Monetti – Kokemuksia Monetin pikavipeistä

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Monetti
  • Lainatuote: Pikalaina
  • Maksuaikaa 12 kuukautta
  • Ikäraja 23 vuotta
  • Lainaa 500-1500 euroa

HAE Monetti Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele enää Monetti lainaa asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoiseen lainapalveluun.)

Uusittu Monetti Laina

Monetti on yksi pitkään pikavippialalla toimineista luotettavista lainantarjoajista. Lakiuudistuksen myötä myös Monetti on uudistanut lainatarjontaansa ja tarjoaa nykyään 500-1500 euron pienlainoja kuluttajille.

Entiseen pikavippiin verrattuna Monetin lainat ovat nyt kuluttajalle huomattavasti edullisempia. Korot ovat tarkemmin säädeltyjä ja laina-aika on pidempi. Edullisemmilla kuluilla ja tarkemmilla hakutiedoilla varmistetaan että lainojen kulut pysyvät paremmin hallinassa.

Miten Haet Vippiä Monetilta?

Monetilla on hyvin selkeä ja yksinkertainen hakuprosessi vipeille. Ensimmäinen vippi haetaan aina Monetin verkkosivuilta löytyvällä nettilomakkeella, jossa tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Ensimmäisen hakemuksen jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla voit hakea seuraavan lainan vaikkapa tekstiviestillä.

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin rahat siirtyvät tilillesi arkipäivisin klo 9-21 välisenä aikana, sekä la-su klo 9-19 välisenä aikana. Vippiä voit toki hakea myös näiden aikojen ulkopuolella ympäri vuorokauden.

Vipin takaisinmaksu

Monetin vipeissä takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta. Maksuerä tulee lainasumman mukaan ja lainaa lyhennetään kuukauden välein. Jos otat esim. 1000 euron lainan, niin maksuerä on 102 euroa/kk.

Selkeät lainaehdot

Monetilla on hyvin selkeät lainaehdot eikä vippeihin ole piilotettu mitään ylimääräisiä kuluja.  Monetilla on myös ammattitaitoinen asiakaspalvelu, joka auttaa tarpeen vaatiessa jos lainan hakemiseen, ehtoihin tai takaisinmaksuun liittyviä kysymyksiä tulee mieleen.

Vastuullinen Luotonanto

Monetti tarjoaa vastuullista luotonantoa. Sen tarkoituksena ei ole houkutella luotonottajia velkavankeuteen, vaan tarjota apua kuluttajien tilapäiseen rahantarpeeseen.

HAE Monetti Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele enää Monetti lainaa asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoiseen lainapalveluun.)

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää