joustoluotto vai luottokortti

Joustoluotto Vai Luottokortti

Kumpi kannattaa hankkia itselleen, joustoluotto vai luottokortti? Tästä artikkelista löydät hyödyllistä infoa kumman puoleen juuri sinun kannattaa kääntyä.

Olemme listanneet alle Suomen suosituimmat joustoluotot ja luottokortit. Katso vertailusta itsellesi paras vaihtoehto.

Top 3 Joustoluotot

Lainapalvelu Luottoraja Avausmaksu Korko Ikäraja Lue Lisää
ferratum 100-2000 € 0 € alk. 20 % 21-vuotta Lue Lisää
vippi.fi 100-2000 € 0 € alk. 13,90 % 20-vuotta Lue Lisää
saldolimiitti 500-2000 € 0 € alk. 19,90 % 18-vuotta Lue Lisää

Vertaa Kaikki Joustoluotot

Joustoluotto Pähkinänkuoressa

Joustoluotto on tyypillisesti 2000-3000 euron suuruinen jatkuva luotto, joka on käytettävissäsi luottorajasi puitteissa aina halutessasi.

Kyseessä on vakuudeton laina, jonka hakeminen onnistuu käden käänteessä. Joustoluoton hyvä puoli verrattuna esim. kulutusluottoihin on se että et maksa siitä mitään kuluja ennen kuin nostat rahaa tilillesi.

Voit siis avata joustoluoton vaikkapa vararahastoksi pahan päivän varalle.

Joustoluottoja kannattaa vertailla ennen lainapäätöksen tekemistä, sillä korot eroavat eri joustoluottoja tarjoavien palveluiden välillä huomattavasti. Minimissään tältä sivustolta löytyvien joustoluottojen korkotaso liikkuu 5 %:n nurkilla ja maksimissaan se on 20 %.

Joustoluotto voi siis olla todella kallis laina mutta toisaalta myös paljon edullisempi kuin esim. luottokortti. Todellinen korkotaso määritellään aina henkilökohtaisesti, joten hakemuksia kannattaa tehdä moneen eri paikkaan, jotta paras mahdollinen korkotaso saadaan tietoon.

Top 3 Luottokortit

Luottokortti Luottoraja Matkavakuutus Korko Ikäraja Lue Lisää
500-10.000 € Kyllä 21,92 % 18-vuotta Lue Lisää
1000-10.000 € Ei 20,4 % 18-vuotta Lue Lisää
500-5000 € Ei 16,53 % 18-vuotta Lue Lisää

Vertaa Kaikki Luottokortit

Luottokortti Pähkinänkuoressa

Arvioiden mukaan Suomalaiset kantavat lompakoissaan jo yli 3 miljoonaa luottokorttia. Luottokortti on siis tänä päivänä hyvin yleinen maksuväline maassamme.

Luottokortti on joustoluoton tapaan henkilökohtaisella luottorajalla varustettu maksuväline. Luottoraja on siis aina uudestaan käytössäsi sitä mukaan kun maksat sitä takaisin.

Verrattuna joustoluottoon luottokorttien eduksi voidaan lukea esim. se että korttiin kuuluu yleensä erilaisia etuja. Etuja voivat olla mm. matkavakuutus tai erilaiset bonukset ostoksista.

Luottokortti on erityisen kätevä omistaa, jos matkustelet paljon. Matkavakuutuksen lisäksi käteisnostot ovat luottokortilla yleensä edullisempia. Esim. Bank Norwegianin luottokortilla et maksa mitään kuluja käteisnostoista missään päin maailmaa.

Kumpi On Edullisempi – Joustoluotto vai luottokortti?

Yllä olevasta vertailusta voidaan todeta että edullisimmillaan voit saada joustoluoton Käyttörahalta vain 5,2 % todellisella vuosikorolla, kun taas edullisin luottokortti on St1 Visa 16,53 % korolla.

Totuus on kuitenkin se että joustoluottojen tarjoamat minimikorot harvemmin toteutuvat asiakkaan kohdalla. Korko määritellään jokaisen kohdalla henkilökohtaisesti, joten sen saat tietoos ainoastaan hakemalla luottoa.

Hyvä asia on se että luoton hakeminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään, eli se kannattaa ehdottomasti tehdä.

Absoluuttista totuutta tähän kysymykseen ei siis voi antaa mutta yleisesti ottaen voidaan todeta että useimmiten luottokortti tulee edullisemmaksi kuin joustoluotto.

Myös luottokorttien tarjoamat erilaiset edut kääntävät vaakaa hieman luottokorttien puolelle.

Päivitys 4.9.2019: Pikavippien korkokaton myötä joustoluottoa saa nyt entistä edullisemmin. Lue lisää muutoksesta: Joustoluotto edullisesti – Korkotasot tippuivat lakimuutoksen myötä

Jaa Kokemuksesi Joustoluotoista Ja Luottokorteista

Oletko hakenut käyttöösi joustoluoton tai omistatko luottokortin?

Kommentoi alle kokemuksistasi ja anna muille vinkkejä sopivan joustoluoton tai luottokortin hankintaan.

Kiitos palautteestasi!

Päivitetty: Syyskuu 16, 2019

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *