Ottoraha – Pikavippiä 20-1000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Ottoraha
  • Maksuaikaa 7-90 vuorokautta
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Lainaa 20-1000 euroa

HAE Ottoraha Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele enää Ottorahaa asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoiseen ja edullisempaan lainapalveluun)

Ottoraha Perustiedot

Ottoraha tarjoaa 20-1000 euron suuruisia pikavippejä juuri silloin kuin sinulle sopii. Vippihakemuksia otetaan vastaan 24h vuorokaudessa ja rahat siirretään tilillesi ma-su klo 7-23 välisinä aikoina.

Ottoraha on täysin Suomalainen vippipalvelu, joka myöntää pikavippejä 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Lainan hakeminen on nopeaa, helppoa ja ilmaista.

Pikavipin Hakeminen

Pikavipin hakeminen Ottorahalta on todella helppoa. Klikkaa itsesi Ottorahan sivuille yltä ja pääset täyttämään lainahakemuksen. Syötät ensin haluamasi summan lainalaskuriin ja valitset laina-ajan. Tämän jälkeen vain vahvistat hakemuksen painamalla hae lainaa nappia ja Ottoraha ottaa hakemuksesi käsittelyyn välittömästi.

Lainahakemuksen yhteydessä sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Ensimmäisen vipin jälkeen saat käyttöösi PIN-koodin, jonka avulla voit jatkossa hakea vippiä myös tekstiviestillä.

Harvinainen Pikavippiyritys

Kesäkuussa 2013 Suomessa tuli voimaan kuluttajasuojalaki, joka vaikutti pienlainatoimintaan radikaalisti. Lakimuutos asetti luotoille korkorajan, joka poisti markkinoilta suuren osan pikavippiä tarjoavista yrityksistä.

Ottoraha teki kuitenkin poikkeuksen ja lähti kehittämään toimintaansa uuden lain mukaiseksi ja entistä asiakaslähtöisemmäksi. Ottorahan tavoitteena onkin edelleen kasvattaa asiakasmääräänsä ja olla markkinoiden johtava pikavippiyritys tulevaisuudessa.

HAE Ottoraha Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele enää Ottorahaa asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoiseen ja edullisempaan lainapalveluun)

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää