Sortter laina – Kokemuksia uudesta lainanvälityspalvelusta

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Sortter
Sortter Arvostelu
Arvio
4.5
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Sortter on uusi lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa lainaa todella kilpailukykyisillä koroilla 1000-50 000 euroa. Sortterin avulla kilpailutat yhdellä hakemuksella useita lainapalveluita ja löydät vaivattomasti itsellesi parhaan lainatarjouksen. Maksuaikaa lainoille on tarjolla 1-15-vuotta ja voit hakea lainaa jos olet 20-vuotias luottokelpoinen henkilö. Nimelliskorko Sortterin kautta haetuissa lainoissa vaihtelee välillä 4,50 % – 20 %

Lainaesimerkki: Lainasumman ollessa 10 000 euroa ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on todellinen vuosikorko 7,23 %. Kuukausierä on 198,01 euroa ja takaisinmaksettava summa yhteensä 11880,60 euroa.

Hyvää

Kilpailuttaa parhaan lainatarjouksen usean eri lainantarjoajan joukosta

Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen

Ei vaadi takaajia tai vakuuksia

Parhaan koron takuu

Lainaa laajalla skaalalla 1000-50 000 euroa

100 % Suomalainen lainanvälitys

Joustavasti maksuaikaa

Helppokäyttöiset verkkosivut

Huonoa

Ei chat- ominaisuutta verkkosivustolla

Sortter Lainanvälitys Esittelyssä

SortterSortter on uusi lainapalvelu, joka on lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion kuluttajien keskuudessa, eikä ihme sillä palvelun kautta voit kilpailuttaa itsellesi parhaan lainatarjouksen todella nopeasti ja vaivattomasti.

Tavoitat yhdellä hakemuksella reilusti yli 20 lainantarjoajaa, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Parasta on se että lainojen kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Jos siis haluat kilpailuttaa lainasi, niin Sortter tarjoaa tähän erittäin nopean ja vaivattoman tavan. Tästä artikkelista löydät kattavan tietopaketin Sortterista.

Kuka Voi Hakea Lainaa Sortterilta?

Jos olet aikeissa kilpailuttaa lainasi Sortterin kautta, niin sinun tulee täyttää muutama ehto. Jos täytät seuraavat ehdot, niin voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 50 000 euroon asti.

 1. Olet vähintään 20-vuotias
 2. Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 3. Tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 4. Omaat säännölliset palkka- tai eläketulot

Miten Lainan Kilpailutus Toimii

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin avulla on todella nopea ja helppo prosessi. Kaikki tapahtuu automatisoidusti, joten saat usein lainatarjouksia jo minuutissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Prosessi etenee seuraavasti:

 • Siirry Sortterin verkkosivustolle tästä.
 • Valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika
 • Täytä henkilötiedot hakemukseen ja lähetä hakemus
 • Saat lainatarjouksia Sortterin omille sivuille
 • Valitse itsellesi sopivin tarjous
 • Allekirjoita lainasopimus

Hakemuksen täyttäminen vie aikaasi n. 10 minuuttia eikä se sido sinua mihinkään. Kun olet allekirjoittaniut lainasopimuksen sähköisesti, niin laina maksetaan tilillesi valitsemastasi pankista riippuen 1-3 arkipäivän sisällä.

Sortter Lainojen Korot Ja Kulut

Kuten jo aiemmin todettiin, niin Sortter ei itse myönnä lainaa vaan kilpailuttaa puolestasi useita lainantarjoajia. Lopullinen lainalle määräytyvä korko riippuu siis valitsemastasi pankista sekä henkilökohtaisesta riskikartoituksesta.

Lainojen nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,5 %-20 % ja näet lopullisen sinulle määräytyvän koron saamistasi lainatarjouksista.

Parhaan Koron Takuu

Sortter tarjoaa lainoilleen parhaan koron takuun. Tämä tarkoittaa sitä että jos löydät lainan edullisemmin jotain muuta kautta, niin Sortter hyvittää sinulle lainojen hintaerotuksen.

Tämä on todella poikkeuksellista toimintaa lainapalvelulta. Tietääksemme yksikään toinen lainapalvelu ei tarjoa Suomessa vastaavaa korkotakuuta.

Sortterilta kannattaa siis ehdottomasti hakea lainaa ja jos joskus myöhemmin saat paremman lainatarjouksen, niin Sortter hoitaa lainojen välisen erotuksen.

Lue lisää lainan hintatakuusta.

