Rahoitushaku.fi – Kilpailuta itsellesi edullisin laina nopeasti

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Rahoitushaku
Rahoitushaku Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Rahoitushaku on lainojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu, jonka kautta kilpailutat kätevästi yhdellä hakemuksella useita lainantarjoajia. Voit hakea lainaa 1000-60 000 euroa ja maksuaikaa saat lainalle 1-15 vuotta. Todelliset vuosikorot Rahoitushaun kautta haetuissa lainoissa vaihtelevat välillä 4,19 % – 29,99 %. Ikäraja lainan saamiseksi on 23-vuotta.

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623 €, eli 193,71 €/kk.

Hyvää

Kilpailuttaa lainahakemuksesi usean eri lainapalvelun välillä

Laaja lainaskaala 1000-60 000 euroa

Kilpailukykyiset korot

Joustavasti maksuaikaa

Helppokäyttöiset verkkosivut

Huonoa

Ei puhelinasiakaspalvelua

Suhteellisen korkea ikäraja 23-vuotta

(Rahoitushaku ei enää tarjoa lainojen kilpailutusta. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoisen lainanvälityspalvelun sivustolle)

Miten Rahoitushaku.fi Toimii?

rahoitushakuSivusto on nk. lainanvälityspalvelu, jonka tarkoituksena on helpottaa hakijan työtä sopivan lainapalvelun löytämiseksi. Käytännössä palvelu lähettää siis lainahakemuksesi usealle eri lainantarjoajalle, jotka taas lähettävät oman lainatarjouksensa suoraan sinulle.

Palvelu on todella kätevä, sillä saat sen kautta valittavaksesi useita lainartarjouksia. Näistä tarjouksista voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan.

Parasta tässä palvelussa on se että sen käyttö on asiakkaalle aina maksutonta. Et myöskään sitoudu mihinkään pelkällä lainahakemuksen täyttämisellä. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Kilpailuta Itsellesi Sopivin Laina

Rahoitushaku.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta sinun on mahdollista löytää itsellesi paras mahdollinen laina.

Lainaa voit hakea Rahoitushaun kautta jopa 60.000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainoille tarjotaan todella joustavasti 1-15-vuotta.

Kuinka Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen Rahoitushaun kautta ei voisi olla paljon helpompaa ja nopeampaa! Seuraa näitä steppejä ja saat lainan tilillesi parhaillaan jo saman päivän aikana:

 1. Klikkaa itsesi palvelun sivustolle tästä.
 2. Valitse itsellesi sopiva lainasumma sekä maksuaika.
 3. Täytä vaadittavat tiedot hakulomakkeelle
 4. Lähetä hakemus
 5. Saat lainatarjouksia eri lainapalveluilta jo saman päivän aikana

Lainan hakeminen ei vie sinulta 15-minuuttia kauempaa, on ilmaista eikä sido sinua mihinkään!

Vaatimukset Lainanhakijalta

Palvelu on vastuullinen lainantarjoaja, joten ihan kenelle tahansa lainaa ei voida myöntää. Jotta voit saada lainaa Rahoitushaun kautta, niin sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 23-vuotta
 • Säännölliset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta

Lainan Kulut Ja Korot

Koska Rahoitushaku.fi on lainanvälityspalvelu, niin luonnollisesti lainan kulut riippuvat siitä, minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt. Lainojen todelliset vuosikorot liikkuvat 4,19 % – 29,99 % välillä.

Lopullisiin kuluihin vaikuttaa valitsemasi lainapalvelun lisäksi luonnollisesti haluamasi laina-aika. Pääsääntöisesti voidaan todeta että mitä pidemmän laina-ajan lainallesi haluat, niin sitä kalliimmaksi se sinulle tulee. Laina kannattaa siis aina maksaa takaisin niin nopeasti kuin mahdollista.

Lainahaun yhteydessä sinulle tehdään riskiluokitus, minkä perusteella henkilökohtainen korkotasosi lopullisesti määräytyy. Korkotason määräytymiseen vaikuttavia asioita ovat mm. tulotasosi ja elämäntilanteesi.

Saat selville juuri sinulle määräytyvän kulutason vain täyttämällä lainahakemuksen ja hakemalla lainaa.

Esimerkki lainasta:

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Lainasummat Ja Takaisinmaksu

Tarjottavat lainasummat liikkuvat 1000-60.000 € välillä ja kaikki lainat tarjotaan ilman takaajia tai vakuuksia. Takaisinmaksuaikaa lainoille myönnetään 1-15-vuotta.

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Maksettava summa määräytyy lainasumman, maksuajan ja todellisen vuosikoron mukaan. Voit myös halutessasi lyhentää lainan vaikka kokonaisuudessaan kerralla ilman lisäkuluja.

Asiakaspalvelu

Rahoitushaulla ei ole lainkaan puhelinasiakaspalvelua, vaan tavoitat asiakaspalvelun ainoastaan sähköpostitse. Kyseessä on kuitenkin lainanvälittäjä, joten jos sinulla ei ole kiireistä kysyttävää itse lainahakemukseen liittyen, niin sinun ei todennäköisesti tarvitse olla yhteydessä Rahoitushaun asiakaspalveluun.

Kun olet solminut lainasopimuksen haluamasi tahoituslaitoksen kanssa, niin voit olla jatkossa yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa lainaan liittyvissä asioissa.

Rahoitushaku.fi Kokemukset

Koska kyseessä on suhteellisen uusi lainapalvelu, niin  kokemuksia palvelusta ei vielä ole meille kovin paljon kertynyt. Vertaamalla Rahoitushakua vastaavanlaisiin palveluihin voimme kuitenkin todeta että kyseessä on todella lupaava lainapalvelu.

Ensinnäkin lainojen korot ovat alkaen 4,19 %, mikä tarkoittaa sitä että tämän lainanvälityspalvelun kautta sinun on mahdollista löytää vakuudetonta lainaa todella edullisesti.

Pidämme myös sivuston selkeästä ulkonäöstä sekä helppokäyttöisyydestä. Kaikki tarvittava tieto löytyy nopeasti ja lainan hakeminen on todella vaivatonta.

Rahoitushaun takaa löytyy yritys nimeltä Draivi Media, jonka hallinnasta löytyy myös muita vastaavanlaisia lainapalveluita. Pidämme Rahotushakua tästä syystä luotettavana paikkana hakea lainaa.

Rahoitushaku.fi on lisäksi ssl-suojattu sivusto, joten voit olla varma että henkilötietos pysyvät turvassa salatun yhteyden ansiosta.

Jos et halua käyttää aikaa itse eri lainapalvelujen vertailuun, niin Rahoitushaku on hyvä vaihtoehto hakea lainaa. Jos taas haluat itse vertailla lainoja, niin esim. tämän sivuston lainahaun kautta löytdät vertailtuna lähes 100 eri lainapalvelua.

Yhteystiedot

Hae Lainaa Rahoitushaulta

(Rahoitushaku ei enää tarjoa lainojen kilpailutusta. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoisen lainanvälityspalvelun sivustolle)

Arvostele Rahoitushaku.fi Palvelu

Oletko käyttänyt Rahahakua lainan kilpailuttamiseen? Lisää kommenttikenttään arvostelu palvelusta ja auta muita lainanhakijoita löytämään itselleen sopiva lainapalvelu.

Voit myös lähettää meille kysymyksiä koskien kyseistä palvelua.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää