Veronpalautus ennakkoon 2019 – Katso parhaat vinkit

In Blogi By Lainaanyt.fi syyskuu 8, 2019

veronpalautus ennakkoon

Veronpalautus Ennakkoon 2019

Tästä artikkelista löydät infoa uudistuneesta käytännöstä koskien veronpalautuksia sekä vinkkejä siihen, miten saat veronpalautuksen ennakkoon tilillesi.  Jos haluat veronpalautuksen jo nyt tilillesi, niin hyppää artikkelissa kohtaan veron palautus heti ilmaisella lainalla.

Veronpalautukset maksettiin tileille perinteisessä muodossa viimeistä kertaa 11.12.2018. Vuodesta 2019 alkaen veronpalautuksia ei makseta enää kaikille perinteisesti joulukuussa, vaan palautukset tulevat tileille elokuun ja joulukuun välisenä aikana.

Muutoksen taustalla on 1.1.2019 käyttöön tullut tulorekisteri. Tulorekisteristä voit käydä tarkistamassa reaaliaikaiset tulotietosi.

Saat tietoosi sinulle suoritettavan veronpalautuksen päivämäärän seuraavasta verotuspäätöksestä. Maksupäivämäärään vaikuttaa mm. se että teetkö muutoksia veroilmoitukseesi vai et.

Vuoden 2019 veronpalautukset maksetaan siis tileille elokuun ja joulukuun välisenä aikana, jos olet ilmoittanut tilinumerosi verottajalle. Jos et ole tätä vielä tehnyt, niin voit ilmoittaa tilinumeron veronpalautusta varten tämän linkin kautta.

Jos et tiedä onko verottajalla jo tilinumerosi, niin voit käydä tarkastamassa asian joko netissä omavero-palvelussa tai esitäytetystä veroilmoituksesta. Jos tilinumeroa ei ole ilmoitettu tai se on muuttunut, niin uusi numero on ilmoitettava verohallinnolle mahdollisimman pikaisesti

Jos et ilmoita tilinumeroa, niin joudut hakemaan veronpalautuksen rahalähetyksenä pankista.

Moni kuitenkin haluaa saada veronpalautuksen jo ennakkoon käyttöönsä ja tämä onkin mahdollista. Tässä artikkelissa käymme läpi vaihtoehtoja, miten veronpalautuksen voi saada heti tililleen ja ohjeistamme mitä näistä vaihtoehdoista kannattaa käyttää hyväksi ja mitä ei.

Verohallinto ei itse myönnä veronpalautuksia ennakkoon asiakkaille, joten rahat tulee hakea tilille muita kanavia pitkin.

Veronpalautus Heti Ilmaisella Lainalla

Ehdottomasti paras tapa hakea veronpalautus ennakkoon tilille on hakea ilmaista ensilainaa suoraan netistä. Jos haluat turvautua tähän vaihtoehtoon, niin toimi seuraavasti:

  1. Katso kuinka paljon olet saamassa veronpalautuksia tilillesi
  2. Varmista että verottajalta löytyy tilinumerosi
  3. Hae korotonta lainaa jonkin alla esitellyn palvelun kautta veronpalautuksen verran.
  4. Maksa koroton laina takaisin kun saat veronpalautuksen tilillesi

Toimi näin ja et siis joudu maksamaan lainastasi mitään kuluja. Eli saat veronpalautuksen ennakkoon tilillesi täysin ilmaiseksi.

Alla esiteltynä parhaat paikat mistä voit hakea veronpalautuksen ennakkoon tilillesi ilman kuluja:

Bank Norwegian Luottokortti

Bank Norwegianin luottokortille saat jopa 10.000 euron luottorajan. Korttia voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet henkilöt ja korotonta maksuaikaa saat luotolle jopa 45 vuorokauteen asti.

Lue Lisää Bank Norwegian Luottokortista

Ferratum

Ferratumin koroton ja kuluton laina on suuruudeltaan 2000 euroa ja sitä voivat hakea kaikki 20-vuotta täyttäneet ja raha-asiansa moitteetta hoitaneet henkilöt

Lue Lisää Ferratumista

Credit24

Jos olet 19-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, niin voit hakea Credit24:n kautta tilillesi jopa 4000 euron suuruisen ilmaisen lainan.

Lue Lisää Credit24:stä

Suomilimiitti

Suomilimiitin kautta saat ilmaista lainaa aina 2000 euroon asti jopa 60 vuorokauden maksuajalla. Ikäraja palveluun on 21-vuotta.

Lue Lisää Suomilimiitistä

Vivus

Vivus myöntää korotonta vippiä 10-400 euroa 20-vuotta täyttäneille henkilöille. Maksuaikaa lainalle saat Vivukselta jopa 61 vuorokautta.

Lue Lisää Vivuksesta

Veronpalautus Ennakkoon Ja Pikaluotot

Ilmaisien ensilainojen maksimi maksuajat liikkuvat noin. 60 vuorokauden paikkeilla. Jos siis haluat saada veronpalautuksen ennakkoon käyttöösi jo hyvissä ajoin, niin tällöin joudut hyvin todennäköisesti maksamaan lainastasi pientä korkoa.

Lainavertailu kannattaa aina tehdä vaikka olisit hakemassa vain pientä summaa. Lainapaikkojen välillä on todella isoja eroja kulujen ja korkojen suhteen, joten vertailemalla lainat tulet säästämään hyvin todennäköisesti sievoisen summan rahaa.

Voit vertailla pikaluottoja tarjoavia palveluita kaikista kätevimmin tämän sivuston hakukoneen avustuksella. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi lainasumma ja ikäsi, niin saat näkyville parhaat lainavaihtoehdot juuri sinulle.

Veronpalautuspalvelut

Erillisiä veronpalautuspalveluita löytyy netistä vino pino. Näiden palveluiden kautta voit toki hakea veronpalautuksen ennakkoon tilillesi mutta vahva ohjeistuksemme on että se ei missään nimessä kannata!

Esim. A-veronpalautus tarjoaa kiinteää 30 % korkoa lainalleen + tähän päälle vielä 10 € hakemusmaksu. Jos siis hakisit veronpalautusta ennakkoon vaikkapa 1000 euroa, niin maksaisit siitä takaisin 1310 €.

Jos taas haet lainaa 1000 euroa vaikkapa Credigon kautta, jotta saat veronpalautuksen ennakkoon tilillesi, niin maksat lainasta takaisin 1224 €. Lisäksi lainan maksuaika on tässä tapauksessa 1 vuosi.

Monet pikaluotot ovat siis edullisempia kuin pelkkiin ennakkoveronpalautuksiin keskittyneet palvelut!

Veronpalautus Rahalähetyksenä

Jos et ilmota verottajalle tilinumeroasi 24.11.2018 mennessä, niin tällöin veronpalautus maksetaan sinulle rahalähetyksenä.

Rahalähetyksestä tulee sinulle ilmoitus postitse ja voit käydä lunastamassa sen joulukuun puolestavälistä eteenpäin.

Rahalähetyksen lunastaminen onnistuu Osuuspankin konttoreissa rahalähetysilmoitusta ja henkilötodistusta vastaan. Voit myös halutessasi valtuuttaa toisen henkilön hakemaan rahalähetyksen puolestasi.

Oletko Hakenut Veronpalautusta Ennakkoon?

Oletko hakenut tai hakemassa veronpalautusta ennakkoon tilillesi?

Kerro meille kokemuksistasi tai kysy mieltä askarruttavista asioista kommentoimalla alle. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian.

Toivon mukaan sait tältä sivulta asianmukaisia vinkkejä veronpalautuksen hakemiseen ennakkoon.

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää