Lainaa 5000 euroa - Löydä edullisin laina

Jos olet hakemassa lainaa 5000 euroa, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme listanneet tälle sivulle suosituimmat lainapalvelut, jotka tarjoavat 5000 euron lainoja ilman vakuuksia. Voit hakea lainaa vaikkapa jokaisen palvelun kautta, sillä hakeminen on aina ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Suurin osa 5000 euron lainoista on perinteisiä kulutusluottoja, mutta esim. Komplett Bankin kautta voit hakea tämän suuruisen lainan myös joustoluottona. Lainojen vertailu kannattaa, sillä korot eri palveluiden välillä saattavat erota todella paljon.

Valitse alta lainasummaksi 5000 €, vertaile itsellesi mieluisin lainapalvelu ja hae lainaa tilillesi jo tänään!

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Lainojen Vertailu Kannattaa

lainaa 5000 euroa

Kuten jo yllä mainitsimme, niin lainojen vertailu ennen lopullista lainapäätöstä kannattaa aina tehdä huolellisesti. 5000 euron lainoissa korot ja kulut eroavat jo huomattavasti eri palveluiden välillä.

Jos et halua itse tehdä lainavertailua, niin helpoin tapa on käyttää hyväksi lainan kilpailutukseen erikoistuneita palveluita. Näiden palveluiden avulla tavoitat yhdellä hakemuksella useita lainantarjoajia.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat sähköpostiisi useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit myös vertailla lainoja tältä sivulta löytyvän hakukoneen avulla. Hakukoneemme tarjoaa sinulle lähes 100 vaihtoehtoa lainan hakemiseen.

Kannattaako 5000 Euron Vakuudeton Laina?

Hyvin usealla ihmisellä on se mielikuva että kaikki netissä vakuudetonta lainaa myöntävät palvelut ovat joko "huijauksia" tai perivät lainoistaan "tähtitieteellistä korkoa". Tämä ei tänä päivänä pidä laisinkaan paikkaansa.

On totta että osa lainapalvelusta edelleen veloittaa lainoistaan korkoa, jolla ei todellakaan kannata lainoja ottaa. Tämä pitää erityisesti paikkaansa joustoluottoa tarjoavien yritysten kohdalla. Jos et maksa joustoluottoasi takaisin lyhyen ajan sisällä, niin todellinen vuosikorko voi olla monta sataa prosenttia

Netistä on kuitenkin mahdollista saada tänä päivänä myös järkevähintaista vakuudetonta lainaa!

Pienellä vertailulla voidaan huomata että esim. Bank Norwegianin tai Freedom Rahoituksen kautta voit saada 5000 euron lainan jopa alle 10 % korolla. Tämä korkotaso alkaa olla jo järkevällä tasolla, joten 5000 euron laina netistä haettuna voi olla myös järkevä vaihtoehto.

Harkitse Myös Luottokorttia

Kun harkitset hakevasi lainaa 5000 euroa, niin kannattaa harkita myös luottokortin mahdollisuutta. Luottokortti on yleensä parempi vaihtoehto kuin joustoluotto ja sille saa usein korotonta maksuaikaa jopa 50 vuorokauteen asti.

5000 euron luottorajaa luottokortteihinsa tarjoavat ainakin Komplett Bank ja Bank Norwegian.

Tutustu luottokortteihin tarkemmin: Luottokorttivertailu - Mistä paras luottokortti 2021

Päivitetty: Maaliskuu 14, 2021

Lisää Lainavertailuja

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi sopivaa lainaa, niin tutustu myös muihin lainavertailuihimme alta:

Jaa Tämä