan.

Tando lainaa kannattaa harkita siinä vaiheessa, jos oma maksuhistoria on syystä tai toisesta kuralla ja lainaa ei heru normaaleista pankeista.

Voinko Saada Ilmaista Ensilainaa?

Ennen lainoille syyskuussa 2019 asetettua korkokattoa kuluttajien oli mahdollista saada ilmaista ensilainaa useasta eri paikasta. Tämä tarkoitti siis sitä että lainaa pystyi saamaan 0 % korolla tietyllä maksuajalla.

Esim. Lainavertailuihin erikoistunut sivusto Financer.com mainitsee artikkelissaan että ilmaista ensilainaa voi edelleen saada mutta meidän tietojemme mukaan tämä ei enää pidä paikkaansa.

Kaikki ilmaista lainaa myöntävät palvelut vetivät tämän tuotteen pois valikoimastaan lainojen korkokaton myötä.

Jos etsit ilmaista lainaa, niin tässä tapauksessa kannattaa tutustua luottokortteihin. Luottokortteihin nimittäin kuuluu edelleen koroton maksuaika, joka voi parhaimmillaan olla jopa 50 vuorokautta.

Luottokortti on siis yksi hyvä vaihtoehto, jos etsit itsellesi halpaa lainaa.

Yhteenveto Halvoista Lainoista

Lainaaminen netistä on ollut ns. huonossa huudossa jo pitkään johtuen pääosin siitä että pikavippifirmat ovat kiskoneet asiakkailtaan tähtitieteellisiä korkoja ja nämä pikavipit ovat myös aiheuttaneet vaikeuksia todella monelle Suomalaisille.

Lakimuutosten myötä olemme kuitenkin nyt tilanteessa, jossa halpaa lainaa on mahdollista saada myös netissä toimivien rahoituslaitosten kautta.

Lainan hakeminen oman kivijalkapankin kautta ei siis tänä päivänä ole enää välttämättä edes paras vaihtoehto. Tästä syystä lainat kannattaa aina vertailla mahdollisimman laajasti.

Vakuudettomien nettilainojen korot ovat alkaen 4,50 % ja maksimissaan 20 %. Tämä korkotaso on jo ihan järkevällä tasolla kun puhutaan vakuudettomista lainoista.

Saitko Artikkelista Hyödyllistä Infoa Edullisiin Lainoihin Liittyen?

Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Löysitkö itsellesi edullisen lainan vertailumme avulla?

Jaa alle kokemuksesi kommenttien myötä ja napsauta tähtiarvio tälle artikkelille.

Kiitos palautteestasi!

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
0 (0 ääntä)
Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää