Anyfin kokemuksia – Alenna jopa 58% lainojesi kuluista

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Anyfin Arvostelu
Arvio
4.8
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Anyfin on uudenlainen palvelu, joka auttaa auttaa kuluttajia pienentämään lainojen, osamaksujan tai luottokorttien korkokuluja. Anyfiniltä et voi hakea uutta luottoa, vaan jälleenrahoitusta jo olemassaoleville lainoille.

Jos sinulla on kalliskorkoisia lainoja, niin Anyfin pyrkii aina tarjoamaan sinulle pienemmän koron lainallesi. Näin sinun ei tarvitse enää maksaa tähtitieteellisiä korkoja lainoistasi. Voit hakea jälleenrahoitusta Anyfiniltä, jos olet 18-vuotias henkilö ja tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Esimerkki: 1 000 euron lainan jälleenrahoitus antaa 12 kuukauden takaisinmaksuajalla 8,86% nimelliskorkon, 12 erää sekä 0 euro hallinolliset kulut, näin ollen todellinen korko 9,23%. Kuukausikustannukset ovat tällöin 87,40 euroa ja takaisinmaksettava kokonaissumma 1 048,60 euroa. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja.

Hyvää

Pienennä olemassaolevien lainojen korot ja säästä

Toimiva asiakaspalvelu

Selkeä konsepti ja helppokäyttöiset verkkosivut

Ikäraja vain 18-vuotta

Ei vaadi vakituista työsuhdetta

Chat ominaisuus verkkosivustolla

Huonoa

Puhelinasiakaspalvelu ei auki viikonloppuisin

Jälleenrahoitusta ainoastaan 10 000 euroon asti

Anyfin Jälleenrahoittaa Lainasi

AnyfinOnko sinulla tililläsi kalliskorkoisia lainoja, luottokortteja tai osamaksuja? Jos on, niin kannattaa jatkaa lukemista! Esittelemme tässä artikkelissa uuden Anyfin palvelun, jonka avulla voit jälleenrahoittaa olemassaolevat lainasi.

Näin alkuun täytyy todeta että olemme nähneet kaikenlaisia finanssipalveluita vuosien saatossa ja harvoin olemme näin innoissamme jostain palvelusta. Anyfin on nimittäin keksinyt idean, joka hyödyttää tuntuvalla tavalla sekä asiakasta että yritystä itseään. Harvemmin tulee vastaan näin eettisesti oikein toimivaa finanssialan palvelua.

Anyfin palvelun idea on se että se pienentää olemassaolevien luottojesi korkotasoa huomattavasti. Näin voit säästää sievoisen summan luottojen korkokuluissa, kuukausimaksuissa ja kokonaiskuluissa.

Kerromme tässä artikkelissa miten Anyfin toimii ja miksi sitä kannattaa käyttää lainojen jälleenrahoitukseen. Tutustu palveluun ja mieti kannattaisiko sinunkin jälleenrahoittaa lainasi Anyfinin avulla.

Miten Anyfin Toimii?

Anyfin hakeminen

Anyfin toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavalla tavalla:

 1. Lähetä Anyfinille kuva vanhasta osamaksu-, kulutusluotto- tai luottokorttilaskusta
 2. Anyfin arvioi että pystyykö se laskemaan luottokustannuksiasi
 3. Jos Anyfin pystyy tähän, niin saat heiltä tarjouksen paremmilla korkoehdoilla

Jos Anyfin siis pystyy alentamaan luottojesi korkoa, niin se maksaa vanhat luottosi pois ja sinä taas maksat uutta luottoa Anyfinille paremmilla ehdoilla.

Anyfin ei siis tarjoa uusia luottoja asiakkailleen, vaan voit ainoastaan jälleenrahoittaa vanhat luottosi palvelun kautta. Voit hakea jälleenrahoitusta aina 10 000 euroon asti.

Jos sinulla on luottovelkaa enemmän kuin 10 000 euroa, niin Anyfinin sijasta kannattaa tässä tapauksessa tutustua lainojen yhdistämiseen.

Jälleenrahoita Luottosi Anyfinin Avulla

Kuka Voi Hakea Jälleenrahoitusta

Voit hakea jälleenrahoitusta luotoillesi Anyfinin kautta jos:

 • Olet vähintään 18 vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omistat verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten

Lainapalveluista ja pankeista poiketen Anyfin ei vaadi hakijalta vakituista työsuhdetta. Anyfinillä ei siis ole mitään vaatimuksia työsuhdemuotosi suhteen. Palvelu tekee aina yksilöllisen arvioinnin ja ottaa huomioon juuri sinun olosuhteesi.

Hakemuksen yhteydessä tarkistetaan jokaisen hakijan luottotiedot. Luottotiedot tarkistetaan vain kerran riippumatta siitä monta laskua palveluun lähetät.

Jos sinulle myönnetään jälleenrahoitus, niin saat jatkossa laskun kuukausittain Anyfiniltä lainanmyöntäjän sijaan. Voit seurata helposti luottosi tilannetta Anyfinin omien sivujen kautta tai käyttämällä kätevää sovellusta.

Voinko Jälleenrahoittaa Useita Luottoja?

Kyllä voit!

Voit jälleenrahoittaa niin monta luottoa kuin haluat. Ainoa ehto on se että luottojen kokonaissumma ei saa ylittää 10 000 euroa.

Maksaako Luottojen Jälleenrahoitus?

Kuten jo artikkelin alussa totesimme, niin Anyfin on eettisesti oikein toimiva finanssipalvelu.

Jälleenrahoituksen hakeminen Anyfiniltä on alusta loppuun täysin ilmaista eikä tarjous sisällä minkäänlaisia piilokuluja. Saat tarjouksen jälleenrahoitukselle ainoastaan silloin, jos Anyfin pystyy laskemaan luottojesi kuluja.

Miten sitten Anyfin pystyy pyörittämään liiketoimintaa koska he ainoastaan alentavat lainojen kustannuksia?

Anyfin tekee tuottoisaa liiketoimintaa yksinkertaisesti siten, että he suostuvat veloittamaan lainoista alhaisempaa korkoa kuin muut rahoituslaitokset.

Anyfin Yritystiedot

Anyfin on alunperin Ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2016. Idea palvelulle on lähtöisin siitä että menneinä vuosina myös Suomessa on ihmisille kertynyt paljon pikavippejä ja muita luottoja, joiden korkotaso on yksinkertaisesti todella suuri.

Anyfin totesi että he voivat auttaa näitä ihmisiä alentamaan luottojen korkoja huomattavasti ja silti pyörittämään menestyksekästä liiketoimintaa. Kyseessä on siis todellinen win-win tilanne sekä asiakkaan että yrityksen kannalta.

Anyfin rantautui Suomeen vuonna 2019 ja on saanut jo nyt kattavasti huomiota kotimaassamme, eikä syyttä! Mm. Kauppalehti ja Taloussanomat ovat huomioineet Anyfinin rantautumisen Suomeen.

Anyfin noudattaa toiminnassan Suomen lainsäädäntöä ja toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena.

Anyfin Asiakaspalvelu

Anyfiniltä löytyy kaikki nykyaikana tarvittavat asiakaspalvelukanavat kuten puhelinasiakaspalvelu, sähköposti ja Chat verkkosivustolla. Tukea on myös tarjolla jokaisena päivänä, myös viikonloppuisin. Ainoastaan puhelinasiakaspalvelu on auki ainoastaan arkipäivisin.

Asiakaspalvelun tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat löydät tämän sivun alalaidasta.

Anyfin Kokemuksia

Anyfin kokemuksia

Tutustuttuamme tarkemmin Anyfin palveluun tämän artikkelin kirjoittamisen yhteydessä olemme todella vaikuttuneita tästä palvelusta! Palvelu on kuluttajan kannalta vain ja ainoastaan positiivinen asia.

On arvioitu että Suomessa on n. miljoona myönnettyä pikavippiä tai kulutusluottoa, joiden korkotaso on nykymittareilla liian korkea. Anyfinille siis todellakin on kysyntää myös Suomen markkinalla.

Palvelun avulla on todella helppoa alentaa nykyisten luottojen korkotasoa ja näin säästää sievoisia summia luottojen kokonaiskustannuksissa ja kuukausierissä.

Jokaisen hakijan tilanne arvioidaan henkilökohtaisesti ja esim. vaatimukset työsuhteesta eivät ole niin tiukat kuin lainaa myöntävillä pankeilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että kuka tahansa voi saada jälleenrahoituksen lainoilleen. Esim. luottotietojen täytyy olla kunnossa jotta rahoitusta voi hakea.

Anyfinin hyödyllisyys kuluttajille näkyy myös sen saamissa asiakaspalautteissa. Esim. Trustpilot- palvelussa Anyfin saa käyttäjiltään 4,7 tähteä. 86 % käyttäjistä antaa palvelulle täydet 5 tähteä, mikä on todella loistava tulos.

Jos Anyfinistä haetaan hakemalla jotain huonoja puolia, niin sellaiseksi voidaan todeta se että jälleenrahoitusta voi hakea ainoastaan 10 000 euroon asti. Jos sinulla on siis tätä enemmän luottovelkaa, niin kannattaa tutustua esim. lainojen kilpailuttamiseen ja yrittää alentaa korkotasoa hakemalla uutta yhdisteluylainaa.

Kaiken kaikkiaan Anyfin on aivan loistava palvelu ja sille on todellakin tarvetta myös Suomessa. Palvelun avulla Suomalaisten ei tarvitse enää maksaa liian suuria korkoja luotoistaan.

Suosittelemme Anyfiniä kaikille, jotka tällä hetkellä tuskailevat tähtitieteellisten luottokorkojen kanssa!

Alla vielä tärkeimmät pointit Anyfinistä:

 • Jälleenrahoitus 10 000 euroon asti
 • Alentaa luottojen korkotasoa
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Helppo ja nopea hakemus
 • Jälleenrahoita useita luottoja
 • Nimelliskorko 4 % – 20 %
 • Erittäin selkeä konsepti
 • Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.anyfin.com
 • Asiakaspalvelu: 045 7397 6579(ma-pe 10-18)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Anyfin AB filial i Finland, Bulevardi 21, 00120 Helsinki

Jälleenrahoita Luottosi Anyfinin Avulla

Jaa Kokemuksia Anyfinistä

Onko sinulla kokemuksia Anyfinistä tai haluatko esittää meille kysymyksiä palvelusta?

Jaa alle kokemuksesi ja kerro saitko alennettua luottojesi kustannuksia Anyfinin kautta. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Anyfinille.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää