Mistä kannattaa hakea edullinen kesälaina?

In Blogi By Lainaanyt.fi 1.9.2021

kesälaina

Hae Kesälaina Ja Rahoita Lomanvietto

Suomen kesä on yleensä lyhyt ja kylmä mutta silti verrattuna muihin vuodenaikoihin ylivoimaisesti parasta aikaa Suomalaisille. Hyvällä tuurilla mukaan mahtuu myös muutama aurinkoinen ja lämmin päiväkin.

Kesällä riittää tekemistä laidasta laitaan, oli kyse sitten mökkeilystä tai kaupunkilomailusta. Ongelmaksi muodostuu joskus kuitenkin se että lomailu on suhteellisen kallista puuhaa ja jos et esim. saa työnantajalta palkallisesta lomasta lomarahaa, niin silloin pitää harkita muita vaihtoehtoja millä lomailun rahoittaa.

Voit hakea esim. pientä kesälainaa lomailuasi varten. Jos siis säästösi eivät riitä kattamaan kesän menoja, niin kesälaina voi olla hyvä vaihtoehto.

Alta pääset vertailemaan itsellesi edullisen kesälainan.

Vertaa Lainoja Klikkaamalla Tästä!

Huomioi Nämä Ennen Kesälainan Ottamista

Aina kun olet hakemassa lainaa netistä, niin kannattaa ottaa huomioon muutamia asioita ennen lainan hakemista.

Ensinnäkin mahdollisuuksia lainan hakemiseen löytyy tänä päivänä satoja. Löytyy niin pikaluottoja, joustoluottoja kuin kulutusluottojakin laidasta laitaan. Ennen lainan hakemista kannattaa siis ehdottomasti tehdä lainavertailu, sillä jo pienissäkin lainasummissa kulut ja korot saattavat erota eri lainapalveluiden välillä huomattavastikin.

Esim. Tämän sivuston lainahaun kautta pääset erittäin hyvin alkuun vertailussasi.

Jos et itse halua tehdä lainavertailua, niin lainanvälityspalvelut sopivat sinulle hyvin. Ja jos kesälainan tarve ei ole kovin suuri, niin voit saada kesälainan jopa ilman kuluja ja korkoja!

Myös perheeltä tai kavereilta voi toki kysellä pieniä lainasummia kesää varten, jolloin lainasta ei yleensä tarvitse maksaa korkoa välttämättä lainkaan.

Vaikka kesälomasuunnitelmat on tehty lainarahaa ajatellen, niin silti kannattaa aina muistaa että laina tulee maksaa myös takaisin.

Yltiöpäisesti lainaa ei siis kannata lähteä hakemaan. Jos sinulla ei ole riittävän suuria vakituisia tuloja ja elät muutenkin kädestä suuhun, niin kannattaa tarkasti harkita lähteekö lainaa hakemaan vai ei.

Lainan takaisinmaksun laiminlyönti voi pahimmillaan johtaa luottotietojen menettämiseen, mikä vaikeuttaa elämää tulevaisuudessa monin tavoin.

Kesälainaa Myös Opiskelijoille

Kesäloma on myös opiskelijalla ja jos aika ei mene esim. kesätöissä, niin kesälainaa saattaa tarvita. Kuinka sitten saada lainaa ilman vakituisia tuloja?

Esim. Surimo Finance mainostaa että se myöntää kesälainaa myös opiskelijoille. Lainasummat ilman tuloja ovat toki melko pieniä mutta niillä pystyy kuitenkin helposti rahoittamaan esim. Festarikeikan.

Myös opiskelijana pitää kuitenkin muistaa se että laina on myös maksettava takaisin.

Kesälainan Takaisinmaksu

Jos olet harkinnan jälkeen päätynyt siihen että kesälaina on sinulle oikea vaihtoehto, niin myös lainan takaisinmaksu kannattaa suunnitella harkiten.

Kesälaina on yleensä suhteellisen pieni, joten se kannattaa maksaa takaisin mahdollisimman nopealla aikataululla. Lainaamisen yleinen sääntö on että mitä nopeammin maksat lainan takaisin, niin sitä pienemmiksi lainan kulut muodostuvat.

Erityisesti pienempiä pikaluottoja tai joustoluottoja tarjoavat palvelut perivät lainoistaan suhteellisen suuria todellisia vuosikorkoja erityisesti silloin, jos laina-aika on pidempi.

Jos kuitenkin maksat lainan nopeasti takaisin, niin korot eivät pienienkään lainojen osalta pääse nousemaan kovin korkeiksi. Itseasiassa saatat saada muutamasta paikaista jopa ilmaista ensilainaa jos maksat lainan takaisin 30-60 vuorokauden sisällä.

Nämä palvelut ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja pienen kesälainan hakemiseen!

Oletko Hakenut Kesälainaa?

Oletko hakenut kesälainaa ja mistä sait parhaan lainatarjouksen?

Jaa kokemuksesi muille kesälainan tarpeessa oleville kommentoimalla alle.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.