Autoluotto.fi – Vakuudeton autolaina 100-60000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

autoluotto
Autoluotto Arvostelu
Arvio
4.1
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Autoluotto.fi on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 100-60 000 euroa. Nimestään huolimatta voit hakea lainaa myös muihin tarkoituksiin kuin auton ostoon. Maksuaikaa lainoille myönnetään joustavasti 1-15 vuotta ja ikäraja lainan saamiseksi on 18-vuotta. Lainojen nimelliskorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %.

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Hyvää

Kilpailuttaa puolestasi yli 20 lainapalvelua

Ikäraja ainoastaan 18-vuotta

Selkeä ja nopea lainahakemus

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Kilpailukykyiset korot

Huonoa

Ei puhelinasiakaspalvelua

Asiakaspalvelun aukioloaikoja ei ilmoiteta

Vakuudetonta Autolainaa Jopa 60.000 Euroa

autoluotto logoAutoluotto.fi on lainapalvelu, jonka kautta voit hake autolainaa aina 60.000 euroon asti. Jos sinulla siis on uusi menopeli kiikarissa, niin kannattaa jatkaa lukemista ja tutustua Autoluotto.fi palveluun tarkemmin.

Miten Autoluotto.fi Toimii?

Autoluotto.fi on nk. lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Tämä tarkoittaa sitä että täytettyäsi ilmaisen lainahakemuksen Autoluoton sivuilla, se välitetään eteenpäin jopa 15 eri rahoitusyhtiölle.

Jos täytät rahoitusyhtiöiden vaatimukset hakijana, niin saat usein jo saman päivän aikana tarjouksia autolainasta suoraan sähköpostiisi.

Kun käytät lainanvälityspalvelua autolainan hakemiseen, niin säästät runsaasti aikaa ja vaivaa koska sinun ei tarvitse itse vertailla eri lainapalveluita.

Muista myös että lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Sinun ei siis missään taoauksessa ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Kuinka Paljon Voin Hakea Autolainaa?

Voit hakea autolainaa Autoluotto.fi palvelun kautta aina 60.000 euroon asti. Lainan saaminen ei edellytä sinulta minkäänlaisia vakuuksia tai takaajiaa.

Maksuaikaa saat lainallesi summasta riippuen 1-15-vuotta.

Voit hakea autolainaa jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja snulla on vakituinen osoite Suomessa.
 • Omaat säännölliset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
 • Omistat verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymän sekä sähköpostiosoitteen.

Autolainan Kulut

Lopulliset lainallesi muodostuvat kulut vaihtelevat sen mukaan että minkä rahoituslaitoksen lainatarjouksen päätät hyväksyä. Kannattaa siis vertailla saamasi tarjoukset huolella ja valita juuri sinulle parhaiten sopiva.

Lainojen nimelliskorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %, joten vertailemalla lainoja saatat säästää huomattavan summan rahaa.

Alla vielä esimerkki mnkälaisia kuluja lainallesi saattaa muodostua:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Kannattaako Vakuudeton Autolaina?

Vakuudeton autolaina on silloin hyvä ratkaisu, jos tarvitset rahaa nopeasti auton ostoon. Lainojen kilpailutus takaa sen, että löydät varmasti itsellesi kilpailukykyisen tarjouksen.

Toki täytyy todeta että jos haluat hakea vakuudellista lainaa esim. omasta pankistasi, niin yleensä se tulee pitkässä juoksussa edullisemmaksi kuin vakuudeton laina.

Vakuudettomat lainat ovat kuitenkin nykypäivää ja suuren kysynnän/kilpailun ansiosta ne eivät ole enää niin kalliita kuin yleisesti luullaan.

Vakuudetonta lainaa saat tänä päivänä usein samaan hintaan netistä kuin omasta pankistasi. Katso vertailu pankkilainojen ja nettilainojen eroista tästä artikkelista.

Voimme siis suositella autolainan ottamista Autoluotto.fi palvelun kautta, jos auton osto on juuri nyt ajankohtainen. Muista kuitenkin vertailla tarkasti saamiasi lainatarjouksia sillä erot eri palveluiden välillä saattavat olla huomattavan suuria.

Voit myös tehdä alustavaa vertailua lainojen kuluista sivustomme lainahaun avulla.

Autolaina Kannattaa Hakea Yhteishakijan Kanssa

Erityisesti silloin, jos suunnitteilla on hieman kalliimman auton osto, autolainaa kannattaa ehdottomasti hakea yhteishakijan kanssa.

Suosittelemme että yli 10.000 euron suuruisen lainan hakemiseen käytetään yhteishakijaa. Näin lainan saamisen mahdollisuudet paranevat huomattavasti.

Onko Autoluotto.fi Turvallinen?

Ehdottomasti!

Autoluotto.fi käyttää verkkoyhteyksissään suojattua yhteyttä. Samanlaista yhteyttä käyttävät kaikki Suomen suurimmat pankit, joten tietosi ovat varmasti turvallisissa käsissä.

Kaikki Autoluoton käyttämät yhteistyöpankit ovat tunnettuja rahoitusyhtiöitä, joten et saa lainatarjouksia esim. ylikalliita pikavippejä tarjoavilta yrityksiltä.

Yrityksestä

Autoluotto.fi palvelua hallinnoi LVS Brokers Oy, joka on lainanvälityssivustoihin erikoistunut palvelu. LVS Brokers Oy hallinnoi myös useita muita lainan kilpailuttamiseen tarkoitettuja sivustoja, kuten esim. suomenyhdistelylaina.fi ja remppalaina.fi.

Yrityksen yhteistyöverkosto on yksi Suomen laajimmista, joten yrityksen tarjoamien lainanvälityssivustojen kautta sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet löytää itsellesi sopivin lainatarjous.

Kokemuksia Autoluotosta

Vaikka kyseessä on nimenomaan autolainaa tarjoava palvelu, niin voit käsityksemme mukaan hakea lainaa sen kautta myös muihin tarkoituksiin.

Kun haet lainaa Autoluoton kautta, niin saat parhaimmillaan jopa yli 10 lainatarjousta eri rahoitusyhtiöiltä. Tämä takaa sen että löydät itsellesi varmasti kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Autoluoton sivut ovat erittäin helppokäyttöiset ja itse lainan hakeminen vie aikaasi n. 10 minuuttia. Tämän lisäksi lainan hakeminen on aina ilmiasta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainaa voit hakea Autoluoton kautta todella laajalla skaalalla aina 100 eurosta 50.000 euroon asti. Myös maksuajat ovat todella loistavat.

Kaiken kaikkiaan voimme todeta että Autoluotto on varteenotettava paikka hakea minkä suuruista lainaa tahansa, erityisesti silloin kun et itse jaksa vertailla eri lainapalveluiden vaihtoehtoja.

Hakemalla lainaa Autoluoton kautta säästät aikaasi ja löydät itsellesi sopivan lainan.

Alta näet vielä tiivistettynä tärkeimmät pointit Autoluotosta:

 • Lainaa 100-50.000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Lainatarjouksia jopa 15 rahoitusyhtiöltä
 • Ilmainen ja vaivaton lainahakemus
 • Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään
 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
 • Luotettava ja turvallinen palvelu

Yhteystiedot

Hae Lainaa Autoluotolta

Kommentoi Kokemuksesi Autoluotosta

Oletko hakenut autolainaa Autoluoton kautta? Löysitkö itsellesi mieluisen lainatarjouksen?

Kommentoi alle kokemuksistasi Autoluotosta ja jätä oma tähtiarviosi palvelusta.

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta, jonka avulla voimme palvella lukijoitamme entistä paremmin.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää