BusinessCredit kokemuksia – Kannattaako yrityslainaa hakea?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

BusinessCredit
BusinessCredit Arvostelu
Arvio
4
  • Korko Ja Kulut
  • Lainaehdot
  • Verkkosivusto
  • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

BusinessCredit tarjoaa luotettavaa yritysrahoitusta 1000-100 000€ ilman ylimääräisiä korkoja tai kustannuksia. Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 3-18 kuukautta.

Kyseessä on joustava rahoitusratkaisu kaiken kokoisille yrityksille. BusinessCredit on täysin Suomalainen yritysrahoituspalvelu ja sen kautta on mahdollisuus saada rahoitusta todella nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Lainasta ei veloiteta korkoa lainkaan, vaan ainoastaan toimitusmaksu. Maksun suuruus riippuu BusinessCreditin arviosta yrityksen luottokelpoisuudesta.

Hyvää

Joustava rahoitusratkaisu kaiken kokoisille yrityksille

Lainat myönnetään ilman reaalivakuuksia

Ei korkoa

Lainatarjous jopa tunnissa

Joustava takaisinmaksu

Täysin Suomalainen yritysrahoituspalvelu

Huonoa

Yrityslainaa ainoastaan 100 000€ asti

Asiakaspalvelu ei avoinna viikonloppuisin

Arvostelussa BusinessCredit – Suomalaisen Yrittäjän Valinta

businesscredit logoYrittäjä kohtaa usein tilanteen, jossa menoja on enemmän kuin kuluja. Yrityksen ollessa kyseessä tilanne saattaa muuttua melko pian melko akuutiksikin, sillä juoksevista kuluista, kuten liiketilan vuokrasta, työntekijöiden palkoista tai toimittajien laskuista ei voi juuri säästääkään. Saattaa olla, että rahaa on tulossa, mutta se ei työntekijöitä lohduta, sillä heilläkin on omat kulunsa katettavanaan.

Näissä tilanteissa yrittäjän kannattaa ottaa kätevä pikkulaina, jonka voi maksaa pois heti kun tilanne helpottaa.

Lainaa saa kuitenkin pankkien lisäksi monesta muusta paikasta ja lainantarjoajan valinta voi olla haastavaa. Esittelemmekin tässä yhden potentiaalisen lainantarjoajan nimeltään BusinessCredit. Jatka lukemista ja opit lisää yrityksestä ja sen lainatuotteista.

BusinessCredit Pähkinänkuoressa

BusinessVredit on suomalainen, Lahdesta lähtöisin oleva yrityslainapalvelu. Se kuuluu WS Finance Oy –nimiselle rahoituksen alan yritykselle. Yritys on täysin suomalainen ja sen päätoimialaa on yritysluottojen tarjoaminen. Se on erikoistunut rahoittamaan pieniä yrityksiä, jotka tarvitsevat luottoa muuttuvissa tilanteissa tai vaikkapa jonkin liikeidean rahoittamiseen.

Yritys on palvellut suomalaisia asiakkaita jo 12 vuotta, vaikka varsinainen yritysluottopuoli eriytyikin emoyhtiöstään vasta hiljattain. WS Finance Oy:lla on Bisnoden korkein AAA-luokitus.

BusinessCredit Kattamaan Kassavajetta

BusinessCredit laina

Mihin tarkoitukseen BusinessCredit sopii? Yksinkertainen vastaus on, että se sopii kattamaan väliaikaista kassavajetta. Kassavaje on tilanne, jossa yritys ei ole varsinaisesti taloudellisissa ongelmissa, mutta jossa rahaa ei sillä hetkellä ole. Kaikki varanto on yleensä kiinni jossain omaisuudessa tai vaikkapa jossain projektissa, eikä sitä voi irrottaa juoksevien kulujen, kuten palkkojen tai vuokran maksuun.

Tyypillisiä tilanteita väliaikaisesta kassavajeesta on vaikkapa esimerkki rakennusalalta. Yritys saa uuden projektin ja työ pitäisi päästä aloittamaan. Kaikki raha on kuitenkin kiinni muissa projekteissa, jotka ovat vielä kesken. Jotta nosturit ja koneet saadaan liisattua ja vuokratyömiehet kentälle, tarvitaan käteistä. Yritysluotto on näppärä tapa selvitä maksuista ennen kuin projekti alkaa tuottamaan.

Toinen hyvä esimerkki on liiketoiminnan laajentaminen. Mietitäänpä tilannetta, jossa kahvilaketju avaa uuden toimipisteen. Tarvitaan tila, joka tulee remontoida ja kalustaa. Lisäksi tarvitaan elektroniikkaa ja tietotekniikkaa ja muita alkuinvestointeja. Tämä vie paljon rahaa eikä kassavirtaa ole käytettävissä päivästä yksi. Kun kassavirta tasaantuu ja kahvila alkaa tuottamaan, voi velat maksaa pois. Jälleen yhdestä hankalasta tilanteesta on selvitty yritysluoton avulla.

On paljon tilanteita, joihin yritysluotto sopii. Ja sitten on ne tilanteet, joiden ratkaisu ei ole vakuudeton kulutusluotto. Näitä tilanteita ovat sellaiset hetket, jolloin yrityksen kassavirta ei ole tasaista ja näin ollen lainan takaisinmaksusuunnitelmaa ei ole. Toisin sanoen yritysluottoa ei kannata ottaa viimeisenä oljenkortena tai vaikkapa muiden, pienempikorkoisten lainojen maksuun. Erääntyvät laskut ja lainat kannattaa pyrkiä aina ensin sovittelemaan, sillä vakuudeton laina saattaa ajaa yrityksen entistä hullumpaan ahdinkoon.

Millainen BusinessCredit Laina On?

BusinessCredit-laina on tyypiltään vakuudeton yritysluotto. Se on 1000 – 100 000 euron suuruinen ja ei vaadi reaalivakuuksia. Sen maksuaika on kolmesta kuukaudesta puoleentoista vuoteen. Alle 20 000 euron lainoihin vaaditaan yksi henkilötakaaja ja sitä suurempiin kaksi. Toisin sanoen kyseessä ei ole puhtaasti vakuudeton laina vaan se vaatii ihmisen tai kaksi ihmistä, jotka ovat henkilökohtaisesti vastuussa sen maksamisesta, mikäli yritys ei siihen pysty.

BusinessCreditistä on olemassa myös Pro-versio, joka tarjoaa mahdollisuuden jopa viiden miljoonan euron lainasummaan. Pro-lainojen takaisinmaksuaika on tilannekohtaisesti sovittaessa ja sen vuosikorko on alimmillaan 6%. Pro –versiosta kuitenkin lisää businesscredit.fi –sivustolla.

Vakuudeton yrityslaina eroaa vakuudellisesta sillä tavalla, että se ei vaadi pantattavaa omaisuutta. Molemmissa lainatyypeissä on puolensa ja vakuudellinen laina kannattaa ottaa silloin kun se on mahdollista. Vakuudellisessa lainassa on se hyvä puoli, että mikäli lainanmaksu epäonnistuu, yritys menettää ainoastaan panttina olevan kiinteistön tai muun omaisuuden. Yrittäjän oma omaisuus ei vaarannu, mikäli kyseessä on sellainen yritysmuoto, jossa yrittäjä ei ole henkilökohtaisesti vastuussa firmansa veloista.

BusinessCredit –laina on vakuudettomana lainana kalliimpi, kuin vaikkapa perinteiset vakuudelliset pankkilainat. Se on täysin normaalia ja kompensoi luotonantajan riskiä. BusinessCredit -laina on periaatteessa koroton, eli sen korko on 0%. Käytännössä kaikki kulut katetaan niin sanotulla toimituspalkkiolla, joka vaihtelee lainan summan ja takaisinmaksuajan mukaan. Esimerkiksi kuuden kuukauden takaisinmaksuajalla olevan 2000 euron lainan kokonaiskustannus tulee olemaan 746 euroa. Kiinteä toimituspalkkio helpottaa lainan kokonaiskulujen hahmottamista, mutta vaikeuttaa lainan vertailua muihin kulutusluottoihin.

Miten Lainan Saa?

BusinessCredit lainahakemus

BusinessCredit –lainaa on helppo hakea yrityksen nettisivulla. Lainan haku tapahtuu etusivun lomakkeen täyttämällä. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä tarjouksen saaminen sido yritystä tai sen omistajia mihinkään. Jotta lomakkeen täyttö onnistuu, tulee siihen ilmoittaa haluttava lainasumma ja takaisinmaksuaika, yrityksen tiedot ja lainan takaajan tai takaajien tiedot.

Lainahakemus allekirjoitetaan sähköisesti hakijan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kaikki ennen klo 16 tehdyt lainahakemukset käsitellään vielä saman päivän aikana. Hyväksytty laina myös siirtyy pankkitilille samana päivänä. Tämä kuitenkin vaatii sen, että lainasopimus tulee olla allekirjoitettu ennen kello 16 iltapäivällä.

Allekirjoitus tulee tehdä nopean käsittelyn varmistamiseksi Danske Bankin, Osuuspankin tai Nordean verkkopankkitunnuksilla. Myöhemmin tehdyt tai muulla tavoin allekirjoitetut sopimukset aiheuttavat sen, että rahoja joutuu odottamaan, mutta kuitenkin korkeintaan kaksi pankkipäivää.

BusinessCredit sopii lähtökohtaisesti pienille yrityksille, mutta se ei tarkoita sitä, että kaikki pienyrittäjät voivat lainaa saada. Lainan myöntämiseen ja sen ehtoihin vaikuttaa suurimpana tekijänä lainan takaajan oma taloushistoria. Mikäli takaajalla tai yrityksellä itsellään on maksuhäiriömerkintä, ei lainaa voida myöntää. Yrityksen ikä, koko tai toimiala ei vaikuta lainan saantiin ja uudetkin firmat voivat saada lainaa heti kun kaupparekisteri on ajan tasalla.

BusinessCredit Kokemuksia

BusinessCredit-laina on melko uusi lainatuote ja näin ollen siitä ei ole vielä kovinkaan paljon hyviä tai huonoja kokemuksia netissä. Sen plussaominaisuudet liittyvät kuitenkin lainanhaun helppouteen ja käsittelynopeuteen. Poikkipuolisia sanoja kuulee jonkin verran yrityksiltä, jotka eivät lainaa ole saaneet, mutta tämä ei sinänsä ole BusinessCreditin syy.

Meidän kokemuksiemme mukaan lainan ehdot ovat poikkeuksellisen selkeät ja lainanhakuprosessi on hyvin suoraviivainen. Myös hakuprosessin elektronisuus allekirjoitusta myöten on plussaa etenkin, koska kyseessä on kuitenkin yritysluotto.

Huonoa lainassa on sen korkeat kulut ja rajoitukset ennenaikaisessa takaisinmaksussa. Kaiken kaikkiaan luotto vaikuttaa kuitenkin hyvältä vaihtoehdolta tilanteeseen, jossa vakuudeton luotto on yrittäjän valinta.

Yhteenveto

BusinessCredit on AAA-luokituksen laina, jonka omistajuus on täysin Suomessa. Laina on reaalivakuudeton, eli sen saaminen ei vaadi pantattavaa omaisuutta. Laina vaatii kuitenkin yhden tai kaksi henkilötakaajaa, jotka ovat lainasta henkilökohtaisesti vastuussa. Laina sopii äkillisen kassavajeen paikkaamiseen, mutta siitä ei kannata hakea apua pitkäaikaisiin taloudellisiin ongelmiin.

Lainan korko on 0%, mutta se sisältää kiinteän toimitusmaksun, joka periaatteessa sisältää koron osuuden ja kaikki lainaan liittyvät kulut. Esimerkkihinnoittelua voi katsella vaikkapa Businesscreditin omilta nettisivuilta. Lainaa voi hakea suoraan netistä ja se soveltuu ennen kaikkea pienille yrityksille.

Lainaa voi saada uusi tai vanha yritys,sillä tärkein kriteeri on se, että lainan takaajilla tai yrityksellä itsellään ei ole taustalla maksuhäiriömerkintöjä. Laina onkin hyvä suomalainen valinta suomalaiselle yritykselle.

Yhteystiedot

Hae Lainaa BusinessCreditiltä

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää