Creditstar kokemuksia – Kannattaako luottoa hakea Creditstarilta?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Creditstar Arvostelu
Arvio
3.9
  • Korko Ja Kulut
  • Lainaehdot
  • Verkkosivusto
  • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Creditstar on Virossa toimiva, kansainvälinen luotonantaja. Se on myöntänyt luottoja Suomessa vuodesta 2010. Se on erikoistunut pieniin minilainoihin, joiden suuruus on 50 – 2000 euroa

Creditstarin tarjoama luotto on jatkuva luottotili, jota voit käyttää luottorajasi puitteissa luottokortin tapaan. Luoton nimelliskorko on maksimissaan 20 %.

Voit hakea käyttöösi luottotilin Creditstarilta, jos olet täysi-ikäinen Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Lainaesimerkki: Luoton määrä 600,00 € euroa. Kuukausierä 6 x 111,92 €, todellinen vuosikorko 48.69 %.

Hyvää

Joustava luotto jatkuvasti käytössäsi luottorajan puitteissa

Ikäraja ainoastaan 18-vuotta

Asiakaspalvelu auki myös viikonloppuisin

Mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin

Nimelliskorko maksimissaan 20%

Luotto tilillesi heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen

Huonoa

Luottoa ainoastaan 2000€ asti

Esittelyssä Creditstar.fi – Tarjolla Hätävararahoitusta

Creditstar logoSuurin osa ihmisistä on ollut joskus tilanteessa, jossa rahat eivät riitä. Joskus rahapula on krooninen, mutta usein käy niin, että hyvästä suunnittelusta huolimatta jokin hetki rahat ovat vähissä.

Näin voi käydä esimerkiksi silloin kun auto tai jokin kodinkone hajoaa, eikä puskurirahastollakaan saada asiaa hoidettua. Tällöin tarvitaan pikaista rahoitusta.

Rahoituspalveluita on kuitenkin hurja määrä, eikä niiden välillä valitseminen ole aina helppoa. Näin ollen olemmekin päättänet perehtyä creditstar.fi –nimiseen yritykseen ja tässä artikkelissa esittelemme tutkimuksemme tulokset. Jatka lukemista ja ratkaise rahoitusongelmasi helposti ja näppärästi.

Mikä On Creditstar?

Creditstar.fi on osa monikansallista Creditstar Groupia, joka on perustettu vuonna 2006. Creditstarin Groupin päämaja on Tallinnassa, Virossa. Suomessa toimiva Creditstar Finland Oy näki päivänvalon vuonna 2010.

Yhtymä tarjoaa lainoja kahdeksassa Euroopan maassa ja sen erikoisalaa ovat pienet joustoluotot. Sen lainat Suomessa ovat pääasiassa 50 – 2000 euron pienlainoja, jotka saa haettua näppärästi suoraan netistä.

Creditstar-laina on 50 – 200 euron joustoluotto, jonka takaisinmaksuajaksi saa 1 – 12 kuukautta. Lainan eräpäivää voi kuitenkin tarpeen niin vaatiessa siirtää. Kun myönteinen lainapäätös on tehty, on laina nostettavissa tilillä, josta sitä saa nostettua käyttöön luottorajan puitteissa.

Kyseessä on siis tietynlainen limiittitili. Kuluja lainasta menee vain silloin kun sen on käytössä ja niiltä osin se toimii samalla tavalla kuin vaikkapa luottokortin luotto.

Tarvitseeko Lainalle Asettaa Vakuutta?

Creditstar tarjoaa vakuudettomia luottoja eli sen tarjoaman lainan saa ilman omaisuuden asettamista pantiksi. Toisin sanoen sinulla ei tarvitse olla asuntoa tai mitään muutakaan omaisuutta, jotta voit hakea ja saada Creditstar-lainan. Myöskään ulkopuolista henkilötakaajaa ei tarvita, joten sinun ei tarvitse häiritä tuttuja tai sukulaisia pyytämällä heitä lainasi takaajaksi.

Lainan henkilötakaus oli Suomessa hyvin tavallinen keino taata pankkilainoja ennen 90-luvun lamaa. Laman seurauksena paljon asuntolainoja kaatui kuitenkin takaajien maksettavaksi ja huomattiin, että kyseessä on melko inhottava systeemi. Nykyään lainoille asetetaankin yleensä omaisuusvakuus, jonka pankki nappaa itselleen mikäli lainaa ei kykene maksamaan.

Vakuus on luonnollinen keino taata ne lainat, joihin liittyy jonkin kiinteän omaisuuden osto, mutta muissa tapauksissa vapaata vakuutta ei yleensä ole. Näissä tilanteissa vakuudeton laina on hyvä keino saada rahoitusta.

Vakuudeton laina on hyvä ratkaisu niihin tilanteisiin, joihin perinteinen pankkilaina tai vakuudellinen kulutusluotto ei käy. Lainan mahdollisista käyttötarkoituksista kuitenkin vielä lisää seuraavassa kappaleessa.

Creditstar.fi Käy Monenlaisiin Tarpeisiin

Creditstar myöntää pieniä mikrolainoja, kuten jo totesimme. Pieni laina saattaa tulla tarpeeseen vaikka sellaisessa tilanteessa, jossa auto vaatii kiireellistä remonttia tai eläinlääkärikäynnille olisi käyttöä, mutta ylimääräistä rahaa ei ole. Maksimissaan 2000 euron pienet kiireelliset kulut saa katettua näppärästi Creditstarin hätävararahoituksella.

Vakuudetonta lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa sillä ajatuksella, että sitä maksaa pikkuhiljaa pois, sillä sen kulut ovat melko korkeat. Se auttaa kuitenkin kestämään seuraavaan palkkapäivään.

Vakuudeton laina on kallis. Lainan kuluista kuitenkin vielä lisää seuraavassa kappaleessa. Tässä vaiheessa todettakoon vain, että vakuudettoman lainan korkeat korot johtuvat siitä riskistä, jonka rahoituslaitos ottaa lainaa antaessaan. Näin ollen voidaan yleistää, että vakuudeton laina kannattaa ottaa vain silloin, kun vakuudellinen ei ole vaihtoehto.

Sillä voi vaikkapa kattaa asuntolainan puuttuvat muutaman prosentin tai jotain muuta pientä. Vakuudetonta lainaa ei kuitenkaan kannata ajatella kovin säännöllisenä ongelmanratkaisijana tai ilmaisena, näppäränä pikavippinä.

Creditstar –lainassa parasta on se, että sen voi hakea netissä minä vuodenpäivänä hyvänsä. Hakemiseen menee 5 – 10 minuuttia ja laina maksetaan yhtiön aukioloaikojen puitteissa. Näin ollen laina on saatavilla aina silloin, kun rahalle on kaikkein akuutein tarve.

Se sopii täysi-ikäisille suomalaisille, joilla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Tarkemmat lainan ehdot ja tiedot hakuprosessista löytyvät Creditstarin omilta nettisivuilta.

Creditstarin erottaa muista markkinoilla olevista lainapalveluista se, että se tarjoaa minimissään 50 euron lainaa. Harvasta paikasta saa enää niin pientä lainasummaa. On kuitenkin turhaa nostaa vaikkapa sataa euroa, mikäli sitä ei tarvitse. Etenkin, koska jokainen lisäeuro kasvattaa lainasta maksettavan koron euromääräistä suuruutta.

Toisaalta Creditstarin 2000 euron maksimisumma ei ole kovinkaan suuri ja näin ollen siitä ei voi kattamaan vaikkapa keittiöremonttia tai auton ostoa. Suuremman lainan hakemiseksi asiakkaan on pakko suunnata jonkin toisen lainapalvelun sivustolle.

Jos olet isomman lainan tarpeessa, niin vertaile kaikki lainapalvelut helposti ja nopeasti sivustomme lainavertailun avulla.

Luottojen Korot Ja Kulut

Creditstar-luoton nimelliskorko on korkeintaan 10%, sillä Suomessa kulutusluottojen korkoja rajoittaa uusi laki. Heinäkuussa 2020 voimaan astunut laki on voimassa vuoden 2020 loppuun, ja sen mukaan kulutusluoton korko voi olla maksimissaan 10%.

Uusi laki on rauhoittanut osaltaan villejä kulutusluottomarkkinoita ja lakimuutos tehtiinkin estämään taloudellisesta tilanteesta johtuvan velkaantumisen kasvua rajoittamalla kulutusluottojen korkoja. Vuoden 2021 alusta palataan vanhaan lakiin, joka mahdollistaa 20% korot.

Creditstar lainan tarkka korko näkyy lainatarjouksesta. Lainan kulut löytyvät myös creditstar.fi –nettisivulta. Lain mukaan lainan kuluja, korko siis pois lukien, voi kuitenkin olla vuodessa enimmillään 150 euroa.

Voidaan kuitenkin sanoa, että vakuudettomana luottona Creditstarin minilaina on kallis ja näin ollen se kannattaakin pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti.

Creditstarin kulut eivät häviä tunnetuimmille lainanantajille juurikaan. Osa kunniasta kuuluu Suomen lainsäädännölle, mutta osa on varmasti yrityksen omaa bisnesvainua.

Yritys on kuitenkin keksinyt muutaman keinon tienata hieman ekstraa ja näin ollen nopea hakemuksen käsittely ja lainan saaminen pikana maksaa vähän ekstraa. On kuitenkin onneksi hakijan omissa käsissä päättää mistä ja kuinka nopeasti hän lainaa haluaa.

Creditstar Kokemuksia

Creditstarista löytyy melko vähän kokemuksia netistä. Kyseessä on todella suuri ja kansainvälinen yhtiö, mutta esimerkiksi Trustpilot ei osaa kertoa siitä juuri mitään. Ne vähäiset kokemukset, mitä löysimme, kertovat, että yrityksestä sai lainaa nopeasta ja yksinkertaisesti.

Huonojakin kokemuksia oli muun muassa siitä, että Creditstar laittaa erääntyneet lainat melko nopeasti eteenpäin perintään. Yhteenvetona kuitenkin näyttäisi olevan, että Creditstar on hyvä laina niin kauan kuin sitä maksaa säntillisesti ja ajallaan pois.

Kokeilimme Creditstarin lainanhakuprosessia, mutta se ei vakuuttanut. Sivusto alkoi vaatimaan tositteita ja todistuksia jo hyvin varhaisessa vaiheessa, joten emme päässeet edes näkemään mahdollisen lainan kuluerittelyä. Uskomme kuitenkin, että prosessi olisi hieman sujuvampi, mikäli olisimme olleet liikenteessä ”tositarkoituksella”.

Jotta negatiiviselta Creditstar –kokemukselta vältyttäisiin, tarjoaa firma asiakaspalvelua vuoden jokaisena päivänä. Yhteyden saa sähköpostitse, puhelimella ja chatissa kello 9 – 21. Yrityksen suomenkieliseltä sivulta löytyy myös hyvä tietopankki usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Yhteystiedot

  • WWW-osoite: www.creditstar.fi
  • Asiakaspalvelu: 09 425 99688(ma-su 9-21)
  • Sähköposti: [email protected]
  • Osoite: Creditstar Finland Oy c/o Business Center Aleksi, Aleksanterinkatu 15 B, 6. krs, 00100 HELSINKI

Hae Lainaa Creditstarilta

Yhteenveto

Creditstar on Virossa toimiva, kansainvälinen luotonantaja. Se on myöntänyt luottoja Suomessa vuodesta 2010. Se on erikoistunut pieniin minilainoihin, joiden suuruus on 50 – 2000 euroa ja joiden takaisinmaksuaika on alle vuoden. Laina on limiittitilityyppinen ja lainan kulut juoksevat vain silloin, kun luotto on käytössä.

Luoton voi maksaa aina etuajassa pois ja aikainen maksaminen kannattaakin, sillä näin luotosta ei mene niin paljon kuluja. Yritys on luotettava, mutta nettikommentteja siitä löytyy melko vähän. Se sopii kuitenkin pieniin, äkillisiin lainatarpeisiin mainiosti.

Onko sinulla kokemuksia Creditstarista? Kommentoi alle ja auta muita valitsemaan itselleen sopiva lainapalvelu.

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää