lainaa 20 vuotiaalle

Lainaa 20 Vuotiaalle Nopeasti Netistä

Tältä sivulta löydät lyhen esittelyn paikoista, jotka myöntävät netissä lainaa 20 vuotiaalle. Voit hakea lainaa tilillesi ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan hakeminen on sinulle aina ilmaista, joten voit pyytää lainatarjouksen useasta paikasta ja valita saamistasi vaihtoehdoista juuri itsellesi sopivimman.

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on riippumaton luotonantaja, joka etsii sinulle parhaiten sopivan lainaratkaisun lukuisten lainantarjoajien joukosta. Lainaa palvelun kautta on mahdollista saada jopa 70.000 euroa.

Lue Lisää

Ferratum

Erittäin suosittu lainapalvelu, jonka kautta voit hakea tilillesi korottoman 300 euron suuruisen pikavipin tai vaihtoehtoisesti 2000 euron suuruisen joustoluoton.

Lue Lisää

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank on Norjalainen pankki, jonka kautta voit nyt hakea luottokorttia myös Suomessa. Kortti on vuosimakuton ja luottoraja jopa 10.000 euroa!

Lue Lisää

Ostosraha

Ostosrahalta voit hakea lainaa 400-10000 euroa. Takaisinmaksuaikaa luotolle on mahdollista saada 12-72 kuukautta ja lainoja myönnetään 20-75 vuotiaille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille.

Lue Lisää

Saldolimiitti

Limiitti tarjoaa jopa 2000 euron suuruisen tililuoton tilillesi nopeasti ja vaivattomasti. Ensimmäinen 500 euron nosto uusille asiakkaille täysin korottomasti ja kuluttomasti.

Lue Lisää

Surimo Finance

Surimo Finance on uusi lainapalvelu, jonka kautta voit 20-vuotiaana hakea tilillesi 500-4000 euron suuruisen perinteisen kulutusluoton.

Lue Lisää

Vippi.fi

Vippi.fi palvelun lainatuote on joko 500 tai 2000 euron suuruinen joustava tililuotto. Luottoa voit hakea, jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää

Credigo

Credigolta saat 20-vuotta täyttäneenä henkilönä lainaa heti tilillesi 100-2500 euroa. Maksuaikaa lainalle saat 6-60 kuukautta.

Lue Lisää

Euroloan

Lainaa jopa 10.000 euroa! Euroloanin lainatuotteet ovat pikalaina, kulutusluotto tai luottotili. Ikäraja palveluun on 20-vuotta.

Lue Lisää

Lendo

Yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta! Lendo kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen ja lainaa voit hakea jopa 50.000 euroa 15 vuoden maksuajalla.

Lue Lisää

Yleislaina

Yleislaina tarjoaa kulutusluottoa 2000-5000 euroa. Lainaa voit hakea helposti ilmaisella verkkohakemuksella ja maksuaikaa luotolle on mahdollista saada 6-24 kuukautta.

Lue Lisää

Cashbuddy

Cashbuddy on erittäin suosittu lainapalvelu, jonka kautta voit 20-vuotiaana hakea 1000-3000 euron suuruisen kulutusluoton nopeasti tilillesi.

Lue Lisää

Risicum

Risicumin kautta voit hakea joko perinteistä kulutusluottoa tai joustavaa tililuottoa. Lainaa jopa 5000 euroa tilillesi todella nopeasti.

Lue Lisää

Rahalaitos

Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi lainantarjoajat ja etsii sinulle parhaan ratkaisun. Lainaa on mahdollista hakea 500-40000 euroa ja maksuaikaa saa jopa 1 vuoteen saakka.

Lue Lisää

Aasa

Aasa tarjoaa 20-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille 500-3000 euron suuruisia kulutusluottoja. Maksuajan voi valita 3-36 kuukauden väliltä.

Lue Lisää

Vivus

Vivukselta voit hakea luottoa 10-2010 euroa 3-30 päivän maksuajalla. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen lainan 400 euroon asti täysin ilman korkoja ja kuluja.

Lue Lisää

Credit24

Credit24:n uusi joustolimiitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita luottorajan 50-3000 euron väliltä, jota voit käyttää tarpeen mukaan eli voit nostaa luottorajasi puitteissa rahaa tilillesi.

Lue Lisää

Etua.fi

Etua.fi on Suomen vanhin netin kautta kulutusluottoja tarjoava palvelu. Se kilpailuttaa puolestasi lainatarjoyukset ja etsii tarpeisiisi sopivimman ratkaisun. Luottoa on mahdollista saada 2000-40000 euroa.

Lue Lisää

LHV

LHV:n kautta voit hakea pikalainaa 1000-6000 euroa. Maksuaikaa lainalle myönnetään 12-36 kuukautta ja lainapäätöksen saat viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Lue Lisää

Rahapalvelu.fi

Haetko isellesi kätevää ja jatkuvaa tililuottoa nopeasti? Rahapalvelu.fi tarjoaa asiakkailleen 100-4000 euron joustoluottoja todella nopealla aikataululla. Ensimmäinen laina kuluttomasti kuukauden maksuajalla!

Lue Lisää

Onnen.fi

Onnen.fi kautta voit hakea 2000-3000 euron suuruista lainaa 20 vuotiaalle, jos olet vakituisesti Suomessa asuva, raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

Lue Lisää

Siimpl

Tarvitsetko nopeasti edullista lainaa 500-50.000 euroa? Jos näin, niin kannattaa tutustua Siimpl.fi lainapalveluun. Saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta.

Lue Lisää

Mistä Hakea Lainaa?

Jos tarvitset lainaa 20-vuotiaana, niin sinulla on valittavanasi kymmeniä paikkoja joiden kautta voit hakea tilillesi eri suuruisia lainoja suoraan netistä.

Valinnanvaraa on siis todella runsaasti mutta mistä sitten lainaa kannattaa hakea?

Ensin kannattaa mietti tarkkaan haluamasi lainasumma ja maksuaika. Tämän avulla voit käydä tekemässä alustavaa vertailua eri lainayhtiöiden sivuilta löytyvien lainalaskureiden avulla.

Valitse tällä perusteella muutama potentiaalinen vaihtoehto ja tee ilmainen lainahakemus kaikkien valitsemiesi palveluiden kautta.

Saamistasi lainatarjouksista voit sitten valita itsellesi parhaiten soveltuvan.

Jos et halua käyttää itse aikaasi eri lainapalveluiden kipailuttamiseen, niin esim. Rahalaitos tai Zmarta palveluiden kautta saat kätevästi yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia eri palveluilta.

Lainat kannatta kilpailuttaa erityisesti silloin, kun olet hakemassa keskimääräistä suurempaa luottoa. Esim. yli 5000 euron suuruisissa lainoissa korot ja kulut alkavat vaihdella jo huomattavasti eri lainapalveluiden välillä.

Päivitetty: Elokuu 26, 2019

Jaa Tämä