Lainaa 10 000 euroa - Vertaa halvin laina itsellesi

Tarvitsetko lainaa 10 000 euroa nopeasti tilillesi ilman vakuuksia? Tältä sivulta löydät vertailusta kaikki suosituimmat lainapalvelut, joiden kautta voit hakea 10 000 euron lainan tilillesi käden käänteessä ja ilman vakuuksia tai takaajia.

10 000 euron laina sopii erinomaiseti vaikkapa lainojen yhdistämiseen. Jos sinulle on esim. kertynyt paljon pieniä ja kalliita pikavippejä, niin yhdellä suuremmalla lainalla saat nämä kalliskorkoiset vipit yhdistettyä yhden järkevämmän kokonaisuuden alle.

Valitse alta lainalaskuriin summaksi 10 000 euroa sekä ikäsi, niin pääset tutustumaan lainaa tarjoaviin palveluihin.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Vinkkejä 10 000 Euron Lainan Hakuun

lainaa 10000 euroa

10 000 euron laina on jo sen verran suuri, että ennen lainan hakemista kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon muutama asia:

 • Vertaile lainoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä. 10 000 euron lainalle haetaan usein vuosien maksuaikaa, joten lainan korot ja kulut vaihtelevat jo todella paljon eri lainapalveluiden välillä. Suunnittele siis huolellisesti haluamasi maksuaika lainalle ja vertaa tällä maksuajalla eri paikkojen lainatarjouksia. Valitsemalla oikein voit säästää jopa tuhansia euroja!
 • Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, niin tällöin et myöskään hyvin todennäköisesti saa näin suurta lainaa. Kaikki lainapalvelut vaativat hakijalta säännölliset työ- tai eläketulot 10 000 euron lainaan.
 • Maksa lainasi aina takaisin niin nopeasti kuin mahdollista. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä enemmän korkoa ja muita kuluja lainalle kertyy. Valitse siis maksuaika maksukykysi mukaan siten että saat lyhennettyä sen pois mahdollisimman nopeasti.
 • Useat lainapalvelut tarjoavat lainoilleen lyhennysvapaita kuukausia jopa 4 kertaa vuodessa. Jos olet epävarma pystytkö lyhentämään lainaa joka kuukausi, niin kannattaa valita lainantarjoaja, joka tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin. Näin tuot itsellesi joustoa lainan takaisinmaksuun.
 • Ota huomioon todellinen vuosikorko kun tarkastelet lainatarjouksia. Todellinen vuosikorko kattaa kaikki lainaan liittyvät kulut, joten seuraamalla tätä korkoa saat oikean kuvan lainan kokonaiskustannuksista.
 • Jos et itse halua kilpailuttaa lainoja, niin suosittelemme hakemaan lainaa lainanvälityspalvelun kautta. Lainanvälityspalvelu kilpailuttaa lainasi usean eri rahoituslaitoksen kautta ja saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia.

Lainaa Yhteishakijan Kanssa

Tiesitkö että voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa? Yhteishakija on samassa taloudessa asuva henkilö(normaalisti avio- tai avopuoliso). 10 000 euron laina on jo sen verran suuri että parannat mahdollisuuksiasi huomattavasti lainan saamiseksi kun haet sitä yhdessä toisen henkilön kanssa.

Lainan hakemisessa yhteishakijan kanssa on useita etuja. Näistä ehkä suurimpana se että mahdollisuudet lainan saamiseksi paranevat huomattavasti kun hakijoita on kaksi. Yhteishakija pienentää myös pankin luottotappioriskiä huomattavasti, joten saat lainaa todennäköisesti myös edullisemmalla korolla.

Näin suurissa lainasummissa jo muutaman prosentin ero korossa tekee ison säästön lompakkoosi!

Päivitetty: Maaliskuu 14, 2021

Lisää Lainavertailuja

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi sopivaa lainaa, niin tutustu myös muihin lainavertailuihimme alta:

Jaa Tämä