Arkadia Rahoitus kokemuksia – Lainaa jopa 70 000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Arkadia Rahoitus
Arkadia Rahoitus Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Arkadia Rahoitus on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella verkkohakemuksella kilpailuttaa reilusti yli 20 lainapalvelua. Lainaa voit hakea ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon asti joustavilla maksuajoilla. Lainaa myönnetään 20-vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä.

Koska lainahakemuksesi kilpailutetaan usean eri pankin kautta, niin saat suurella todennäköisyydellä kilpailukykyisen lainatarjouksen. Lainojen nimelliskorot vaihtelevat 4,99 % – 20 % välillä.

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Hyvää

Kilpailuta yli 20 pankkia yhdellä hakemuksella

Vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroa

Joustavat maksuajat 1-15 vuotta

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Erittäin kilpailukykyiset korot

Huonoa

Asiakaspalvelu palvelee ainoastaan sähköpostitse

Arkadia Rahoitus Lyhyesti

Arkadia Rahoitus logoArkadia Rahoituksen kautta löydät itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun nopeasti ja helposti. Täytä palvelun etusivulla oleva lainahakemus haluamillasi lainaehdoilla ja Arkadia Rahoitus lähettää hakemuksesi eteenpäin lukuisille eri lainapalveluille. Palvelu siis kilpailuttaa puolestasi useita eri lainavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Arkadia Rahoituksen palvelu on sinulle täysin maksuton ja saat tiedon lainatarjouksista joko sähköpostitse tai tekstiviestitse.Palvelun käyttö ei myöskään sido sinua mihinkään ennen kuin olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Tästä arvostelusta löydät kattavan tietopaketin Arkadia Rahoituksen tarjoamista lainoista. Jatka siis lukemista ja katso olisiko tämä sopiva paikka hakea lainaa.

Miten Lainaa Haetaan?

Arkadia Rahoitus lainahakemus

Lainan hakeminen Arkadia Rahoitukselta on erittäin nopea ja helppo prosessi. Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, niin saat lainatarjouksia sähköpostiisi minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

 1. Aloita ensin syöttämällä haluamasi lainasumma ja antamalla sähköpostiosoitteesi sekä matkapuhelinnumerosi lainahakemukseen.
 2. Täytä perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta jotta Arkadia Rahoitus osaa etsiä juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen.
 3. Tämän jälkeen vain lähetät hakemuksen ja odottelet lainatarjouksia, jotka tulevat sähköpostiisi usein jo minuuteissa.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Arkadia Rahoituksen kautta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 20-vuotta
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Koska Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainatarjoukset usean eri pankin kanssa, niin luonnollisesti tämä vie hieman enemmän aikaa vs jos itse hakisit lainaa suoraan haluamaltasi pankilta.

Lainojen kilpailuttaminen on kuitenkin tänä päivänä hyvin pitkälle automatisoitu prosessi, joten saat hyvin usein lainatarjouksia sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Pienempien lainasummien osalta voit saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana. Isommissa lainasummissa se kestää hieman pidempään, yleensä 2-3 arkipäivää.

Voinko Yhdistää Lainani?

Kyllä voit!

Jos sinulle on kertynyt monta kallista pikalainaa päällekkäin, niin Arkadia Rahoitus soveltuu erinomaisesti näiden lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistäminen on todella järkevää, sillä säästät kuukausierissä huomattavan summan yhdistämällä pienet lainasi yhden suuremman lainan alle.

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu riippuu siitä minkälaisen lainatyypin loppupeleissä valitset. Saat valitsemaltasi lainapalvelulta tarkemmat ohjeet lainan takaisinmaksuu lainasopimuksen solmimisen yhteydessä.

Takaisinmaksuaikaa lainalle saat Arkadia Rahoituksen kautta jopa 15-vuotta!

Lainan Peruutusoikeus

Jos tule toisiin ajatuksiin lainasi suhteen sen nostamisen jälkeen, niin ei hätää sillä sinulla on lain mukaan 14 vuorokautta aikaa peruuttaa nostamasi laina.

Jos haluat peruuttaa lainasi, niin ole yhteydessä lainantarjoajan asiakaspalveluun.

Lyhennysvapaat Kuukaudet

Joskus tulee eteen tilanteita että lainan kuukausierän suorittaminen ei syystä tai toisesta onnistu. Onneksi useimmat lainapalvelut antavat tänä päivänä lainoilleen lyhennysvapaita kuukausia.

Jos siis joudut tilanteeseen, jossa et pysty suoriutumaan lainan kuukausierästä, niin ole rohkeasti yhteydessä siihen pankkiin, minkä kautta laina on sinulle myönnetty. He ovat lähes poikkeuksetta hyvin joustavia maksuaikojen suhteen.

Nopea Ja Turvallinen

Arkadia Rahoitus on nopea ja turvallinen palvelu, jonka kautta voit hakea pikalainaa netistä jopa 70 000 euroa. Saat vastauksen lainahakemukseesi normaalisti muutaman arkipäivän kuluessa ja parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.

Arkadia Rahoitus käyttää SSL-suojattua yhteyttä, joka takaa sen että tietosi pysyvät varmasti luottamuksellisena koko lainanhakuprosessin ajan.

Suosittelemme ehdottomasti Arkadia Rahoitusta erityisesti jos olet hieman isomman kulutusluoton tarpeessa. Siirry lainahakemukseen klikkaamalla alta.

Yrityksestä

Arkadia Rahoituksen omistaa Draivi Media Oy, joka on täysin riippumaton itse lainanmyöntäjistä. Tämä mahdollistaa sen että saat aina varmasti itsellesi edullisimman lainatarjouksen. Arkadia Rahoitus noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa.

Arkadia Rahoitus Kokemuksia

Arkadia Rahoitus on loistava vaihtoehto, olit sitten pienen pikavipin tai suuremman kulutusluoton tarpeessa.

Koska lainahakemuksesi kilpailutetaan reilusti yli 20 pankin kautta, niin voit olla jokseenkin varma että löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Nimelliskorot ovat erittäin kilpailukykyiset ja vaihtelevat 4,99 % – 20 % välillä. Voit siis löytää vakuudettoman lainan itsellesi todella edullisilla koroilla.

Arkadia Rahoituksen verkkosivut ovat todella selkeät ja itse lainan hakeminen on tehty käyttäjän kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Saat lainatarjouksia usein jo minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Miinuksena voidaan kuitenkin todeta että verkkosivustoilla ei ole chat-ominaisuutta. Jos siis tarvitset apua lainan hakemisessa, niin saat yhteyden asiakaspalveluun ainoastaan sähköpopostin välityksellä.

Kaiken kaikkiaan pidämme Arkadia Rahoitusta yhtenä parhaimmista lainanvälityspalveluista Suomessa ja voimme suositella lainan hakemista palvelun kautta.

Yhteystiedot

Hae Lainaa Arkadia Rahoitukselta

Jaa Kokemuksesi Arkadia Rahoituksesta

Oletko käyttänyt Arkadia Rahoituksen tarjoamaa lainanvälitystä? Löysitkö itsellesi sopivan lainan?

Jaa kokemuksesi alle tai kysy meiltä kysymyksiä.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

4 Kommenttia “Arkadia Rahoitus kokemuksia – Lainaa jopa 70 000 euroa”

  1. Post
   Author
   Arkadia Rahoitus kokemuksia – Lainaa jopa 70 000 euroa

   Hei Jorma,

   Hyväksymme kaikki kommentit manuaalisesti siitä syystä että vältymme roskaviesteiltä. Tästä syystä näet tuon ”Kommenttisi odottaa hyväksyntää” tekstin.

   Ystävällisin terveisin,

   Timo
   Asiakaspalvelu

 1. Arkadia Rahoitus kokemuksia – Lainaa jopa 70 000 euroa

  Hei! Kiitos yhteydenotostanne tänään 31.1.2020. Olette aikaisemminkin tarjonneet edullista lainaa useamman kerran, mutta tähän asti en ole hakenut sitä teiltä. – Tämänpäiväisessä puhelinviestissänne annoitte yhteydenottotiedoksi
  osoitteen mutta minulla ei ole älypuhelinta vaan Doro 1362-malli.

  Olen kiinnostunut tarjoamastanne 5000 euron luotosta viiden vuoden ajalle ja kysyn, minkälaisia vaihtoehtoja teillä
  on (siis erilaisia lainamuotoja), jotta voin laittaa oikeanlaisen lainahakemuksen?

  Kiitos vastauksestanne jo etukäteen! Jorma Timonen

  1. Post
   Author
   Arkadia Rahoitus kokemuksia – Lainaa jopa 70 000 euroa

   Hei Jorma,

   Kiitoksia viestistäsi! Jos olet hakemassa lainaa Arkadia Rahoitukselta, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä suoraan heidän asiakaspalveluunsa. Pääset Arkadia Rahoituksen sivustolle tästä linkistä: https://lainaanyt.fi/go/arkadiarahoitus

   Voit myös kilpailuttaa lainat suoraan meidän kauttamme täältä: https://lainaanyt.fi/hae-lainaa/. 5000 euron suuruinen laina 5 vuoden maksuajalla on normaalisti kulutusluotto. Täyttämällä lainahakemuksen saat tarjouksia useilta eri pankeilta ja voit näistä valita itsellesi parhaiten sopivan.

   Ystävällisin terveisin,

   Timo
   Asiakaspalvelu

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää