POP pankki kokemuksia – Lue kannattaako POP pikalainan hankinta

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

POP pankki pikalaina
POP Pikalaina Arvostelu
Arvio
3.9
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

POP pankin tarjoama pikalaina on perinteinen kulutusluotto, jota voit hakea heti tilillesi 2000-20 000 euroa. Kulutusluottoa voit hakea, jos olet 23 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 12 000 euron suuruiset vuosittaiset bruttotulot.

Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 1-10 vuotta ja lainan luottokorko on sidottu 3kk Euribor- korkoon. Lainamarginaali on alimmillaan 6,9 % ja todellinen vuosikorko vaihtelee normaalisti 10 % – 18 % välillä riippuen lainasummasta, maksuajasta ja hakijan luottokelpoisuudesta.

Lainaesimerkki: Lainasumman ollessa 10 000 € ja maksuajan 8 vuotta muodostuu kuukausieräksi 156 €. Korkomarginaali 9,9 % ja todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko 10,6 %. Maksettavaa kertyy yhteensä 31 860,25 €

Hyvää

Luotettava lainanmyöntäjä

Lainaan ei tarvita vakuuksia

Laina tilille usein jo samana päivänä

Kilpailukykyiset korot

Läpinäkyvä hinnoittelu

Joustavat takaisinmaksuajat

Huonoa

Maksulliset asiakaspalvelupuhelut

Puhelinasiakaspalvelu auki ainoastaan arkisin klo 13-15

Ei chat ominaisuutta verkkosivustolla

POP Pankki Pikalaina Esittelyssä

POP pankin tarjoama pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea tilillesi suoraan verkosta 2000-20 000 euroa. Voit hakea luottoa, jos olet 23-vuotias henkilö, sinulla on vakituiset kuukausittaiset tulot ja ei maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakeminen on erittäin helppo ja nopea prosessi. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat luottopäätöksen välittömästi ja rahat tilillesi usein jo saman päivän aikana.

Jos olet kiinnostunut POP pankin tarjomasta pikalainasta, niin jatka lukemista. Löydät tästä artikkelista kattavan arvostelun POP pankista sekä kokemuksia palvelusta.

Mikä On POP Pankki?

Ennen kuin syvennymme tarkemmin POP pankin tarjoamaan vakuudettomaan lainaan, niin on syytä esitellä itse lainaa myöntävä pankki.

Kyseessä on Suomalainen finanssiryhmä, joka tarjoaa finanssipalveluita henkilöasiakkaille, pienyrityksille(lue lisää yrityslainoista) ja maa- ja metsätalousyrityksille. Ryhmän ydinliiketoiminnan tavoitteena on terveen ja kannattavan liiketoiminnan sekä asiakaskokemuksen kehittäminen.

POP pankki -ryhmä on perustettu vuonna 2015 ja tällä hetkellä(2020) siihen kuuluu 26 POP pankkiliiton jäsenosuuspankkia. Tämän lisäksi ryhmään kuuluvat yhtiöt ovat Bonum Pankki Oyj sekä Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Lainojen osalta POP pankin valikoimaan kuuluu vakuudettomat ja vakuudelliset kulutusluotot henkilöasiakkaille, asuntolainat, opintolainat ja yrityslainat.

Kuka Voi Hakea Lainaa POP Pankilta?

Jos olet aikeissa hakea POP pankin tarjoamaa vakuudetonta pikalainaa, niin sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Olet asunut pysyvästi Suomessa vähintään 2 vuoden ajan
 • Sinulla on Suomalainen henkilötunnus
 • Omaat vähintään 12 000 euron suuruiset vuosittaiset bruttotulot
 • Tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Miten Pikalainaa Haetaan?

POP pikalaina

Vakuudettoman lainan hakeminen POP pankilta on todella helppo ja nopea prosessi:

 1. Valitse lainalaskurista haluamasi lainasumma ja maksuaika
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 3. Täytä lainahakemukseen vaadittavat tiedot
 4. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi
 5. Lähetä mahdollisesti tarvittavat liitteet sähköisesti
 6. Allekirjoita lainasopimus sähköisesti
 7. Rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana

HUOM! Jos haluat varmistaa että saat itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen, niin suosittelemme että kilpailutat POP pankin ja yli 30 muuta lainapalvelua yhteistyökumppanimme Omalainan avulla.

Lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

POP Pikalainan Korot & Kulut

Onko POP pankin pikalaina sitten edullinen vaihtoehto?

Jos lainan korkokuluja lähdetään vertailemaan vastaavansuuruisia kulutusluottoja tarjoaviin palveluihin, niin voidaan todeta että kyseessä on varsin kilpailukykyinen hinnoittelu.

POP pikalaina ei ole markkinoiden edullisin lainavaihtoehto mutta ei myöskään kallein. Todellinen vuosikorko lainoissa vaihtelee normaalisti 10 % – 18 % välillä. Tämä on suhteellisen normaali korkotaso tämän suuruisissa vakuudettomissa lainoissa markkinoilla. Todettakoon kuitenkin että suurempien lainojen osalta todellinen vuosikorko ei ole edullisimmasta päästä.

Luottokorko on sidottu 3kk Euribor -korkoon ja lainan marginaali on alimmillaan 6,9 %.

Korkotaso lainoille muodostuu kuitenkin aina henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaan kohdalla ja saattaa erota pankista riippuen hyvinkin paljon. Tästä syystä lainat kannattaa aina kilpailuttaa ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä.

Alla vielä yhteenveto POP pikalainan hinnoittelusta:

Tuote Hinta
Todellinen vuosikorko Norm. 10 % – 18 %
Avausmaksu 12-85 €
Tilinhoitomaksu 5 €/kk
Korkomarginaali alk. 6,9 %
Maksumuistutus 5 €

POP Pikalainan Takaisinmaksu

POP pikalainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä lainasopimuksessa mainitun maksusuunnitelman mukaisesti. Sinulle lähetetään kerran kuukaudessa lasku, josta näet jäljellä olevan lainasumman, kuukausierän suuruuden ja eräpäivän.

Ensimmäinen lasku lähetetään aina paperisena, jonka jälkeen voit tilata e-laskun laskultasi löytyvien tietojen avulla.

Jos tarvitset lisäaikaa maksuille, niin tässä tapauksessa sinun tulee olla yhteydessä POP pankin asiakaspalveluun. Jos taas haluat lyhentää lainaa suuremmalla erällä kuin laskussa on mainittu, niin voit tehdä tämän ilman lisäkuluja. Muuta ainoastaan laskussa mainittua lyhennyssummaa suuremmaksi ja maksa lasku samoilla tiedoilla.

POP Pankki Asiakaspalvelu

POP pikalainan asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostitse. Tavoitat asiakaspalvelun arkisin klo 13-15 välillä. Asiakaspalvelupuhelut ovat maksullisia(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

POP pankki ei tarjoa valitettavasti sivustollaan chat ominaisuutta. Jos siis esim. lainahakemuksen yhteydessä ilmenee kysymyksiä, niin ainoa tapa saada heti yhteys asiakaspalveluun on puhelimitse.

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

POP Pankki Kokemuksia

POP pankki on tunnettu pankkiryhmä, jolla on 26 kivijalkapankkia ympäri Suomen. Kyseessä on siis luotettava lainantarjoaja, jonka kautta voit hakea lainaa nopeasti ja turvallisesti.

Pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa suhteellisen laajalla skaalalla 20 000 euroon asti ja itse lainan käyttötarkoitusta ei sen kummemmin kysellä. Voit siis hakea lainaa mihin käyttötarkoitukseen tahansa.

Maksuaikaa on tarjolla suhteellisen joustavasti aina 10 vuoteen asti. Plussaa annamme POP pankille myös siitä että sen lainanhakuprosessi on todella helppo ja nopea. Voit saada lainan tilillesi usein jo saman päivän aikna.

Lainojen korkotaso on suhteellisen kilpailukykyinen samansuuruisia vakuudettomia kulutusluottoja tarjoaviin pankkeihin verrattuna. Tosin suuremmissa lainasummissa korkotaso ei ole kaikista edullisin.

Suurin miinus POP pankille tulee sen asiakaspalvelusta. Emme nyt puhu asiakaspalvelun laadusta vaan siitä että pikalainan asiakaspalvelu on auki ainoastaan arkisin klo 13-15 ja asiakaspalvelupuhelut ovat maksullisia.

Sivusto ei myöskään tarjoa chat ominaisuutta, joten yhteydenotto asiakaspalveluun onnistuu ainoastaan maksullisella puhelulla tai sähköpostitse.

Kaiken kaikkiaan POP pikalaina on ihan ok vaihtoehto keskisuuren kulutusluoton hankintaan. Sen lainatarjous kannattaa ehdottomasti ainakin kilpailuttaa ja katsoa minkälaisella korolla POP pankki on valmis myöntämään lainaa juuri sinulle.

Alla vielä tiivistettynä POP pikalainan tiedot:

 • Lainaa 2000-20 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-10 vuotta
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Luotettava lainantarjoaja
 • Todellinen vuosikorko norm. 10 % -18 %
 • Korkomarginaali alk. 6,9 %
 • Laina nopeasti tilille
 • Lainan saamiseksi ei tarvita vakuuksia

Yhteystiedot

Kilpailuta POP pankki Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Jaa Kokemuksesi POP Pikalainasta

Oletko hakenut POP pikalainaa? Minkälaisella korkotasolla sinulle myönnettiin lainaa? Oletko ollut tyytyväinen palveluun?

Jaa alle kokemuksesi POP pikalainasta tai esitä meille kysymyksiä palveluun liittyen. Napsauta myös tähtiarvio tälle lainapalvelulle kommentoinnin yhteydessä.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “POP pankki kokemuksia – Lue kannattaako POP pikalainan hankinta”

 1. POP pankki kokemuksia – Lue kannattaako POP pikalainan hankinta

  Älä ikinä tee sitä virhettä että otat lainaa tästä panikista.

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää