Herttavippi – Pikalainaa 100-1500 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Herttavippi
  • Lainatuote: Pikalaina
  • Maksuaikaa 1-5 kuukautta
  • Ikäraja 18-vuotta
  • Lainaa 100-1500 euroa

HAE Lainaa Tästä

(Emme suosittele enää Herttavippiä asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoiseen lainapalveluun.)

Hertavippi Perustiedot

Herttavippi on netissä toimivapikalainapalvelu, jonka kautta voit hakea 100-1500 euron pikalainoja(uusille asiakkaille 100-500 euroa) 1-5 kuukauden maksuajalla.

Ikäraja palveluun on 18 vuotta ja lainojen saamisen edellytyksenä on joko henkilötakaus tai ostettu takaus. Haettu laina on kertaluonteinen luotto eli sitä ei voi jatkossa nostaa lisää luottorajan puitteissa.

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen Herttavipiltä on helppoa ja nopeaa. Ensin valitset Herttavipin sivuilta löytyvällä lainalaskurilla itsellesi sopivimman lainasumman. Tämän jälkeen vain täytät hakemuksen ja haet lainaa.

Lainan hakeminen vaatii kirjautumisen verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen(jos hakemuksesi hyväksytään) saat rahat tilillesi muutaman minuutin kuluttua!

Lainaa Myös Tekstiviestillä

Herttavipiltä voit hakea lainaa myös perinteisemmin tekstiviestin avulla. Tekstiviestillä lainan hakeminen edellyttää ensin rekisteröitymistä Herttavipin sivuilla, jonka jälkeen saat haltuusi pin-koodin, minkä avulla voit jatkossa hakea luottoa myös tekstiviestillä.

Tekstiviestillä lainan hakeminen on myöskin täysin ilmaista, eli viesti ei maksa mitään.

Asiakaspalvelu

Herttavipillä on toimiva asiakaspalvelu jos sinulla on kysyttävää lainatuotteisiisi liittyen. Asiakaspalvelun tavoitat joko sähköpostitse tai puhelimitse. Katso asiakaspalvelun tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat Herttavipin sivuilta.

 HAE Lainaa Tästä

(Emme suosittele enää Herttavippiä asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoiseen lainapalveluun.)

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää