Joustoluotto Vai Luottokortti?

Kumpi kannattaa hankkia itselleen, joustoluotto vai luottokortti? Tästä artikkelista löydät hyödyllistä infoa kumman puoleen juuri sinun kannattaa kääntyä. Olemme listanneet alle Suomen suosituimmat joustoluotot ja luottokortit. Katso vertailusta itsellesi paras vaihtoehto.

Joustoluotto

Joustoluotot

Joustoluotto sopii erinomaisesti äkillisiin menoihin, kuten esim. auton korjaukseen, remonttiin tai vaikkapa lomamatkaan. Joustoluotto on myös hyvä vararahasto yllättäviä tilanteita varten, sillä et maksa luotosta mitään kuluja ennen kuin nostat sitä tilillesi. Tutustu joustoluottoihin ja löydä itsellesi sopivin.
Tutustu Joustoluottoihin
Image

Luottokortti

Harkitsetko luottokortin hankintaa? Luottokorttivertailustamme löydät kaikki Suomen suosituimmat luottokortit ja myös prepaid luottokortit. Tutustu luottokortteihin, katso mitä ominaisuuksia eri kortteihin on tarjolla ja valitse omiin käyttötarkoituksiisi sopivin luottokortti.
Tutustu Luottokortteihin

Joustoluotto Pähkinänkuoressa

Joustoluotto on tyypillisesti 2000-4000 euron suuruinen jatkuva luotto, joka on käytettävissäsi luottorajasi puitteissa aina halutessasi.

Kyseessä on vakuudeton laina, jonka hakeminen onnistuu käden käänteessä. Joustoluoton hyvä puoli verrattuna esim. kulutusluottoihin on se että et maksa siitä mitään kuluja ennen kuin nostat rahaa tilillesi.

Voit siis avata joustoluoton vaikkapa vararahastoksi pahan päivän varalle.

Joustoluottoja kannattaa vertailla ennen lainapäätöksen tekemistä, sillä korot eroavat eri joustoluottoja tarjoavien palveluiden välillä huomattavasti. Minimissään tältä sivustolta löytyvien joustoluottojen korkotaso liikkuu 5 %:n nurkilla ja maksimissaan se on 20 %.

Joustoluton korot eivät enää tänä päivänä ole lainojen korkokaton takia tähtitieteellisiä ja ne voivat olla koroiltaan myös paljon edullisempia kuin esim. luottokortit. Todellinen korkotaso määritellään aina henkilökohtaisesti, joten hakemuksia kannattaa tehdä moneen eri paikkaan, jotta paras mahdollinen korkotaso saadaan tietoon.

Aseta alla olevaan vertailuun haluamasi luottoja ja valitse lainatuotteeksi joustoluotto, niin hakukoneemme etsii sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Luottokortti Pähkinänkuoressa

Arvioiden mukaan Suomalaiset kantavat lompakoissaan jo yli 3 miljoonaa luottokorttia. Luottokortti on siis tänä päivänä hyvin yleinen maksuväline maassamme.

Luottokortti on joustoluoton tapaan henkilökohtaisella luottorajalla varustettu maksuväline. Luottoraja on siis aina uudestaan käytössäsi sitä mukaan kun maksat sitä takaisin.

Verrattuna joustoluottoon luottokorttien eduksi voidaan lukea esim. se että korttiin kuuluu yleensä erilaisia etuja. Etuja voivat olla mm. matkavakuutus tai erilaiset bonukset ostoksista.

Luottokortti on erityisen kätevä omistaa, jos matkustelet paljon. Matkavakuutuksen lisäksi käteisnostot ovat luottokortilla yleensä edullisempia. Esim. Bank Norwegianin luottokortilla et maksa mitään kuluja käteisnostoista missään päin maailmaa.

Uusi Komplett Bank Mastercard sopii mys erinomaisesti matkakaveriksi, sillä siihen kuuluu myös ilmainen matkavakuutus ja kortti on myös vuosimaksuton.

Vertaa Kaikki Luottokortit Tästä

Kumpi On Edullisempi - Joustoluotto vai luottokortti?

Sivustomme vertailujen perusteella coidaan todeta että edullisimmillaan voit saada joustoluoton Käyttörahalta vain 5,2 % todellisella vuosikorolla, kun taas edullisin luottokortti on St1 Visa 16,53 % korolla.

Totuus on kuitenkin se että joustoluottojen tarjoamat minimikorot harvemmin toteutuvat asiakkaan kohdalla. Korko määritellään jokaisen kohdalla henkilökohtaisesti, joten sen saat tietoosi ainoastaan hakemalla luottoa.

Hyvä asia on se että luoton hakeminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään, eli luottoa kannattaa hakea mahdollisimman monesta eri paikasta, jotta löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Absoluuttista totuutta tähän kysymykseen ei siis voi antaa mutta yleisesti ottaen voidaan todeta että useimmiten luottokortti tulee edullisemmaksi kuin joustoluotto.

Myös luottokorttien tarjoamat erilaiset edut kääntävät vaakaa hieman luottokorttien puolelle.

Päivitys 4.9.2020: Pikavippien korkokaton myötä joustoluottoa saa nyt entistä edullisemmin. Lue lisää muutoksesta: Joustoluotto edullisesti - Korkotasot tippuivat lakimuutoksen myötä

Päivitetty: Toukokuu 22, 2022

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
0 (0 ääntä)

Vertaa Kaikki Lainat

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi mieleistä joustoluottoa tai luottokorttia, niin kätevän lainavertailumme avulla voit vertailla nopeasti lähes 100 lainapalvelua.

Vertaa Lainat

Jaa Tämä