Vertaile Autolainat Ja Valitse Itsellesi Paras

Etsitkö nopeaa autorahoitusta? Vertailustamme löydät kaikki suosituimmat lainapalvelut, joiden kautta voit hakea rahoitusta myös auton hankintaan. Autorahoitusta ei välttämättä kannata ottaa suoraan autoliikkeestä, vaan lainat kannattaa aina kilpailuttaa.

Bank Norwegian

  Korko alk.: 6,99 %

  Lainasumma: 1000-60.000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 23 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Kyllä


Lue Lisää
Rahalaitos

  Korko alk.: 4,50 %

  Lainasumma: 500-70.000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 20 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Ei


Lue Lisää
Vertaaensin

  Korko alk.: 4,18 %

  Lainasumma: 500-50.000 €

  Laina-aika: 1 kk-15 vuotta

  Ikäraja: 18 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Ei


Lue Lisää

* Esimerkki lainakustannuksista: Todellinen vuosikorko 5000 euron lainasummalle on 9,92 % kun laina maksetaan takaisin 5 vuodessa. Korkokulut lainalle 1301 euroa ja takaisinmaksettava summa 6301 euroa.

Mistä Autolaina Kannattaa Hankkia?

autolaina

Tältä sivulta löydät kaikki suosituimmat rahoituspalvelut, joiden kautta voit hakea vakuudetonta autolainaa tilillesi käden käänteessä.

Löydät myös hyödyllistä tietoa autokauppojen hieromiseen ja siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon autorahoitusta etsiessä.

Alla olevan lainalaskurin avulla löydät itsellesi parhaan paikan hakea autolainaa. Valitse haluamasi lainasumma ja ikäsi, niin hakukoneemme etsii sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Rahoitus Uuden Auton Ostoon

autorahoitus

Tuttu tilanne meistä monelle. Uusi menopeli on haaveissa mutta lompakossa ei riitä valuuttaa sen ostoon. Tästä syystä suurin osa Suomalaisista tarvitsee lisärahoitusta auton ostoon.

Meistä moni ei voi mennä autokauppaan, vetää setelitukkua takataskusta ja ajaa autoliikkeestä pihalle uudella unelma-autolla.

Lainaanyt.fi auttaa sinua tässä asiassa. Pyrimme löytämään kuluttajille parhaat vaihtoehdot uuden auton rahoitukseen.

Sivustoltamme löytyy lähes 100 lainapalvelua, joiden kautta voit hakea rahoitusta myös auton ostoon. Vertailemalla lainapalveluita tällä sivustolla säästät sievän summan rahaa, sillä korot eri lainantarjoajien välillä eroavat huomattavasti.

Voit hoitaa uuden auton rahoituksen monella eri tavalla. Vaihtoehtoina ovat esim. pankkilaina, kulutusluotto tai yleensä hieman kalliimpi autoliikkeen tarjoama autorahoitus.

Minkä tahansa näistä vaihtoehdoista valitsetkin, niin kaikista tärkeintä on kilpailuttaa mahdollisimman monta lainantarjoajaa parhaan mahdollisen vaihtoehdon löytämiseksi.

Laina Autoliikkeestä?

Autoliikkeet pyrkivät tottakai tänä päivänä tekemään auton ostosta mahdollisimman helppoa ja tarjoamaan autolainaa osamaksulla.

Autoliikkeillä on kuitenkin sopimukset tiettyjen lainapalveluiden kautta eivätkä he täten voi varmuudella tarjota juuri sinulle edullisinta rahoitusta.

Tästä syystä kannattaakin aina vertailla eri lainapalvelut ensin esim. tämän sivuston avulla ennen autoliikkeen tekemän tarjouksen hyväksymistä.

Vertailun jälkeen sinun on helppo valita itsellesi edullisin lainantarjoaja.

Yksi hyvä syy käyttää ulkoista lainantarjoajaa on myös se että saat auton omistukseesi heti, kun maksat sen lainarahalla kokonaisuudessaan. Autoliikkeen rahoittaessa autosi omistussuhde saattaa siirtyä sinulle vasta kun olet maksanut viimeisen lainaerän.

Vertailemalla Autolainat Voit Säästää Tuhansia Euroja

Autolainojen vertailu todellakin kannattaa. Yleensä ihmiset tyytyvät helpoimpaan ratkaisuun, mikä on tietenkin ottaa rahoitus suoraan autoliikkeestä. Vaikka tämä on usein hyvä vaihtoehto, niin kannattaa ehdottomasti tarkistella lainoja myös muualta.

Kilpailuttamalla lainat voit säästää parhaillaan tuhansia euroja lainan koroissa ja kuluissa. Harvemmin käy niin että ensimmäinen vastaan tuleva laina on se kaikista edullisin ratkaisu.

Käytä siis hieman aikaasi lainojen vertailuun ennen kuin kävelet autoliikkeeseen ostamaan autoa. Erityisen tärkeää tämä on silloin kun olet ostamassa kalliimpaa autoa ja tarvitset pidemmän maksuajan lainallesi.

Autolaina Vakuudella Vai Ilman?

Jos olet hankkimassa uuden karheaa ja kallista Ferraria, niin suosittelemme vakuudellista lainaa. Vakuudellinen laina on aina edullisempi kuin vakuudeton laina ja suuremmissa lainasummissa kannattaa aina käyttää vakuuksia.

Kalliin auton ostaminen on siis verrattavissa asuntolainaamiseen.

Jos taas olet ostamassa järkevämmän hintaista autoa, niin tällöin vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto. Saat lainan nopeasti tilillesi ja auton allesi jopa muutamassa päivässä.

Lisäksi vakuudettomat lainat eivät ole enää kalliita tänä päivänä, kunhan muistat tehdä lainavertailun ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Vakuudetonta lainaa voit hakea tänä päivänä jopa 70.000 euroon asti, joten myös kalliimman auton osto vakuudettomalla lainalla onnistuu mainiosti.

Päivitetty: Toukokuu 22, 2022

Usein Kysyttyä Autolainoista

Vertaa Autolainat

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa autolainaa? Jos näin kävi, niin kokeile kätevää lainahakuamme. Vertailusta löydät lähes 100 lainapalvelua.

Vertaa Autolainat

Jaa Tämä