Mihin Tarpeisiin Voin Hakea Lainaa?

sortter lainan käyttötarkoitus

Ihan mihin tahansa. Sortter ei sen kummemmin kysele lainan käyttötarkoitusta. Voit siis hakea lainaa palvelun kautta mihin ikinä haluat, oli sitten kyseessä autolaina, lainojen yhdistäminen, laina lomamatkaa varten tai ihan mikä tahansa muu käyttötarkoitus.

Onko Kyseessä Luotettava Lainanvälityspalvelu?

Sortter on suhteellisen uusi lainanvälityspalvelu, joten on aiheellista tutkailla että onko kyseessä myös luotettava yritys.

Yritys Sortterin taustalla on Sortter Oy, joka on perustettu vuonna 2018 ja on täysin Suomalainen yhtiö. Kovin paljoa ei kuitenkaan vielä keskustelupalstoilla löydy juttua Sortterista, joten päätimme testata palvelua itse.

Täytimme siis lainahakemuksen Sortterin sivustolla ja jäimme odottamaan mitä tapahtuu. Saimme saman päivän aikana eri rahoituslaitoksilta 8 lainatarjousta samalle tai hieman pienemmälle summalle mitä haimme.

Palvelu siis osoitti toimivuutensa ja luotettavuutensa ihan käytännössä ja näin ollen voimme todeta että Sortter on luotettava ja lakien mukaan toimiva lainanvälityspalvelu.

Rinnakkaishakija Lainalle

Sortterin kautta haetuille lainoille on myös mahdollista ottaa mukaan rinnakkaishakija. Rinnakkaishakijan käyttäminen on hyödyllistä monestakin syystä.

Ensinnäkin lainan saamisen mahdollisuus paranee huomattavasti, jos mukana on toinenkin hakija kuten esim. avo- tai aviopuoliso. Toisekseen lähes aina myös lainan korot ovat alhaisemmat kuin yksin hakiessa.

Kannattaa siis ehdottomasti hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa jos siihen vain on mahdollisuus.

Lainojen Yhdistäminen Sortterin Kautta

Onko sinulle kertynyt paljon pieniä ja kalliita pikavippejä? Jos näin niin Sortterin kautta sinulla on mahdollisuus yhditää nämä lainat yhden järkevämmän kokonaisuuden alle.

Lainojen yhdistäminen on ehdottoman järkevää yllä mainitussa tilanteessa sillä yhdistämällä lainat voit säästää kokonaiskustannuksissa sievoisen summan rahaa. Myös lainan kuukausierät laskevat järkevämmälle tasolle.

Muista kuitenkin että pelkkä lainojen yhdistäminen ei välttämättä poista ongelmaa vaan tilanne vaatii usein kulutustottumusten muuttamista. Jos lainojen yhdistämisen jälkeen ajaudut samaan tilanteeseen kuin aiemmin, niin tästä ei hyvää seuraa. Luottotietojen menettäminen ei nimittäin ole kiva asia.

Sortter Yhteenveto

Sortter on todella mielenkiintoinen uusi tulokas lainamarkkinoilla ja povaamme sille suurta suosiota. Syitä tähän on mm. se että palvelun kautta löydät todella vaivattomasti juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

Yksi iso plussa Sortterissa on sen tarjoama parhaan koron takuu. Tietojemme mukaan yksikään toinen lainapalvelu ei tarjoa Suomessa vastaavaa takuuta. Tämä on siis yksi syy lisää hakea lainaa Sortterin kautta.

Sortterin yhteistyökumppaniverkosto on todella laaja, voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia. Tämä takaa sen että hyvin suurella todennäköisyydellä löydät itsellesi edullisimman lainatarjouksen.

Huonoja puolia Sortterista on vaikeaa löytää. Jos niitä kuitenkin lähdetään kaivamalla kaivamaan, niin ehkä verkkosivustolta puuttuva chat- ominaisuus voisi olla sellainen.

Kaikenkaikkiaan voimme lämpimästi suositella Sortteria olit sitten kätevän joustoluoton tai vaikkapa suuremman kulutusluoton tarpeessa.

Alle olemme vielä listanneet tiivistettynä Sortterin tarjonnan:

 • Lainaa 1000-50 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Nimelliskorko 4,50 %-20 %
 • Parhaan koron takuu
 • 100 % Suomalainen lainanvälitys

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.sortter.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 8566 5550(ma-pe 8-21, la-su 9-17)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Sortter Oy, Bulevardi 21, 00180 Helsinki

Hae Lainaa Sortterilta

Kerro Kokemuksesi Sortterista

Oletko hakenut tai aikeissa hakea lainaa Sortterin kautta? Jaa meille kokemuksesi kommenttien muodossa tai kysy mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Jätä myös tähtiarvio palvelulle kommentoinnin yhteydessä.

Kiitämme palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää