Halvimmat Joustoluotot Vertailussa

Netistä löytyy tänä päivänä useita kymmeniä joustoluottoja tarjoavia palveluita. Valinnanvaraa siis riittää runsaasti mutta samalla voi olla vaikeaa päättää että mitä kautta joustoluottoa kannattaa lähteä hakemaan. Me otimme siis tässä artikkelissa vertailuun Suomen halvimmat joustoluotot.

Alla olevan vertailun avulla pääset hyvin alkuun sopivan joustoluoton etsinnässä.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Joustoluottoa Kannattaa Hakea Monesta Eri Paikasta

Joustoluotto heti

Joustoluottojen korot eroavat toisistaan tänä päivänä jonkkin verran, joten vertailu ennen lainapäätöstä on paikallaan. Tosin täytyy myös todeta ettu uuden lainojen korkokaton myötä joustoluottojen korot eivät eroa eri palveluiden välillä yhtä paljon kuin ennen. Korkokatto tarkoittaa myös sitä että joustoluottoa saa tänä päivänä huomattavasti edullisemmin kuin ennen.

Todellinen vuosikorko määräytyy loppujen lopuksi jokaiselle henkilökohtaisesti, eli korkotason itsesi kohdalla saat tietää vasta lainatarjouksesta. Joustoluoton hakeminen on kuitenkin aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Kannattaa siis hakea joustoluottoa mahdollisimman monesta paikasta ja katsoa että mitä kautta saa parhaan tarjouksen. Alta voit vertailla kaikki suosituimmat joustoluotot ja muut lainat.

Huom! Jos et itse halua vertailla lainapalveluita, niin voit kätevästi kilpailuttaa kauttamme 20+ pankkia yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Joustoluoton Hakeminen

Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman joustoluoton, niin tämän jälkeen voit siirtyä haluamasi lainapalvelun sivuille ja hakea joustoluottoa. Joustoluoton hakeminen tapahtuu seuraavalla kaavalla:

 1. Valitse itsellesi sopiva luottoraja
 2. Täytä hakemukseen tarvittavat tiedot ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 3. Saat alustavan lainapäätöksen usein heti hakemuksen täyttämisen jälkeen
 4. Lähetä mahdollisesti vaaditut liitteet lainapalvelulle
 5. Allekirjoita lainasopimus
 6. Joustoluotto on käytettävissäsi

Kaikki tämä tapahtuu tänä päivänä sähköisesti kotisohvalta ja voit parhaimmillaan saada joustoluoton käyttöösi jopa 15-minuutissa.

Joustoluotto on erityisesti silloin erittäin järkevä ratkaisu, jos tarvitset sitä vararahastoksi pahan päivän varalle. Luotosta ei nimittäin mene mitään kuluja ennen kuin nostat sitä tilillesi. Voit siis pitää luottoa varalla jos eteen tulee jotain yllättäviä rahareikiä. Tässä suhteessa joustoluotto siis toimii samaan tapaan luottokorttien kanssa.

Lisää infoa joustoluottojen ja luottokorttien ominaisuuksista löydät artikkelista: Joustoluotto vai luottokortti - Kumman hankinta on järkevämpää

Kenelle Joustoluottoa Myönnetään?

Kriteerit joustoluoton myöntämiselle vaihtelevat jonkin verran eri lainapalveluiden välillä, mutta yleisesti ottaen sinun tulee täyttää seuraavat, jos haluat saada joustoluoton käyttöösi:

 • Ikää 18-23-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituiset kuukausittaiset tulot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Joustoluottoa Omasta Pankista

Myös useimmilla pankeilla on omissa valikoimissaan tarjolla joustoluottoja. Useimmiten oman pankin kautta haettuna joustoluotto on sieltä edullisemmasta päästä, ei kuitenkaan läheskään aina. Oman pankin tarjoamaa joustoluottoa voikin hyvin käyttää vertailupohjana netissä joustoluottoa tarjoavien palveluiden hinnoitteluun.

Tällä tavalla saat erinomaisen kuvan siitä että minkälaisella hinnoittelulla joustoluotto on järkevää nostaa tilille.

Vertailu Kannattaa Aina

Lainapäätötä ei ikinä kannata tehdä liian hätiköidysti vaan vertailuun tulee käyttää riittävästi aikaa. Kuten yllä olevasta taulukosta voit huomata, todelliset vuosikorot eroavat eri lainapalveluiden välillä todella paljon, jopa useita satoja prosentteja.

Huom! Lainoille on määrätty 20% korkokatto, joten joustoluotoista ei enää tänä päivänä tarvitse maksaa tähtitieteellisiä korkoja.

Kuluttajan kannalta loistava asia on se että joustoluoton hakeminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Luottoa voi siis hakea vaikka kymmenestä eri paikasta ja valita näistä itselleen halvin joustoluotto. Yleensä ei kannata tarttua heti ensimmäiseen lainatarjoukseen sillä seuraava vaihtoehto voi olla paremmin omiin tarpeisiin sopiva.

Muut Lainavaihtoehdot Joustoluoton lisäksi

Joustoluoton lisäksi lainamarkkinoilta löytyy toki muitakin lainamuotoja, joita kannattaa harkita erilaisissa tilanteissa. Esim pikaluotot sopivat erinomaisesti lyhytaikaisen ja pienen rahan tarpeen täyttämiseen, kun taas kulutusluottoa voit hakea ilman vakuuksia jopa 70.000 euroon asti.

Lainamuodon valinta kannattaa siis aina miettiä oman tarpeen mukaan. Jos haluat tutustua joustoluottojen lisäksi muihinkin vaihtoehtoihin, niin lainavertailumme avulla löydät vertailusta lähes 100 eri lainapalvelua.

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
0 (0 ääntä)

Kilpailuta 20+ Lainapalvelua

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi mieleistä joustoluottoa, niin voit kilpailuttaa kauttamme yhdellä ilmaisella hakemuksella 20+ pankkia ja rahoituslaitosta.

Kilpailuta Lainat

Jaa Tämä