Matkaluotto – Lomarahaa heti tilille 2000-5000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Matkaluotto
 • Lainatuote: Kulutusluotto
 • Maksuaikaa 12-48 kuukautta
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainaa 1000-5000 euroa

Hae Matkaluottoa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele enää matkaluottoa asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia kulutusluottoja tarjoavan palvelun sivustolle)

Matkaluotto.fi Esittely

Matkaluotto.fi on Aasan tarjoama uusi lainapalvelu, jonka lainatuotteena on 2000-5000 euron suuruinen kertaluontoinen kulutusluotto.

Matkaluotto on tarkoitettu nimensä mukaisesti ensisijaisesti esim. lomamatkojen rahoittamiseen mutta sitä voi toki hakea muihinkin tarkoituksiin. Itseasiassa luottohakemusta täyttäessäsi sinulta ei sen kummemmin kysellä että mihin lainarahasi käytät.

Matkaluotto on todella nopea tapa lainata rahaa suoraan netin kautta, sillä saat aina lainapäätöksen välittömästi ja sen ollessa myönteinen, myös rahat käyttöösi heti!

Miten Haen Matkaluottoa?

Matkaluoton hakeminen on todella suoraviivainen ja nopea prosessi. Lainan hakemiseen tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset ja internet-yhteyden:

 1. Siirry Matkaluoton sivuille klikkaamalla tästä
 2. Valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika
 3. Täytä hakemus 5 minuutissa
 4. Saat lainapäätöksen välittömästi
 5. Jos hyväksyt lainasopimuksen, niin rahat siirretään tilillesi saman päivän aikana

HUOM! Hakemuksia voit täyttää kellon ympäri mutta hakemukset käsitellään toimiston aukioloaikoina. Jos siis haet lainaa esim. yöllä, niin tällöin saat lainapäätöksen vasta seuraavana päivänä.

Vaatimukset Lainanhakijalta

Voit hakea lainaa matkaluoton kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet 20-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa sekä Suomalainen pankkitili
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omistat vekkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen
 • Tulosi ovat riittävät lainan takaisinmaksuun

Lainahinnasto

Matkaluotto selvittää jokaisen hakijan varallisuuden ja tulot. Nämä vaikuttavat sinulle määräytyvään lainan korkoon. Yleisesti ottaen voidaan todeta että mitä paremmat tulot sinulla on, niin sitä pienempi korko lainalle muodostuu.

Näet lopullisen juuri sinulle määräytyvän koron lainasopimuksesta. Tarkista se siis ennen kuin allekirjoitat sopimuksen.

Alla näet Matkaluoton hintatietoja:

Tuote Hinta
Kiinteä korko 9,9 – 24,90 %
Lainan järjestelypalkkio alk. 240 €
Tilinhoitomaksu alk. 9 €/kk
Maksuaikataulun muuttaminen 20-50 €
Lainavakuutus alk. 12 €/kk

Esim. Jos otat 2000 € suuruisen lainan 24 kuukauden maksuajalla, niin lainan todellinen vuosikorko on 42,60 %(Sisältää järjestelypalkkion 392 € ja tilinhoitomaksun 9 €/kk). Luoton kokonaiskustannukseksi tulee tällöin 2814,73 €. Maksat siis kuukaudessa 83,33 € 24 kuukauden ajan.

Lainavakuutus

Matkaluottoon on mahdollista liittää kätevä lainavakuutus. Lainavakuutuksen avulla varmistat sen, että kuolintapauksen sattuessa luoton takaisinmaksu on turvattu. Lainavakuutuksen voit liittää lainaan hakemuksen täyttämisen yhteydessä ja se maksaa sinulle alkaen 12 €/kk.

Huom! Vaikka et ottaisikaan lainallesi lainavakuutusta, niin sinulla on silti lain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus lainallesi.

Tarvitaanko Lainalle Vakuuksia?

Ei tarvita!

Matkaluotto on täysin vakuudeton kulutusluotto. Et siis joudu hankkimaan lainaa hakiessasi mitään vakuuksia tai takaajia lainaa varten.

Tästä syystä Matkaluoton lainanhakuprosessi on todella nopea, saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana!

Onko Matkaluotto Turvallinen Lainapalvelu?

Kuten jo yllä mainitsimme, niin Matkaluotto toimii tunnetun Aasa lainapalvelun alaisuudessa. Tämä takaa sen että palvelu on varmasti luotettava.

Kaikki yhteydet asiakkaan ja lainanmyöntäjän välillä on suojattu SSL-salaustekniikalla, joten voit olla varma että tietosi ovat turvallisissa käsissä.

Voit siis huoletta hakea lainaa Matkaluoton kautta!

Kokemuksemme Matkaluotosta

Koska kyseessä on vasta lanseerattu lainapalvelu, niin kokemuksia siitä ei meille ole vielä hirveästi kertynyt. Olemme kuitenkin listanneet alle muutaman pointin, minkä takia Matkaluottoa kannattaa harkita lainatarpeisiin.

 • Lainaa saa todella laajalla skaalalla 2000-10.000 euroa
 • Hakemusprosessi on nopea, selkeä ja asiakkaalle aina ilmainen
 • Korot ovat kilpailukykyisä verrattuna samantyyppisiä kulutusluottoja tarjoaviin palveluihin
 • Palvelu on luotettava ja turvallinen
 • Lainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia
 • Toimiva asiakaspalvelu
 • Maksuaikaa joustavasti jopa 5-vuoteen asti

Matkaluotto on siis ehdottoman luotettava palvelu ja sen korot ovat todella kilpailukykyiset. Huomioitavaa on kuitenkin se että lainan järjestelypalkkio on Matkaluotolla todella suuri verrattuna esim. Bank Norwegianin vastaavaan. Myös tilinhoitomaksu on suurempi kuin monella muulla lainapalvelulla.

Ei kannata siis pienien korkojen antaa hämätä itseään, vaan laskea ne mukaan kun vertailet hintoja eri palveluiden välillä.

Suuresta lainan avausmaksusta huolimatta pidämme Matkaluottoa suhteellisen edullisena lainapalveluna. Myös sen luotettauus, nopeus ja suuri lainaskaala tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon, jos tarvitset rahaa nopeasti tilillesi esim. lomamatkaa varten.

Yhteystiedot

Hae Matkaluottoa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele enää matkaluottoa asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia kulutusluottoja tarjoavan palvelun sivustolle)

Onko Sinulla Kokemusta Matkaluotosta?

Koska kyseessä on todella uusi lainapalvelu, niin toivoisimme että jakaisit meille kokemuksesi siitä kommentoimalla alle.

Näin saamme pidettyä tämän sivun tiedot ajan tasalla sekä jaamme tärkeää tietoa muille lainaajille Matkaluotosta.

Napsauta alta myös oma arviosi tälle esittelylle tähtien muodossa.

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää