Nextrahoitus – Edullinen 1000-60.000 euron laina ilman vakuuksia

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Nextrahoitus
Nextrahoitus Arvostelu
Arvio
3.6
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Nextrahoitus on lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen yli 20 lainapalvelun joukosta. Lainaa voit hakea 1000-60 000 euroa, jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa. Lainojen nimelliskorko vaihtelee välillä 4,99 % – 20 %.

Lainaesimerkki: Lainan ollessa 10.000 € 5 vuoden takaisinmaksuajalla, niin kuukausieräksi muodostuu 211 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä sekä 49 € avausmaksu. Todelliseksi vuosikoroksi muodostuu tällöin 11,27 % ja lainan kokonaiskustannus on 12.950 €.

Hyvää

Kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen

Lainaa jopa 60 000 euroa

Joustavasti maksuaikaa 1-15 vuotta

Voit yhdistää kalliit pikavippisi

Lainojen korkotaso on todella kilpailukykyinen

Asiakaspalvelu palvelee myös viikonloppuisin

Huonoa

Ei puhelinasiakaspalvelua

Verkkosivustolla niukasti infoa yrityksestä

(Nextrahoitus on lopettanut toimintansa. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavan lainanvälityspalvelun sivustolle.)

Kilpailuta Itsellesi Paras Lainatarjous

nextrahoitusHaluatko löytää itsellesi parhaan lainatarjouksen usean eri lainapalvelun tarjonnasta yhdellä ilmaisella nettihakemuksella?

Jos vastasit kyllä, niin Nextrahoitus on tutustumisen arvoinen lainapalvelu. Kyseessä on uusi lainapalvelu, joka tarjoaa 1000-60.000 euron suuruisia vakuudettomia lainoja kuluttajille. Maksuaikaa lainallesi voit saada jopa 15-vuoteen asti.

Palvelu on niin kutsuttu lainanväityspalvelu, joka on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin täyttää yksi lainahakemus ja jäädä odottelemaan lainatarjouksia eri lainapalveluilta.

Nextrahoituksen avulla sinulla on siis mahdollisuus löytää itsellesi paras mahdollinen lainatarjous todella nopeasti ja vaivattomasti.

Nextrahoitus on Suomen suosituimpiin kuuluvan lainanvälittäjän Freedom Rahoituksen tytäryhtiö ja erittäin turvallinen, sekä ennen kaikkea edullinen paikka hakea lainaa.

Mitkä Ovat Vaatimukset Lainan Hakijalta?

Jotta voit saada lainaa Nextrahoituksen kautta, niin sinun tule täyttää seuraavat ehdot:

 • 20-vuoden ikä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoite

Suuremmissa lainasummissa vaaditaan myös todistus vakituisista kuukausittaisista tuloista. Pienempiä lainasummia voit taas hakea jopa työttömänä, eli sinulta ei välttämättä vaadita vakituisia tuloja.

Kuinka Paljon Voin Hakea Lainaa?

Nextrahoitus on lainanvälityspalvelu, jonka yhteistyökumppanit tarjoavat lainoja väliltä 1000-60 000 euroa. Voit siis hakea lainaa todella laajalla skaalalla pienistä pikaluotoista aina suurempiin kulutusluottoihin asti.

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajía ja hakeminen tapahtuu automatisoitujen prosessien avulla. Saat usein lainatarjouksia jo minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Huomioi että haettu lainasumma ei aina vastaa sitä lainasummaa minkä pankki sinulle tarjoaa. Lainapäätös tehdään aina henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella ja tarjottava lainasumma riippuu monesta eri tekijästä.

Miten Lainanhakuprosessi Käytännössä Toimii?

Lainanhakuprosessi on hakijan kannalta tehty todella helpoksi ja nopeaksi. Käytännössä se etenee seuraavan kaavan mukaan:

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika
 2. Täytä ilmaiseen hakemukseen vaadittavat tiedot
 3. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin saat lainatarjouksia usein jo saman päivän aikana
 4. Valitse saamistasi tarjouksista itsellesi sopivin laina ja allekirjoita lainasopimus
 5. Saat rahat tilillesi

HUOM! Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Sinun ei ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Itse lainan hakeminen vie aikaasi n. 15-minuuttia ja sen voit tehdä kokonaisuudessaan kotisohvalta käsin Myös kaikki liitteet sekä lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu sähköisesti.

Esimerkkejä Lainan Kuluista

Alta löydät muutaman esimerkin Nextrahoituksen tarjoamien lainojen kuluista eri lainasummilla ja maksuajoilla:

Lainapalvelu Lainasumma Maksuaika Kuukausierä Maksat Takaisin
1000 € 1 v 89 € 1068 €
1000 € 2 v 47 € 1128 €
1000 € 3 v 33 € 1188 €
5000 € 3 v 163 € 5868 €
5000 € 5 v 108 € 6480 €
5000 € 7 v 85 € 7140 €
10.000 € 5 v 211 € 12 660 €
10.000 € 8 v 150 € 14 400 €
10.000 € 10 v 130 € 15 600 €
20.000 € 7 v 312 € 26 208 €
20.000 € 10 v 243 € 29 160 €
20.000 € 15 v 192 € 34 560 €

*Lainan kustannukset riippuvat siitä miltä luotonmyöntäjältä lainan otat. Esim. lainan ollessa 10.000 € 5 vuoden takaisinmaksuajalla, niin kuukausieräksi muodostuu 211 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä sekä 49 € avausmaksu. Todelliseksi vuosikoroksi muodostuu tällöin 11,27 % ja lainan kokonaiskustannus on 12.950 €. Luotonmyöntäjien nimelliskorko lainoille vaihtelee välillä 4,99 % – 20 %.

Lainojen Yhdistäminen Nextrahoituksen Avulla

Jos olet tilanteessa, jossa sinulle on esim. kertynyt paljon korkeakorkoisia pikavippejä, niin Nextrahoitus sopii erinomaisesti näiden kalliiden lainojen yhdistämiseen yhden isomman ja edullisemman lainan alle.

Yhdistämällä lainat säästät lainojen kuukausierissä sievoisen summan rahaa ja selkeytät omaa talouttasi huomattavasti.

Tutustu tarkemmin lainojen yhdistämiseen: Lainojen yhdistäminen – Hae yhdistelylainaa 60.000 euroon asti

Tarvitsenko Takaajia Tai Vakuuksia?

Kaikki Nextrahoituksen kanssa yhteistyössä toimivat pankit myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Et siis tarvitse lainallesi minkäänlaisia vakuuksia.

Tämä osaltaan tekee lainanhakuprosessista todella nopean ja vaivattoman. Saat usein lainatarjouksia jopa minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Onko Nextrahoitus Turvallinen Lainapalvelu?

Vaikka Nextrahoitus on vasta markkinoille saapunut lainapalvelu, niin se on ehdottoman turvallinen paikka hakea lainaa. Palvelu toimii Suomen suosituimman lainanvälityspalvelu Freedom Rahoituksen alla ja se käyttää tietosuojauksessaan turvallista SSL-salausta.

Voit siis turvallisin mielin hakea lainaa Nextrahoituksen kautta.

Kokemuksia Nextrahoituksesta

Jos haluat löytää itsellesi edullisen lainatarjouksen todella nopeasti ja helposti, niin voimme lämpimästi suositella Nextrahoitusta.

Palvelu tarjoaa lainaa 500-50.000 euroa, joten se sopii kaikenkokoisten lainatarpeiden kattamiseen. Myös maksuaikaa lainoille myönnetään todella joustavasti aina 15-vuoteen asti.

Lainan hakeminen on aina sinulle ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella jopa 20 eri lainantarjoajaa, joten voit olla varma että löydät näiden joukosta juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Oikeastaan ainoa huono puoli Nextrahoituksessa on se että sillä ei ole lainkaan puhelinasiakaspalvelua eikä chat ominaisuutta verkkosivustollaan. Jos sinulla on siis ongelmia lainan hakemisen yhteydessä, niin tähän ongelmaan on hankalaa saada pikaista apua.

Kaikenkaikkiaan Nextrahoitus on todella tervetullut lisä Suomen lainamarkkinoille, sillä sen kautta on todella helppoa ja nopeaa löytää itselleen paras mahdollinen lainatarjous.

Alla vielä pähkinänkuoressa tiedot Nextrahoituksesta:

 • Lainaa 1000-60.000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Kilpailuta lainat yhdellä ilmaisella hakemuksella
 • Aina ilmainen lainahakemus
 • Saat yhdellä hakemuksella jopa 20 lainatarjousta
 • Sopii erinomaisesti lainojen yhdistämiseen
 • Luotettava lainapalvelu

Yhteystiedot

Hae Lainaa Nextrahoitukselta

(Nextrahoitus on lopettanut toimintansa. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavan lainanvälityspalvelun sivustolle.)

Onko Sinulla Kokemuksia Nextrahoituksesta?

Jos olet hakenut lainaa Nextrahoituksen kautta, niin jaa meille kokemuksesi palvelusta kommentoimalla alle. Kommentoimalla autat meitä pitämään tämän sivuston tiedot ajan tasalla sekä kanssalainaajia löytämään itselleen sopivimman lainapalvelun.

Napsauta myös tähtiarvio Nextrahoitukselle kommentoinnin yhteydessä.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää