Lainaa Ilman Takaajia

In Vinkkejä Lainaamiseen by Ylläpito huhtikuu 15, 2019

Lainaa Ilman Takaajia Tai Vakuuksia – Mistä ja Miten?

Lainan saaminen ilman takaajia tai vakuuksia onnistuu tänä päivänä suht helposti. Kaikista vaivattomin tapa hakea lainaa on internetin kautta. Netti on pullollaan lainaa tarjoavia paikkoja.

Ennen lainaamista on kuitenkin suositeltavaa tutustua tarkoin siihen, mistä paikasta lainaa lähtee hakemaan. Kulut ja korot nimittäin vaihtelevat merkittävästi eri lainapaikkojen välillä. Vinkkejä oikean lainapaikan löytämiseen saat vaikkapa tämän sivun lainavertailusta, jonne olemme vertailleet kaikki edullisimmat 100-20000 euron lainaa tarjoavat paikat.

Löydät myös sivuiltamme kattavat esittelyt kustakin lainapaikasta, jos haluat tutustua lainantarjoajiin tarkemmin.

Jos olet hakemassa lainaa netin kautta, niin yleisenä vinkkinä voisi sanoa että lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta. Lainan hakeminen on yleensä ilmaista ja sopimus astuu voimaan vasta kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen joko sähköisesti, tai paperiversiona. Sopimuksista voit siis vertailla lopulliset kulut lainoille ja valita niistä itsellesi sopivimman.

Hyvä Tietää Ennen Lainan Hakemista

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada ilman takaajia tai vakuuksia?

Lainan summa riippuu hyvin pitkälle maksukyvystäsi ja muista avaintekijöistä, millä lainayhtiöt arvioivat kykyäsi suoriutua lainan lyhennyseristä. Karkeasti arvioiden yksin lainaa hakiessasi sinulla on mahdollisuus n. 10 000 euron lainaan, jos taas haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin tällöin on mahdollista saada lainaa jopa 30 000 euroon asti.

Kuinka paljon saan maksuaikaa lainalle?

Lainapaikat myöntävät tänä päivänä maksuaikaa hyvinkin joustavasti. Normaalisti pystyt valitsemaan maksuajan 1-5 vuoden väliltä. Takaisinmaksua miettiessä kannattaa ottaa huomioon se, että mitä lyhyemmän maksuajan valitset, sitä vähemmän joudut maksamaan lainastasi korkoa ja muita kuluja.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Pienemmissä lainoissa saat lainan tilillesi parhaimmillaan minuuteissa. Jos olet hakemassa isompaa lainaa, niin tällöin lainantarjoaja vaatii sinulta esim. palkka- ja verotodistuksen. Tällöin lainan saaminen tilille kestää hieman pidempään.

Voit lähettää nämä todistukset useimmille yrityksille sähköisesti ja myös lainan allekirjoitus onnistuu usein netin kautta. Tällöin myös isompien lainojen saaminen tilille ei vie muutamaa arkipäivää pidempään.

Huomioi vielä nämä ennen lainan ottamista

Vakuudettomissa lainoissa korot ovat poikkeuksetta suuremmat kuin vakuudellisissa lainoissa. Korot ovat kuitenkin viime vuosina tulleet reilusti alaspäin, joten lainan ottaminen ilman takaajia on ihan järkevä ratkaisu jos rahan tarve on akuutti tai takaajia ei ole mahdollista saada. Muista kuitenkin aina vertailla lainantarjoajia ennen lopullista päätöstä, koska korot ja kulut eroavat merkittävästi eri lainayhtiöiden välillä.

Muista myös aina tutustua lainasopimukseen tarkasti, ettei ikäviä yllätyksiä tule eteen, kun lainan takaisinmaksun aika koittaa.

TILAA UUTISKIRJE!
Parhaat lainadiilit, mielenkiintoiset talousuutiset sekä runsaasti vinkkejä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen suoraan sähköpostiisi.
Tilaa Uutiskirje
Lainaa Ilman Takaajia
5 (100%) 1 Ääntä

Ylläpito