lainaa nopeasti

Parhaat Paikat Hakea Lainaa Nopeasti Tilille

Jos tarvitset lainaa nopeasti, niin olet päätynyt oikeaan paikkaan. Olemme listanneet alle parhaat ja luotettavimmat netissä toimivat lainapalvelut, mistä saat lainaa nopeasti tilille.

Siirry haluamasi lainantarjoajan sivuille alta ja saat lainan tilillesi parhaillaan jo tänään. Lainahakemukset käsitellään erittäin nopeasti ja luotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia.

Lainan nopean käsittelyn mahdollistaa se, että tänä päivänä sopimukset on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti netin kautta. Papereita ei siis tarvitse enää välttämättä allekirjoittaa vanhanaikaisesti käsin.

Alta löytyvät lainantarjoajat ovat kaikki tunnettuja ja luotettuja toimijoita. Voit siis hakea lainaa näiden palveluiden kautta turvallisin mielin.

Rahalaitos

Rahalaitos tarjoaa 500-50 000 euron suuruisia kulutusluottoja 20-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille. Rahalaitos ei itse varsinaisesti tarjoa lainaa, vaan ideana on se että se etsii sinulle lainantarjoajan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Sinun ei siis itse tarvitse kilpailuttaa lainoja, vaan Rahalaitos tekee sen puolestasi.

Lue Lisää

Halino

Halino lainaa voit hakea 100-3000 euroa 12-60 kuukauden maksuajalla. Halino on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo 1990-luvun lopusta lähtien ja sen hinnoittelu on läpinäkyvää. Lainasta ei veloiteta avaus- tai kuukausimaksua, eli maksat lainastasi ainoastaan korkoa. Halinolta voit myös hakea maksuvapaita kuukausia lainallesi.

Lue Lisää

Aasa

Aasa tarjoaa asiakkailleen 500-3000 euron suuruisia pikalainoja 3-36 kuukauden maksuajalla. Ikäraja luotoille on 20-vuotta ja hakijan täytyy omata puhdas luottotietorekisteri. Aasa tarjoaa myös lainoilleen 18 päivän peruutusturvan. Voit siis helposti perua lainasi, jos tulet toisiin aatoksiin. Aasa noudattaa lainapäätöksissään vastuullisen luotonannon perusteita.

Lue Lisää

Lainaamo

Lainaamosta voit saada lainaa jopa 20 000 euroa. Ikäraja lainoissa on 18-vuotta ja maksuajan voit valita riippuen lainasummasta 1-12 vuoden väliltä. Lainan haku onnistuu helposti verkkohakemuksella ja alustavan lainapäätöksen saat heti täytettyäsi hakemuksen. Lainaamo on joustava luotonantaja ja myös täysin kotimainen toimija.

Lue Lisää

Credit24

Uudistettu Credit24 tarjoaa luottoa entistä edullisemmin ja joustavammin. Voit hakea joustolimiittiä 500-3000 euroa. Voit itse määrittää joustavasti miten lyhennät luottoasi. Takaisinmaksuaika määritellään aina uudestaan kun teet lisänostoja luotoltasi. Voit hakea lainaa Credit24:ltä jos olet 19-vuotta täyttänyt ja sinulla on vähintään 1200 euron bruttotulot kuukaudessa.

Lue Lisää

Lainan Saamisen Perusedellytykset

Kaikki yllämainitut yritykset noudattavat lainapäätöksissään vastuullisen luotonannon periaatteita. Tämä tarkoittaa sitä että sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa, jos aiot saada lainaa nopeasti näiden yritysten kautta. Perusedellytyksenä on myös yleensä se että sinulla on vakituiset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot.

Lainaaminen tänä päivän on suht helppoa ihmisille, joilla on luottotiedot kunnossa ja vakituiset kuukausitulot. Luottotiedottoman taas on melko mahdotonta saada lainaa. Tämä johtuu siitä että luottotiedoton ihminen on harvoin niin maksukykyinen että lainantarjoajat voivat luottaa siihen, että saavat lainan kuukausimaksut ajallaan tililleen.

On tietenkin myös niitä, jotka ovat luottotietojen menettämisen jälkeen saaneet raha-asiansa raiteilleen ja nauttivat hyvää kuukausipalkkaa töissä. Jos asia on sinun kohdallasi näin, niin lainaanyt.fi suosittelee että neuvottelet lainasta oman pankkisi kanssa.

Vaikka raha-asiasi olisivatkin tänä päivänä mallillaan, niin on miltei mahdotonta saada lainaa netin kautta jos luottotiedot ovat menneet. Oman pankin kautta taas lainaa saattaa joissain tapauksissa saada jos sinulla on esimerkiksi takaaja lainallesi tai vaikkapa asunto vakuudeksi.

Vastuullinen luotonanto on erittäin hyvä asia ja se hillitsee Suomalaisten ylivelkaantumista ja luottoäiriöitä. Pikavipit kiellettiin vuoden 2013 alussa ja tällä tähdätään juuri edellä mainittuihin asioihin. Pikavippejä oli monessa tapauksessa mahdollista saada jopa luottotiedottomana mutta lain muutoksen myötä tämä ei ole enää mahdollista.

Lainan Hakeminen Netistä Tänä Päivänä

Lainan hakeminen netistä on tullut osaksi Suomalaisten arkipäivää tällä vuosituhannella. Lainaa saa nykyään tilille todella nopeasti ja helposti muutamalla hiiren klikkauksella. Toista oli ennen jolloin jouduttiin varaamaan aika pankkiin sen ikävän pankkisedän luo joka kyseli tiukkoja kysymyksiä.

Kiristyneen kilpailun myötä myös netin kautta haettavien lainojen korot ja kulut ovat tippuneet inhimilliselle tasolle verrattuna pankkien vastaaviin kulutusluottoihin. Lainaa saa myös tänä päivänä yhä useammin ilman takaajia ja vakuuksia.

Ennen pankin kautta haettavien lainojen yhteydessä oli myös aina tehtävä selväksi että mihin tarkoitukseen lainaa oltiin hakemassa. Tänä päivänä taas lainantarjoajia kiinnostaa vain ja ainoastaan hakijan takaisinmaksukyky. Eli mitään meriselityksiä lainan kohteesta ei tarvitse enää keksiä.

Lainaa Nopeasti Mutta Harkiten

Netistä saa tänä päivänä lainaa edullisesti ja nopeasti mutta kannattaa aina harkita loppuun asti, että onko lainan hakeminen todella tarpeellista. Turhan löyhin perustein ei kannata koskaan lähteä hakemaan lainaa.

Ennen lainan hakua kannattaakin miettiä muutamaa asiaa:

  • Tarvitsenko lainaa aivan välttämättä juuri nyt?
  • Onko joku muu vaihtoehto, millä voin rahoittaa tarpeeni?
  • Pystynkö varmasti suoriutumaan lainan kuukausieristä ajallaan?

Jos kaikesta huolimatta lainan takaisinmaksussa tulee ongelmia, niin kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä lainantarjoajaan ajoissa. Lainayhtiöt ovat hyvin myötämielisiä joustamaan maksuajoissa. Missään tapauksessa ei kannata asian edetä liian pitkälle, koska siinä tapauksessa pienestäkin lainasta saattaa koitua suuret kustannukset ja pahimmassa tapauksessa maksuhäiriömerkintä.

Jos sinulle on kuitenkin kaikista varotoimista huolimatta käynyt niin, että olet joutunut ylivoimaisiin maksuvaikeuksiin, niin suosittelemme hakemaan apua Kuluttajaviraston tai Takuu-Säätiön velkaneuvonnasta.

Netin kautta haettavat lainat ovat ehdottomasti hyvä juttu koska niiden kautta on mahdollista saada lainaa nopeasti äkillisiin tarpeisiin. Aina pitää kuitenkin muistaa huomioida oma maksukyky ja hahmottaa kokonaistilanne ennen lainan hakemista.

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Jaa Tämä