Ainalaina kokemuksia – Helppo 50-2000 euron vippi tilille

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Ainalaina
Ainalaina Arvostelu
Arvio
4.1
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yheenveto

Ainalaina on jo vuodesta 2006 asti lainamarkkinoilla toiminut täysin kotimainen lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen 2000 euron suuruista tililuottoa kilpailukykyisillä koroilla. Voit hakea tililuoton käyttöösi, jos olet 21-vuotta täyttänyt raha-asiansa mallikkaasti hoitanut henkilö.

Lainaesimerkki: Jos asiakas nostaa 2000 euron luoton kerralla tilille ja maksaa sen takaisin 12 kuukausierässä, niin takaisinmaksettava summa on yhteensä 2288,36 €. Todellinen vuosikorko luotolle on 29,6 %.

Hyvää

Maksat korkoa vasta kun nostat luottoa tilillesi

Asiakaspalvelu auki 24/7

100 % kotimainen lainapalvelu

Nopea lainapäätös ja luotto käytettävissäsi heti

Myöntänyt lainoja jo vuodesta 2006 lähtien

Huonoa

Puhelut asiakaspalveluun maksavat 1,52 €/min

Ei chat-ominaisuutta verkkosivustolla

(HUOM! Hallitus on asettanut kaikille lainoille 10 % korkokaton 31.12.2020 saakka. Tästä syystä Ainalaina ei markkinoi uusia joustoluottoja tällä hetkellä. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoisen lainapalvelun sivustolle, josta voit hakea samantyyppistä luottoa.)

Pieni Vippi Turvallisesti Ja Helposti Ainalainalta

Ainalaina logoAinalaina on toiminut vippimarkkinoilla jo vuodesta 2006 ja on täysin Suomalaisten omistama pikavippiyritys. Ainalainalle on annettu avainlipputunnuksen käyttöoikeus, joten sitä voidaankin pitää erittäin luotettavana lainantarjoajana.

Ainalaina uudisti lainatuotteensa vuonna 2016 ja voit tänä päivänä hakea sen kautta pikavipin sijaan todella kätevää ja joustavaa 50-2000 euron suuruista tililuottoa.

Tästä arvostelusta löydät kaiken tarvittavan tiedon joustoluoton hakemiseen Ainalainalta. Lue arvostelu ja päätä kannattaako Ainalainalta hakea lainaa vai ei.

Lainaehdot

Saadaksesi pikaluottoa Ainalainalta, sinut tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti(ei luottomerkintöjä)
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on voimassa oleva kiinteä katuosoite
 • Sinulla on osoittaa riittävät tulot vipin takaisinmaksuun
 • Olet vähintään 21-vuotias

Lainasummat Ja Hakeminen

Ainalaina tarjoaa 2000 euron suuruista tililuottoa.

Luoton hakeminen tapahtuu helposti ja turvallisesti verkkohakemuksella. Kaikki lainasta koituvat kulut ovat avoimesti esillä lainaa hakiessasi, eli mitään yllättäviä piilokuluja ei ole. Lainahakemus on myös täysin ilmainen.

Voit hakea tililuottoa Ainalainalta 24/7 heidän verkkosivustonsa kautta.

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin voit nostaa tililuottoa tilillesi klo 7-23 välisenä aikana. Lainahakemuksen täyttämisestä kestää parhaillaan n. 10 minuuttia siihen, kun tililuotto on käytettävissäsi.

Kyseessä on siis todella nopea lainapalvelu!

Tililuoton Kulut Ja Korko

Ensinnäkin täytyy todeta että Ainalainan kulut ja korot alkavat juoksemaan vasta siinä vaiheessa, kun nostat luottoa tilillesi. Voit siis hakea tililuoton valmiiksi ”pahan päivän” varalle etkä maksa siitä mitään kuluja siihen asti, kun et nosta sitä tilillesi.

Nostettuasi lainaa tilillesi todellinen vuosikorko nostetulle lainalle on 29,6 % ja tähän sisältyy korkeintaan 150 euron suuruiset lainanhoitokulut vuodessa.

Jos nostat 2000 euroa kerralla tilillesi ja maksat sen takaisin 12 kuukausierässä, niin takaisinmaksettava summa on tällöin 2288,36 euroa.

Lisää tietoa lainan kuluista löydät Ainalainan verkkosivuilta sekä lainasopimuksesta.

Maksuaikataulut

Ainalainan asiakas voi itse määritellä että minkä suuruisissa erissä hän 2000 euron tililuottoaan käyttää. Miniminosto on 50 euroa ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain.

Takaisinmaksettava summa määritellään sen mukaan, minkälaisen maksuaikataulun olet luotollesi valinnut(1-12 kk). Takaisinmaksettavaan summaan sisältyvät pääoman lyhennys, korko ja lainanhoitokulut.

Miksi Ainalaina Hylkäsi Lainahakemukseni?

Jos saat hylätyn lainapäätöksen Ainalainalta, niin ei kannata luovuttaa vaan lainaa kannattaa hakea useasta eri paikasta. Voit esim. Kilpailuttaa kauttamme yli 20 eri lainapalvelua yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Syitä lainahakemusken hylkäämiseen voivat olla mm. seuraavat asiat:

 • Virheelliset osoite- tai henkilötiedot
 • Riittämätön ikä
 • Maksuhäiriömerkintä
 • Edellinen laina maksamatta
 • Ainalainan riskiarvion perusteella ei myönnetä lainaa

Tililuotto On Kätevä Vararahasto

Joustoluotto on kätevä vararahasto yllättävien tilanteiden varalle ja se toimii samalla tapaa kuin luottokortit. Tämä tarkoittaa sitä että voit nostaa luottoa aina lisää luottorajasi puitteissa ja maksat korkoa vasta siinä vaiheessa kun nostat rahaa tilillesi.

Erityisesti syyskuun 2019 jälkeen tililuotot ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä luottojen korot ovat lainojen korkokaton jälkeen jo suhteellisen järkevällä tasolla ja verrattavissa luottokorttien vastaaviin.

Ainalaina tarjoaa tililuottoa kilpailukykyisillä koroilla ja joustavilla ehdoilla. Ainalaina erottuu muista joustoluottoa tarjoavista palveluista sillä että sen asiakaspalvelu on auki 24/7.

Tämä takaa sen että apu on aina saatavilla jos mieleen herää kysymyksiä luottoon liittyen.

Lisäksi Ainalaina on 100 % kotimainen ja luotettava lainapalvelu.

Luottoa Tekstiviestillä

Ainalaina tarjoaa myös mahdollisuuden vipin hakemiseen tekstiviestillä. Kun olet hakenut ensimmäisen vipin verkkohakemuksella ja kirjautunut palveluun, niin jatkossa pystyt hakemaan vippiä helposti myös tekstiviestillä.

Voit toki myös nostaa lainaa kätevästi kirjautumalla Ainalainan omille sivuille.

Voinko Sulkea Luottotilini?

Jos olet tilanteessa, jossa haluat jostain syystä sulkea Ainalainalla olevan luottotilisi, niin tämä onnistuu kun ilmoitat asiakaspalveluun oman nimesi ja henkilötunnuksesi.

Luottotili voidaan sulkea kunhan kaikki avoimet maksuvelvoitteet on suoritettu.

Miksi Ainalaina?

Miksi Ainalaina

Olemme listanneet alle muutaman syyn, minkä takia Ainalaina saattaisi olla sinulle hyvä ratkaisu:

 • Lainaa myönnetään jo 21-vuotta täyttäneille henkilöille
 • Et maksa kuluja tililuotosta jos et nosta sitä tilillesi
 • Et tarvitse lainaan takaajia tai vakuuksia
 • Kilpailukykyiset korot verrattuna muihin vastaavia tililuottoja tarjoaviin palveluihin
 • Loistava asiakaspalvelu, joka palvelee 24h vuorokaudessa
 • Todella luotettava jo vuodesta 2006 Suomen lainamarkkinoilla toiminut palvelu
 • Erittäin monipuolinen tililuotto, jonka hakeminen on tehty todella vaivattomaksi

Asiakaspalvelu

Ainalainan asiakaspalvelu toimii 24/7 sekä puhelimitse, että sähköpostitse ja kaikki lainahakemukset käsitellään lain määräämänä aikana klo 7-23.

Asiakaspalvelun aukiolo 24/7 on erittäin harvinaista lainayrityksellä mutta tietenkin positiivisessa mielessä. Saat siis tarvitatessa yhteyden asiakaspalveluun mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.ainalaina.fi
 • Asiakaspalvelu: 0600 30 17100(1,52 €/min)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Oy Netford Capital Ltd, PL 78 (Pyhäjärvenkatu 5 A 2. krs), 33211 TAMPERE

Alla olevan linkin kautta pääset Ainalainan sivuille täyttämään lainahakemuksen.

Hae Lainaa Ainalainalta

(HUOM! Hallitus on asettanut kaikille lainoille 10 % korkokaton 31.12.2020 saakka. Tästä syystä Ainalaina ei markkinoi uusia joustoluottoja tällä hetkellä. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoisen lainapalvelun sivustolle, josta voit hakea samantyyppistä luottoa.)

Ainalaina Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia tästä lainapalvelusta? Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun tai lainan kuluihin?

Jaa alle kokemuksesi ja auta samalla muita lainantarpeessa olevia ihmisiä löytämään itselleen sopivan lainapalvelun. Voit myös esittää meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä koskien Ainalainaa.

Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Ainalainalle.

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

2 Kommenttia “Ainalaina kokemuksia – Helppo 50-2000 euron vippi tilille”

 1. Ainalaina kokemuksia – Helppo 50-2000 euron vippi tilille

  Erittäin helppo ja nopea lainahakemus sekä avulias asiakaspalvelu plussaa. Miinusta suhteellisen korkeasta korosta mutta taitaa kaikki joustoluotot olla aika lailla saman hintaisia tällä hetkellä. Toki korko on huomattavasti pienempi nyt mitä se olisi ollut jos olisin hakenut lainaa ennen syyskuun lakimuutosta, eli sinällään olen ihan tyytyväinen tähän.

 2. Ainalaina kokemuksia – Helppo 50-2000 euron vippi tilille

  Täytyy sanoa että oli todella helppoa ja nopeaa hakea lainaa Ainalainalta. Tililuotto on todella kätevä ja rahat sain käyttööni heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Myös asiakaspalvelu on toiminut moitteettomasti.

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää