Lainaa 20 Vuotiaalle Nopeasti Netistä

Tältä sivulta löydät suosituimmat lainapalvelut, jotka myöntävät netissä lainaa 20 vuotiaalle. Voit hakea lainaa tilillesi ilman vakuuksia tai takaajia. Aseta alla olevaan lainahakuun iäksi 20 vuotta ja haluamasi lainasumma, niin näet parhaat vaihtoehdot lainan hankkimiseen 20-vuotiaana.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Kaikki Lainat 20 Vuotiaalle

Lainaa 20 vuotiaalle

Alta löydät listauksen lainapalveluista, jotka myöntävät lainaa 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Valitse itsellesi parhaiten sopiva lainantarjoaja ja hae lainaa tilillesi jo tänään. "Lue Lisää" painikkeesta pääset tutustumaan haluamaasi lainapalveluun tarkemmin.

Kaikki esitellyt lainanmyöntäjät tarjoavat lainaa ilman vakuuksia ja ovat ehdottoman luotettavia paikkoja hakea lainaa. Voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti jopa 15 vuoden maksuajalla.

Omalaina

Omalaina on lainanvälityspalvelu, jonka kautta kilpailutat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 luotonantajaa. Voit hakea lainaa Omalainan kautta aina 60 000 euroon asti.

Lue Lisää

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on riippumaton luotonantaja, joka etsii sinulle parhaiten sopivan lainaratkaisun lukuisten lainantarjoajien joukosta. Lainaa palvelun kautta on mahdollista saada jopa 70.000 euroa.

Lue Lisää

Vivus

Vivukselta voit hakea luottoa 10-2010 euroa 3-30 päivän maksuajalla. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen lainan 400 euroon asti täysin ilman korkoja ja kuluja.

Lue Lisää

Nordea

NordeaNordea tarjoaa vakuudetonta joustoluottoa kaikille 18-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille 2000-50 000 euroa. Todella kilpailukykyiset korot!

Lue Lisää

Saldolimiitti

saldolimiittiSadolimiitti tarjoaa jopa 2000 euron suuruisen tililuoton tilillesi nopeasti ja vaivattomasti. Ensimmäinen 500 euron nosto uusille asiakkaille täysin korottomasti ja kuluttomasti.

Lue Lisää

Blue Finance

blue finance logoBlue Financin kautta voit hakea heti tilillesi joko 100-500 euron suuruisen kertaluoton tai vaohtoehtoisesti joustoluoton jopa 5000 euron luottorajalla.

Lue Lisää

Vippi.fi

vippi.fiVippi.fi palvelun lainatuote on joko 500 tai 2000 euron suuruinen joustava tililuotto. Luottoa voit hakea, jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää

Credigo

Credigolta saat 20-vuotta täyttäneenä henkilönä lainaa heti tilillesi 100-2500 euroa. Maksuaikaa lainalle saat 6-60 kuukautta.

Lue Lisää

Zmarta

Zmarta logoJos haluat löytää itsellesi parhaan lainaratkaisun helposti ja nopeasti, niin Zmarta on hyvä vaihtoehto. Palvelu kilpailuttaa sinulle parhaan 1000-60 000 euron suuruisen lainan usean eri pankin joukosta.

Lue Lisää

Lendo

Yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta! Lendo kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen ja lainaa voit hakea jopa 50.000 euroa 15 vuoden maksuajalla.

Lue Lisää

Vertaaensin

vertaaensin.fiVertaaensin on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia. Voit hakea lainaa 50 000 euroon asti todella joustavilla maksuajoilla ja kilpailukykyisillä koroilla.

Lue Lisää

Risicum

Risicumin kautta voit hakea joko perinteistä kulutusluottoa tai joustavaa tililuottoa. Lainaa jopa 5000 euroa tilillesi todella nopeasti.

Lue Lisää

Etua.fi

Etua.fi on Suomen vanhin netin kautta kulutusluottoja tarjoava palvelu. Se kilpailuttaa puolestasi lainatarjoyukset ja etsii tarpeisiisi sopivimman ratkaisun. Luottoa on mahdollista saada 2000-40000 euroa.

Lue Lisää

Rahalaitos

Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi lainantarjoajat ja etsii sinulle parhaan ratkaisun. Lainaa on mahdollista hakea 500-40000 euroa ja maksuaikaa saa jopa 1 vuoteen saakka.

Lue Lisää

Sortter

SortterSortter on suhteellisen uusi mutta erittäin suosittu lainanvälityspalvelu. Palvelun avulla voit 20 vuotiaana kilpailuttaa jopa 20 eri lainantarjoajaa. Kilpailuttamalla lainat löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lue Lisää

Aasa

Aasa tarjoaa 20-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille 500-3000 euron suuruisia kulutusluottoja. Maksuajan voi valita 3-36 kuukauden väliltä.

Lue Lisää

Credit24

Credit24:n uusi joustolimiitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita luottorajan 50-3000 euron väliltä, jota voit käyttää tarpeen mukaan eli voit nostaa luottorajasi puitteissa rahaa tilillesi.

Lue Lisää

LHV

LHV:n kautta voit hakea pikalainaa 1000-6000 euroa. Maksuaikaa lainalle myönnetään 12-36 kuukautta ja lainapäätöksen saat viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Lue Lisää

Euroloan

Lainaa jopa 10.000 euroa! Euroloanin lainatuotteet ovat pikalaina, kulutusluotto tai luottotili. Ikäraja palveluun on 20-vuotta.

Lue Lisää

Rahapalvelu.fi

Haetko isellesi kätevää ja jatkuvaa tililuottoa nopeasti? Rahapalvelu.fi tarjoaa asiakkailleen 100-4000 euron joustoluottoja todella nopealla aikataululla. Ensimmäinen laina kuluttomasti kuukauden maksuajalla!

Lue Lisää

Onnen.fi

Onnen.fi kautta voit hakea 2000-3000 euron suuruista lainaa 20 vuotiaalle, jos olet vakituisesti Suomessa asuva, raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

Lue Lisää

Siimpl

Tarvitsetko nopeasti edullista lainaa 500-50.000 euroa? Jos näin, niin kannattaa tutustua Siimpl.fi lainapalveluun. Saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta.

Lue Lisää

Yleislaina

Yleislaina tarjoaa kulutusluottoa 2000-5000 euroa. Lainaa voit hakea helposti ilmaisella verkkohakemuksella ja maksuaikaa luotolle on mahdollista saada 6-24 kuukautta.

Lue Lisää

Cashbuddy

Cashbuddy on erittäin suosittu lainapalvelu, jonka kautta voit 20-vuotiaana hakea 1000-3000 euron suuruisen kulutusluoton nopeasti tilillesi.

Lue Lisää

Ostosraha

Ostosrahalta voit hakea lainaa 400-10000 euroa. Takaisinmaksuaikaa luotolle on mahdollista saada 12-72 kuukautta ja lainoja myönnetään 20-75 vuotiaille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille.

Lue Lisää

Surimo Finance

Surimo Finance on uusi lainapalvelu, jonka kautta voit 20-vuotiaana hakea tilillesi 500-4000 euron suuruisen perinteisen kulutusluoton.

Lue Lisää

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank on Norjalainen pankki, jonka kautta voit nyt hakea luottokorttia myös Suomessa. Kortti on vuosimakuton ja luottoraja jopa 10.000 euroa!

Lue Lisää

Mistä Hakea Lainaa?

Jos tarvitset lainaa 20-vuotiaana, niin sinulla on valittavanasi kymmeniä paikkoja, joiden kautta voit hakea tilillesi eri suuruisia lainoja suoraan netistä.

Valinnanvaraa on siis todella runsaasti mutta mistä sitten lainaa kannattaa hakea? Ensin kannattaa mietti tarkkaan haluamasi lainasumma ja maksuaika. Tämän avulla voit käydä tekemässä alustavaa vertailua eri lainayhtiöiden sivuilta löytyvien lainalaskureiden avulla.

Valitse tällä perusteella muutama potentiaalinen vaihtoehto ja tee ilmainen lainahakemus kaikkien valitsemiesi palveluiden kautta. Saamistasi lainatarjouksista voit sitten valita itsellesi parhaiten soveltuvan.

Jos et halua käyttää itse aikaasi eri lainapalveluiden kipailuttamiseen, niin voit myös kilpailuttaa lainat suoraan kauttamme. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella lainatarjouksia useilta eri pankeilta, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan.

Lainat kannatta kilpailuttaa erityisesti silloin, kun olet hakemassa keskimääräistä suurempaa luottoa. Esim. yli 5000 euron suuruisissa lainoissa korot ja kulut alkavat vaihdella jo huomattavasti eri lainapalveluiden välillä.

Kuinka Paljon Voin Saada Lainaa 20 Vuotiaana?

Se miten paljon voit saada lainaa riippuu monesta eri tekijästä. Jokainen pankki tekee lainahakemuksen yhteydessä riskiarvion, minkä perusteella se päättää että kuinka paljon juuri sinulle voidaan myöntää lainaa.

20 vuotias henkilö on suhteellisen nuori, joten mahdollisuudet suurempiin lainoihin ovat rajalliset. Normaalisti 20 vuotiaana sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa 5000 euroon asti.

Jos kuitenkin olet vakituisesti töissä ja sinulla on hyvät kuukausittaiset tulot sekä olet hoitanut raha-asiasi muutenkin mallikkaasti, niin sinulla on jo 20 vuotiaana mahdollisuus saada vakuudetonta lainaa aina 70 000 euroon asti.

HUOM! Jos olet hakemassa suurempaa lainaa, niin parannat lainan saamisen mahdollisuuksia huomattavasti hakemalla sitä yhteishakijan kanssa.

Mikä Lainatuote Sopii Minulle Parhaiten?

Lainamarkkinoilla on tänä päivänä tarjolla jos jonkinmoista lainatuotetta. Näistä yleisimmät ovat:

Valitse itsellesi parhaiten sopiva lainamuoto tarpeesi perusteella.

Pikaluottoa kannattaa hakea silloin, jos tarvitset pienen 100-1000 euron suuruisen lainan ja olet valmis maksamaan sen takaisin muutamassa kuukaudessa.

Joustoluotto tulee taas kyseeseen silloin kun tarvitset käyttöösi joustavan luoton jatkuvalla luottorajalla. Joustoluotto toimii erinomaisesti esim. vararahastona pahan päivän varalle.

Kulutusluotto on paras ratkaisu siinä tilanteessa kun tarve on suuremmalle lainalle. Esim uuden auton osto tai isompi remontti voi olla hyvä käyttötarkoitus kulutusluotolle.

Milloin Ei Kannata Hakea Lainaa?

Kun olet hakemassa lainaa, niin kannattaa aina miettiä lainan tarve mahdollisimman pitkälle ennen lainan hakemista. Lainaa ei missään nimessä kannata lähteä hakemaan jos et pysty varmistumaan takaisinmaksukyvystäsi.

Jos olet esim. työtön ja sinulla ei ole varmuutta siitä miten pystyt lainan maksamaan takaisin, niin emme missään tapauksessa suosittele lainan hakemista tässä tilanteessa. Mieti siis aina tarkasti lainan todellinen tarve ja takaisinmaksukykysi.

Jos kuitenkin takaisinmaksukykyä riittä ja lainan tarve on todellinen, niin pikaluoton hakeminen on monesti järkevä ratkaisu tilapäisen rahapulan paikkaamiseksi. Erityisesti syyskuussa 2019 voimaan tulleen lainojen korkokaton myötä lainan hakeminen netistä ei ole enää niin kallista.

Toivon mukaan löysit tältä sivulta itsellesi sopivan paikan hakea lainaa 20 vuotiaana. Napsauta vielä alta tähdet tälle artikkelille jos koit sen hyödylliseksi.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
5 (1 ääntä)

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Usein Kysyttyä

Kilpailuta Lainat

Jos et löytänyt tältä sivulta sopivaa lainapalvelua, niin voit kilpailuttaa kauttamme suoraan yli 20 lainapalvelua yhdellä ilmaisella hakemuksella. Näin löydät itsellesi takuuvarmasti sopivan lainaratkaisun.

Kilpailuta Lainat Tästä

Jaa Tämä