Arkadia Rahoitus – Lainaa jopa 70 000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi marraskuu 25, 2019

Arkadia Rahoitus
 • Lainatuote: Kilpailuttaa lainat
 • Maksuaika: 1-15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainaa: 500-70 000 euroa

Hae Lainaa Arkadia Rahoitukselta Klikkaamalla Tästä

* Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Arkadia Rahoitus Lyhyesti

Arkadia Rahoituksen kautta löydät itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun nopeasti ja helposti. Täytä palvelun etusivulla oleva lainahakemus haluamillasi lainaehdoilla ja Arkadia Rahoitus lähettää hakemuksesi eteenpäin lukuisille eri lainapalveluille. Palvelu siis kilpailuttaa puolestasi useita eri lainavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Arkadia Rahoituksen palvelu on sinulle täysin maksuton ja saat tiedon lainatarjouksista joko sähköpostitse tai tekstiviestitse.Palvelun käyttö ei myöskään sido sinua mihinkään ennen kuin olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Miten Lainaa Haetaan?

 1. Aloita ensin syöttämällä haluamasi lainasumma ja antamalla sähköpostiosoitteesi sekä matkapuhelinnumerosi lainahakemukseen.
 2. Täytä perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta jotta Arkadia Rahoitus osaa etsiä juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen.
 3. Tämän jälkeen vain lähetät hakemuksen ja odottelet lainatarjouksia, jotka tulevat sähköpostiisi usein jo saman päivän aikana.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Arkadia Rahoituksen kautta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 20-vuotta
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Koska Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainatarjoukset usean eri pankin kanssa, niin luonnollisesti tämä vie hieman enemmän aikaa vs jos itse hakisit lainaa suoraan haluamaltasi pankilta.

Lainojen kilpailuttaminen on kuitenkin tänä päivänä hyvin pitkälle automatisoitu prosessi, joten saat hyvin usein lainatarjouksia sähköpostiisi jo saman päivän aikana.

Pienempien lainasummien osalta voit saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana. Isommissa lainasummissa se kestää hieman pidempään, yleensä 2-3 arkipäivää.

Voinko Yhdistää lainani?

Kyllä voit!

Jos sinulle on kertynyt monta kallista pikalainaa päällekkäin, niin Arkadia Rahoitus soveltuu erinomaisesti näiden lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistäminen on todella järkevää, sillä säästät kuukausierissä huomattavan summan yhdistämällä pienet lainasi yhden suuremman lainan alle.

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu riippuu siitä minkälaisen lainatyypin loppupeleissä valitset. Saat valitsemaltasi lainapalvelulta tarkemmat ohjeet lainan takaisinmaksuu lainasopimuksen solmimisen yhteydessä.

Takaisinmaksuaikaa lainalle saat Arkadia Rahoituksen kautta jopa 15-vuotta!

Lainan Peruutusoikeus

Jos tule toisiin ajatuksiin lainasi suhteen sen nostamisen jälkeen, niin ei hätää sillä sinulla on lain mukaan 14 vuorokautta aikaa peruuttaa nostamasi laina.

Jos haluat peruuttaa lainasi, niin ole yhteydessä lainantarjoajan asiakaspalveluun.

Lyhennysvapaat kuukaudet

Joskus tulee eteen tilanteita että lainan kuukausierän suorittaminen ei syystä tai toisesta onnistu. Onneksi useimmat lainapalvelut antavat tänä päivänä lainoilleen lyhennysvapaita kuukausia.

Jos siis joudut tilanteeseen, jossa et pysty suoriutumaan lainan kuukausierästä, niin ole rohkeasti yhteydessä siihen pankkiin, minkä kautta laina on sinulle myönnetty. He ovat lähes poikkeuksetta hyvin joustavia maksuaikojen suhteen.

Nopea ja Turvallinen

Arkadia Rahoitus on nopea ja turvallinen palvelu, jonka kautta voit hakea pikalainaa netistä jopa 70 000 euroa. Saat vastauksen lainahakemukseesi normaalisti muutaman arkipäivän kuluessa ja parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.

Arkadia Rahoitus käyttää SSL-suojattua yhteyttä, joka takaa sen että tietosi pysyvät varmasti luottamuksellisena koko lainanhakuprosessin ajan.

Suosittelemme ehdottomasti Arkadia Rahoitusta erityisesti jos olet hieman isomman kulutusluoton tarpeessa. Siirry lainahakemukseen klikkaamalla alta.

Yrityksestä

Arkadia Rahoituksen omistaa Draivi Media Oy, joka on täysin riippumaton itse lainanmyöntäjistä. Tämä mahdollistaa sen että saat aina varmasti itsellesi edullisimman lainatarjouksen. Arkadia Rahoitus noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa.

Yhtystiedot

 • WWW-osoite: www.arkadiarahoitus.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 42705041
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi
 • Osoite: Arkadia Rahoitus / Draivi Media Oy, Pl 215, 00101 Helsinki.

Hae Lainaa Arkadia Rahoitukselta Klikkaamalla Tästä

Kokemuksia Arkadia Rahoituksesta?

Oletko käyttänyt Arkadia Rahoituksen tarjoamaa lainanvälitystä? Löysitkö itsellesi sopivan lainan?

Jaa kokemuksesi alle tai kysy meiltä kysymyksiä.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää